|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 10:15:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Midva sma danes malo boljše spala user posted image user posted image . Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala.

Malo sem prebrala za nazaj.

Po CR sem dobivala vsega boga, spomhnim se Tramala in Zaldiarja, kaj pa so mi v žilo filali pa nimam pojma. Vem samo to, da preden je sestra do konca izstisnila v žilo, se je meni kar zmeglilo v glavi. Sem se počutila kot džanki, kak je bilo lušno po teh prvih inekcijah, sem bila kot v nebesih. Ostale, ki pa so rodile po naravni poti, pa so samo lekadol dobile.

Tečka zopet kliče, moram šibat.

Dokler ti dajajo si v rožicah, kaj pa potem? Jaz sem rabila lekadol zaradi bolečega krčenja. Drugo me ni nič bolelo. Tisti krči v maternici so pa user posted image . Prvič se sploh ne spomnim, da bi kaj dobila. Aja, sem ja drugi dan sem dobila glukozo user posted image  za krčenje v žilo, ker se mi ni maternica krčila, zdaj pa sem imela infuzijo že napeljano, pa si mi kar menjali flašo pa je bilo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.12.2008 10:16:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Sem brala tole temo KLIK in sem se spet fajn nasmejala user posted image user posted image

mafi, jaz bom imela čas za kofetek drug teden, če bo Gregi brez vročine user posted image  Danes že zaradi migrene ne morem nikamor, zaradi Zaldiarja pa si niti za volan ne upam user posted image

ti kar ,sam če maš popdne čas, ker imam dragija doma dopodne in sva bl leteča.

Kako je kej Gregi a je kej bol? nisem mela časa, da mal za nazaj preberem, ampak bom probala sam da tega lumpa uspavam

Uf, popoldne pa jaz malo težje user posted image
Gregi je po starem, držim pestke, da bo jutri bolje user posted image user posted image user posted image  Kako kaj pri vas?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.12.2008 10:16:38   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printalauser posted image

user posted image   rumeno?

A si piščančke printala? user posted image

Nimam pojma, zakaj te tega user posted image  zmanjkalo, vse ostale so skor na fuluuser posted image

edina: kaj to pomeniuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.12.2008 10:17:01   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...???

domžaleuser posted image user posted image

pa sej ni tolk grozn tuki razn da skoz dežujeuser posted image .
vidim da je tvoja tamala prav uživala pri dedku mrazu, lušna pupa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.12.2008 10:17:38   
barbaw

Nimam pojma, zakaj te tega user posted image  zmanjkalo, vse ostale so skor na fuluuser posted image

Kakšen printer pa imaš to. user posted image  Jaz imam barvno ali pa ČB kartušo.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.12.2008 10:18:33   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...???

domžaleuser posted image user posted image

pa sej ni tolk grozn tuki razn da skoz dežujeuser posted image .
vidim da je tvoja tamala prav uživala pri dedku mrazu, lušna pupa

popoldan tud jaz ne moram, ker bi mogla pol še Andraža iz šole vlačit, pa mi ni glihuser posted image Pa drug teden.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.12.2008 10:19:25   
Estrella*

Kakšen printer pa imaš to. user posted image  Jaz imam barvno ali pa ČB kartušo.

HP Photosmart C 6280 All in oneuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.12.2008 10:19:38   
špelin@
Midva sma danes malo boljše spala user posted image user posted image .
Fino, da gre na bolje user posted image
Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala.
A tako user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.12.2008 10:22:52   
mafi

Če bomo Zasavke kofetkale jutri, bi tudi jaz lahko v petek skočila do Domžal user posted image

no kar vse prilete sm jst bom probala vstavit user posted image dež

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.12.2008 10:32:11   
mafi

Sem brala tole temo KLIK in sem se spet fajn nasmejala user posted image user posted image

mafi, jaz bom imela čas za kofetek drug teden, če bo Gregi brez vročine user posted image  Danes že zaradi migrene ne morem nikamor, zaradi Zaldiarja pa si niti za volan ne upam user posted image

ti kar ,sam če maš popdne čas, ker imam dragija doma dopodne in sva bl leteča.

Kako je kej Gregi a je kej bol? nisem mela časa, da mal za nazaj preberem, ampak bom probala sam da tega lumpa uspavam

Uf, popoldne pa jaz malo težje user posted image
Gregi je po starem, držim pestke, da bo jutri bolje user posted image user posted image user posted image  Kako kaj pri vas?

držim pesti za oba, da boš ti zdržala in da bo Gregi bolje.
Pri nas pa se je stanje kar popralo razn tega, da mu še teče z noska in da bogica ponoči full kašla. Drgač pa se borim z nijm vse odmikam, da kej ne prevrne,
zgleda da bom počasi mogla vse odmaknit svoje đinđiminđi, ki jih imam po vitrini

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.12.2008 10:33:54   
tally

Mene pa ni nikjer na spisku user posted image user posted image user posted image . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.12.2008 10:34:41   
mafi

Kako so pa meni ušle slikce???user posted image Je pa korajžna ta ATuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugo leto verjetno ne bo več tako

Tudo moja mala pika je bila pri 6. mesecih na Dedku Mrazu v moji takratni službi in je bila vsa nasmejana in korajžna. Drugo leto, pri letu in pol, je bila pa katastrofa: je pograbila darilo in bežala stran user posted image

Ja Andraž je še pri 1 letu šel bp, pri dveh sem pa z njim mogla in jo je v joku popihal nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image
pri nas ga je Mark 1let čukast gledu, 2let mu je vleku  brado dol, lanko leto ni hotu stran od njega, no včeri sta se pa fajn zmenila.

Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.12.2008 10:35:19   
jana81
hejla

pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizouser posted image ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč.

joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.12.2008 10:36:09   
barbaw

Midva sma danes malo boljše spala user posted image user posted image .
Fino, da gre na bolje user posted image
Sma že sedaj imela obisk, dedija in botra s sodelavci, so nama nekaj pripeljali, pa sma šnopseka talala.
A tako user posted image user posted image

To je napeljevanje k alkoholizmu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.12.2008 10:37:39   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hejla

pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizouser posted image ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč.

ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image in upam da bo kmalu bolj

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.12.2008 10:38:09   
tally
Aja pa dobro jutro ali dober dan, čeprav se pri nas ni ravno dobro začel. Moj je šel iz nočne in je mal avto udaril oz. je butnu v enega na tomačevskem rondoju. Sta se vključevala v krožišče in je tisti pred spelu in se je potem ustavu moj pa v njegauser posted image . Baje unmu ni bilo nič našega pa grem zdej pogledat ker je Emilija zaspala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.12.2008 10:38:17   
tilči
S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucatuser posted image .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo.
me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripraviuser posted image .

Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne?
Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala.
Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.12.2008 10:38:48   
tally

hejla

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.12.2008 10:39:41   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Aja pa dobro jutro ali dober dan, čeprav se pri nas ni ravno dobro začel. Moj je šel iz nočne in je mal avto udaril oz. je butnu v enega na tomačevskem rondoju. Sta se vključevala v krožišče in je tisti pred spelu in se je potem ustavu moj pa v njegauser posted image . Baje unmu ni bilo nič našega pa grem zdej pogledat ker je Emilija zaspala.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.12.2008 10:40:34   
tilči

hejla

user posted image user posted image user posted image Verjemi,da bo enkrat začel spati

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.12.2008 10:40:44   
mafi

o.k ta teden, ker naslednji teden ne verjamem, da bo kej časa zjutri

Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.12.2008 10:41:55   
barbaw

hejla

Boste boste, samo ne bi razočarana, če to ne bo hitro. Meni se Jaka še zdaj 1x na noč zbudi. user posted image  Sem se pogovarjala s sorodnico, ki je tudi defektologinja in ... in dela z otrocimi z raznimi potrebami in je rekla, da eni otroci se ful bojijo ločitve in delajo težave zvečer ko je treba spat in hodijo okrog in se zbujajo ipd. Je rekla, da so recimo 3letniki še majhni otroci in še ne razumejo vsega. Je pa to kar res. Včasih hočemo mame, da bi bili naši otroci večji oz. starejši in jih glede na njihov razvoj in ne na leta tudi obravnavamo.
Jaz Jake ne morem enačit s kakšnim fantkom iz vrtca, ki je mislim da 2 ali 3 dni starejši, ker sta kot noč in dan. Moj je motorično ful spreten, tisti pa ni. Tako zgleda kot da še hodit ne zna prav. user posted image  Da ne govorim o ostalem.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.12.2008 10:42:08   
mafi

Mene pa ni nikjer na spisku user posted image user posted image user posted image . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo?

O tebi pa sploh ni dvoma da ne bi prišla sej smo blizuuser posted image , kakšno je stanje pri vas a tud dežuje??

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.12.2008 10:43:52   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

un rondo je pa pravuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.12.2008 10:44:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucatuser posted image .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo.
me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripraviuser posted image .

Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne?
Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala.
Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves.

Kolikor jaz vem, se to gleda glede na to če si celo leto zaposlen ne pa če si delal. In če si bila celo leto zaposlena dobiš cel dopust in cel regres.

user posted image user posted image user posted image  za paket, ki ga še dobiš user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?