Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:27:41
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Imam par kveščens : - Kolikokrat na teden dajete meso?
- A je katera že dajala rumenjak in kako?
Jaz Galu pripravim 2-3 krat meso na teden. Rumenjak pa še nisva probala, ga bova po novem letu. Kasso sem prebrala kakšno kalvarijo imata z Varjo, joj mene je tudi tega strah, ker Gal se ponoči po 3-4 krat zbudi in ko mu ponudim zizo takoj zaspi nazaj, kako bo kasneje ko zize ne bo, pa sploh ne upam študirat . Mislim, da sem ti še dolžna en odgovor, enkrat si me vprašala ali boter od Gala jemlje kakšna zdravila za MS, po pravici povedano nevem, vem pa da je imel nekaj časa nekakšne terapije z zdravili, ker so mu noge zelo mrtvinčile in sploh ni mogel voziti avto, takrat je bilo najhuje, zdaj pa je malo bolje, ker je sprejel dejstvo, da bo moral z njo živeti, druga mu ne preostane. Se mi zdio, da je v svoji psihi malo razščistu. Danes kuham makaron flajš z govejim mesom, ali lahko ponudim Galu govedino? Probala sva že piščanca in purana. Suzy čestitke za tvojo prijateljico!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:30:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Imam par kveščens : - Kolikokrat na teden dajete meso?
sem dajala z zelenjavo, ampak mi noče več zelenjave jest - A je katera že dajala rumenjak in kako?
da. z žličko sem ji ga dajala direkt v usta in ga ma ful rada
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:31:03
|
|
|
|
barbaw
|
kako bo fajn v soboto, še 5 dni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:34:56
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas spet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:38:37
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa sem še vedno kot povožena. Mali je spal polnih 15 minut, drugače pa non stop žnerga. Če ga nimam na rokah samo dela ne ne ne. ati, ne ne ne,.... Sedaj mu kuham juhico, ampak še to ga moram po rokah nosit, ker je drugače jok. Moram šibat zopet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:43:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes kuham makaron flajš z govejim mesom, ali lahko ponudim Galu govedino? Probala sva že piščanca in purana. Suzy čestitke za tvojo prijateljico! lahko ja, no mislim Nejc je že jedel, ene 3x pa ni bilo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:46:22
|
|
|
|
jana81
|
sem bla zdej pri Nejčku v sobi, ker sem nesla njegove cotke tja, in ga pogledam kako spi, pa sem se komi zadržala da nisem bruhnila v smeh... leži na trebuhu z glavo zarito v povšterček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 13:49:09
|
|
|
|
suzy85
|
midve sma zaenkrat od mesa poskusle samo piščančje, ostalo še moramo. sem pa ugotovila, da ji sadje ne paše. ma zelenjavo rajši, sadje pa kr usta skup tišči. pa čaja noče pit po flaški! zadnjič sem ji pol 20 ml po žlički zdevala, ker drugače nardi požirk, pa konc!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 14:17:44
|
|
|
|
Estrella*
|
OJ! Mi smo nazaj od P; z Aljo je vse OK, pljuča so čista, ušeska OK, sem omenila, da je začela pokašlavat, je rekel, da lahko pričakujemo do 14 dni kašlja Okoli ust ma spet mal rdečice, pa glede na to, da je skoz na stem mestu in zgineva in se dela nazaj, ne bomo nič urgirali. V primeru poslabšanja ali širjenja pa nazaj k P. Torto sva naročile, za 25 kosov z dekoracijo ninje želve bo prišlo 50 eu. Mislim, da kar ugodno. HVALA VSEM ZA IZREČENE ČESTITKE IN ŽELJE ANDRAŽU, MALEMU BO KAR GREBEN ZRASTEL, KER JE ŽE CELO LETO SAMO NA TA DAN ČAKAL Sem na hitro preletela kaj ste napisala in vidim, da je kar nekaj hroščov imelo nočne arije . špelin@: ti se mi pa že tako smiliš z Gregijem vret, da bi ti tako rada pomagala, če bi le znala Suzy85: čestitke prijateljici za pupiko Sedaj pa šibam po Andraža in malo pospravljat, ker je po hiši kot v Hirošimi po AB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 14:31:03
|
|
|
|
hijenca
|
Punce, sedaj se mi je Videk skoraj zadušil na kruhecu. Me je taka panika zagrabla, da sem se kar jokat od sile začela. Sem HB bila zraven njega, da sem ga hitro iz stolčka vzela, ga obrnila na trebuščka in ga potolkla po hrbtu, da je kruhec izbruhal. Še sedaj mi srce stoji od šoka. Kakšen zvok je bil to, ko ni mogel do zraka, upam, da ga nikoli več ne slišim, ker me kar stiska pri srcu. Punce bodite zraven, ko jim daste kruheca za jest, ker če bi samo lulat šla vmes, bi lahko bilo prepozno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 15:10:09
|
|
|
|
jana81
|
i'm back zlikala sem vse kar je bilo treba zlikat...mali sonček še kar spi ..že od 13h, jedel je pa ob 10.30h nazadnje..le zakaj ponoči ne zdrži tako dolgo brez hrane??? hijenca te razumem, ker našmu se je tko zaletela mandarina, ki mi jo je cuzal in preveč potegnil, pa mi je ušla izmed prstov estrella super da je z alči vse ok ..da le tako še ostane naprej.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 16.12.2008 15:12:59 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 15:31:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos No in valda v Tuš-u fuul gneča in pridem končno na vrsto in mene trgovka: GOSPA STOPITE ZA DRUGO BLAGAJNO JAZ BOM TO ZAPRLA sem ji sam rekla JA WRAJT!!!!!!!!! Ta blagajna je odprta in meni boste tudi zračunali in drugo mene sploh ne briga, kaj boste vi zaprli Madonca že vsi me v tem TUŠ-u poznajo, pa se še kar upajo Pri nas ponavadi še skasirajo tiste, ki so v vrsti oz. te opozorijo, da zapirajo blagajno, še preden stopiš v vrsto. Ne moreš pa priti na vrsto in te skensla, no... jana81, dobro veš, da boš fantastično izgledala, ne glede na to, kaj navlečeš nase IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ampak dobesedno te ta folk pripravi do tega, da rataš žleht res je Na žalost je točno tako. tally, meso mu dam ene 2-3x tedensko, rumenjaka pa še nisem dala. barbaw, upam, da si vsaj kaj dobrega/lepega/uporabnega nabavila Ma menda ja ne bo snega v soboto, no... aurora28, komot daš Galu govedino za probat. hijenca, kaj pa danes Vidka muči? Bogi, da se mu je kruh zataknil... Glavno, da si mu pravi čas pomagala Estrella*, super, da je Alja mnogo bolje IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem bla zdej pri Nejčku v sobi, ker sem nesla njegove cotke tja, in ga pogledam kako spi, pa sem se komi zadržala da nisem bruhnila v smeh... leži na trebuhu z glavo zarito v povšterček. Fajn pozo si je izbral Čez pol ure odhajam - upam, da bo homeopat znal Gregiju kako pomagati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 15:43:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, sedaj se mi je Videk skoraj zadušil na kruhecu. Me je taka panika zagrabla, da sem se kar jokat od sile začela. Sem HB bila zraven njega, da sem ga hitro iz stolčka vzela, ga obrnila na trebuščka in ga potolkla po hrbtu, da je kruhec izbruhal. Še sedaj mi srce stoji od šoka. Kakšen zvok je bil to, ko ni mogel do zraka, upam, da ga nikoli več ne slišim, ker me kar stiska pri srcu. Punce bodite zraven, ko jim daste kruheca za jest, ker če bi samo lulat šla vmes, bi lahko bilo prepozno. hijenca, samo da si bila zraven. Taki zapleti so pri kruhu zelo pogosti. Sem bila priča kolegičini starejši punci pri 9m in je bila k sreči mama pediatrinja zraven, da je pravilno ukrepala, drugače bi bilo konec. Mala je že plavela in jo je komaj k seb spravila. Sem pozabla povedat, da glede na to, da 13 plače letos ne bo, so vsaj dali v bonih merkatorja 250eu. Pa bo za poštukat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 15:47:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, sedaj se mi je Videk skoraj zadušil na kruhecu. Me je taka panika zagrabla, da sem se kar jokat od sile začela. Sem HB bila zraven njega, da sem ga hitro iz stolčka vzela, ga obrnila na trebuščka in ga potolkla po hrbtu, da je kruhec izbruhal. Še sedaj mi srce stoji od šoka. Kakšen zvok je bil to, ko ni mogel do zraka, upam, da ga nikoli več ne slišim, ker me kar stiska pri srcu. Punce bodite zraven, ko jim daste kruheca za jest, ker če bi samo lulat šla vmes, bi lahko bilo prepozno. Pa pri jabolku morate pazit, ko bodo tako veliki, da jim boste dale krhelj v roke. Žal vem za 2 primera, kjer se je otrok zadušil, pa v bistvu se je to zgodilo v našem širšem krogu družine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 15:47:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ [barbaw, upam, da si vsaj kaj dobrega/lepega/uporabnega nabavila Ma menda ja ne bo snega v soboto, no... Je uporabno, beri za požret in popit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 15:49:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla povedat, da glede na to, da 13 plače letos ne bo, so vsaj dali v bonih merkatorja 250eu. Pa bo za poštukat Ma to je super. Jaz dobim bonov cca 150 eurov, pa še to so samo za cunje. Bi bilo boljše za kako trgovino, kjer lahko kupiš kaj za v hladilnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:00:23
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa sem danes ful lačna. Pa grlo me vedno bolj boli. Danes ne pričakujete preveč aktivnosti od mene na večernem čveku, ker imam zadnje čase ful probleme, da zvečer ne morem zaspat, zjutraj pa se kommmaaaajjjj vstanem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:01:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kako bo fajn v soboto, še 5 dni še 4 dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:01:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. Pa grlo me vedno bolj boli. Danes ne pričakujete preveč aktivnosti od mene na večernem čveku, ker imam zadnje čase ful probleme, da zvečer ne morem zaspat, zjutraj pa se kommmaaaajjjj vstanem. EMŠO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:04:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kako bo fajn v soboto, še 5 dni še 4 dni Jaz sem še današnji dan štela, ker je bilo dopoldne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:05:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. Pa grlo me vedno bolj boli. Danes ne pričakujete preveč aktivnosti od mene na večernem čveku, ker imam zadnje čase ful probleme, da zvečer ne morem zaspat, zjutraj pa se kommmaaaajjjj vstanem. EMŠO Drug teden bom eno leto starejša. EMŠO. Danes se bom pobarvala, da skrijem leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:09:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:12:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:15:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je? mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 16:17:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Ne bi se jih branila, čeprav hujšam. Ne vem kaj mi je danes.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?