|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
16.12.2008 13:23:56   
blackcoffee
sporočam pa:
ČUJTE, Moonshine je rodilaaaaaaa!!
"Ku-ki, pa sem končno tu! Princeska mala - po imenu Zala. Dne 15. 12. bo 10.32h, sem na svet prijokala, 4020g in 55cm velika, sem mamico in atija presenetila kot se šika!"user posted image

moonshine in vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
16.12.2008 13:27:52   
ninica04

čestitke moonshine, končno user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še prav velika je ta naša Zala. Superca!!!!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
16.12.2008 13:34:41   
Nincica1
Puella čestitkeuser posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
16.12.2008 13:36:08   
Nincica1
Moonshine tudi tebi in očku iskrene čestitke za Zalo user posted image

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
16.12.2008 13:48:58   
nadya
user posted image user posted image user posted image user posted image Moonshine čestitke tebi in atiju za punčkico Zalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
16.12.2008 14:18:27   
december28
Moonshine: končno!!!! user posted image Čestitke!!!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
16.12.2008 14:24:05   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: martka

samo, da vam povem....

še vedno sem kinder surprise... 2v1
se grem cartat!

nočko

no, in po tistem cartanju, mene en miceno kokr eni menzes krči začnejo pikat...
ob polnoči...
na 8 minut...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
16.12.2008 14:32:13   
martka
sploh ni bolilo.. res ne, blo je pač neprijetno, tolk, da nisem mogla ornk zaspat...
no, pol grem pa na wc in .......... kri...........
jah, vsaj pokazat se pojdiva
ob 2h men rečejo, da sem samo 2cm odprta in naj grem na oddelek čakat...
se peljem gor z dvigalom, odložim neseser v sobi in me zvije- na polno, se peljem dol in rečem, mene ful boli, ne morem stat, ne sedet, kaj šele ležet...
me babica brigita kleče po pasje pregleda in reče.....
pokličte mopža nazaj, hitro, ste 7-8cm odprta
greva na žogo, pride tjan, diham in stokam, hočem tiščat
babica pogleda, reče, pejte na kolena in tiščite,,,,fejst....
dihajte...tiščite...
jaz stokam, da peče in ona pravi, seveda, poglejte kaj peče, pogledam in vidim kako iz mene leze moje dete... zdaj pa fejst tiščite...še...še.-..še...
uee..eee..ee
naše dete!

to je moja porodna zgodba
brez predrtja, mehurja, brez ležanja, brez šivov...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
16.12.2008 14:34:09   
martka
sedaj pa naša princesa samo spi in je...
a spi samo tako dolgo, kolikor je v naročju...

ČESTITKE VSEM, ,KI SO V TEM ČASU POSTALE MAMICE!

aja, rodila sem 12.12. ob 2.50

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
16.12.2008 14:43:13   
čebeli
Ojla!

Se mi je želodec približno umiril...tko da vas lahko mal pokomentiram...

NAJPRVO ČESTITKE PUELLI IN MOONSHINE!user posted image

Glede kakšnih blažilcev bolečin sama sploh nisem razmišljala, sem rekla, da bi rada naravno šla čez. Drugač pa kar rada "jamram", ampak prenesem pa tudi precej...pa na splošno sem proti umetnim stvarem, sploh, če po njih ni potrebe. Tudi glavobole in podobno prenašam brez tablet. Me je pa bolj strah, da mi za EA vrtajo v hrbtenico, kot pa enih popadkov. user posted image (izgleda, da sem bolj reva, kot sem mislila...)

Oho, Martka pa je imela srečo! Pa da so ti dovolili kleče rodit...superca!user posted image Ma sam čestitamo ti lahko in same na tihem želimo podobne porodne zgodbe zase...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
16.12.2008 14:50:59   
Lyla
Tud jst sem nazaj iz pregleda - zelloooooo razočarana!

Dala sem le vodo in poslušala srček in to je to. Nič pregleda nič od niča! Čez en teden pa nazaj. Tko sem jezna ker ne vem pri čem sem user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
16.12.2008 14:52:19   
Lyla
ČESTITKE MAMICAM IN OČKOTOM!!!!

PUELLA IN MOONSHINE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
16.12.2008 17:46:48   
nadya
Pa kaj ste šle vse rodit user posted image ?

Jooj upam da ne bom nazadnje sama kle gor ostala user posted image .

Evo jaz sem se fino najedla pa prejle še pol milke zmazala user posted image , se ji res ne morem upret.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
16.12.2008 17:57:33   
PikicaT
Juhuuu, jaz sem še tukaj! user posted image user posted image user posted image
Nič bat, Nadya, jaz sem zadnja na seznamu, tako da ne boš ostala samauser posted image .

Danes me pa ne špika tako močno kot včeraj. Dobro bo, ne gremo še v RIM.
Sem se odločila, da grem jutri v nabavo, da si naredim zalogo hrane za drugo letouser posted image , da ne bo moj user posted image  moral najprej v šoping, ko pridemo iz porodnišnice. Sej se mi sploh ne da, ampak enkrat prej ali slej je treba. Tale predpraznična evforija po trgovinah mi kar malo smrdiuser posted image .

PikicaT

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
16.12.2008 18:01:10   
lollypop
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

ČESTITKE MAMICAM IN OČKOTOM!!!!

PUELLA IN MOONSHINE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
16.12.2008 18:03:20   
lollypop
No krasno, samo da se dogaja user posted image

Mene pa tudi danes že celo popoldne nekaj špika, pa ne vem čemu naj pripišem..... Otroček je še zelo živahen tako da verjetno ne bo nič z odhodom v P, me pa ful na vsake toliko časa čudno špikne v maternici  user posted image  pojma nimam, upam pa da se pripravlja na prihod user posted image  in da ne bomo predolgo čez PDP čakali user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
16.12.2008 18:15:25   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT

Sem se odločila, da grem jutri v nabavo, da si naredim zalogo hrane za drugo letouser posted image , da ne bo moj user posted image  moral najprej v šoping, ko pridemo iz porodnišnice. Sej se mi sploh ne da, ampak enkrat prej ali slej je treba. Tale predpraznična evforija po trgovinah mi kar malo smrdiuser posted image .

Jaz sem se odločila, da bom v prvih tednih po porodu kar prek neta naročvala fasngo (mercator). Pa ti lepo dostavijo domov user posted image user posted image .

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
16.12.2008 18:17:18   
nadya
lollypop mene že kakšne tri tedne špika in boli vse po vrsti pa še nisem šla rodit user posted image .

Nas tele naši user posted image  mal hecajo user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
16.12.2008 18:21:55   
PikicaT
Nadya, saj res! Dobra ideja! Torej, ko bo zmanjkalo, samo poklikamo in pripeljejouser posted image . Sigurno bom jutri kaj pozabila, tako da ne izključujem te možnosti.

Samo res, kolk časa nas že prej hecajo teli naši user posted image . Jaz se vsak dan gledam v ogledalo pa lubijo težim, če se mi je trebuh kaj spustil, pa ničuser posted image . Kaj vam se je vsem že fuul prej, al šele zdej proti koncu. Jaz mam itak tak bom mali trebušček, da mi že težko kdo verjame, da bom šla čez 14 dni rodituser posted image .

PikicaT

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
16.12.2008 18:33:52   
PikicaT
Pa še eno vprašanje...

Verjetno ste vse že prej kupile vsaj en moderček za dojenje. Koliko večjega ste si kupile od zdajšnje velikosti?
Jaz imam namreč en problem - očitno prevelike joškeuser posted image . Sem bla prejšnji teden v eni trgovini s spodnjim perilom, da si ga kupim. In mi prodajalka da takega luštnega od Lisce (tud če bom dojila, hočem vsaj nekak zgledat v spodnjem perilu). In probam jaz D košarico in je blo prostora v njej ravno za eno blazinico še. In jaz seveda, vsa skeptična, sem jo prosila, da mi da za probat E. In seveda tolk velika ne obstajauser posted image . Itak bomo dobile po moje najmanj za eno številko večje joške pol, tko da ne bi z manjšo številko reskirala. In pol mi prinese še enega D od Triumpha, sem se pa počutila ko največja stara mama v njem (beri zaprt do vratu z nekimi čudnimi šiviuser posted image ). Ta je pa baje obstajal, ampak ga trenutno niso imeli v E košarici. Ga tudi ne bi imela, hvala lepa!
Potem mi pa prodajalka reče, da januarja pa dobijo ene nove od Lisce in bo tudi do E košarica - v katalogu so zgledali super. Pa sem ji rekla, da bo malo prepozno, je pa kar onemelauser posted image .

V glavnem, kje hudiča naj dobim en fajn moderc, da ne bom ko ena stara mama pa da bo še komot? A ma sploh še katera isti problemuser posted image ?

PikicaT

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
16.12.2008 18:49:11   
tejci01
Pozdravljene!!!!!!!

user posted image Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam.user posted image

Ste pa kar dobre čveke, sploh vam ne morem slediti. Včasih vas preberem, samo ste tako pridne, da me mine volja, koliko strani moram pregledati. Pa tudi časa nimam več toliko.
Naš Martin čez dan je kar priden, bolj nam dela preglavice ponoči, ker se večkrat zbuja. Tako da bolj malo spimo. Bo že bolje.
No zdaj grem pa pod tuš in na kavč se odpočit, dokler Martinček še spi.

Lp

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
16.12.2008 19:36:07   
Lyla
Res nas je ostalo še malo ... upam da na koncu ne bom sama user posted image

Upam da bom pred prazniki že doma v dveh kosih.

Glede modrčkov pa jst jih mam še od prvič, en je bolj športen drugi nekaj s čipkami so pa od različnih izdelovalev in dve različni števiki. Enga sem si kupla eno št. bolj veliko en pa tako kot je bilo dejansko pred porodom.
Pri meni je blo tako da ko sem imela naval mleka drugi oz. tretji dan po porodu so ble ogromne pol pa se je stanje normaliziralo in so ble take kot med nosečnostjo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.12.2008 0:47:59   
nadya
No jaz spet ne morem spat in mal brskam po netu in sem našla tole:
ttp://www.youtube.com/watch?v=cqTYFxEqlY0

user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.12.2008 5:47:54   
Nincica1
Tudi jaz ne spim, namreč že od 11.00 zvečer predihavam popadke in ne morem niti zatisniti očesa, ker me že na vsake 5 minut dajejo oz. včasih tudi na 3 minute. Grem zdaj počas pod tuš in nazaj v P, da vidimo kaj se dogaja. Sem namreč sredi noči klicala in je rekla, da ni alarm, če gre za prvič, da če se otrok premika in ni odtekla plodovnica lahko še malo počakam oz. do jutra, če seveda lahko no in sedaj sem mislim, da že skoraj dočakala jutrouser posted image

Upam, da se javim z dobrimi novicami, predvsem pa, da se bo hitro in neboleče končalo,...kot si tudi vsaka želi.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.12.2008 8:27:38   
tinca123
Dobro jutro!

Vidim, da nas je vsak dan manj. No jaz sem še vedno v enem kosu! Nič ne kaže na spremembe - dons imam G pa bom videla kaj bo rekel. Ena kavica za vseuser posted image !

Čestitike vsem mamicam, ki ste že rodile!! Lepo se cartajte!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neznansko sem vam *folš* - jaz bi tudi.
Malo sem vas brala in sem zasledila tudi debato o modrcih. Jaz sem kupila 2 od Triumfa - sta mi bila najbolj prav ampak moram povedat, da sem zelo razočarana. Enega imam tako ali tako v kufru za v P, drugega pa nosim ta teden. Teli modrci so podn. Jaz sem navajena modrca s kostjo, ki drži. Upam da se mi ne bodo popolnoma povesile, ker tole nič ne drži. Verjetno bo potem ko bo mleko drugače - upam ali pa bom šla kupit kar običajen modrc, ki ima dejansko nekaj podpore.......

No sedaj grem pa spit svojo kavico....vidim da še vse spite. Zaspanke!

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?