Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:15:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Midva sma danes malo boljše spala . Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala. Malo sem prebrala za nazaj. Po CR sem dobivala vsega boga, spomhnim se Tramala in Zaldiarja, kaj pa so mi v žilo filali pa nimam pojma. Vem samo to, da preden je sestra do konca izstisnila v žilo, se je meni kar zmeglilo v glavi. Sem se počutila kot džanki, kak je bilo lušno po teh prvih inekcijah, sem bila kot v nebesih. Ostale, ki pa so rodile po naravni poti, pa so samo lekadol dobile. Tečka zopet kliče, moram šibat. Dokler ti dajajo si v rožicah, kaj pa potem? Jaz sem rabila lekadol zaradi bolečega krčenja. Drugo me ni nič bolelo. Tisti krči v maternici so pa . Prvič se sploh ne spomnim, da bi kaj dobila. Aja, sem ja drugi dan sem dobila glukozo za krčenje v žilo, ker se mi ni maternica krčila, zdaj pa sem imela infuzijo že napeljano, pa si mi kar menjali flašo pa je bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:16:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem brala tole temo KLIK in sem se spet fajn nasmejala mafi, jaz bom imela čas za kofetek drug teden, če bo Gregi brez vročine Danes že zaradi migrene ne morem nikamor, zaradi Zaldiarja pa si niti za volan ne upam ti kar ,sam če maš popdne čas, ker imam dragija doma dopodne in sva bl leteča. Kako je kej Gregi a je kej bol? nisem mela časa, da mal za nazaj preberem, ampak bom probala sam da tega lumpa uspavam Uf, popoldne pa jaz malo težje Gregi je po starem, držim pestke, da bo jutri bolje Kako kaj pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:16:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printala rumeno? A si piščančke printala? Nimam pojma, zakaj te tega zmanjkalo, vse ostale so skor na fulu edina: kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:17:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? domžale pa sej ni tolk grozn tuki razn da skoz dežuje . vidim da je tvoja tamala prav uživala pri dedku mrazu, lušna pupa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:17:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printala rumeno? A si piščančke printala? Nimam pojma, zakaj te tega zmanjkalo, vse ostale so skor na fulu edina: kaj to pomeni Kakšen printer pa imaš to. Jaz imam barvno ali pa ČB kartušo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:18:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? domžale pa sej ni tolk grozn tuki razn da skoz dežuje . vidim da je tvoja tamala prav uživala pri dedku mrazu, lušna pupa popoldan tud jaz ne moram, ker bi mogla pol še Andraža iz šole vlačit, pa mi ni glih Pa drug teden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:19:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printala rumeno? A si piščančke printala? Nimam pojma, zakaj te tega zmanjkalo, vse ostale so skor na fulu edina: kaj to pomeni Kakšen printer pa imaš to. Jaz imam barvno ali pa ČB kartušo. HP Photosmart C 6280 All in one
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:19:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma danes malo boljše spala . Fino, da gre na bolje Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala. A tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:22:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? Če bomo Zasavke kofetkale jutri, bi tudi jaz lahko v petek skočila do Domžal no kar vse prilete sm jst bom probala vstavit dež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:32:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem brala tole temo KLIK in sem se spet fajn nasmejala mafi, jaz bom imela čas za kofetek drug teden, če bo Gregi brez vročine Danes že zaradi migrene ne morem nikamor, zaradi Zaldiarja pa si niti za volan ne upam ti kar ,sam če maš popdne čas, ker imam dragija doma dopodne in sva bl leteča. Kako je kej Gregi a je kej bol? nisem mela časa, da mal za nazaj preberem, ampak bom probala sam da tega lumpa uspavam Uf, popoldne pa jaz malo težje Gregi je po starem, držim pestke, da bo jutri bolje Kako kaj pri vas? držim pesti za oba, da boš ti zdržala in da bo Gregi bolje. Pri nas pa se je stanje kar popralo razn tega, da mu še teče z noska in da bogica ponoči full kašla. Drgač pa se borim z nijm vse odmikam, da kej ne prevrne, zgleda da bom počasi mogla vse odmaknit svoje đinđiminđi, ki jih imam po vitrini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:33:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? Mene pa ni nikjer na spisku . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:34:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako so pa meni ušle slikce??? Je pa korajžna ta AT Drugo leto verjetno ne bo več tako Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran Ja Andraž je še pri 1 letu šel bp, pri dveh sem pa z njim mogla in jo je v joku popihal nazaj pri nas ga je Mark 1let čukast gledu, 2let mu je vleku brado dol, lanko leto ni hotu stran od njega, no včeri sta se pa fajn zmenila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:35:19
|
|
|
|
jana81
|
hejla pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizo ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč. joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:36:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma danes malo boljše spala . Fino, da gre na bolje Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala. A tako To je napeljevanje k alkoholizmu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:37:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hejla pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizo ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč. joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it ti pošiljam in upam da bo kmalu bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:38:09
|
|
|
|
tally
|
Aja pa dobro jutro ali dober dan, čeprav se pri nas ni ravno dobro začel. Moj je šel iz nočne in je mal avto udaril oz. je butnu v enega na tomačevskem rondoju. Sta se vključevala v krožišče in je tisti pred spelu in se je potem ustavu moj pa v njega . Baje unmu ni bilo nič našega pa grem zdej pogledat ker je Emilija zaspala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:38:17
|
|
|
|
tilči
|
S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:38:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hejla pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizo ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč. joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:39:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aja pa dobro jutro ali dober dan, čeprav se pri nas ni ravno dobro začel. Moj je šel iz nočne in je mal avto udaril oz. je butnu v enega na tomačevskem rondoju. Sta se vključevala v krožišče in je tisti pred spelu in se je potem ustavu moj pa v njega . Baje unmu ni bilo nič našega pa grem zdej pogledat ker je Emilija zaspala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:40:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hejla pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizo ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč. joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it Verjemi,da bo enkrat začel spati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:40:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? o.k ta teden, ker naslednji teden ne verjamem, da bo kej časa zjutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:41:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hejla pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizo ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč. joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it Boste boste, samo ne bi razočarana, če to ne bo hitro. Meni se Jaka še zdaj 1x na noč zbudi. Sem se pogovarjala s sorodnico, ki je tudi defektologinja in ... in dela z otrocimi z raznimi potrebami in je rekla, da eni otroci se ful bojijo ločitve in delajo težave zvečer ko je treba spat in hodijo okrog in se zbujajo ipd. Je rekla, da so recimo 3letniki še majhni otroci in še ne razumejo vsega. Je pa to kar res. Včasih hočemo mame, da bi bili naši otroci večji oz. starejši in jih glede na njihov razvoj in ne na leta tudi obravnavamo. Jaz Jake ne morem enačit s kakšnim fantkom iz vrtca, ki je mislim da 2 ali 3 dni starejši, ker sta kot noč in dan. Moj je motorično ful spreten, tisti pa ni. Tako zgleda kot da še hodit ne zna prav. Da ne govorim o ostalem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:42:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? Mene pa ni nikjer na spisku . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo? O tebi pa sploh ni dvoma da ne bi prišla sej smo blizu , kakšno je stanje pri vas a tud dežuje??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:43:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Aja pa dobro jutro ali dober dan, čeprav se pri nas ni ravno dobro začel. Moj je šel iz nočne in je mal avto udaril oz. je butnu v enega na tomačevskem rondoju. Sta se vključevala v krožišče in je tisti pred spelu in se je potem ustavu moj pa v njega . Baje unmu ni bilo nič našega pa grem zdej pogledat ker je Emilija zaspala. un rondo je pa prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:44:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. Kolikor jaz vem, se to gleda glede na to če si celo leto zaposlen ne pa če si delal. In če si bila celo leto zaposlena dobiš cel dopust in cel regres. za paket, ki ga še dobiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?