Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:47:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:48:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos slikce so ful dobre. Pa za šefa od tvojega, da je vse tako super zrihtal. Veš šef od mojega, je začel s Dedka mrazom pred 3 leti oz. od kar sta posvojila punčko iz Mekedonije (saj njegova žena nikakor ni mogla zanosit ), res super so se potrudili Onadva že vesta koliko pomenijo otroci. V naši poslovalnici sva samo 2 mamici, ostale so vse še brez otrok in pol je samskih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:49:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Jaz sem dobila samo Saridon No, na srečo ga ravno nisem rabila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:49:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:50:17
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: izginila brez sledi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:50:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Jaz sem dobila samo Saridon No, na srečo ga ravno nisem rabila. V Mb P pa Lekadole talajo. Ne vem pa kako je z mamicamo po CR. To bi pa Hijenca vedela ali pa skye.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:51:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: izginila brez sledi aha Zdaj si pa nohte zraven lakiram. Si jih že dooooollllggggoooo nisem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mi smo ga spoznali Da vidim, kaj si mi prinesel Brado imaš pa kar fajn Sonček mali, kok je lepa hvala tally mala je uživala 100 na uro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce Saj pri nas je enako, ko je moj doma, vedno nekaj delamo Mi imamo pa v spalnici vlago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:53:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča. Vem, ker varikina je bila samo začasna rešitev. Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan. Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:53:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mi smo ga spoznali Da vidim, kaj si mi prinesel Brado imaš pa kar fajn Sonček mali, kok je lepa hvala tally mala je uživala 100 na uro Kako so pa meni ušle slikce??? Je pa korajžna ta AT Drugo leto verjetno ne bo več tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Jaz sem dobila samo Saridon No, na srečo ga ravno nisem rabila. V Mb P pa Lekadole talajo. Ne vem pa kako je z mamicamo po CR. To bi pa Hijenca vedela ali pa skye. Saj mene so tudi hotli prepričat, da mi bo lekadol dovolj , pa kje pa. No po borbah z tisto čarovnico od glavne sestre sem dosedgla svoje sem se šla zjokat zdravniku in sem jih dobila Jooj ko se spomnem tistih bolečin od šivov , nikoooooli več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:55:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča. Vem, ker varikina je bila samo začasna rešitev. Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan. Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK Žal ne. Pa masko daj svojemu, da ne bo vdihoval prahu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:55:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča. Vem, ker varikina je bila samo začasna rešitev. Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan. Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK Žal ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:56:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako so pa meni ušle slikce??? Je pa korajžna ta AT Drugo leto verjetno ne bo več tako Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:56:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce Saj pri nas je enako, ko je moj doma, vedno nekaj delamo Mi imamo pa v spalnici vlago Če si v bloku doma je ful sranje, ker ne moreš fasade sanirat. Uspelo mi je nohte namazat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:57:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Jaz sem dobila samo Saridon No, na srečo ga ravno nisem rabila. V Mb P pa Lekadole talajo. Ne vem pa kako je z mamicamo po CR. To bi pa Hijenca vedela ali pa skye. Saj mene so tudi hotli prepričat, da mi bo lekadol dovolj , pa kje pa. No po borbah z tisto čarovnico od glavne sestre sem dosedgla svoje sem se šla zjokat zdravniku in sem jih dobila Jooj ko se spomnem tistih bolečin od šivov , nikoooooli več No kaj je rekel deda mraz????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:57:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako so pa meni ušle slikce??? Je pa korajžna ta AT Drugo leto verjetno ne bo več tako Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:57:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš? Bo, med božičem in novim letom, ampak tiste dni bo imel polne roke dela z beljenjem otroške sobe Treba je dokončno eliminirat ostanke plesni, ki vsake toliko "butne" ven iz stene. Sva ravno včeraj kupila ves potreben material. Bom pa poskusila izkoristit priliko, ko gremo za novo leto za 4 dni v Moravce To pa morate rešit, ker vpliva na pljuča. Vem, ker varikina je bila samo začasna rešitev. Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan. Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK Žal ne. Pa masko daj svojemu, da ne bo vdihoval prahu. Si je že prinesel zalogo mask iz službe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:58:15
|
|
|
|
mafi
|
jutro punce,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:58:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako so pa meni ušle slikce??? Je pa korajžna ta AT Drugo leto verjetno ne bo več tako Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran Ja Andraž je še pri 1 letu šel bp, pri dveh sem pa z njim mogla in jo je v joku popihal nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:58:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če si v bloku doma je ful sranje, ker ne moreš fasade sanirat. Točno tako Uspelo mi je nohte namazat. Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:59:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jutro punce, jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako so pa meni ušle slikce??? Je pa korajžna ta AT Drugo leto verjetno ne bo več tako Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran Tako je bilo včeraj To bi morale videt, ko je bila še predstava je bilo OK, samo potem ko je prišel dedek mraz, čisto vsi so jokali, tudi potem ko so darilo dobili starši jih nikakor niso mogli umiriti, tako da so prosili dedka mraza, da naj čim hitreje potala darila in naj gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:59:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jutro punce, Dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?