|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
17.12.2008 16:43:35   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, mi imamo temperaturo 38, 3, sem ji dala svečko, se je fajn pokakala in sem ji dala še eno. Zdej bogica spet spi. Se kar bojim kaj bo ponoči.user posted image

Če jo bo kuhalo še jutri dopoldan,kar lepo k pediatru,pa pa zi,da ti bo ponoči pila,in spremljaj polulane plenice,če boš videla da plenica ni polulane več kot tri ure,takoj k zdravniku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.12.2008 16:50:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

No, mi imamo temperaturo 38, 3, sem ji dala svečko, se je fajn pokakala in sem ji dala še eno. Zdej bogica spet spi. Se kar bojim kaj bo ponoči.user posted image

Če jo bo kuhalo še jutri dopoldan,kar lepo k pediatru,pa pa zi,da ti bo ponoči pila,in spremljaj polulane plenice,če boš videla da plenica ni polulane več kot tri ure,takoj k zdravniku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, v plenicah bo zaenkrat kar ok.. Sem pozabila povedat, da je spila prej od  šuba 100 ml čaja.user posted image Čez pol ure pa še 180 ml mleka. Takoj po kosilu pa tudi 50 ml. To je pa že nekaj, ne?user posted image user posted image

Sicer pa moram tako ali tako jutri do P, ker jutri moram v vrečko nalovit urin.zadnji čas.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.12.2008 17:44:39   
Anonimen
Ste pa zgovorne zadnje čase.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.12.2008 18:01:00   
Anonimen

Mogoce zato,ker se cloveku zdi,da zase piseuser posted image ...npr.sem ti napisala za zobke,pa nicuser posted image ....ja,sem zoprna,me ze 14dni glava boli,ne neha in ne neha.Sploh vec ne vem kaj naj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.12.2008 19:25:56   
l.daisy
kleopatra a tebe tudi user posted image

nič čudnega, če je tako vreme... samomorilsko...user posted image
mi smo tudi tečni sto na uro, ker nikamor ne moremo v tem vremenu.... da bi pa hodili v nakupovalne centre, pa ne, hvala... smo ravno končali s kuro antibiotikov...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.12.2008 19:35:02   
l.daisy
uuuuuuuuuuuuuuh, kje sem jaz ostala z branjem..... user posted image

najboljše, da čestitam vsem obmesečnikom, vsem, ki so dobili (nove) zobke, tistim pa, ki rabite pikalone, pa jih pošiljam malo morje...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image x nešteto user posted image

pri nas nič novega, vnetje ušesk smo pozdravili, novih zobkov nimamo, spimo spet (večinoma) brez prekinitev cele noči.... (trkam na les)... 

sta se pa v času, ko sta bila bolna in sta spala pri meni v veliki postelji (atija smo deložirali na kavč) očitno tako navadila bližine drugega, da ju ponoči večkrat vidim, kako spita in se držita za rokice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če premišljujem za nazaj, zakaj mlajši ni spal, očitno ga je motilo tudi to, da sta vsak v svoji posteljici ločena..... tako da smo aktivirali dedija, da pogrunta, kako naredit iz njunih posteljic mini zakonsko posteljo... user posted image
dedi je že v nizkem štartu

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.12.2008 19:51:01   
Tina 28
o kako lepo L.Daisy. Da se tko držita za rokice. Verjetno jih je ful lepo gledati, ko sta si naklonjena. Scer imaš pa glede spanja verjetno prav....sta bila le 9 M skupaj. Večji je očitno bolj prilagodljiv, mali pa manj....

upam, da vam uspe, da bosta skupaj srečna spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.12.2008 20:20:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mogoce zato,ker se cloveku zdi,da zase piseuser posted image ...npr.sem ti napisala za zobke,pa nicuser posted image ....ja,sem zoprna,me ze 14dni glava boli,ne neha in ne neha.Sploh vec ne vem kaj naj.

user posted image user posted image user posted image user posted image Kje?user posted image user posted image user posted image user posted image

No, večerne čveke ste pa še bolj zgovorne.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.12.2008 20:21:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

sta se pa v času, ko sta bila bolna in sta spala pri meni v veliki postelji (atija smo deložirali na kavč) očitno tako navadila bližine drugega, da ju ponoči večkrat vidim, kako spita in se držita za rokice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če premišljujem za nazaj, zakaj mlajši ni spal, očitno ga je motilo tudi to, da sta vsak v svoji posteljici ločena..... tako da smo aktivirali dedija, da pogrunta, kako naredit iz njunih posteljic mini zakonsko posteljo... user posted image
dedi je že v nizkem štartu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.12.2008 20:24:52   
slovenka
Ja, res sladko - meni je že tako fajn, ko naša sosedovo punčko za roke prime, sta prijateljici na prvi pogled...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.12.2008 20:31:46   
l.daisy
evo, zdaj spet... v eni roki držita plenico, z drugo pa bratca.... samo ne upam ju slikat zaradi fleša... user posted image

in kako ste čvekice čvekaste??

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.12.2008 20:39:01   
slovenka
Nismo več čvekaste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.12.2008 20:45:19   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

D.anna - kaj je pa prinesel Dedek Mraz, ko je tako velika vreča? 

Veeeeelllliiikkkooooo niča. Edina pametna stvar, ki mi dejansko pride prav je ena taka žaba za spravlat igrače not.

a mogoče tole?
http://www.minisvet.si/kopalniska-zaba-p-1009.php
meni se tale zdi ful fajna, ampak enih 100x predraga.

samsa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri preiskavah!user posted image  user posted image  user posted image  - čakamo na dobre novice!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.12.2008 20:46:56   
mtinca1

Ena je pisala, da so drugače izraščali kot naj bi morali, pa ne veem katera je bila.user posted image

Mi čakamo že en mesec zgornja 2, pa bo spodnji prej prišel.user posted image

pri nas tudi ne gre po pravilih:
predvčerajšnjim jevpokukal ven tretji zobek. in sicer spodaj desno; mislim, da  trojka oz. podočnik?!?!?! svašta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.12.2008 20:48:48   
mtinca1
kleo - kaj se pa zdaj štrajkaš. dajmo še tistih 5 postov, potem pa šampanjc na mizo user posted image !

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.12.2008 20:49:56   
slovenka
punce, ve, ki že imate male zobke, mi povejte - naša sedaj tri dni grize ustnici - obe notri potegne na dlesni in stiska - ali tako kaže, da jo dlesni bolijo ali je to kaka druga finta? Kaj mislite?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.12.2008 20:50:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

kleo - kaj se pa zdaj štrajkaš. dajmo še tistih 5 postov, potem pa šampanjc na mizo user posted image !

mtinca, pa ti še daj malo gasa, če hočeš imeti 4 zvezdice prej od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.12.2008 20:56:12   
mtinca1

nya - mislim, se mi zdi, da si rekla, da ima Luka Patrik za plavalnega poleg plavalne plenice še neoprenske kopalke. Kakšne pa ima?
jaz sem gledale za Lano tele:
http://www.minisvet.si/vesele-plenicke-modro-obrobo-p-1102.php

slovenka - imaš preveč prednosti, tako da si ne upam v boj za zvezdico s tabo user posted image . nimam ferarija, kot kleo user posted image .
itak pa sploh ne morem verjet, da imam že toliko postov.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.12.2008 21:00:38   
slovenka
Mtinca, jaz imam samo starega golfa, pa še vozim komaj tri mesece, tako da sem bolj počasna user posted image user posted image user posted image Jaz tudi ne morem verjeti, koliko postov že imam, sem polovico dobila zadnji mesec, se mi zdi.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.12.2008 21:04:12   
Anonimen
A zdej boste pa hitele vse k novim zvezdicam naproti?user posted image No, da vidimo, kateri gre bolje.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.12.2008 21:04:40   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
Se je pa mala bejba vrgla po mamici. Spi zdaj že par dni do 10.00 dopoldan in zvečer ne more spat. Prejšnji dan je bla ura 00.30, ko je zaspala (rekord) in včeraj ob 22.00 (kaj je še OK).

mi pa smo, upam, končali težave s tem, da zvečer nismo zaspali.
zdaj ko je stara pol leta smo zbrali pogum in uvedli špartanski način (pustili jokat, dokler ne zaspi).
takole: v ned. je jokala eno uro preden je zaspala, v pon. pol ure, včeraj 10 min. in danes nič. prej nikoli ni zvečer zaspala sama v posteljci. vedno na joški, zadnji mesec več na rokah, mogoče kdaj v ležalniku...

imamo ritual: najprej kopanje, nato se oblečemo v pižamo, se nahranimo (dojenje), podremo kupčka, jo dam v posteljco in spravim v spalno vrečo, prižgem vrtiljak z lučko, lubčka za lahko noč, ugasnem luč in zaprem vrata spalnice. zdaj zaspimo okrog osmih in spi do šestih-sedmih. se mi zdi, kot da živim v sanjskem svetu, ampak res upam, da bo tako tudi naprej.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.12.2008 21:05:11   
slovenka
kopalke - smo pa mi kupili v BC, jih je 10 v paketu za nekih 6 eur, nekaj takega...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.12.2008 21:06:29   
mtinca1
slovenka - pa so to kopalke ali plavalne pleničke?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.12.2008 21:06:46   
slovenka

A zdej boste pa hitele vse k novim zvezdicam naproti?user posted image No, da vidimo, kateri gre bolje.user posted image

Daj, Didlina, pusti nas, ti si itak miss čvek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.12.2008 21:08:02   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka - pa so to kopalke ali plavalne pleničke?

Ja, plavalne pleničke - kot kaka pamperska, samo iz drugega materiala, pa ne tako dosti drugačnega, samo ne zalepi se gor, ampak ima elastično in se samo gor potegne. Je pa samo modre barve, tako da nihče v toplicah ne ve, kaj so punčke in kaj fantki, oziroma vsi izgledajo fantki user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?