|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 10:00:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš?

Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe user posted image  Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material.
Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce user posted image

To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča.

Vem, ker varikina je bila samo začasna rešitev.

Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan.
Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK

Žal ne. Pa masko daj svojemu, da ne bo vdihoval prahu.

Si je že prinesel zalogo mask iz službe user posted image

user posted image user posted image user posted image  evo se mu že bumerang obeta. Naša mat je vedno rekla, da ima palca 2 koncauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
17.12.2008 10:00:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). user posted image user posted image user posted image

To sem jaz dobila po CR. To pa te zadaneuser posted image

Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila)user posted image samo to pa res zadeneuser posted image user posted image

Jaz sem dobila samo Saridon user posted image  No, na srečo ga ravno nisem rabila.

V Mb P pa Lekadole talajo. Ne vem pa kako je z mamicamo po CR. To bi pa Hijenca vedela ali pa skye.

Saj mene so tudi hotli prepričat, da mi bo lekadol dovoljuser posted image , pa kje pa. No po borbah z tisto čarovnico od glavne sestre sem dosedgla svojeuser posted image user posted image sem se šla zjokat zdravnikuuser posted image in sem jih dobilauser posted image Jooj ko se spomnem tistih bolečin od šivovuser posted image , nikoooooli večuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  No kaj je rekel deda mraz????user posted image

NEMA ŠANSE!!!!!!!!!!!!!

Saj ti se me vidla takoj po poroduuser posted image se sploh več ne spomnim dobro, ali je bilo tisto naslednji danuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
17.12.2008 10:01:08   
špelin@
Kako so pa meni ušle slikce???user posted image Je pa korajžna ta ATuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugo leto verjetno ne bo več tako

Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran user posted image

Tako je bilo včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image To bi morale videt, ko je bila še predstava je bilo OK, samo potem ko je prišel dedek mraz, čisto vsi user posted image so jokali, tudi potem ko so darilo dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image starši jih nikakor niso mogli umiriti, tako da so prosili dedka mraza, da naj čim hitreje potala darila in naj greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
17.12.2008 10:02:01   
barbaw

Kako so pa meni ušle slikce???user posted image Je pa korajžna ta ATuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugo leto verjetno ne bo več tako

Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran user posted image

Ja Andraž je še pri 1 letu šel bp, pri dveh sem pa z njim mogla in jo je v joku popihal nazajuser posted image

Jaka pa je ful sramežljiv ampak k božičku pa je šel brez problema. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2879
17.12.2008 10:02:04   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dr. je povedal, da se pri občutljivih ljudeh zna po cepljenju sesut ves imunski sistem. Ko sem mu povedala, da je bil konec julija cepljen proti rotavirusu, konec avgusta pa ga je začelo vse matrat, je rekel, da to popolnoma sovpada, ker traja cca. 1 mesec, da se pokažejo posledice... user posted image  Z vsakim nadaljnjim cepljenjem je šlo pa samo še navzdol, kar smo tudi sami opazili, ampak naša P se je le smejala... user posted image  Poleg tega, da se ga vsak virus takoj "prime", je nespečnost samo še dodatna posledica tega, da je v organizmu porušeno ravnovesje. Tako, da se mora mali zdaj nazaj "naštelat", se imunsko okrepit, šele potem dr. priporoča naslednje cepljenje.

To pa še kako verjamemuser posted image
bogi Gregor user posted image

Upam, da si že boljšeuser posted image

Ne uspem nič prebrat, še manj komentirat. Bom poskusila kasneje.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.12.2008 10:02:09   
špelin@
a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš?

Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe user posted image  Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material.
Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce user posted image

To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča.

Vem, ker varikina je bila samo začasna rešitev.

Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan.
Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK

Žal ne. Pa masko daj svojemu, da ne bo vdihoval prahu.

Si je že prinesel zalogo mask iz službe user posted image

user posted image user posted image user posted image  evo se mu že bumerang obeta. Naša mat je vedno rekla, da ima palca 2 koncauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.12.2008 10:02:18   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). user posted image user posted image user posted image

To sem jaz dobila po CR. To pa te zadaneuser posted image

Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila)user posted image samo to pa res zadeneuser posted image user posted image

Jaz sem dobila samo Saridon user posted image  No, na srečo ga ravno nisem rabila.

V Mb P pa Lekadole talajo. Ne vem pa kako je z mamicamo po CR. To bi pa Hijenca vedela ali pa skye.

Saj mene so tudi hotli prepričat, da mi bo lekadol dovoljuser posted image , pa kje pa. No po borbah z tisto čarovnico od glavne sestre sem dosedgla svojeuser posted image user posted image sem se šla zjokat zdravnikuuser posted image in sem jih dobilauser posted image Jooj ko se spomnem tistih bolečin od šivovuser posted image , nikoooooli večuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  No kaj je rekel deda mraz????user posted image

NEMA ŠANSE!!!!!!!!!!!!!

Saj ti se me vidla takoj po poroduuser posted image se sploh več ne spomnim dobro, ali je bilo tisto naslednji danuser posted image

Jaz sem te vidla tkoj, ko so te pripeljali iz porodne. Nisi mogla stat na nogahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.12.2008 10:03:32   
barbaw

Jaz sem te vidla tkoj, ko so te pripeljali iz porodne. Nisi mogla stat na nogahuser posted image

Saj niti ne smeš. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.12.2008 10:03:54   
špelin@
kasso, saj jaz bom pregurala, imam zdaj več pozitivne energije in se bom pregrizla tudi skozi tole migreno user posted image  Kako kaj ti? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.12.2008 10:04:02   
Estrella*

Ja Andraž je še pri 1 letu šel bp, pri dveh sem pa z njim mogla in jo je v joku popihal nazajuser posted image

Jaka pa je ful sramežljiv ampak k božičku pa je šel brez problema. user posted image

Men se pa Jaka na Zbiljah ni zdel prav nič sramežljiv, tako vneto je razlagal kako mu je ime in kako se pišeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.12.2008 10:05:19   
Estrella*
Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.12.2008 10:06:02   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jutro punce, 

jutrouser posted image

seem se čist zgudila visim na telefonu, čekiram tamalga pa še vsake tolk časa pogledam mal sm.
a bomo dons kej kofetkal al ne<>?

Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.12.2008 10:06:54   
barbaw

Men se pa Jaka na Zbiljah ni zdel prav nič sramežljiv, tako vneto je razlagal kako mu je ime in kako se pišeuser posted image

Ja tam ni bil. user posted image  Drugače se pa za mene skrije ali pa je tiho in cel sključen in gleda skoraj v tla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.12.2008 10:08:02   
hijenca
Dobro jutro!

Midva sma danes malo boljše spala user posted image user posted image . Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala.

Malo sem prebrala za nazaj.

Po CR sem dobivala vsega boga, spomhnim se Tramala in Zaldiarja, kaj pa so mi v žilo filali pa nimam pojma. Vem samo to, da preden je sestra do konca izstisnila v žilo, se je meni kar zmeglilo v glavi. Sem se počutila kot džanki, kak je bilo lušno po teh prvih inekcijah, sem bila kot v nebesih. Ostale, ki pa so rodile po naravni poti, pa so samo lekadol dobile.

Tečka zopet kliče, moram šibat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.12.2008 10:09:23   
Estrella*

jutro punce, 

jutrouser posted image

seem se čist zgudila visim na telefonu, čekiram tamalga pa še vsake tolk časa pogledam mal sm.

ta teden bl slab kaže, ker ima kolegica bubanga hrošča doma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.12.2008 10:10:42   
špelin@
Sem brala tole temo KLIK in sem se spet fajn nasmejala user posted image user posted image

mafi, jaz bom imela čas za kofetek drug teden, če bo Gregi brez vročine user posted image  Danes že zaradi migrene ne morem nikamor, zaradi Zaldiarja pa si niti za volan ne upam user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.12.2008 10:10:58   
Anonimen

Tako je bilo včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image To bi morale videt, ko je bila še predstava je bilo OK, samo potem ko je prišel dedek mraz, čisto vsi user posted image so jokali, tudi potem ko so darilo dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image starši jih nikakor niso mogli umiriti, tako da so prosili dedka mraza, da naj čim hitreje potala darila in naj greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

da ne bo pomote, tudi ko je dedek mraz šel so user posted image še vedno jokaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.12.2008 10:11:01   
mafi

jutro punce, 

jutrouser posted image

ta teden bl slab kaže, ker ima kolegica bubanga hrošča doma. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.12.2008 10:11:16   
Estrella*
mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...???

Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.12.2008 10:12:44   
špelin@
mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...???

Če bomo Zasavke kofetkale jutri, bi tudi jaz lahko v petek skočila do Domžal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.12.2008 10:12:44   
barbaw

user posted image   rumeno?

Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.12.2008 10:13:11   
Anonimen

domžaleuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.12.2008 10:13:20   
špelin@

user posted image   rumeno?

A si piščančke printala? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.12.2008 10:14:18   
mafi

Sem brala tole temo KLIK in sem se spet fajn nasmejala user posted image user posted image

mafi, jaz bom imela čas za kofetek drug teden, če bo Gregi brez vročine user posted image  Danes že zaradi migrene ne morem nikamor, zaradi Zaldiarja pa si niti za volan ne upam user posted image

ti kar ,sam če maš popdne čas, ker imam dragija doma dopodne in sva bl leteča.

Kako je kej Gregi a je kej bol? nisem mela časa, da mal za nazaj preberem, ampak bom probala sam da tega lumpa uspavam

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.12.2008 10:15:42   
Anonimen

ti kar ,sam če maš popdne čas, ker imam dragija doma dopodne in sva bl leteča.

Kako je kej Gregi a je kej bol? nisem mela časa, da mal za nazaj preberem, ampak bom probala sam da tega lumpa uspavam

Popoldan zame sploh ne pride upoštev.

Jaz če že grem s tamalo kam, grem dopoldanuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?