|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 15:26:56   
Grahec
Ojla,
meni se še vedno smeji za Ivano user posted image . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes  nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat user posted image , jaz grem pa jutri!
Ena je hotela, da malo več napišem:
Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali  nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno user posted image , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. user posted image Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela.
Nečak je sestrico obiskal že včeraj in je bil zelo vesel.

Oh, zdaj pa moram it kosilo končat, ker bo mož vsak hip doma.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.12.2008 15:31:27   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

res je neko zatišje tu gor...

Ej, kje boste silvestrovale?
Doma, na trgih (meni to ni -zaradi gužve, pokanja petard..), v gorskih hiškah (uuuuuuuu, snegec...user posted image ), na/ob morju (pa ne tiste, ki ste primorke na to odgovorjati user posted image ) al kje?

S prijatelji, ki imajo tudi male otroke, pri nas ali pri njih doma. Že tretje leto zapored.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.12.2008 15:31:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Moj dela. user posted image  Midve s Tijo pa bova pri moji ali njegovi mami. V glavnem, doma.

pa bo po novem letu najaa zato bolj veselo..user posted image
A za Božič tudi dela?

Ne, za božič smo pa pri moji mami! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.12.2008 15:33:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,
meni se še vedno smeji za Ivano user posted image . Hvala za čestitke. Sem kar malček zmatrana... Včeraj je nečak bil zelo vznemirjen in ni nič hotel popoldan spat..., ma saj je takim malčkom pomoje res težko, ko malček razumejo kaj se dogaja malček pa ne... Zvečer pa sem svaku še tri pladnje obloženih kruhkov pripravila, da je danes  nesel v službo za pogostitev. Danes pa sta se oglasila še mama in tata, preden sta skočila vnukinjo gledat user posted image , jaz grem pa jutri!
Punčka je 53 cm velika in 3850 g težka in ima dolge črne laske (sem že vidla slikice). Sestra je res hitro rodila, 10 minut je bila v porodni. Ob 8 so pripeljali  nečaka in mi je še rekla, da upa, da je ne bodo poslali nazaj domov. Že celo noč je sicer imela boleče popadke, ampak menda ne glih na gosto... Potem pa so na sprejem oziroma pregled kar dolgo čakali v porodnišnici in ko so jo končno pregledali je morala skor tečt v porodno user posted image , kjer je trikrat pritisnila in mala je bila zunaj. user posted image Sestra pravi, da je bilo super, tako kot si je najbolj želela.

user posted image user posted image user posted image
Držimo pesti, da bomo tudi me tako user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.12.2008 15:34:03   
KOKICA32

Ojla,

Oh, zdaj pa moram it kosilo končat, ker bo mož vsak hip doma.

Oooo, to pa je bilo res ekspresno!!! user posted image user posted image user posted image Super!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.12.2008 15:34:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Ojla,

Se podpišem pod to! Jaz jih že stiskam user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.12.2008 15:35:31   
KOKICA32

res je neko zatišje tu gor...

Ej, kje boste silvestrovale?
Doma, na trgih (meni to ni -zaradi gužve, pokanja petard..), v gorskih hiškah (uuuuuuuu, snegec...user posted image ), na/ob morju (pa ne tiste, ki ste primorke na to odgovorjati user posted image ) al kje?

S prijatelji, ki imajo tudi male otroke, pri nas ali pri njih doma. Že tretje leto zapored.

Super...da se bodo med sabo zamotili, ne?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.12.2008 15:38:56   
tasa_m
Grahec, ja super da je šlo sestri tak ekspresno..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.12.2008 15:45:46   
Lolita23

Ojla,

Se podpišem pod to! Jaz jih že stiskam user posted image

Se še jaz kar podpišem pod touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.12.2008 15:48:43   
KOKICA32
Sedaj pa šibam domov....lepo čvekajte..mogoče se še zvečer kaj javim od doma...user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.12.2008 15:50:24   
yania
Grahec...čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je lepo slišati take ultra hitr porodne izkušnje, ampak punce, nič se obremenjevat, še vsak pride ven....potrpimo za user posted image ....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.12.2008 15:50:37   
tasa_m

Sedaj pa šibam domov....lepo čvekajte..mogoče se še zvečer kaj javim od doma...user posted image

lepo bodi pa varno na cesti.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.12.2008 15:52:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

... ampak punce, nič se obremenjevat, še vsak pride ven....potrpimo za user posted image ....

pod to pa se jaz podpišem.. user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.12.2008 16:00:14   
Lolita23
Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ.  ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.12.2008 16:12:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ.  ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi?user posted image

Lolita23 jaz razmišljam za EA,sploh če bo možnost. Ampak glede na to, da pravijo da če hočeš v Mb. P EA moraš rodit nekje do 16h razen če imaš veliko srečo da je glih dežurn user posted image , ponoči ga baje ne kličejo.. Sicer se bom o vsem bolj pozanimala januarja,ko bom imela pregled pri svoji G.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.12.2008 16:13:26   
tasa_m

trezika hitro poročilo kak je blo na pregledu..
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.12.2008 16:16:02   
trezika
Evo mene domauser posted image
Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 guser posted image  se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruhauser posted image user posted image user posted image  nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedetuser posted image  zredila sem se za dodatne 3 kguser posted image  ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OKuser posted image user posted image  naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji speklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.12.2008 16:16:38   
trezika

user posted image

ti pa si z vsem takoj na tekočemuser posted image user posted image user posted image  takoj si vidla, da sn tuuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.12.2008 16:20:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

ti pa si z vsem takoj na tekočemuser posted image user posted image user posted image  takoj si vidla, da sn tuuser posted image

mam oči kot sokol, user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.12.2008 16:23:24   
spps

jaz sem zaj... sama do sebe,pa ne bom nič vzelauser posted image user posted image
prvič  ni blo tko hudo,tak,da nimam potrebe po kakšnih blažilnih sredstvihuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.12.2008 16:27:07   
spps

Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 guser posted image  se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruhauser posted image user posted image user posted image  nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedetuser posted image  zredila sem se za dodatne 3 kguser posted image  ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OKuser posted image user posted image  naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji speklauser posted image user posted image user posted image
čestitke za pregleduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.12.2008 16:27:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

čestitke za pregleduser posted image user posted image

ja še od mene čestitke,..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.12.2008 16:29:53   
spps

Lolita23 jaz razmišljam za EA,sploh če bo možnost. Ampak glede na to, da pravijo da če hočeš v Mb. P EA moraš rodit nekje do 16h razen če imaš veliko srečo da je glih dežurn user posted image , ponoči ga baje ne kličejo.. Sicer se bom o vsem bolj pozanimala januarja,ko bom imela pregled pri svoji G.

user posted image user posted image user posted image user posted image punce,do 4ih popoldan vas mora zagrabituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
17.12.2008 16:36:07   
Lolita23
Jaz sem se odločila, da tud ne bom nič.Sem gledala statistiko Epiduralne in se pri njej izvaja več vakumskih porodov in porodov z kleščam, to pa mi sploh ne diši.user posted image Bom potrpela za to mojo štručko, no razen če se mi ne bo mešal od bolečine.Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
17.12.2008 16:55:48   
tasa_m

Jaz sem se odločila, da tud ne bom nič.Sem gledala statistiko Epiduralne in se pri njej izvaja več vakumskih porodov in porodov z kleščam, to pa mi sploh ne diši.user posted image Bom potrpela za to mojo štručko, no razen če se mi ne bo mešal od bolečine.Sem pa nekje brala članek, da imajo možnost poroda z smejalnim plinom(nažalost ne v Ce), ta ideja pa mi je ful všeč, ker baje so ti otroci bolj živi po naravi, ter nimajo posledic stresnega poroda.

vzemeš spps v porodno pa se boš smejala brez plina user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......