|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.12.2008 22:31:38   
Jančika_
Da pohvalim možeka, tole pišem z mojega kompjutrauser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.12.2008 23:11:19   
HuAnita
Dober večer. Dovolj počivanja bo menda, jutri začnem delati na polno.
O hiši raje ne bom, so nam prišli montirat wc, pa smo nekaj zaj.... Skratkauser posted image user posted image user posted image , kar na jok mi gre!

Jutri bo pa veselo, sem vodja skupine mamic, ki bodo za skupino v vrtcu nastopile, prosim lepo, s tekstom, ki sem ga sama napisala (je pa res, da smo ga potem skupaj še dodelale, ampak osnova ideja je bila moja), me prav zanima, kako me bosta moja dva otroka gledala, skakajočo tam po odru?user posted image .  Eno tako presenečenje za otroke.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.12.2008 0:20:36   
chezAnA
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
(Chezana, če nas kaj prebereš ti še enkrat želim lep poroduser posted image ).

Berem.user posted image
Kaže pa še nič ne, da bi se kaj začelo dogajati, pa saj je še čas. Sem pa imela danes g. in ko je rekel, naj ob popadkih na 15 min kar lepo grem v porodnišnico, sem samo modro pokimala in bila tiho. Ja, pajade. Na 5 min, nič prej, pa še to ne kar takoj. Pa Matej bo v porodno sobo prešvercal plastenko vode. Takouser posted image

Še poročilo o mai taiu: Matej je navdušen, Gorazd tudi, jaz pa komaj čakam, da ga sprobam. Torej hvala še enkrat.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.12.2008 10:45:09   
HuAnita
Baby - vac. Naročila prejšnji torek, ko smo vsaj podbno zadevo iskali v lekarnah, naj bi prišla že v četrtek. user posted image  Zdaj je pa ni in ni, in tudi preverjajo že od sobote, kdaj bo?! Kar malo jezna semuser posted image
Itak je že najhujše mimo, ampak vendarle, no!
Janeja, ti so takoj dobila?

Drugače sme pa še taka bolj motna...user posted image

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.12.2008 11:04:42   
marjanaR
HuAnita, daj, prosim, še enkrat link za baby vac. Se mi ne da nazaj iskat ...

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.12.2008 11:45:37   
barika
hej, da vas še jaz malo pozdravim

Marjana, baby vac lahko naročiš tudi na www.minisvet.si.

naš tamal (in jaz) je zbolel, že od prejšnjega tedna, ta teden pa nahod in tale BV je super (si sam da k nosu, ven pa itaq celega user posted image  potegne).

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.12.2008 12:08:50   
Janeja
HuAnita, jaz sem dobila v dveh dneh. Sem pa res Riji še malo po ZS zatežila, da nujno rabim.
Si pa Lea tudi sama sesa nosek in ji gre tudi zelo veliko ven. Super stvarca. Ne vem kako smo dva otroka gor spravli brez tega user posted image .
A ti greš pa kar delat? Jaz sem si pa tokrat prvič v vseh letih zase bolniško vzela in se mislim res pozdravit. No po mojem bo to do srede, Darja pa pravi da do konca tedna user posted image . Bomo videli, ko dobim danes izvide. Sem pa malo boljše, samo slabo mi je, pa malo imam še "mehke noge".

Jančika, user posted image za tvojga možeka. Je pa res en multipraktik. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.12.2008 12:17:51   
Janeja
MarjanaR evo ti še link za naročilo:

http://www.babyvac.si/

Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.12.2008 12:24:33   
HuAnita
Janeja, ne pozabi, da sem bila en teden doma! user posted image Tudi ne pomnimm, kdaj sem zase vzela toliko bolniške!!!  Tako da imam vrh glave stanovanja v razsulu, ker čim sem lahko vstala, sem šla pakirat....

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.12.2008 15:54:05   
marjanaR
Hvala, punce. Sem naročila. Upam, da bo pasal na naš sesalec.

Janči,  naš ultra stari televizor je crknil (se spomniš, ko je Joe komentiral, da takšnega ne vidiš več pogosto). Naj počiva v miru.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.12.2008 17:49:52   
snorlax
Samo pozdravim vas.

Tamalček je bil danes pri zobozdravniku in dobil mini zvezdico. Mi še ni pokazal, ker spi, peljal ga je pa naš ati in je bil baje ultra priden, niti javknil ni. Zadnjič, ko sva bila pa samo na pregledu, se je pa drl kot zverina. Nauk: K zobozdravniku bo hodil od danes naprej ati zraven. Zdaj moram samo še sprobat, če to deluje tudi pri frizerju. user posted image

Danes sem kupila za celo familijo (še za starše, brata in njegovo ženo) božična darila, ki so zelo skromna (copati, geli za tuširanje, skodelice za čaj in podobne malenkosti...), pa še popusti so bili v Sparu na kozmetiko in igrače, pa sem vseeno zapravila 70 EUR. Me je skoraj kap. user posted image

Pismo, pa spet sem pozabila pogledat, če imajo znižanga Montija za 50%. Če gre katera v Spar, naj vrže uč tam na njegove izdelke. So na posebni stalaži tam od sadja proti jogurtom.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 16.12.2008 17:52:02 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.12.2008 22:32:05   
Ropotuljica
Ne vem, kaj je zdaj to, ampak tule gor se pa čisto nič več ne dogaja. A vse spite zimsko spanje al šopingirate  na veliko?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.12.2008 23:14:26   
skuštrana
Chezana, veš sem razmišljala, če bi bil tvoj mož pripravljen poslat kakšno slikco na moj mail kako nosi vašega otroka, ker moški ponavadi niso za te štoseuser posted image

Jančika, sem oprala z oreščki in sodo, super zadovoljnauser posted image

Naš mali/ mala je pa danes prvič brcnil..Juhej user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.12.2008 23:51:27   
Jančika_
Ampak res, ful je zatišjeuser posted image .

Skuštrana, super, to je pa zgodaj, ne?

Janeja, jaz se še vedno čudim, da obstajajo ljudje, ki se branijo baby-vacauser posted image . Pa sem se ga sama tudi, da o mojem multipraktiku ne govorimo, je bil čist besenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.12.2008 23:56:12   
Jančika_
Skuštrana, veš kaj ti še priporočam - čiščenje kopalnice s kisom in sodo. V brizgo dam pol kisa pol vode (kis 8% beli za vlaganje), pošpricam, potem pa dam na gobico sodo in zdrgnem. Sodo kupim v Eurospinu, pol kile za pol evra. Zelo fajn očisti, ni pa isto kot s kakih hudim čistilom, ker potem ne odbija kapljic in se hitreje spet zapaca. Ampak sem zelo zadovoljna. Poskusi, po moje boš presenečena, stane te pa nič oz. bore malo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.12.2008 0:03:06   
skuštrana
Jančika, tole s kopalnico že počnem, imam celo ene par straih receptov kako narediti naravna čistila iz kisa, limone, sode in podobnih zadev..Ti skeniram če hočeš, samo so v hr..
Brce - ja, vem da je hitro, pri Arsu sem jih isto full kmalu čutila, samo je smešno, ker mi g ne verjameuser posted image user posted image Me je prepričavala, da so prebavne motnje, samo sem vedela da niso..Zdaj pa sem začutila na istem mestu, in sem prav čakala če še bo kaj in je bilo še enkrat...Saj lahko da sedaj ne bo nič cel tedenuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.12.2008 5:11:17   
snorlax
Bravo za prve brcike! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.12.2008 9:17:44   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jančika, tole s kopalnico že počnem, imam celo ene par straih receptov kako narediti naravna čistila iz kisa, limone, sode in podobnih zadev..Ti skeniram če hočeš, samo so v hr..

No dej, prosim.

Mene pa nekaj hvata, včeraj me je začelo v prsih tiščat in praskat po grlu. Pa tole vreme mi najeda sto na uro; mislim, kje ste še vidl, da non štop ščije cel teden skupuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.12.2008 9:53:01   
Ropotuljica
Punce, jaz sem v totalni depresiji. Žura se mi ... že kr neki cajta ... pa nimam s kom. In včeraj je šel M na pijačo,pa se je zavleklo, ker je blo ful fajn. Saj me je o vsem sproti obveščal, ampak jaz bi bla rada tam. Ne vem, kako naj naredim, da bom lahko hodla ven, se odpičila ... Nujno rabim to, ker postajam prava zagrenjena razvalina. Njegova družba je super, sam kaj, ko ne moreva it skupaj ven. In ko si končno enkrat najdeva varstvo, se pa glih tist večer ne razvije, kot bi si človek želel. To se je zdaj parkrat zgodilo ....

Ni treba odgovorajat, ker vem, da vas večina ne čuti te potrebe. Jaz pač nisem tista navadna mamica, ki bi bla doma. Mene vleče ... na žur - s super muziko in nekaj pijače, na potovanje v eksotiko, na morje ... In vse to mi manjka že ... več kot 4 leta. Pozna se tud v postli user posted image

Se opravičujem, ker sem zamorila, ampak nekam sem morala zlit. Najlaže vam, ki me vsaj poznate.

papa

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.12.2008 10:10:32   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Punce, jaz sem v totalni depresiji. Žura se mi ... že kr neki cajta ... pa nimam s kom. In včeraj je šel M na pijačo,pa se je zavleklo, ker je blo ful fajn. Saj me je o vsem sproti obveščal, ampak jaz bi bla rada tam. Ne vem, kako naj naredim, da bom lahko hodla ven, se odpičila ... Nujno rabim to, ker postajam prava zagrenjena razvalina. Njegova družba je super, sam kaj, ko ne moreva it skupaj ven. In ko si končno enkrat najdeva varstvo, se pa glih tist večer ne razvije, kot bi si človek želel. To se je zdaj parkrat zgodilo ....

Ni treba odgovorajat, ker vem, da vas večina ne čuti te potrebe. Jaz pač nisem tista navadna mamica, ki bi bla doma. Mene vleče ... na žur - s super muziko in nekaj pijače, na potovanje v eksotiko, na morje ... In vse to mi manjka že ... več kot 4 leta. Pozna se tud v postli user posted image

Se opravičujem, ker sem zamorila, ampak nekam sem morala zlit. Najlaže vam, ki me vsaj poznate.

papa

Ropotuljica, tudi moja žur mašina je zastarela! Ko sem si pa rejšnji petek privoščila, v MB zažurala do 1. ure zjutraj (pismo, to smo včasih šele začeli, zdaj pa takratt hodim domovuser posted image ), sem pa potem fasala tole virozo in obležala.
Nekaj pa ti obljubim, ko bomo v hiški in bo najhujše za nami, nekjre v sredini januarja, se slišiva in greva ven zažurat, velja?! Ampak res otro zažurat, zdivjat se, pa plesat obvezno, vsaj zame, lahko tudi po mizi! Če ti je pa res res dolgčas, pa naloži deco, pridite na hiško, kakšne pridne roke, ki znajo še kaj sčistiti te dni nujno potrebujem!
Te pa štekam, ker je pri nas skoraj isto. Sploh tisto o 'zakonskih' dolžnostih, boh, tisto je taka žalost, ampak kaj čem, če se pa ves dan zafrk.  z električarji, monterji tega in onega, finomontažniki... Zvečer samo še o wc školjkah in tuš kabini razmišljamuser posted image , kaj o seksu!user posted image

Tako da sva zmenjeni, ok? Za preodgrevanje pa Maček Muri, tudi po njem bo priložnost za kak čvek v živo, ok?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.12.2008 10:48:04   
Janeja
Skuštrana, bravo za prve brcike. Tole je pa res kar hitro user posted image

Jančika, vzemi vitaminčke, kako Echinaceo in se pozdravi še preden resno zboliš. user posted image Vreme je pa itak za user posted image .

Ropotuljica, upam, da ti kmalu uspe en super žur večer in noč. Mene pa HB to ne gane več. Se mi že ornk EMŠO pozna user posted image

HuAnita, a si kaj boljše?

Jaz danes počasi zaključujem bolniško. Grem jutri delat po enem tednu. Mal mi je še slabo, drugače sem pa kar OK. Upam, da je zdaj pri nas konec s temi boleznimi.

Danes ob 17h gremo pa v Celje na predstavo Zajček Branko. Kje je Celjski dom? A je to tam zadaj za Unionom?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.12.2008 12:34:39   
Ropotuljica
Punce, jaz sem zdaj malo boljše volje. Me je poživila moja Š, ki je na sistematskem tako pridno sodelovala, da jo je blo veselje gledat. Vmes je celo rekla: kako zanimivo je pri zdravniku!
Skuštrana: ko jo je vprašala, kdo je njena prijateljica, je rekla: Liza! 
Itak!

No, sem bila pa žalostna, ker je vse skupaj trajalo več kot eno uro, zaradi česar je zamudila lutkovno predstavo v vrtcu.

HuAnita, te držim za besedo. Tudi za plesanje po mizi. Lahk tud kak trebušni ples, zdaj ko imava dovolj materiala user posted image user posted image

Janeja, ne vem, če je to emšo. Po moje ne. Ker tako zelo različna si pa najina tudi nista. Ampak jaz sem pač eden tistih živcev, ki ne more bit pri miru. Če bi me poznale od prej, bi vedele, o čem govorim. Manjka mi šport, manjkajo  mi žuri, manjkajo mi odpičenja vsake toliko, manjkajo mi potovanja. Pa očitno sem precej nagnjena k depresiji. V glavnem, ni fajn.
Mam pa dva super otroka, to pa tud nekaj šteje. Komaj čakam, da bomo skupaj okrog vandrali user posted image

Evo, pa še dve fotki z Rogle:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.12.2008 13:26:50   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Te pa štekam, ker je pri nas skoraj isto. Sploh tisto o 'zakonskih' dolžnostih, boh, tisto je taka žalost, ampak kaj čem, če se pa ves dan zafrk.  z električarji, monterji tega in onega, finomontažniki... Zvečer samo še o wc školjkah in tuš kabini razmišljamuser posted image , kaj o seksu!user posted image

Pri meni kvantiteta ni problem, kvaliteta je zatajila ( z moje strani predvsem). in to me še bolj p....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.12.2008 15:42:30   
chezAnA
joj, ne vemuser posted image
Lahko ga vprašam, ampak ...
mislim no, super človek je...
ampak...
fotogeničen pa res niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.12.2008 18:54:41   
chezAnA
Skuštrana, sem ga vprašala, je rekel, da lahko, ampak da boste verjetno morali obraz zamenjati z obrazom koga drugegauser posted image
To si zdaj mislila, da bi ju jaz slikala in slike poslala tebi ali da bi ju slikal kdo drug?

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.