|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 17:04:32   
Lolita23
user posted image Oh upam že tud na to, sicer pa imam nek občutek, da bo spps prej rodila, ko pa jaz, tak da računam na sobivanje v P.user posted image Bi bilo pa ekstremno tako rojevanje.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
17.12.2008 17:09:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz sem se odločila, da tud ne bom nič.Sem gledala statistiko Epiduralne in se pri njej izvaja več vakumskih porodov in porodov z kleščam, to pa mi sploh ne diši.user posted image Bom potrpela za to mojo štručko, no razen če se mi ne bo mešal od bolečine.Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda.

vzemeš spps v porodno pa se boš smejala brez plina user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mogoče pa resuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
17.12.2008 17:10:38   
spps

user posted image Oh upam že tud na to, sicer pa imam nek občutek, da bo spps prej rodila, ko pa jaz, tak da računam na sobivanje v P.user posted image Bi bilo pa ekstremno tako rojevanje.user posted image user posted image
po čem sklepaš?user posted image user posted image mene je itak strah,da me bo do PDP razneslouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
17.12.2008 17:11:20   
spps
Najaa,kje imaš slikco?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
17.12.2008 17:12:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Grahec...čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je lepo slišati take ultra hitr porodne izkušnje, ampak punce, nič se obremenjevat, še vsak pride ven....potrpimo za user posted image ....
jaz sem tud   porodni dobre pol,ure,pa tud ni blo sileuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
17.12.2008 17:33:39   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem se odločila, da tud ne bom nič.Sem gledala statistiko Epiduralne in se pri njej izvaja več vakumskih porodov in porodov z kleščam, to pa mi sploh ne diši.user posted image Bom potrpela za to mojo štručko, no razen če se mi ne bo mešal od bolečine.Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda.

vzemeš spps v porodno pa se boš smejala brez plina user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
17.12.2008 17:43:39   
helimaša
babe dejte hitr glave skup....kera je zadnič pr aprilkah vzela recepte in jih k nam prlepla....nej to nardi še enkrat ker jih rabim.....prooosim....dej PUPA ti k si bl na tekočem mal urgiriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.12.2008 17:45:13   
trezika
Še eno nujno vprašanje: Kaj boste svojim možekom podarile za božička? Js sn čist brez idej...user posted image  tipično za meneuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
17.12.2008 17:56:19   
Anonimen
Halo punce!

Se vam kaj več in za kaj dlje pokomentirat javim zvečer, ko bo dal mož tamalga spat. Sem pa hotela pokomentirat tole spodnje...

Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda.

Smejalni plin - meni so ga dali v Lj porodnišnici, pa mi ni šlo nič na smeh, po njem si pa grozno zaspan in dobesedno zadet. Al pa sem bila zarad tega tolk utrujena, ker s eje tolk časa vleklo. Ne vem. V glavnem, ne bi vedela, da mi je kaj omililo bolečine, ker me je bolelo k user posted image , spomnim se pa tud večino stavri ne, vem da sta se moj in babica na dolgo in široko pogovarjala o politiki in bioenergiji, če me vprašaš kaj pa ne vem. Sem se pa tako "streznila", ko je bilo treba  potiskat, da je prišel naš škratek ven. In sem bila potem ok, ko sem pa prišla v porodno sobo in sem bila v njej prva in edina (potem so čez par ur prišle moje cimre), se mi je pa noro, noro vrtelo (lahko da tudi zarad teg apilna, ne vem). Moj sinko je pa še celo noč jokal, jaz pa kot bi me nekdo prebutal... pa sta prišla dva moška, ki sta bila dežurna ponoči in sem jima potožila, da sinko joka non-stop, da se ga ne da potolažit in da se mi vrti, pa mi je en od njiju odvrnil, da sem zato tam, da ga nosim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
17.12.2008 17:56:46   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

babe dejte hitr glave skup....kera je zadnič pr aprilkah vzela recepte in jih k nam prlepla....nej to nardi še enkrat ker jih rabim.....prooosim....dej PUPA ti k si bl na tekočem mal urgiriuser posted image user posted image user posted image

ma o kakih receptih ti to???

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
17.12.2008 17:58:04   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

za piškotke.....a ni ena gor prlimala.....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
17.12.2008 17:58:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Še eno nujno vprašanje: Kaj boste svojim možekom podarile za božička? Js sn čist brez idej...user posted image  tipično za meneuser posted image

jaz mojmu štrikam šal, pa kupla mu bom pižamo, ker jo hoče met user posted image user posted image ga zebe ker ni nič user posted image hahaa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
17.12.2008 17:59:05   
Pupa7

to si zgrešla naslov hahaha, pupa ne peče piškotov zato ji take info uidejo hahaha, pečem torte pa muffine to je pa vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
17.12.2008 18:05:58   
helimaša

to si zgrešla naslov hahaha, pupa ne peče piškotov zato ji take info uidejo hahaha, pečem torte pa muffine to je pa vse user posted image user posted image user posted image

ma je blo vse not.....niso bli sam piškotki....a res nbena nč ne ve o tem....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
17.12.2008 18:18:25   
Najaa

Aaaaaaaaa, zato je naša Tija tako živa po naravi!! user posted image  Jaz sem tudi imela masko s tem plinom med porodom! In ja, kako je bilo smešno vse skupaj! V enem trenutku (med popadki) sem se tako začela smejat ko da sem pijana in babco sem spraševala, če pozna eno **** žensko! user posted image  user posted image
No, jaz imam take izkušnje s tem plinom, pa sem kar dolgo rojevala.

helimaša, jaz sem si shranila te piškote. Če hočeš, mi pošlji mail naslov, pa ti pošljem, ker sem gor ne znam nazaj prilepit. user posted image

spps, grem uredit sliko.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
17.12.2008 18:21:58   
Pupa7
pa kaj je zdaj to, spet neko zatišje na RR ...

Najaa ma ni kriv smejalni plin, da maš živahno punči, mislm da se je bolj kot ne po mami vzela, pa je zato taka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
17.12.2008 18:22:32   
Pupa7
manjka nam spps, če jo kdo zasledi, naj jo pošlje na raport user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
17.12.2008 18:25:13   
Najaa
Jaz tud rabim spps. Daj pošlji mi še enkrat tvoj mail naslov. Ma sem smotana, ga nisem shranila še.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
17.12.2008 18:28:34   
Pupa7
bi ti dala jst njenga, pa sm zlata ribca in ga pozabla shrant... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
17.12.2008 18:30:11   
Najaa

bi ti dala jst njenga, pa sm zlata ribca in ga pozabla shrant... user posted image

Sam da nisem edina!user posted image user posted image

Pupa, ti še kaj zatekajo prsti?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
17.12.2008 18:40:34   
Pupa7
je mal bolš, kaj sem kje kake dve črke ponesreč stisnla hahahaha

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
17.12.2008 19:02:46   
Najaa
Zakaj ti pa zatekajo?
Kar na enkrat so ti začeli?
Meni včasih ponoči, če zvečer kaj slanega jem.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
17.12.2008 19:29:02   
tasa_m

a nima : sasyka_p@hotmail.com??

se mi zdi da je to njen mail..user posted image od spps..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
17.12.2008 19:37:51   
tasa_m
PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
17.12.2008 19:39:35   
NoBady
mail od spps je sassykap@gmail.com

glede darila za možeka...sm dolg razmišlala, pa sm se odločla da mu boom pa letos en parfum kupla..in to od giorgio armani-armanimania...ta parfum mi tk zlo diši, pa je tk drag, ampak naj mu bo, ker me more prenašat koo sem zadne dni ful sitna pa težka za poslušatuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......