|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
17.12.2008 9:51:27   
nadya
Uuuuu ninica01 držim pesti, da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa dobro jutro vsem, sem ravnokar vstala in grem prvo nekaj pojest in kavo spit pol p apridem še mal počvekat.

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.12.2008 10:05:24   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1

Tudi jaz ne spim, namreč že od 11.00 zvečer predihavam popadke in ne morem niti zatisniti očesa, ker me že na vsake 5 minut dajejo oz. včasih tudi na 3 minute. Grem zdaj počas pod tuš in nazaj v P, da vidimo kaj se dogaja. Sem namreč sredi noči klicala in je rekla, da ni alarm, če gre za prvič, da če se otrok premika in ni odtekla plodovnica lahko še malo počakam oz. do jutra, če seveda lahko no in sedaj sem mislim, da že skoraj dočakala jutrouser posted image

Upam, da se javim z dobrimi novicami, predvsem pa, da se bo hitro in neboleče končalo,...kot si tudi vsaka želi.

vav superca. Upam da si zdaj ob tej uri že rešena...

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.12.2008 10:09:34   
ninica04
drugače pa dobro jutro

kje ste vse??? Ste mi že ušle? Res bomo mogle tiste, ki smo še ostale hitro nekaj naredit, čist smo se polenile, nič čvekanja..... Me zanima kako je kaj na temi božičkovi pomagači (al kako je že naslov)

Martka
- vav superca!!! Ni kaj dodat k tvoji zgodbi. Res ekspresno vse skupaj

moje počutje - včeraj sem dopoldne preskakala okoli, pa še tista smreka, pa pospravljanje, pol sem pa cel popoldan mogla ležat. Sem misla da me bo kap. Bolečine v križu, otrdevanje 100 na uro.... Sam druga pa nič!!! Mal nekih krčkov, nič posebnega.

Zdej zjutraj pa isto, ko sem malo peljala v vrtec me je spet zagrablo. Otrdevanje trebuha na polno, dol tiščanje, špikanje tam spodaj.... mala pa še vedno brca. A mislite da se to pripravlja al bi me moglo kaj skrbet. Mogoče je pa tud vreme krivo, da sem še bolj smotana...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.12.2008 10:36:26   
Lyla
Joj pa ne da vedno vse čveke zamudim!

Jutro!

Ninica01 drži se pa user posted image pa saj po moje se že crtate.

Moje počutje ... kot ponavadi. Sem pa preccej precej tečna! Jst bi že!!! Ne vem zakaj sem tako nestrpna user posted image .

Ja kje ste vse???

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.12.2008 10:36:31   
čebeli
Dobro jutro!

Pa sem končno vstala...za sabo imam delno prečuto noč, ker tudi mene nekaj matra tam spodaj.user posted image Se prepuščam svoji usodi in ne bom tečnarila, da ne smem rodit pred pondelkom...sploh pa je jutri moj pdp.user posted image Me je kar malo strah, sploh kar sem začela obiskovat MŠ v porodnišnici...tam vedno jokam (edina), ko poslušam tiste zgodbe... Prestrašio me je pa tudi včeraj na poročilih, ko je bila ta ista babica obtožena še z dvema zdravnikoma porodničarjema, da so zagrešili smrt iz malomarnosti...pred 4 leti se je en dojenček med porodom zadušil...joj, zdej me pa res vseskup grozno skrbi!user posted image

Drugače pa sem kar dobro...edino...mal me zapušča dobra volja. Moram začet kaj delat na tem! Najbrž bom šla kaj šivat, al pa krasit za praznike...se še nisem odločila. No, pa sej bi zmogla kar vse to dons..user posted image

Ninica1, držim pestke zate!user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 17.12.2008 10:38:16 >

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.12.2008 10:56:37   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT

Pa še eno vprašanje...

Verjetno ste vse že prej kupile vsaj en moderček za dojenje. Koliko večjega ste si kupile od zdajšnje velikosti?
Jaz imam namreč en problem - očitno prevelike joškeuser posted image . Sem bla prejšnji teden v eni trgovini s spodnjim perilom, da si ga kupim. In mi prodajalka da takega luštnega od Lisce (tud če bom dojila, hočem vsaj nekak zgledat v spodnjem perilu).

Pikica...evo ti jaz povem, kako je bilo pri meni....

Vedno sem imela 75B, polne 75B! user posted image  V nosečnosti so se mi povečale le za melenkost. V naprej sem si kupila le en modrc in sicer v Müllerju, ker so fajn poceni in kolk tolk normalni. Gladki material, brez nekih čudnih šivov in rožic v tkanini. Kupila sem si ga v naprej zato, da ne bi že takoj prvi dan pošiljala mame ali mojga to kupovat. Kupila pa sem si eno številko večjega, torej 75C.
Vse je bilo lepo in prav, modrc prvi dan po porodu prevelik!!!! Jaz pa take očke. user posted image  Ker pa je tretji dan po porodu (vedno, pri vseh), naval mleka, sem se zbudila kot po operaciji. Modrc poln!! Pa teklo mi je tudi ven, tako da sem potrebovala blazinice. In z blazinicami ni več noben mdorc seksi. user posted image

No, blazinic več nisem rabila, dojila sva se super in prvi dan ko sva šla domov (6. dan po porodu) sem spet imela orgn mleka, da je kar teklo in modrc je bil tako tesn, da me je bolelo! Stiskalo pa je tudi na robovih in me je bilo strah bul in zastoja. Zato sem še isti dan šla po ŠE VEČJO ŠTEVILKO!! D!

No, od takrat nosim D (nisem si nikoli mislila,da bom), tisti C pa lahko imam le ko so vsaj koliko toliko prazne ali pa ko se bo količina mleka vsaj malo zmanjšala. Pa sem si jaz tudi hotela kupiti mal bolj seksi modrce, ampak verjemi da je potem bolj važno, da so bombažni, da se lahko super operejo (če ti mal mleka ven steče, ker čipke ne moreš prat v pralnem ali pa na večji temperaturi). Pa poprodne hlačke imam tudi, pa tudi niso seksi. Vem pa, da bo kasneje vse ok! Ko pa se z mojim mal pocartama, pa pride kakšno staro seksi perilo tudi v poštev za en večer. Ni panike.

Končno smo trije:)

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.12.2008 11:01:41   
jesensko listje
Pozdravljene!

Jaz se sicer zelo redko oglašam tukaj gor, sedaj pa vidim, da nas je tako malo, da se enostavno moram! user posted image  Vsem se vam že nekaj dogaja... Vas vsaj špika. Mene nič. Otroček se premetava, trebuh je še vedno štrleč, se ni nič spustil. Upam, da ne bo zaradi tega porod zelo dolgo trajal. No, pa saj imam še nekaj časa, ker je moj pdp bolj na koncu meseca. In po eni strani si želim, da dete še kakšen teden počaka, ker sem nekaj zbolela. Sem že tri dni brez glasuuser posted image ... in moram biti tiho - to je tisto ta hujšeuser posted image user posted image . Sedaj samo počivam in čajčke pijem, da bo čimprej bolje. Sicer sem pa imela namen speči kaj za praznike, zdaj pa ne vem, kdaj bom.

Ja čebeli, ko smo imeli mi materinsko in smo gledali porod, je meni tudi kar vroče postalo... Gledat tisto stokanjeuser posted image ... Skušaj čim manj na to mislit. ... kot da meni uspeva... ves čas le potek poroda v glavi... Uglavnem: če se bomo sekirale, bo lahko zato le slabše, zato OPTIMIZEM punce!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.12.2008 11:17:29   
5ra_28
Čestitke še vsem novim mamicam, user posted image user posted image sigurno je vsak dan ena nova!! Počasi boste vse tam ko smo že me, pri Božičkovih pomagačih 2008.

Porod pa...ja sem prebrala tudi zgodbo od Blackcoffe, čeprav sva se pogovarjali že po telefonu ko je prispela v sobo in videli tudi že v porodnišnici. Ne se prestrašit, upajte na najboljše in najlepše.

Ja, tudi moj porod ni bil kratek. Točno 12 ur. Porodno zgodbo še pišem...sem jo začela kar hitro, ko sem prispela domov, pa sem napisala že vse do trenutka, ko se je rodil, ko sem ga zagledala..Takrat pa so se mi vlile solze (ja, hormoni še delujejo tudi po pordu in to orng!!!!), in dalje nisem zmogla. Je pač čustvena zadeva.

Ni me bilo strah poroda, pa tudi za popadke sem vedela, da bodo mi prinesli nekaj najlepšega!!!!!! Še zdaj, ko mu je hudo, ko ga šraufa in joka, se mi tako smili, da bi šla skozi tisti celodnevni porod še enkrat, sam da bi mu lahko pomagala. Ja, tako je pač to...vse bolečine so pozabljene ko dobiš otročka!!

Ne bom pa pozabila, ko ga je moj dragi po porodu imel v rokah, ko sem jaz še čakala, da porodim posteljico, pa ga je mali tako gledal, kot da sta se že enkrat srečala...nič jokal, nič spal, le nemo in z velikimi očkami ga je gledal iz naročja. Moj je sijal! Jaz pa žarela!!

Porodno zgodbo pa pripokam gor, sam moram it na stacionarni računalnik, ker sem jo tam začela pisat, zdaj pa sem na laptopu. Jah, organizirana pa nisem. user posted image user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.12.2008 11:34:41   
abi
Ojla čveke, najprej čestitke vsem novim mamicam in njihovim sončkom user posted image .

Pri nas še vedno nič novega, v petek imam pregled pri g.,drug teden je pa že 39. teden, za katerega so v porodn. dejali da naj bi sprožili porod ( velik user posted image )
Včeraj zvečer me je tam doli 2 x močno zarezalo/zapeklo sem mislila user posted image  tole bo pa čep, ampak bilo ni pa nič user posted image . Poleg imaš tak občutek da bo glih zdej vse ven padlo user posted image .
Ginekol. mi je takrat, ko je mali bil še v medenični vstavi,dejala da moram v primeru odteka vode ( ne majhne količine ) nujno poklicat rešilca. Zdaj (zaenkrat) naj bi bil user posted image  v pravilni vstavi, vendar ima toliko plodovnice da se še lahko obračauser posted image  ( spremenljiva lega).
V drugi user posted image  se otrok tik pred porodom šele spusti v meden. kanal zato lahko prite do težav z zagozdeno popkovnico.
Ne bi bila rada tretirana kot: "Zakaj ste pa prišli z rešilcem" pa ..... po drugi strani pa sploh ni debate, in mi je seveda varnost mojega otroka najpomembnejša. Ne vem, upam da bo mali počakal vsaj do petka, pa da malo bolje povprašam g.o teh stvareh. 
Toliko skrbi a ne, na koncu bom pa spet pristala v 4. nasdstropju z sprožitvijo z svečkami - tam pa te skrbi, kako priti v porodn. odpadejo.user posted image

< Sporočilo je popravil abi -- 17.12.2008 11:35:58 >

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.12.2008 11:43:31   
pumpkin23
Jutro
Kot zgleda smo vse na istem (tiste ki se cakamo na pot v rim). Tudi jz sm mela dons eno slabo prespano noc. Do 3.00 nism kej dosti spala, ker me je skos neki matral tm dol. Vsa v pricakovanju sm cakala kdaj se bo kej ornk zacel dogajat, ko je pol vse poniknil in smo zaspaliuser posted image .No glede na to da mamo dons rok bi lahko ze kej blo.

Glede resilca, pa sm tud jaz rekla da ga bom poklicala, ce se zacne kej dogajat in ce bom sama doma. Ker najbrz ce i odtece voda al pa mas popadke na 5 min ne mors sam pelat. Moj lubi ma pa tako sluzbo da ne more kr vse pustit in prilaufat pome. Sej zato pa so resilci in zato mamo napotnice. Nic skrbet abi malo se naredi neumno pa bo. Nej ti bo na prvem mestu tvoj otrok in ti.Oni pa si nej mislijo kar si ze hocejo.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.12.2008 14:30:59   
pišapela
POMOTA!!!!

Še enkrat ati se opravičujem sem bil zmeden Tiara je bila teška 3910.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.12.2008 15:46:55   
uršula83
Lep pozdrav! Danes je moj PDP pa nič ne dogaja. Mal sm že nestrpna. user posted image

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.12.2008 15:49:32   
nAny84
živjo. bi samo sporočila da sem v četrtek 11.12 zjutraj ob 8.50 v svoje naročje prejela najino lepotičko Živo.  težko 3530g in 52 cm dolgo. sedaj sma že doma in skupaj uživamo ter se cartamo. 

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.12.2008 16:05:53   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: nAny84

živjo. bi samo sporočila da sem v četrtek 11.12 zjutraj ob 8.50 v svoje naročje prejela najino lepotičko Živo.  težko 3530g in 52 cm dolgo. sedaj sma že doma in skupaj uživamo ter se cartamo. 

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nAny84)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.12.2008 17:02:53   
december28
Hej  nosečke, jaz sem tudi še vedno v 1 kosu.

Danes je bil spet dan za ctg - 5 dni čez rok user posted image . Skratka, danes mi je babica povedala, da glede na to, da sem imela daljši cikel, je normalno, da gre kaksen teden cez PDP, zadevo pa je potrdil tudi dežurni gin., ki me je potem še pregledal in ugotovil, da sem že cisto pripravljena - no, tako je rekel...user posted image  
Odprta sem baje 1-2 prsta, glavica pa naj bi bila cisto nizko in že centrirana. Danes se otrocek tudi dosti manj premika, mene pa po malem krci... skratka za zaključek je stric rekel naj pridem jutri kar se enkrat in, da mi bodo dali gel... 
Uh, upam, da bo zadeva potem naravno stekla, ker si ne želim nekih močnih umetnih popadkov...dojenček pa ima že cca. 3600 g - UH!!! user posted image

Skratka, upam, da ne bo pre-težko. Jaz bi tud tako kot Martka, ampak, mislim, da ne bo cisto tako easy user posted image

user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.12.2008 17:48:01   
čebeli
 nAny84, čestitke za punčko Živo!!user posted image

Tako, danes sem imela en naval gnezdenja...sem generalno spucala stanovanje. Izgleda, da me bo zato ponoči zagrabilo...tako si mislim, ker sem bila cel teden zeloooo lena. No, pustimo se presenetit. user posted image

Zvečer bom dopolnila naš decembrski seznam, zato, pupe...pridno limajte najnovejše podatke...user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.12.2008 19:41:53   
ninica04

december28 - ja ti boga revica, nič ni in ni, ne? No mogoče bo pa jutri gel pomagal.

čebeli - boš videla mogoče te pa res zagrabi...user posted image user posted image user posted image sicer je pa itak že čas ne?

jst sem spet cel popoldan preležala, nekako se ne morem postavit na noge. Takoj ko stojim, hodim, sedim mi ful otrdeva trebuh, pa dol tišči.... komaj čakam jutri ko mam pregled da vidim kaj bojo rekli.

pa itak bi že ful ŠLA RODIT!!!

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.12.2008 20:22:22   
čebeli

user posted image
user posted image

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi                 spol             obseg/kg
==================================================

01.12.

1olivija          31  let        ?       pregled                  user posted image            user posted image
blackcoffee    35  let      MB          rodila   user posted image    user posted image    user posted image

saššša         25 let     CERK   rodila  user posted image  user posted image   user posted image     

02.12. 
Pikanai         31 let      SG      rodila  
user posted image    user posted image  user posted image        
CIPRESA       29 let       KR     rodila   user posted image       user posted image  user posted image    

tian*zoja          ? let         ?      p                           user posted image        user posted image   
Claudi               25 let   LJ/PO   rodila  
user posted image    user posted image    user posted image    
gemina             26 let         ?    rodila   
user posted image    user posted image  user posted image       
lonja                 35 let         ?    rodila   user posted image       user posted image  user posted image      

03.12. 
Ana Luna          29 let         LJ    
rodila    user posted image    user posted image  user posted image
Julllija 
               ? let         ?     p                  user posted image   97/  user posted image +4kg user posted image
tasa.m.            26 let         LJ        rodila    user posted image    user posted image  user posted image  

skorpika           27 let        LJ     p                     user posted image
user posted image +7kg user posted image
Splet.Ka           30 let       ?        rodila
user posted image     user posted image   user posted image   

04.12.
Otika                25 let       LJ       rodila user posted image   user posted image      user posted image

05.12. 
mamabranka      28 let      LJ   rodila    user posted image    user posted image  user posted image     

roal                  26 let           ?    rodila user posted image   user posted image    user posted image
julika               26 let      PTUJ     P    3. 12.            user posted image 112cm/
user posted image +20,5kg  user posted image user posted image   user posted image user posted image
katja_p             25 let   SG/CE    rodila user posted image   user posted image   user posted image  
tany83                                    rodila    user posted image   user posted image   user posted image           

06.12. 
Bimba80           28 let       KP  rodila    user posted image
  user posted image   user posted image
miracleme       28 let        GO     rodila user posted image    user posted image    user posted image   
jasa                   30let        NM     p                              user posted image user posted image
5ra_28             28 let       MB     rodila   
user posted image user posted image      user posted image   
martka            36 let       CE  rodila user posted image    user posted image    user posted image  
MoonEve          28 let       ?      rodila   user posted image     user posted image   user posted image        
vrtnica21        31 let     LJ        rodila user posted image      user posted image     user posted image   

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     p                            user posted image
user posted image

08.12. 
Tajka                 28 let        LJ     rodila    
user posted image    user posted image  user posted image  
hektorina           38 let       MB     rodila 
user posted image    user posted image   user posted image  
teja*                  33 let       LJ     rodila     user posted image    user posted image
 user posted image  
SanMat            27 let       CE     rodilauser posted image    
user posted image      user posted image      

09.12.
Vplanu                29 let         ?          rodilauser posted image     user posted image      user posted image                  
moonshine          29 let      CE    rodilauser posted image     user posted image      user posted image
arupnik3             20 let      PO   rodila   user posted image
user posted image   user posted image      

10.12.
jagodinka         28 let      CE    rodila
user posted image user posted image   user posted image      
mam32            32 let      MB   CR 10. 12    rodila   user posted image user posted image   user posted image        
pikamiša           ? let        ?   rodila   user posted image user posted image     user posted image

11.12. 
pike                      26 let    PTUJ   rodila  
user posted image user posted image     user posted image    

12.12. 
Majcika                28 let        ?     rodila 
user posted image  user posted image    user posted image   

pišapela                27 let      SG      rodilauser posted image     user posted image      user posted image
mami1979            29 let      CE      P 12.12.       user posted image      user posted image 126/ +8kg  user posted image
ajda26                  30 let     LJ        rodila     user posted image   user posted image  user posted image     
december28         29 let     LJ     P  xx. 12.               user posted image    +12KG   user posted image
ketii                        ? let         ?     p                         user posted image     user posted image
Tedi77                   37 let KR/LJ     p                          user posted image  
user posted image
nAny84                 24 let   Ptuj    rodilauser posted image     user posted image      user posted image

13.12. 
*Mateja                23 let     KR rodila    
user posted image    user posted image   user posted image    
JAPE                    27 let     KR      
rodilauser posted image     user posted image      user posted image
julijana                38 let      TR     P                          user posted image     user posted image
medika13          29 let   SG/LJ   rodila  user posted image  user posted image
   user posted image  
tejci01                27 let      PO  rodila        user posted image user posted image    user posted image    
patkapatatka     32 let      MB   rodila    user posted image   user posted image     user posted image     
wildfire               27 let      CE       rodila    user posted image   user posted image     user posted image   

Miši                     ? let        ?     rodila    user posted image   user posted image     user posted image   

14.12. 
andya                     ? let          rodila    user posted image   user posted image     user posted image    

15.12. 
LUNA06                 28 let        LJ  rodila      user posted image   user posted image   user posted image    

Puella                     31 let       LJ     rodilauser posted image     user posted image      user posted image
Zanositev              28 let    LJ/PO P                       user posted image        user posted image

ursulla                   28 let      LJ    rodila      user posted image   user posted image   user posted image    

16.12. 
b                       34 let        ?         P xx.12.             user posted image      +16 kg  user posted image
lollypop                 29 let  JE/KR   P xx.12.                user posted image 102/+15kg  user posted image
Suni                        28 let  LJ       P                          user posted image   105/+15kg  user posted image

17.12. 
jabi babi                27 let    ?     p                           user posted image     user posted image
77ursula83               24 let  TR     P                       user posted image    102/
  +9,5Kg   user posted image
pumpkin23            27 let  LJ     P xx. 12.               user posted image user posted image +17kg user posted image

18.12. 
bibabuba             27 let TR     
   rodila     user posted image   user posted image  user posted image     
nadya                  26 let           p                            user posted image      98/  user posted image +17kg  user posted image
miskajus             26 let      ?    p                           user posted image     user posted image
čebeli                  25 let   NM    P  19. 12.  
         user posted image    99/  user posted image +18kg  user posted image

Anonimna            ? let   Izola                                 user posted image

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     rodila     user posted image  
user posted image  user posted image     
mavrica72          35 let      PO    CR 15. 12.               user posted image +15kg
user posted image user posted image
anamari                 ? let      ?      p                             user posted image   user posted image
gbranka                 ? let      ?     p                            user posted image    user posted image
nanaa                   29 let    TR rodila    
   user posted image user posted image    user posted image         

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.                user posted image   110/+12kg
user posted image
Nincica1              30 let  LJ/KR    P                    user posted image      98/  +13kg user posted image
.Evelyn.              26 let    LJ     P                             user posted image      user posted image +15kg  user posted image
mettyy               31 let    SG     rodila  user posted image   user posted image    user posted image               

21.12. 
**NiNa**              28 let   KR    P 17. 12.            user posted image    110/   +9kguser posted image
avšika                    ? let      ?      p                       user posted image     user posted image   
_sanja_*              22 let    CE   rodila      user posted image   user posted image   user posted image    

alena*                    ? let      ?     p                         user posted image    user posted image

22. 12.
Manchi                   34 let  MB    P                    user posted image user posted image +19kg   user posted image

23.12. 
ninica04                  28 let  CE    P   18. 12.
    user posted image user posted image 108/ +19,5 kg  user posted image user posted image   

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     p        
            user posted image     user posted image
superpunca            ? let      ?     p                       user posted image   user posted image
žabicamala           28 let    MB   rodila 
  user posted image user posted image  user posted image       

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 15.12.            user posted image   104/+14kg 
user posted image
lupči                         ? let      ?     p                        user posted image        user posted image
didyi                     31 let  CE       rodila  
user posted image user posted image   user posted image      

26.12.
tejka**                   33 let      ?    P      
               user posted image      user posted image
tinca123                 29 let    LJ     P 17.12.          user posted image     +12kguser posted image

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P          
      user posted image   100/+10kg user posted image

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P xx.12.   
         user posted image   +9 kg user posted image

28.12.
abi                        31 let      ?     P  xx.12.         user posted image  
user posted image 128/+6 kg user posted image user posted image

31.12.
uršap                      ? let      ?     p              
        user posted image         user posted image
Pikica T                 29 let      KR     P  xx.12.         user posted image   91/ 
+12kguser posted image
ocka33                  34 let      ?     p                         user posted image    user posted image
ellena                    29 let     MB   P 16. 12.        user posted image    111/
user posted image +17kg user posted image

1.1.
Detece                     ? let   ?    rodila     
user posted image user posted image  user posted image        

skupaj nas je 102  
in pričakujemo 

= 32 
= 29 
= 41 

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:

x.12.   luna           
x.12.   inja2     
5.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka                  
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:

janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička  

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden) 

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

14. 11. 2008
6. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
7. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
8. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
9. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

22.11.2008

10. Tany83 - Melanie (?g, ?cm)  (PDP 05.12.08 - 38. teden)

24. 11. 2008
11. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)

25. 11. 2008
12. Pikanai  - Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
13. *Mateja  - Žan (2660g,  49cm) (PDP 13. 12.08 - 38. teden)

26. 11. 2008
14. pike  - Valentina - (3600g, 53cm)    (PDP  11. 12. 08 - 39. teden)

27. 11. 2008
15. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 08 - 38. teden)
16. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
17. Claudi - Žan (3640g, 52cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)

28. 11. 2008
18. Miracleme - Manca - (  ?  g,  ? cm)  (PDP  06. 12. 08 - 39. teden)

30. 11. 2008
19. teja* - Nika
- (3560g, 50cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)

01. 12. 2008 
20. Zverinca - Jernej (2800g, 49cm)  (PDP  19. 12. 08 - 39. teden)
21. Detece - Ruj (2660g, 49cm)  (PDP  01. 01. 09 - 36. teden)
22. andya - Enia (2345g, 50cm) (PDP 14.12.08 - 38.teden)

02. 12. 2008
23. 5ra_28 Tai (3120g, 53cm)  (PDP  06. 12. 08 - 40. teden)
24. Arupnik3 - Tjaša - (3160 g,  50 cm)  (PDP  09. 12. 08 - 39. teden)
25. Nanaa -  Hana - ( 2980 g,  51 cm)  (PDP  19. 12. 08 - 38. teden)
26. ursulla -  Nejc (3645g, 52cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)

03. 12. 2008
27. Tejci01 Martin (2910g, 52cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
28. LUNA06 Svit (3875g, 53cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)
29. ajda26 deček (3580g, 52cm)  (PDP  12. 12. 08 - 39. teden)

04. 12. 2008
30. Hektorina Aljaž (3470g, 52cm)  (PDP 08. 12. 08 - 39. teden)
31. CIPRESA -  Anja - (3220 g,  52 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)
32. roal -  Ajda - (3190 g,  49 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)

05. 12. 2008
33. Miši -  Lana - (3410 g,  51 cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
34. Tajka -  Ana - (3330g,  52 cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)
35. katja_p -  Tjaša - (3450 g,  50 cm)  (PDP  05. 12. 08 - 40. teden)
36. mamabranka - Vid - (3090g, 51cm) (PDP 5.12.08 - 40.teden)
37. Vplanu - Tia - (3100g, 51cm ) (PDP 9.12.08 - 40.teden)
38. bibabuba - deček - (3240g, 51cm) (PDP 18.12.08 - 38.teden)

06. 12. 2008
39. pikamiša - Klara - (3300 g,  50 cm)  (PDP  10. 12. 08 - 39. teden)

07. 12. 2008
40. Ana Luna - Jaš Maj -(3380g, 52cm) 
(PDP 03. 12. 08 - 40. teden)
41. Blackcoffee - Thor -(3860g, 51,5cm) (PDP 1.12.08 - 41.teden)
42. wildfire - Manca -(3220g, 51cm) (PDP 2.12.08 - 41.teden)

8.12.2008
43. Lonja - Manca -(4280g, 52cm) (PDP 13.12.08 - 39.teden)
44.taša.m - Lara - (3830g, 57cm) (PDP 3.12.08 - 41.teden)
45. patkapatatka - Lili (3400g, 49,5 cm) (PDP 13.12.08 - 40.teden)

10.12.2008
46. mam32 -(? g, ? cm) (PDP 10.12.08 - 40.teden CR!)

11.12.2008
47. nAny84 - Živa (3530 g, 52cm)  - (PDP 12.12.08 - 40.teden )

12.12.2008
48. martka - Ana (3010g, 49cm) (PDP 6.12.08 - 41.teden)
49. medika13 - Pika Leks (3370g, 50cm) (PDP 13.12.08 - 41.teden)

13.12.2008
50. Bimba80 - Erin (3510g, 50 cm) (PDP 6.12.08, 42.teden)
51. _Sanja_* - Nal (3310g, 50cm) (PDP 21.12.08 - 39.teden)

15.12.2008
52. pišapela - Tiara (3910g, 51 cm) (PDP 12.12.08, 41.teden)
53. JAPE -Nika (3660g, 54 cm) (PDP 13.12.08 - 41.teden)
54. Moonshine - Zala (4020g, 55 cm) (PDP 9.12.08, 41.teden)

16.12.2008
55. Puella - Ivana (? g, ? cm) (PDP 15.12.08, 40.teden)

Imamo:  user posted image
   = 34
   = 20 
= 1   

VSE MAMICE DOBRODOŠLE V NA NOVO ODPRTI TEMI: 

user posted image BOŽIČKOVI POMAGAČI 2008

- http://www.ringaraja.net/forum/m_3449150/mpage_1/key_/tm.htm#3455500

Blackcoffee je že rodila   user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee... user posted image    

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.12.2008 22:58:30   
mami_1979
Pozdravljene!
Bom zelo kratka, ker sem prišla danes iz porodnišnice in v rokah držim našega .
V nedeljo,14.12.,sem namreč rodila našega malega velikana Matevža.
Težak je 3.880g, velik pa 52 cm. Kaj več vam pa napišem jutri.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
18.12.2008 7:07:46   
uršula83
Dobro jutro. Ena kavica za vse nad ki še čakamo...user posted image
Najprej čestitke vsem ki ste rodile.
Jaz  grem na pregled v P, de vidm če se že kej dogaja.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
18.12.2008 7:53:08   
tinca123
Dobro jutro!

Hvala za kavico - res paše.

Včeraj sem bila pri G in seveda se še nič ne dogaja - hoče pa da v petek ponovno pridem. Ja bližamo se roku in jaz nimam niti malo popadkov, niti nisem odprta. Naša ambulanta pa ne bo delala med prazniki in očitno ga skrbi. Baje da jih je 5 čez rok in seveda hodijo vsake dva dni na CTG. Pa še kar nekaj nas čaka v teh dneh. Res nas je veliko decembra.

Malo prebiram za nazaj po forumu in vidim, da se je večini trebuh kar nekaj dni prej povesil - meni se še ni. Sluzast čep pa samo kak dan ali dva prej. Saj se ne motim kajne?

No upam, da bo kmalu akcija....
Je pa res turobno postalo tukaj gori.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
18.12.2008 9:05:05   
Matejčika
Danse je rodila Neisha80. Fantka Urbana! Bravo mamici!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
18.12.2008 9:17:20   
nadya
user posted image user posted image user posted image user posted image nAny84, mami_1979, Matejčika Vsem čestike za rojstvo vaših sončkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ninica1 in December28 : držim pesti za vaju   user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
18.12.2008 9:21:15   
nadya
Evo dans je moj PDP in jaz sem še zmerej v enem kosu user posted image , moja nestrpnost je pa na višku! Temu primerno sem tudi tečna user posted image .
Punce moje jaz mam tok zatečene noge da je joj, sploh zadnja dva dneva user posted image , komaj hodim.

Grem jest, upam da se še kera kej priklopi user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
18.12.2008 9:42:27   
čebeli
Dobro jutro!
O, spet dve novi mamici!user posted image Pa kolk smo me produktivne!user posted image user posted image

ČESTITKE mami_1979 IN Neisha80 za vajina fanta!user posted image

Ohjej, dečve, ne bit tako nestrpne...sam škodite sebi in svojim otročkom! Dejte mislit na kaj lepega! Tako res ne gre, bojo naši otroci pri takih mračnjakinjah rajši ostali noter...hehe, sama sem bila darkerka enih 10 let nazaj, pa mi je zgleda še mal ostalo tiste melanholije...user posted image Če ne pomaga čokolada, pa sanjanje o cartanju dojenčka, ki bo vsak čas v našem naročju, vam bom poslala en tak sesalec za pobrat vso to tečnobo! user posted image (martka stajl...user posted image )

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?