|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
17.12.2008 22:32:29   
sasa.vracko
Slovenka - pa tvoja Sofija bo verjetno telovadka, ne pravnica user posted image  na vsaki fotki kaže izredne gimnastične sposobnosti user posted image  user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.12.2008 22:34:56   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: she29

maja že spiuser posted image user posted image .
mtinca hvala. ja saj ko bi lahko dosegla igračke pa spustiš nivo jogija in jeuser posted image , čeprav potem je pa že večja pa je to več ne bo zanimalo verjetnouser posted image . a je še kaj takega za zaspat? a pa je res 1 uro jokala? uf dolga, dobra si, da si zdržala.

do takrat, ko se lahko vstane oz. vsede.

jokala je pa res točno eno uro. sva bla z mojim prva dva dni oba doma in moram priznat, da mi je bilo tretji dan, ko je jokala "samo" 10 min ful težje, ker sem bila sama. sem pa npr. na 15 min jaz ali pa moj šla do nje pogledat, če je sicer vse vredu in rekla kot npr. vse je v najlepšem redu; zdaj je čas za spanje; lahko noč;.... in šla. ampak po tem je še bolj grozno, ker se seveda takoj po tem še bolj zajoče. user posted image .

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.12.2008 22:35:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleo, mene tud glava boli, če ti je kaj v uteho! user posted image user posted image mi je,zelouser posted image user posted image user posted image

Drugac pa gledam film Cold mountain-sem Nicolina obozevalkauser posted image ,jap

Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.12.2008 22:35:49   
mtinca1
sasa.vracko - kdaj si me pa ti prehitela v postih. se mi zdi, da sem jaz prisla prva do 500.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.12.2008 22:37:16   
sasa.vracko
mtinca - vidim, da maš spet nove slikce, mala kitty v avtosedežu, tvoja Lana bo pa verjetno fotomodel, ker super pozira na vseh slikcah, res je user posted image , pa vse najboljše za 6 m user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.12.2008 22:38:57   
Anonimen
Mtinca,saj cestitam,za tako disciplino....samo jaz ne bi mogla.Bi se mi tolk smilila,ce pa ze,bi ziher z njo vred jokala.Samo,uspelo vama pa je.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.12.2008 22:40:35   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

sasa.vracko - kdaj si me pa ti prehitela v postih. se mi zdi, da sem jaz prisla prva do 500.

user posted image user posted image user posted image  ja, sej se spomnim, pol sem te pač šibala, ko si ene par dni štrajkala, sem ti takrat rekla, da zdaj, ko maš tri zvezdice, pa lahko štrajkaš...user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.12.2008 22:41:29   
mtinca1
hvala.
pri nas skoraj dnevno slikamo in potem brišem, da v poplavi slikc ne izgubijo pomena. nekatere res lepo uspejo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.12.2008 22:43:03   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo, mene tud glava boli, če ti je kaj v uteho! user posted image user posted image mi je,zelouser posted image user posted image user posted image

Drugac pa gledam film Cold mountain-sem Nicolina obozevalkauser posted image ,jap

joj, jaz sem ga že velikokrat gledala, pa sem zmeraj jokala zraven user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.12.2008 22:44:08   
mtinca1

Mtinca,saj cestitam,za tako disciplino....samo jaz ne bi mogla.Bi se mi tolk smilila,ce pa ze,bi ziher z njo vred jokala.Samo,uspelo vama pa je.

še ne upam mislit, da je uspelo. zdaj dobro kaže. bom lahko rekla čez 14 dni. če bo tako - potem se je splačalo. čez dan res malo spi in je super, če bi imela vsaj zvečer nek ritem, da se spočije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.12.2008 22:45:05   
sasa.vracko

hvala.
pri nas skoraj dnevno slikamo in potem brišem, da v poplavi slikc ne izgubijo pomena. nekatere res lepo uspejo user posted image .

pa ful ti je podobna, sploh na zadnji slikci, ko spi user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.12.2008 22:46:28   
Anonimen
E V O   Z D A J................

user posted image  SI LAHKO KAR POSTREZETE!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.12.2008 22:46:36   
sasa.vracko
Kleopatra - zakaj ne daš več slikic tvojih božičk na profil...user posted image  pa zdej, ko je glavna sezona...

Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.12.2008 22:48:08   
mtinca1

user posted image user posted image user posted image  ja, sej se spomnim, pol sem te pač šibala, ko si ene par dni štrajkala, sem ti takrat rekla, da zdaj, ko maš tri zvezdice, pa lahko štrajkaš...user posted image

no, saj pomoje boš prej do 1000. vsaj upam, da boš. jaz bi morala mal delat za službo (oz. se samo seznanit z novostmi...) in danes sem imela cel večer čas; ampak ne, cel čas že visim na rr in vmes gledam TV in pa slikce od Lane. saj rr mi je prav fajn, samo vzame pa hočeš nočeš kr precej časa.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.12.2008 22:48:42   
Anonimen

Kleopatra - zakaj ne daš več slikic tvojih božičk na profil...user posted image  pa zdej, ko je glavna sezona...

ves zakaj...ko sem pisala o problemih z mozem...nocem da me kaksna znana "koka"spoznauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.12.2008 22:51:38   
Anonimen
mtinca - vse vse naj naj Lani za pol leta - sem vedla, da bom nekaj pozablauser posted image  - sm res smotka. Se opravičujem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.12.2008 22:51:49   
mtinca1

ja, ja, saj mami tudi zelooo rada spi. predvsem zjutraj, ko je treba vstat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.12.2008 22:52:29   
sasa.vracko

ves zakaj...ko sem pisala o problemih z mozem...nocem da me kaksna znana "koka"spoznauser posted image

pa dej ne sekiraj se zarad drugih, saj majo itak vsi svoje probleme in se naj za tiste brigajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.12.2008 22:53:29   
Anonimen
Meni je rr tudi super,samo vzame pa cist prevec casa.Vsakic pravim,danes zvecer,ko tamala zaspi,bom pa naredila to in to...pa evo mene tukajuser posted image user posted image .
Filma sem pa skoraj pol zgresilauser posted image ,paje res dober.Sem pa danes kupila(na Talino zeljo)Anakondo3...nic posebnega,oziroma prav nagnusna.Enka je bila pa res dobra.
Sem prejle vidla,da bo en dan spet Titanic...bo treba gledat,se 100ticuser posted image user posted image .

Slikice sem pa malo prej gledala od Tali,ko je bila se mini,sem eno iskala...pa mi je slo kar na jok,ker je tako hitro-prehitro monilo...zdaj pa ze taka donda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.12.2008 22:54:35   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca - vse vse naj naj Lani za pol leta - sem vedla, da bom nekaj pozablauser posted image  - sm res smotka. Se opravičujem

hvala. pa ni se za kaj opravičevat. saj je dobila že za vsak prejšnji mesec vse naj, naj, pa torte, pa.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.12.2008 22:54:44   
sasa.vracko

ja, ja, saj mami tudi zelooo rada spi. predvsem zjutraj, ko je treba vstat user posted image .

hvala enako, sploh pozimi, ko je še tema zjutraj, samo letos si pa privoščim user posted image  res sreča, da moj Luki tud tko rad spi in pred 8. ne odpre očk, pol je pa čist tih v kinderbetu in misli, da ne vem, da že bedi in se hitro okrog zavrti, pa z dihanjem se izda, ko ma sapo in globok diha user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.12.2008 22:56:57   
mtinca1
kleopatra - čestitke za 2000! a si dobila tud novo zvezdico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.12.2008 22:57:38   
Anonimen

pa dej ne sekiraj se zarad drugih, saj majo itak vsi svoje probleme in se naj za tiste brigajo

Saj se ne v bistvu,itak najbolj skacejo taki,s se vecjimi,samo jih skrivajo in glumijo popolni lifeuser posted image .

Mtinca-Lana,vse najboljse polletnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.12.2008 22:58:09   
Anonimen
Jaz pa sem bila pridna danes. V dnevni sobi sem na novo tapicirala tlauser posted image  - mamo nove puzle - 25 komadov. Pa še prej sm pomila po tleh, vse knjige s polic zložila, premaknila police, pobrisala prah... Jutri me čaka še pisalna miza, pa kuhinja in jedilnica. Potem smo pa pripravljeni za postavitev jelke.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.12.2008 22:58:16   
Anonimen

kleopatra - čestitke za 2000! a si dobila tud novo zvezdico?

Japuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?