Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:26:56
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, meni se še vedno smeji za Ivano . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat , jaz grem pa jutri! Ena je hotela, da malo več napišem: Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela. Nečak je sestrico obiskal že včeraj in je bil zelo vesel. Oh, zdaj pa moram it kosilo končat, ker bo mož vsak hip doma.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:31:27
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 res je neko zatišje tu gor... Ej, kje boste silvestrovale? Doma, na trgih (meni to ni -zaradi gužve, pokanja petard..), v gorskih hiškah (uuuuuuuu, snegec... ), na/ob morju (pa ne tiste, ki ste primorke na to odgovorjati ) al kje? S prijatelji, ki imajo tudi male otroke, pri nas ali pri njih doma. Že tretje leto zapored.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:31:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moj dela. Midve s Tijo pa bova pri moji ali njegovi mami. V glavnem, doma. pa bo po novem letu najaa zato bolj veselo.. A za Božič tudi dela? Ne, za božič smo pa pri moji mami!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:33:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, meni se še vedno smeji za Ivano . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat , jaz grem pa jutri! Ena je hotela, da malo več napišem: Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela. Nečak je sestrico obiskal že včeraj in je bil zelo vesel. Držimo pesti, da bomo tudi me tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:34:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, meni se še vedno smeji za Ivano . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat , jaz grem pa jutri! Ena je hotela, da malo več napišem: Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela. Nečak je sestrico obiskal že včeraj in je bil zelo vesel. Oh, zdaj pa moram it kosilo končat, ker bo mož vsak hip doma. Oooo, to pa je bilo res ekspresno!!! Super!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:34:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, meni se še vedno smeji za Ivano . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat , jaz grem pa jutri! Ena je hotela, da malo več napišem: Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela. Nečak je sestrico obiskal že včeraj in je bil zelo vesel. Držimo pesti, da bomo tudi me tako Se podpišem pod to! Jaz jih že stiskam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:35:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 res je neko zatišje tu gor... Ej, kje boste silvestrovale? Doma, na trgih (meni to ni -zaradi gužve, pokanja petard..), v gorskih hiškah (uuuuuuuu, snegec... ), na/ob morju (pa ne tiste, ki ste primorke na to odgovorjati ) al kje? S prijatelji, ki imajo tudi male otroke, pri nas ali pri njih doma. Že tretje leto zapored. Super...da se bodo med sabo zamotili, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:38:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Grahec, ja super da je šlo sestri tak ekspresno..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:45:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, meni se še vedno smeji za Ivano . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat , jaz grem pa jutri! Ena je hotela, da malo več napišem: Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela. Nečak je sestrico obiskal že včeraj in je bil zelo vesel. Držimo pesti, da bomo tudi me tako Se podpišem pod to! Jaz jih že stiskam Se še jaz kar podpišem pod to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:48:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sedaj pa šibam domov....lepo čvekajte..mogoče se še zvečer kaj javim od doma...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:50:24
|
|
|
|
yania
|
Grahec...čestitke... je lepo slišati take ultra hitr porodne izkušnje, ampak punce, nič se obremenjevat, še vsak pride ven....potrpimo za ....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:50:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sedaj pa šibam domov....lepo čvekajte..mogoče se še zvečer kaj javim od doma... lepo bodi pa varno na cesti..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 15:52:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ... ampak punce, nič se obremenjevat, še vsak pride ven....potrpimo za .... pod to pa se jaz podpišem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:00:14
|
|
|
|
Lolita23
|
Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ. ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:12:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ. ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi? Lolita23 jaz razmišljam za EA,sploh če bo možnost. Ampak glede na to, da pravijo da če hočeš v Mb. P EA moraš rodit nekje do 16h razen če imaš veliko srečo da je glih dežurn , ponoči ga baje ne kličejo.. Sicer se bom o vsem bolj pozanimala januarja,ko bom imela pregled pri svoji G.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:13:26
|
|
|
|
tasa_m
|
trezika hitro poročilo kak je blo na pregledu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:16:02
|
|
|
|
trezika
|
Evo mene doma Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 g se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruha nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedet zredila sem se za dodatne 3 kg ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OK naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji spekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:16:38
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika hitro poročilo kak je blo na pregledu.. ti pa si z vsem takoj na tekočem takoj si vidla, da sn tu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:20:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika hitro poročilo kak je blo na pregledu.. ti pa si z vsem takoj na tekočem takoj si vidla, da sn tu mam oči kot sokol,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:23:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ. ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi? jaz sem zaj... sama do sebe,pa ne bom nič vzela prvič ni blo tko hudo,tak,da nimam potrebe po kakšnih blažilnih sredstvih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:27:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo mene doma Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 g se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruha nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedet zredila sem se za dodatne 3 kg ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OK naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji spekla čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:27:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo mene doma Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 g se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruha nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedet zredila sem se za dodatne 3 kg ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OK naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji spekla čestitke za pregled ja še od mene čestitke,..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:29:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ. ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi? Lolita23 jaz razmišljam za EA,sploh če bo možnost. Ampak glede na to, da pravijo da če hočeš v Mb. P EA moraš rodit nekje do 16h razen če imaš veliko srečo da je glih dežurn , ponoči ga baje ne kličejo.. Sicer se bom o vsem bolj pozanimala januarja,ko bom imela pregled pri svoji G. punce,do 4ih popoldan vas mora zagrabit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:36:07
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz sem se odločila, da tud ne bom nič.Sem gledala statistiko Epiduralne in se pri njej izvaja več vakumskih porodov in porodov z kleščam, to pa mi sploh ne diši. Bom potrpela za to mojo štručko, no razen če se mi ne bo mešal od bolečine.Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 16:55:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem se odločila, da tud ne bom nič.Sem gledala statistiko Epiduralne in se pri njej izvaja več vakumskih porodov in porodov z kleščam, to pa mi sploh ne diši. Bom potrpela za to mojo štručko, no razen če se mi ne bo mešal od bolečine.Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda. vzemeš spps v porodno pa se boš smejala brez plina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......