Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:17:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem bla zdej pri Nejčku v sobi, ker sem nesla njegove cotke tja, in ga pogledam kako spi, pa sem se komi zadržala da nisem bruhnila v smeh... leži na trebuhu z glavo zarito v povšterček.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:18:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je? mami Mami - ti ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:18:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Ne bi se jih branila, čeprav hujšam. Ne vem kaj mi je danes. Mogoče pa pride na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:19:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je? mami Mami - ti ? ja kdo pa drug
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:19:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Ne bi se jih branila, čeprav hujšam. Ne vem kaj mi je danes. Mogoče pa pride na obisk Jo pričakujem, čeprav mi ne bi bilo nič hudo, če je ne bi bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:20:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je? mami Mami - ti ? ja kdo pa drug En mora biti za "kanto" pri hiši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:21:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 EVA ZA 7 MESECEV IN ANDRAŽ se pridružujemo čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:22:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Morm povedat, da je kolegica v nedeljo rodila punčko! je mela za božič rok, pa je mal pohitela! naši fantje so ga spet okol lumpali, ker je pač december. kolegica je mogla it svojga iskat ob 1.30, kr je mel dost. no, ob 4ih pa njej voda odteče, popadki na 5 min, pa sta že šibala. na koncu je sicer rodila s CR, ker je mela šibek utrip, ampak zdaj sta obe OK!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:23:52
|
|
|
|
tilči
|
Sem danes v porodnišnici poslušala dojenčke, ko so jokali, mi je bilo kar hudo,ker ne bomo imeli nobenega več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:25:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, sedaj se mi je Videk skoraj zadušil na kruhecu. Me je taka panika zagrabla, da sem se kar jokat od sile začela. Sem HB bila zraven njega, da sem ga hitro iz stolčka vzela, ga obrnila na trebuščka in ga potolkla po hrbtu, da je kruhec izbruhal. Še sedaj mi srce stoji od šoka. Kakšen zvok je bil to, ko ni mogel do zraka, upam, da ga nikoli več ne slišim, ker me kar stiska pri srcu. Punce bodite zraven, ko jim daste kruheca za jest, ker če bi samo lulat šla vmes, bi lahko bilo prepozno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:28:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* OJ! Mi smo nazaj od P; z Aljo je vse OK, pljuča so čista, ušeska OK, sem omenila, da je začela pokašlavat, je rekel, da lahko pričakujemo do 14 dni kašlja Okoli ust ma spet mal rdečice, pa glede na to, da je skoz na stem mestu in zgineva in se dela nazaj, ne bomo nič urgirali. V primeru poslabšanja ali širjenja pa nazaj k P. samo da je bolje in da se ne bo poslabšalo Torto sva naročile, za 25 kosov z dekoracijo ninje želve bo prišlo 50 eu. Mislim, da kar ugodno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:31:20
|
|
|
|
tilči
|
A sedaj sem pa sama tle? Tilen spi popoldansko spanje, Nejc se igra s kockami, je šel na sestanek.Upam,da bo kaj božičnice domov prinesel.Ta mesec imamo še registracijo, pa vinjete bo treba nabavit Ali boste za Božič doma?Kaj boste imeli na jedilniku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:35:24
|
|
|
|
tilči
|
Martina25...a si bila včeraj zjutraj mogoče v Mulerju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:38:48
|
|
|
|
bobika
|
Pozdravljene! Tukaj pri majčicah se že menda 2 meseca nisem oglasila. niti brala vas nisem. Nikakor ne uspem. Sem zadnjič nekaj poskušala malo prebrati pa mi ni kaj dosti uspelo. Špelina hvala za informacijo pri januarčkih in tudi za povabilo k vam . Ja pri nas je pestro. Iz ene bolezni enega gremo v drugo bolezen. Kar naprej nekaj. Oba sta na antibiotikih zaradi vnetih uhic. Manca bo morala na operacijo žrelnice, saj zaradi tega slabo sliši. Anžetu smo že 2 prestavili prvo cepljenje, ki bi ga moral imeti komaj pri 6 mesecih. Upam, da bomo naslednjič uspeli. Drugače pa je Anže zelo živahen fant. Neprestano v pogonu. Spi še 4x na dan po pol ure redko kaj več. Je še vedno zelo malo. Predvsem je pa še vedno glavno mleko. Tega pa spije okoli 100ml po 5x na dan zvečer pa okoli 200ml. Gosto hrano le s težavo nadomestiva. Še vedno ne poje dovolj za samostojni obrok. Ko že nekaj dni fajn je je pa potem spet bolan in je spet večina na mleku. Pa bo že počasi. Sva pa že poskusila tudi malo mesa. Jaz sem si pred dobrim mesecem začela majn črpati mleka in sedaj si samo zvečer še, pa še to ne vsak dan. Tako, da se zapira moja mlekarna. Sem pa vseeno vesela, da je bil do polnih 5 mesecev večina časa samo na mojem mleku. Toliko o nas. Bi rada vedela še kaj o vas, če mi lahko napišeta kako kratko obnovico Ne spomnim se vas vseh, predvsem za nekatere katere sem si bolj zapomnila me zanima kako so. Ostale pa ne zamerit Špelin@: kako kaj Gregor? Esterella: kako pa Maja? Že kaj bolje je? Kaj pa Andraž je še vedno ljubosumen? Vse najboljše! Naty: Kako pa je z Žanovo alergijo? Je sedaj kaj bolje? Še hodita na bioresonanco? Čmrlika, Hijenca: kako pa vajini ****: kako je pa pri vas? Imate toplo vreme? Tako toliko zaenkrat. Bom še nekaj slikic nalepila:)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:42:46
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Martina25...a si bila včeraj zjutraj mogoče v Mulerju? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheheheh ti pa tud a ne???? heheheheh itak da vem katera si, saj sva bile edine z dojenčki!!!!!!!!!!!!!!!kaj me nis pocukala za rokav!!!!!???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:49:27
|
|
|
|
bobika
|
naša božička pod smrečico še enkrat božička mali božiček tako pa zgledam, ko nisem božiček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:57:07
|
|
|
|
barbaw
|
Bobika in da pregurate do pomladi, ker bo potem boljše. Slikice pa so .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:00:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Martina25...a si bila včeraj zjutraj mogoče v Mulerju? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheheheh ti pa tud a ne???? heheheheh itak da vem katera si, saj sva bile edine z dojenčki!!!!!!!!!!!!!!!kaj me nis pocukala za rokav!!!!!??? Ma nisem bila sigurna,saj sem te videla le na slikah,potem pa si nisem upala kar nekaj vsiljevat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:01:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika naša božička pod smrečico še enkrat božička mali božiček tako pa zgledam, ko nisem božiček Kakšna luštna božička Pa da se že znebite bolezni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:02:06
|
|
|
|
jana81
|
bobika luškana otročka imaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:10:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem danes v porodnišnici poslušala dojenčke, ko so jokali, mi je bilo kar hudo,ker ne bomo imeli nobenega več To bi bilo meni tudi, samo ko pomislim na vse skupaj, kar prinese nov dojenček in še vse ostalo kar moramo porihtat mi je kar slabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:17:56
|
|
|
|
barbaw
|
A se tudi vam dogaja, da ko kaj klikate po RR vidite staro obliko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:20:48
|
|
|
|
barbaw
|
Naša Maja se je v trgovini tako zagledala v Pametnega kužka, da se je začela pogovarjat z njim. Pa srečale sva Čmrliko s Tajo in je njen "mož" še vedno bolan in zelo slabo sliši, ker ima hudo vnetje ušesa. Maja je bila čisto navdušena nad Tajo in je vriskala ko jo je videla. Prav srčkani sta bili skupaj. Pa da se še pohvalim. Maja je začela namesto mahanja pa pa, to govorit. Taja pa je pomahala s samo enim prstkom.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 16.12.2008 17:21:55 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:30:49
|
|
|
|
barbaw
|
Z Jako gledava risanko bacek Jon in se rećiva zraven. Imamo xx delov tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 17:34:54
|
|
|
|
barbaw
|
Danes je pa še večja tuga. A multitasking ne funkcionira več?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?