|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
17.12.2008 12:01:43   
lonapo
danna - pošl mi zs da te pofočkam na fb. tvoj ime pa priimek oz odvisno kako si prijavljena

Babysolza-naš sploh noče pit-z veliko muko po parkrat na dan cca 50 ml.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.12.2008 12:02:22   
lonapo
ooooooooouuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.12.2008 12:34:10   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

A ja drugače sem pa končno našla primerno torbo in sicer v Zari čist eno obično boršo tako veliko k zgleda kot ena potovalka s tem da ma 5 zunanjih žepov pa ful je prostorna notr. Pa fino jo na vozek obesim.

Sem ffuuuuulllllll zadovoljna z nakupom...........

Super,super,bravo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa hvala za odgovor oz.pomocuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Kakšen odgovor, kakšno pomoč? A ja, vašo pomoč...... hvala vsem

Kolk postov pa men manjka do naslednje zvezdice?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.12.2008 12:34:57   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

danna - pošl mi zs da te pofočkam na fb. tvoj ime pa priimek oz odvisno kako si prijavljena

poslal zs

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.12.2008 12:36:44   
babysolza

S pitjem je pa tako-ko ji dam kompot ali jabolcni sok z vodo,je sposobna popiti 2mali flaski,skupaj 250ml...ce je caj,pa niti 50ml.Ji pa dajem velikokrat za piti,npr.pred vsakim gostim obrokom,in vedno ko se zbudi.Sama sem zelo zejne sorte,pa se mi zdi,da mora tudi tamala pitiuser posted image .Ampak to je res odvisno od posameznika.user posted image

Hvala Kleo. user posted image user posted image

Pa seveda tudi ostale, sam niste bile tolk izčrpne. user posted image user posted image

Didlinaa - user posted image user posted image  za Saro.

D.anna - kaj je pa prinesel Dedek Mraz, ko je tako velika vreča? 

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.12.2008 12:37:32   
babysolza

Za 1000 dobiš naslednjo.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.12.2008 12:38:28   
D.anna 76
A ja, a ste že vse opravle novoletne nakupe ... darila mislim.

Nimam ideje kaj naj podarim svojemu dragemu, ki itak nič noče, vsaj ne nič tekega kar se z dnarom kupi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.12.2008 12:39:58   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

D.anna - kaj je pa prinesel Dedek Mraz, ko je tako velika vreča? 

Veeeeelllliiikkkooooo niča. Edina pametna stvar, ki mi dejansko pride prav je ena taka žaba za spravlat igrače not.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.12.2008 12:41:10   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Za 1000 dobiš naslednjo.

Bom pa mogla še velik naklofat. No tja do službe se bo morda nabralo.... al pa tut ne???

Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.12.2008 12:44:24   
lunca14

A ja, a ste že vse opravle novoletne nakupe ... darila mislim.

Nimam ideje kaj naj podarim svojemu dragemu, ki itak nič noče, vsaj ne nič tekega kar se z dnarom kupi!!!

Jaz bom svojmu gate,pa štumfe in vse tastare bom fliknila stran,ker njemu je vse škoda,saj se da zašit,pa zašijem,pa se pojavi lukna drugjeuser posted image user posted image ,aja pa še šuhe za v delavnico,bi mogle videt,v kakih hodi,še kloparji majo boljše,ampak on se super počuti v njih in bog ne daj stran vrečt,da bi jih zanesel pa šuštarju,mu je pa nerodno,tako,da jih bom fliknila stran s takim veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.12.2008 13:01:57   
Samsa
oj...tako na hitro...

midve greva v bolnico na preiskave, vam sporočim, kako in kaj, ko prideva domov...user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.12.2008 13:12:47   
Anonimen

...se 15postov.....se 14user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image

to pa zate res ne more bit nek velik problem

Mislim, to pa res no. kaj se zdej bahaš tukej.???user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.12.2008 13:13:55   
Anonimen

A ja drugače sem pa končno našla primerno torbo in sicer v Zari čist eno obično boršo tako veliko k zgleda kot ena potovalka s tem da ma 5 zunanjih žepov pa ful je prostorna notr. Pa fino jo na vozek obesim.

Sem ffuuuuulllllll zadovoljna z nakupom...........

Super,super,bravo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa hvala za odgovor oz.pomocuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Kakšen odgovor, kakšno pomoč? A ja, vašo pomoč...... hvala vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ve niste normalne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.12.2008 13:14:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

oj...tako na hitro...

midve greva v bolnico na preiskave, vam sporočim, kako in kaj, ko prideva domov...user posted image

Lepo se imejte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.12.2008 13:19:37   
lunca14

oj...tako na hitro...

Lepo se imejte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi blo vse ok

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.12.2008 13:22:54   
beyba
Evo me je moj mulc čist živcirov in zdej se gor v sobi dere kot jeshar, da mami mal živce pomiri pa da do deset prešteje. Itak zaspana da komi gleda, sam spat pa ne...To pa ne, bo kaj zamudla in bo šlo mimo nje....Evo zdej je ratala tišina....morm it gledat če je zaspala....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.12.2008 13:25:22   
HEI

oj...tako na hitro...

Lepo se imejte

samsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.12.2008 13:26:31   
Tina 28
ojla...mala mi je zaspala in zdaj mam čas mal klofat. Danes sem za spremembo sama doma in kar paše. Je moj imel zdaj skoz deževne ure in je bil kar nekaj dni doma. Bil je že ves tečen, ker doma nima kaj počet...ni kaj za pokazat kao in za njega je to tko, da gre dan v ničuser posted image . Saj je blo fajn, da nisem bla sama in smo bli skupi, samko pase je to kar vleklo, pa je začel siten postajat....moška dela...edino kar pri njem šteje.

Zdaj sem šla mal k majčicam pokukat, kaj kej počnejo njihovi malčki, saj je naša anja 29.maj. Sem obupala, ker čvekajo ko zmešane. Vidim pa, da se nekatere že plazjo, ker naši nikakor ne uspeva...sam na nogah bi skakala. Če jo dvignem kar zasije. Ni fajn, sam pa hitro preženemo tečnobo.

Se je pa mala bejba vrgla po mamici. Spi zdaj že par dni do 10.00 dopoldan in zvečer ne more spat. Prejšnji dan je bla ura 00.30, ko je zaspala (rekord) in včeraj ob 22.00 (kaj je še OK).
Mam namen zdaj zjutraj sebi uro naštimat, pa tamalo prej zbudit. sva se pa zato lahko tako vrklale zjutraj, ker je moj vozil Nejca v vrtec. Zdaj bo pa po praznikih prej hodil delat in bomo meli spet budnice...vseh nas treh. Mogoče nam uspe Anjin ritem nazaj premaknit...meni pa tko ni pomočiuser posted image

Aja...grah je izpadel tako, da je blo sredi noči jamranje in stokanje in velik prdenja. Tko, da bom še mal počakala. Le paše med stročnice in očitno je bil ta zamrznjen kar precej zrel...bomo vidli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.12.2008 13:31:55   
Tina 28
mi je pa danes fajn glede kosila, saj mam že skoraj pripravljenega. Sva včeraj jedla repo matevža in klobaso...potem sem višek fižola, klobase in repe (vse namerno več skuhano) kar v loenc vrgla...tko, da danes dodam še sveže kuhan krompir in jota bo tu.

Samsa....bolje da čiprej zveš, kaj ji je, da se ne boš živcirala. Upam, da bo kaj nedolžnega....kot ima napriner naš Nejc...alergija na španskibezeg in bezge. Res, da ne more pit šabese in jesti bezgovega cvrtja...ampak to je le sezonsko n ne vpliva na prehrano in zdravje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.12.2008 13:40:08   
Anonimen

oj...tako na hitro...

Lepo se imejte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.12.2008 13:42:16   
Anonimen
Ninny,hvala enako

kleo, si me danes prehitelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.12.2008 13:42:54   
Anonimen
a še eno vprašanje: Koliko vam popijejo tekočine čez dan? Midve morava mal začet pit, ker se ne dojiva več tako pogosto, pa nimam pojma, koliko naj ji dam. Zadnja 2 dni sem ji dala po večkrat čez dan - skupaj 50 ml, včeraj 70 ml, danes bi šle na 100 ml. A je to dovolj?

bolj malo, sem ji zadnjič dala čaj,pa ga sploh ni hotela pituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.12.2008 13:44:12   
Anonimen
didlinaa user posted image user posted image za Saro

D.anna za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image in daj mi pošlji na zs kaj si na FBuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.12.2008 13:45:09   
Anonimen
O zgubljene dušice.user posted image Naša končno zdej spi že 45 minut. Sej se bo itak zbudila, ko se pohvalim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.12.2008 13:45:16   
Anonimen
spet samogovoriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?