|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.12.2008 10:10:32
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Punce, jaz sem v totalni depresiji. Žura se mi ... že kr neki cajta ... pa nimam s kom. In včeraj je šel M na pijačo,pa se je zavleklo, ker je blo ful fajn. Saj me je o vsem sproti obveščal, ampak jaz bi bla rada tam. Ne vem, kako naj naredim, da bom lahko hodla ven, se odpičila ... Nujno rabim to, ker postajam prava zagrenjena razvalina. Njegova družba je super, sam kaj, ko ne moreva it skupaj ven. In ko si končno enkrat najdeva varstvo, se pa glih tist večer ne razvije, kot bi si človek želel. To se je zdaj parkrat zgodilo .... Ni treba odgovorajat, ker vem, da vas večina ne čuti te potrebe. Jaz pač nisem tista navadna mamica, ki bi bla doma. Mene vleče ... na žur - s super muziko in nekaj pijače, na potovanje v eksotiko, na morje ... In vse to mi manjka že ... več kot 4 leta. Pozna se tud v postli Se opravičujem, ker sem zamorila, ampak nekam sem morala zlit. Najlaže vam, ki me vsaj poznate. papa Ropotuljica, tudi moja žur mašina je zastarela! Ko sem si pa rejšnji petek privoščila, v MB zažurala do 1. ure zjutraj (pismo, to smo včasih šele začeli, zdaj pa takratt hodim domov ), sem pa potem fasala tole virozo in obležala. Nekaj pa ti obljubim, ko bomo v hiški in bo najhujše za nami, nekjre v sredini januarja, se slišiva in greva ven zažurat, velja?! Ampak res otro zažurat, zdivjat se, pa plesat obvezno, vsaj zame, lahko tudi po mizi! Če ti je pa res res dolgčas, pa naloži deco, pridite na hiško, kakšne pridne roke, ki znajo še kaj sčistiti te dni nujno potrebujem! Te pa štekam, ker je pri nas skoraj isto. Sploh tisto o 'zakonskih' dolžnostih, boh, tisto je taka žalost, ampak kaj čem, če se pa ves dan zafrk. z električarji, monterji tega in onega, finomontažniki... Zvečer samo še o wc školjkah in tuš kabini razmišljam , kaj o seksu! Tako da sva zmenjeni, ok? Za preodgrevanje pa Maček Muri, tudi po njem bo priložnost za kak čvek v živo, ok?
|
|
|