Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:05:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:06:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mi smo ga spoznali Da vidim, kaj si mi prinesel Brado imaš pa kar fajn Sonček mali, kok je lepa hvala tally mala je uživala 100 na uro Ful dobr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:06:53
|
|
|
|
jana81
|
edina AT je res cukerček mali, kr za pojest..naš gre v torek na Božička v tašči v službo. SS Manca se pa mal razvadla tkole po rokah, ali jo kaj matra ? Sicer je pa ja cel dan pridna, ga pa ja more mal ponoč svirat. barbaw da ne bi zbolela, ker te bomo našopale z lekadoli , mdekom, čajčkom, septoletami.... sobota se bliža. TIA IN LIA ter SKYE za 7 MESECEV
< Sporočilo je popravil jana81 -- 17.12.2008 11:08:23 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:07:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moja mala sitnobica je končno zaspala. Barbaw kje se boma dobili v soboto??? KAj pa Čmrlika, a bo šla, ti je rekla zadnjič kaj? Včeraj ni nič rekla, jaz tupa pa se tudi nisem spomnila. Jaz sem razmišljlala, če bi ti pobrala Čmrliko in prišla do mene, pa menjamo avte in gremo ali pa pridem po vaju. Poberem eno pa potem še drugo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:07:09
|
|
|
|
tally
|
Pa še to sem pozabila povedat. Sem se tehtala in je tehtnica po enem tednu pokazala - 100g .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:08:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printala Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajam špelin@, ne sfolgam narest nič, ...zdaj sem imela zav. agenta....iz sušilca spravila cunje, ..zdaj pride soseda nekaj iskat....Še posodo imam nekaj za pomit....se pozna, da sem vsako popoldne v akciji...danes ima tast RD, jutri spet plavanje, v petek pa bom doma...no, upam, ...sobot ap akcija Drugače pa moje počutje super, samo malo me matrajo prsa, a to je mala malca Bom prišla še kaj pokukat gor. Aja, še to vam povem, da se je danes Varja zbudila le 1x, pojedla in zaspala nazaj, tako da sem tudi jaz ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:08:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. zdej bi ti pa prov fajn pršlo k maš stroške še z avto za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniške , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še nič . Po zakonu bi mogla dobiti regres do konca novembra, če si dobila pol. Zdaj če imajo izplačila za november okrog 15. ali 20. bi mogla dobit ta mesec. Ma jaz sem bila letos že presenečena ko smo ga dobili konec junija, ponavadi smo dobili avgusta celega. Potem sem srečala eno sodelavko pa mi je rekla da bomo decembra dobili drugo polovico. Potem pa ni bilo nič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:08:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Pa še to sem pozabila povedat. Sem se tehtala in je tehtnica po enem tednu pokazala - 100g . Jaz sem se včeraj iz žalosti spravila na sir. Ne upam na vago.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:08:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 TIA IN LIA ter SKYE za 7 MESECEV Se pridružujemo čestitkam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:08:46
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Pri nas pa spet dežuje - bom znoreeeeeeeeeela . Spanje + dojenje je potekalo takole: prvo dojenje ponoči je bilo že ob enajstih , potem se je zbudil ob enih in ga je ati malo nosil, da je zaspal nazaj do treh, ko sva se spet dojila, pa je spet zaspal do 5.45, ko je bilo na sporedu že eno dojenje, nakar sva spala do devetih. Prej sva pa jedla vanilijive jogurt z banano - pojedel je le slabo polovico in pa en piškotek. Sedaj pa že tečnari in bova šla počasi spat. Bom prebrala in pokomentirala za nazaj, ko ga uspavam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:10:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mi smo ga spoznali Da vidim, kaj si mi prinesel Brado imaš pa kar fajn Sonček mali, kok je lepa hvala tally mala je uživala 100 na uro Ful dobr edinaos, za pogumno Anjo-Tio
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:10:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printala Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajam špelin@, ne sfolgam narest nič, ...zdaj sem imela zav. agenta....iz sušilca spravila cunje, ..zdaj pride soseda nekaj iskat....Še posodo imam nekaj za pomit....se pozna, da sem vsako popoldne v akciji...danes ima tast RD, jutri spet plavanje, v petek pa bom doma...no, upam, ...sobot ap akcija Drugače pa moje počutje super, samo malo me matrajo prsa, a to je mala malca Bom prišla še kaj pokukat gor. Aja, še to vam povem, da se je danes Varja zbudila le 1x, pojedla in zaspala nazaj, tako da sem tudi jaz ok za Varjo. tole je pa zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:10:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moja mala sitnobica je končno zaspala. Barbaw kje se boma dobili v soboto??? KAj pa Čmrlika, a bo šla, ti je rekla zadnjič kaj? Včeraj ni nič rekla, jaz tupa pa se tudi nisem spomnila. Jaz sem razmišljlala, če bi ti pobrala Čmrliko in prišla do mene, pa menjamo avte in gremo ali pa pridem po vaju. Poberem eno pa potem še drugo. Jaz še ne vem, kako bom z avtom. Če bo že popravljen. Malo časa še imamo, da se zmenimo. Bom jaz čmrliki sms poslala, pa malo potipala, če bo šla. Jutri me pa ne bo na RR, ker grem zjutraj z mojim v LJ, boma pri njegovi teti čakala, da bo končal s službo, potem pa ima božička v službi, po tistem pa ima službeno čago in midva grema zopet k teti spat. V petek pa komaj prilezem domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:12:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. Ker si delala manj kot 6mesecev, ti odbijejo mislim da 10 dni stran od celga dopusta, če si zaposlena za nedoločen čas, ker cel dopust ne moreš prenest v letošnje leto, če bi pa delala več kot 6m, ga pa lahko. Ne vem od kod jim ta logika. Jaz sem popristila skoraj celga, samo 3 dni sem si pustila in ga bom ponucala po koncu porodniške.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:12:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajam no fajn...jst mam lexmarka X1250 tule pr seb, pa mam nove kartuše in mi vse rumeno printa... amš za te tud, bi mela obe, črno in barbo, ker ne vem katera je hin. Bom pa še mamci rekla, ko bo dol za pisarno rabla zate, da ti mal prometa nardimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:12:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Pa še to sem pozabila povedat. Sem se tehtala in je tehtnica po enem tednu pokazala - 100g . pa si se tehtala ob isti uri ?... Drgač pa men nikol po enem tednu ne pokaže manj, kvečjemu več, šele po 14 dneh mi pokaže če sem kaj zgubila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:12:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale vreča je ziher za v naš dimnik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:14:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale vreča je ziher za v naš dimnik Ne ne, tak dimnik imamo mi. Jaz sem že letela vodo vlit nad ogenj, da bo lahko noter prišel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:15:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale vreča je ziher za v naš dimnik Ne ne, tak dimnik imamo mi. Jaz sem že letela vodo vlit nad ogenj, da bo lahko noter prišel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:16:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan. Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK Prvič slišim, da je to žirafa. Pr nas rečemo žirafa posodi ( 6 l ) k se not pir natoči pol si pa v kozarce sam točiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:17:06
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Te sem tud js po porodu dobila, sam so pa špica. Res pomagajo za bolečine. Pol sem pa imela eno škatlico doma od očeta in sem spila še par tabletk, dokler ni prišla soseda ki je medicinska sestra in mi mal šole naredila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:17:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. Ker si delala manj kot 6mesecev, ti odbijejo mislim da 10 dni stran od celga dopusta, če si zaposlena za nedoločen čas, ker cel dopust ne moreš prenest v letošnje leto, če bi pa delala več kot 6m, ga pa lahko. Ne vem od kod jim ta logika. Jaz sem popristila skoraj celga, samo 3 dni sem si pustila in ga bom ponucala po koncu porodniške. Najlepša hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:17:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moja mala sitnobica je končno zaspala. Barbaw kje se boma dobili v soboto??? KAj pa Čmrlika, a bo šla, ti je rekla zadnjič kaj? Včeraj ni nič rekla, jaz tupa pa se tudi nisem spomnila. Jaz sem razmišljlala, če bi ti pobrala Čmrliko in prišla do mene, pa menjamo avte in gremo ali pa pridem po vaju. Poberem eno pa potem še drugo. Jaz še ne vem, kako bom z avtom. Če bo že popravljen. Malo časa še imamo, da se zmenimo. Bom jaz čmrliki sms poslala, pa malo potipala, če bo šla. Jutri me pa ne bo na RR, ker grem zjutraj z mojim v LJ, boma pri njegovi teti čakala, da bo končal s službo, potem pa ima božička v službi, po tistem pa ima službeno čago in midva grema zopet k teti spat. V petek pa komaj prilezem domov. Joj, pozabila sem na tvoj avto. Bom prišla pote. Boš dala naslov, pa me bo navigacija že napotila do tebe. Boš povedala kdaj naj pridem pa priletim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:17:46
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso sem jo šla iskat na pošto, ker so m jo poslali iz CE. Imam pa HP Photosmart C6280 All in one. Mala je pojedla sadje in sem jo dala spat, ker je že komaj gledala. tally: Meni je katina rekla, da gre. Bom jo dans še enkrat vprašala Grem na zaslužen zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:17:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally Pa še to sem pozabila povedat. Sem se tehtala in je tehtnica po enem tednu pokazala - 100g . pa si se tehtala ob isti uri ?... Drgač pa men nikol po enem tednu ne pokaže manj, kvečjemu več, šele po 14 dneh mi pokaže če sem kaj zgubila. Ma jaz se tehtam enkrat na teden in do sedaj mi je prvi teden pokazalo -1kg (ok to je voda) drug teden - 600g zdej pa takole, pa nise nič grešila . Približno se pa tehtam ob isti uri zjutraj na tešče.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?