|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
17.12.2008 21:10:54   
slovenka
evo, takšne:

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.12.2008 21:11:19   
Anonimen
No no ,sej vam gre.user posted image počasi se daleč pride.

men se vidi, da sem bla celo user posted image na bolniški, sem bla 27 ur na dan na RR.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.12.2008 21:11:21   
mtinca1
take sem že kupila (sicer v dm-u), ampak me skrbi, da se na plavalnem tečaju  ne bi pokakala čez,.... je pomoje ful kriza, glede na to, da je potrebno spraznit bazen. zato ji nameravam dat gor te kopalne plenice + neoprenske kopalke, da bi blo bolj ziher.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.12.2008 21:12:57   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

men se vidi, da sem bla celo user posted image na bolniški, sem bla 27 ur na dan na RR.user posted image

ti bi lahko imela za vzornico... npr. ninny - probaj jo prehitet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.12.2008 21:13:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

take sem že kupila (sicer v dm-u), ampak me skrbi, da se na plavalnem tečaju  ne bi pokakala čez,.... je pomoje ful kriza, glede na to, da je potrebno spraznit bazen. zato ji nameravam dat gor te kopalne plenice + neoprenske kopalke, da bi blo bolj ziher.

Mtinca, mi hodimo v terme, pa je ful dojenčkov in imajo vsi samo take, tako da ne vem... Se pa spomnim, ko sem bila v Londonu enkrat kot študentka na bazenu in smo morali ven, ker je bil od dojenčka kakec notri, pa so ga samo ven pobrali in je bilo konec pavze. Mene pa vseeno ne več nazaj v tisti bazen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Takrat sem se še bala dojenčkovih kakcev, zdaj se ne več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.12.2008 21:15:16   
mtinca1
slovenka -
sofija pa verjetno ni minutko pri miru. tud na tej fotki že hoče nekam pobegnit.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.12.2008 21:22:16   
Anonimen

nya - mislim, se mi zdi, da si rekla, da ima Luka Patrik za plavalnega poleg plavalne plenice še neoprenske kopalke. Kakšne pa ima?
jaz sem gledale za Lano tele:
http://www.minisvet.si/vesele-plenicke-modro-obrobo-p-1102.php

mtinca - za tele ne vem, kake so, mi smo kupili neoprenske kopalke od kolegice, ki jih je kupila tam - na tečaju - se fajn zapnejo na obroč. Vama jih pa z veseljem posodimo za tečaj - mamo št 74.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.12.2008 21:25:44   
slovenka

slovenka -
sofija pa verjetno ni minutko pri miru. tud na tej fotki že hoče nekam pobegnit.

res ni - sedaj tudi v stolčku za hranjenje dela mostove (glava nazaj, trebuh gor), potem jo pa nahrani, tako jo lovim z žlico, da je joj... user posted image user posted image user posted image Samo zadnje tri dni se je malo umirila, ker trenira, kako se na vse štiri postaviti, tako da leži na trebuhu in kolena krči in se dviguje..., zraven se pa tako dere...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.12.2008 21:26:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

nya - mislim, se mi zdi, da si rekla, da ima Luka Patrik za plavalnega poleg plavalne plenice še neoprenske kopalke. Kakšne pa ima?

mtinca - za tele ne vem, kake so, mi smo kupili neoprenske kopalke od kolegice, ki jih je kupila tam - na tečaju - se fajn zapnejo na obroč. Vama jih pa z veseljem posodimo za tečaj - mamo št 74.

Nya, ti potem tudi misliš, da pri teh kopalkah, ki jih imamo mi, kakec ven pride? Me bo naslednjič strah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.12.2008 21:28:33   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

D.anna - kaj je pa prinesel Dedek Mraz, ko je tako velika vreča? 

Veeeeelllliiikkkooooo niča. Edina pametna stvar, ki mi dejansko pride prav je ena taka žaba za spravlat igrače not.

a mogoče tole?
http://www.minisvet.si/kopalniska-zaba-p-1009.php
meni se tale zdi ful fajna, ampak enih 100x predraga.

samsa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri preiskavah!user posted image  user posted image  user posted image  - čakamo na dobre novice!

Ne ni taka. Je bolj podobna kanti za smeti. Skratka nič posebnega samo prov pride da vse tiste pliškote not zmečem.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.12.2008 21:29:47   
mtinca1

ooo hvala, bi si jih res izposodila, če lahko. mislim, da bo številka čist ta prava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.12.2008 21:30:11   
Anonimen
Dokler ima otrok bolj tekoč kakec, jaz ne zaupam nbenim pleničkamuser posted image - sicer pa pravijo, da otroku itak pritisk vode zadrži, da ne kaka. Ampak mi smo mel oboje.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.12.2008 21:33:33   
slovenka

Dokler ima otrok bolj tekoč kakec, jaz ne zaupam nbenim pleničkamuser posted image - sicer pa pravijo, da otroku itak pritisk vode zadrži, da ne kaka. Ampak mi smo mel oboje.

dajte, zdaj ste me šele zasekirale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, naša zdaj ko smo bili 2x v termah, ni nič kakala. Kakec pa je tudi zadnje tedne bolj redko redek (kaj zdaj to pomeni? user posted image ), je običajno že kar kak čevapčič user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.12.2008 21:34:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Midve sva se malo potepale,zdaj je pa zacelo fajn snezituser posted image ,sva se pravi cas prisle domov.Mi pa ze 3h ne spi,prav cudno,niti zrak jo ni utrudil.

Didlinaa,moji mislim da ne rastejo zobki po jusu.Najprej je dobila enki spodaj,potem dvojko zgoraj,potem dvojko spodaj,zdaj pa cakamo...kaj pa vem,recimo trojko zgorajuser posted image user posted image .
Samsauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tina,pri vas pa tako ponocevanje.Tali je bla taksna,s tem,da je se jokala,ker je imela res dolgo casa krce.Sem jo nosila po hisi,vsak vecer ure in ure...
Ja Ninni,prehitevam po leviuser posted image

Didlinaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mtinca,a ves tole s sampanjcem...ga imam se od R.D.,sem ga samo odprla,zdaj pa v hladilniku caka...Novo letouser posted image user posted image
I.Daisy,da se za rokice drzita?Ja to je pa res...srcka.Saj dvojcki so zelo navezani eden na drugega,celo zivljenje.Glava je pa....me boli za znoret.Pol sem pa se prejle tla pomivala po kolenih...da me ja zdaj se bolj boli,imam obcutek da mi jo bo razneslouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.12.2008 21:38:29   
she29

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
Se je pa mala bejba vrgla po mamici. Spi zdaj že par dni do 10.00 dopoldan in zvečer ne more spat. Prejšnji dan je bla ura 00.30, ko je zaspala (rekord) in včeraj ob 22.00 (kaj je še OK).

mi pa smo, upam, končali težave s tem, da zvečer nismo zaspali.
zdaj ko je stara pol leta smo zbrali pogum in uvedli špartanski način (pustili jokat, dokler ne zaspi).
takole: v ned. je jokala eno uro preden je zaspala, v pon. pol ure, včeraj 10 min. in danes nič. prej nikoli ni zvečer zaspala sama v posteljci. vedno na joški, zadnji mesec več na rokah, mogoče kdaj v ležalniku...

imamo ritual: najprej kopanje, nato se oblečemo v pižamo, se nahranimo (dojenje), podremo kupčka, jo dam v posteljco in spravim v spalno vrečo, prižgem vrtiljak z lučko, lubčka za lahko noč, ugasnem luč in zaprem vrata spalnice. zdaj zaspimo okrog osmih in spi do šestih-sedmih. se mi zdi, kot da živim v sanjskem svetu, ampak res upam, da bo tako tudi naprej.

tina mogoče nabira kondicijo za novoletno noč, kot našauser posted image user posted image user posted image . Pri nas je istouser posted image . ampak saj jo razumem da ne more prej spat, če pa zjutraj tako dolgo spivauser posted image . bo treba ritem obrnit. samo kar ne morem pustit da bi se 1 uro drlauser posted image user posted image .
mtinca a bi mi slikala kaki vrtiljak imaš to? zdaj nima ničuser posted image .najprej na zibiki ni blo placa pol na posteljico sem pa hotla dat pa ko sem kupovala je pisalo od 0-5m sem pa rekla je pa že prerastla, samo se mi vseeno zdi fajn, če ti zaspi ob temuser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.12.2008 21:43:25   
slovenka
uboga kleopatra user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.12.2008 21:44:44   
slovenka
she, naša pa je imela tisto luno, ki ji dol potegneš zvezdo, pa ni marala glasbe, ima najraje, če mami kaj zapoje, ali pa če ji radio naredim na budilki...

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.12.2008 21:45:39   
slovenka
grem zdaj, sicer bo še res izpadlo, kot da 4. zvezdico lovim user posted image Vas jutri preberem - sploh če mi bo katera napisala glede tistega grizenja ustnic user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.12.2008 22:01:35   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: she29
tina mogoče nabira kondicijo za novoletno noč, kot našauser posted image user posted image user posted image . Pri nas je istouser posted image . ampak saj jo razumem da ne more prej spat, če pa zjutraj tako dolgo spivauser posted image . bo treba ritem obrnit. samo kar ne morem pustit da bi se 1 uro drlauser posted image user posted image .
mtinca a bi mi slikala kaki vrtiljak imaš to? zdaj nima ničuser posted image .najprej na zibiki ni blo placa pol na posteljico sem pa hotla dat pa ko sem kupovala je pisalo od 0-5m sem pa rekla je pa že prerastla, samo se mi vseeno zdi fajn, če ti zaspi ob temuser posted image .

ja, je ful grozno poslušat, ko se joče user posted image . ampak sva se tako odločila in potem moraš pač vztrajat.

mi imamo tegale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170182

samo, da zaspi, ni zaslužen vrtiljak (na žalost), ampak to, da smo jo pustili jokat.
v uporabi pa res ne bo dolgo več. takoj ko doseže živalce, lahko potegne in....

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.12.2008 22:17:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ti bi lahko imela za vzornico... npr. ninny - probaj jo prehitet!

sem kar začutila, da moram na rr pritiuser posted image user posted image user posted image -no didlinaa čakam te

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.12.2008 22:20:52   
she29
maja že spiuser posted image user posted image .
mtinca hvala. ja saj ko bi lahko dosegla igračke pa spustiš nivo jogija in jeuser posted image , čeprav potem je pa že večja pa je to več ne bo zanimalo verjetnouser posted image . a je še kaj takega za zaspat? a pa je res 1 uro jokala? uf dolga, dobra si, da si zdržala.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.12.2008 22:22:01   
sasa.vracko

kleo - kaj se pa zdaj štrajkaš. dajmo še tistih 5 postov, potem pa šampanjc na mizo user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.12.2008 22:26:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

maja že spiuser posted image user posted image .
mtinca hvala. ja saj ko bi lahko dosegla igračke pa spustiš nivo jogija in jeuser posted image , čeprav potem je pa že večja pa je to več ne bo zanimalo verjetnouser posted image . a je še kaj takega za zaspat? a pa je res 1 uro jokala? uf dolga, dobra si, da si zdržala.

Moja ima za spat:
cez dan-radio ali cd z uspavankami,pa skoraj ni problema
Zvecer-vrtiljak(da ve da je razlika,recimo da veuser posted image ),pametnega kuza(da se se malo pogovarjata),eno tako manjso blazino,s katero se pokriva cez glavo(in ponavadi tudi tako zaspi),in ovcko,veliko,zelo mehko.
Rabi vse pripomocke za lazje spanje,pa se,ko se zbudi,ni koj jok in panika,temvec se z njimi lahko kar nekaj casa zamoti.

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.12.2008 22:29:19   
she29
ok punce, pridno čvekajte, jaz pa grem z mojim user posted image gledat film vampir z gorjancev, ki smo ga prej posneli.

aja slovenka ne vem kako zgleda ko rastejo zobki, ker jih še nimamouser posted image .

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.12.2008 22:29:45   
sasa.vracko
Kleo, mene tud glava boli, če ti je kaj v uteho! user posted image user posted image

Didlinaa - user posted image user posted image user posted image  za Saro, da čimprej ozdravi!
Slovenka -  naš je tud izredna vrtavka, skoz se mi obrača, zdaj se je še ponoč začel, ga dam v spalno vrečo spat, da bi ja bil mir, pa je že naštudiral, da se lahko vseeno obrne, če se potrudi, zato sva nocoj z mojim ob strani natlačla kovterček in naju je čudno gledal user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?