|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
16.12.2008 13:27:41   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Imam par kveščensuser posted image :

1. Kolikokrat na teden user posted image dajete meso?
  2. A je katera že dajala rumenjak in kako?

Jaz Galu pripravim 2-3 krat meso na teden.
Rumenjak pa še nisva probala, ga bova po novem letu.

Kasso sem prebrala kakšno kalvarijo imata z Varjo, joj mene je tudi tega strah, ker Gal se ponoči po 3-4 krat zbudi in ko mu ponudim zizo takoj zaspi nazaj, kako bo kasneje ko zize ne bo, pa sploh ne upam študirat user posted image . Mislim, da sem ti še dolžna en odgovor, enkrat si me vprašala ali boter od Gala jemlje kakšna zdravila za MS, po pravici povedano nevem, vem pa da je imel nekaj časa nekakšne terapije z zdravili, ker so mu noge zelo mrtvinčile in sploh ni mogel voziti avto, takrat je bilo najhuje, zdaj pa je malo bolje, ker je sprejel dejstvo, da bo moral z njo živeti, druga mu ne preostane. user posted image Se mi zdio, da je v svoji psihi malo razščistu.

Danes kuham makaron flajš z govejim mesom, ali lahko ponudim Galu govedino? Probala sva že piščanca in purana.

Suzy čestitke za tvojo prijateljico! user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
16.12.2008 13:30:05   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Imam par kveščensuser posted image :

1. Kolikokrat na teden user posted image dajete meso?

sem dajala z zelenjavo, ampak mi noče več zelenjave jest
  1. A je katera že dajala rumenjak in kako?

da. z žličko sem ji ga dajala direkt v usta in ga ma ful rada

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
16.12.2008 13:31:03   
barbaw
user posted image    kako bo fajn v soboto, še  5  dni user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
16.12.2008 13:34:56   
barbaw
Pri nas spet user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
16.12.2008 13:38:37   
hijenca
Jaz pa sem še vedno kot povožena. Mali je spal polnih 15 minut, drugače pa non stop žnerga. Če ga nimam na rokah samo dela ne ne ne. ati, ne ne ne,.... Sedaj mu kuham juhico, ampak še to ga moram po rokah nosit, ker je drugače jok.

Moram šibat zopet.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
16.12.2008 13:43:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Danes kuham makaron flajš z govejim mesom, ali lahko ponudim Galu govedino? Probala sva že piščanca in purana.

Suzy čestitke za tvojo prijateljico! user posted image user posted image user posted image

lahko ja, no mislim Nejc je že jedel, ene 3x pa ni bilo nič.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
16.12.2008 13:46:22   
jana81
sem bla zdej pri Nejčku v sobi, ker sem nesla njegove cotke tja, in ga pogledam kako spi, pa sem se komi zadržala da nisem bruhnila v smeh...
leži na trebuhu z glavo zarito v povšterček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.12.2008 13:49:09   
suzy85
midve sma zaenkrat od mesa poskusle samo piščančje, ostalo še moramo. sem pa ugotovila, da ji sadje ne paše. ma zelenjavo rajši, sadje pa kr usta skup tišči. user posted image  pa čaja noče pit po flaški! zadnjič sem ji pol 20 ml po žlički zdevala, ker drugače nardi požirk, pa konc!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.12.2008 14:17:44   
Estrella*
OJ!

Mi smo nazaj od P; z Aljo je vse OK, pljuča so čista, ušeska OK, sem omenila, da je začela pokašlavat, je rekel, da lahko pričakujemo do 14 dni kašljauser posted image Okoli ust ma spet mal rdečice, pa glede na to, da je skoz na stem mestu in zgineva in se dela nazaj, ne bomo nič urgirali. V primeru poslabšanja ali širjenja pa nazaj k P.

Torto sva naročile, za 25 kosov z dekoracijo ninje želve bo prišlo 50 eu. Mislim, da kar ugodno.

HVALA VSEM ZA IZREČENE ČESTITKE IN ŽELJE ANDRAŽU, MALEMU BO KAR GREBEN ZRASTEL, KER JE ŽE CELO LETO SAMO NA TA DAN ČAKALuser posted image

Sem na hitro preletela kaj ste napisala in vidim, da je kar nekaj hroščov imelo nočne arijeuser posted image .

špelin@: ti se mi pa že tako smiliš z Gregijem vret, da bi ti tako rada pomagala, če bi le znalauser posted image

Suzy85: user posted image  čestitke prijateljici za pupiko

Sedaj pa šibam po Andraža in malo pospravljat, ker je po hiši kot v Hirošimi po ABuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.12.2008 14:31:03   
hijenca
Punce, sedaj se mi je Videk skoraj zadušil na kruhecu. Me je taka panika zagrabla, da sem se kar jokat od sile začela. Sem HB bila zraven njega, da sem ga hitro iz stolčka vzela, ga obrnila na trebuščka in ga potolkla po hrbtu, da je kruhec izbruhal. Še sedaj mi srce stoji od šoka. Kakšen zvok je bil to, ko ni mogel do zraka, user posted image upam, da ga nikoli več ne slišim, ker me kar stiska pri srcu. Punce bodite zraven, ko jim daste kruheca za jest, ker če bi samo lulat šla vmes, bi lahko bilo prepozno. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.12.2008 15:10:09   
jana81
i'm back

zlikala sem vse kar je bilo treba zlikat...mali sonček še kar spi ..že od 13h, jedel je pa ob 10.30h nazadnje..le zakaj ponoči ne zdrži tako dolgo brez hrane???

hijenca user posted image user posted image  te razumem, ker našmu se je tko zaletela mandarina, ki mi jo je cuzal in preveč potegnil, pa mi je ušla izmed prstov

estrella super da je z alči vse okuser posted image ..da le tako še ostane naprej.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 16.12.2008 15:12:59 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.12.2008 15:31:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
No in valda v Tuš-u fuul gneča in pridem končno na vrsto in mene trgovka: GOSPA STOPITE ZA DRUGO BLAGAJNO JAZ BOM TO ZAPRLAuser posted image user posted image user posted image sem ji sam rekla JA WRAJT!!!!!!!!! Ta blagajna je odprta in meni boste tudi zračunali in drugo mene sploh ne briga, kaj boste vi zaprliuser posted image user posted image user posted image Madonca že vsi me v tem TUŠ-u poznajo, pa se še kar upajouser posted image user posted image user posted image

Pri nas ponavadi še skasirajo tiste, ki so v vrsti oz. te opozorijo, da zapirajo blagajno, še preden stopiš v vrsto. Ne moreš pa priti na vrsto in te skensla, no... user posted image

jana81, dobro veš, da boš fantastično izgledala, ne glede na to, kaj navlečeš nase user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Ampak dobesedno te ta folk pripravi do tega, da rataš žlehtuser posted image

res je user posted image user posted image

Na žalost je točno tako.

tally, meso mu dam ene 2-3x tedensko, rumenjaka pa še nisem dala.

barbaw, upam, da si vsaj kaj dobrega/lepega/uporabnega nabavila user posted image  Ma menda ja ne bo snega v soboto, no...

aurora28, komot daš Galu govedino za probat.

hijenca, kaj pa danes Vidka muči? user posted image user posted image user posted image  Bogi, da se mu je kruh zataknil... user posted image  Glavno, da si mu pravi čas pomagala user posted image  

Estrella*, super, da je Alja mnogo bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
sem bla zdej pri Nejčku v sobi, ker sem nesla njegove cotke tja, in ga pogledam kako spi, pa sem se komi zadržala da nisem bruhnila v smeh...
leži na trebuhu z glavo zarito v povšterček.user posted image user posted image user posted image

Fajn pozo si je izbral user posted image

Čez pol ure odhajam - upam, da bo homeopat znal Gregiju kako pomagati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.12.2008 15:43:54   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Punce, sedaj se mi je Videk skoraj zadušil na kruhecu. Me je taka panika zagrabla, da sem se kar jokat od sile začela. Sem HB bila zraven njega, da sem ga hitro iz stolčka vzela, ga obrnila na trebuščka in ga potolkla po hrbtu, da je kruhec izbruhal. Še sedaj mi srce stoji od šoka. Kakšen zvok je bil to, ko ni mogel do zraka, user posted image upam, da ga nikoli več ne slišim, ker me kar stiska pri srcu. Punce bodite zraven, ko jim daste kruheca za jest, ker če bi samo lulat šla vmes, bi lahko bilo prepozno. user posted image user posted image user posted image

hijenca, samo da si bila zraven. Taki zapleti so pri kruhu zelo pogosti. Sem bila priča kolegičini starejši punci pri 9m in je bila k sreči mama pediatrinja zraven, da je pravilno ukrepala, drugače bi bilo konec. Mala je že plavelauser posted image  in jo je komaj k seb spravila.

Sem pozabla povedat, da glede na to, da 13 plače letos ne bo, so vsaj dali v bonih merkatorja 250eu. Pa bo za poštukatuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.12.2008 15:47:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image user posted image user posted image

Pa pri jabolku morate pazit, ko bodo tako veliki, da jim boste dale krhelj v roke. Žal vem za 2 primera, kjer se je otrok zadušil, pa v bistvu se je to zgodilo v našem širšem krogu družine.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.12.2008 15:47:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

[barbaw, upam, da si vsaj kaj dobrega/lepega/uporabnega nabavila user posted image  Ma menda ja ne bo snega v soboto, no...

Je uporabno, beri za požret in popit. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.12.2008 15:49:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem pozabla povedat, da glede na to, da 13 plače letos ne bo, so vsaj dali v bonih merkatorja 250eu. Pa bo za poštukatuser posted image

Ma to je super. Jaz dobim bonov cca 150 eurov, pa še to so samo za cunje. Bi bilo boljše za kako trgovino, kjer lahko kupiš kaj za v hladilnik.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.12.2008 16:00:23   
barbaw
Jaz pa sem danes ful lačna. user posted image  Pa grlo me vedno bolj boli. user posted image  Danes ne pričakujete preveč aktivnosti od mene na večernem čveku, ker imam zadnje čase ful probleme, da zvečer ne morem zaspat, zjutraj pa se kommmaaaajjjj vstanem. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.12.2008 16:01:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image    kako bo fajn v soboto, še  5  dni user posted image user posted image user posted image

še 4 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.12.2008 16:01:47   
Estrella*

Jaz pa sem danes ful lačna. user posted image  Pa grlo me vedno bolj boli. user posted image  Danes ne pričakujete preveč aktivnosti od mene na večernem čveku, ker imam zadnje čase ful probleme, da zvečer ne morem zaspat, zjutraj pa se kommmaaaajjjj vstanem. user posted image

EMŠOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.12.2008 16:04:49   
barbaw

še 4 dniuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem še današnji dan štela, ker je bilo dopoldne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.12.2008 16:05:26   
barbaw

EMŠOuser posted image user posted image user posted image

Drug teden bom eno leto starejša. EMŠO. user posted image user posted image user posted image  Danes se bom pobarvala, da skrijem leta. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.12.2008 16:09:05   
tilči

Jaz pa sem danes ful lačna. user posted image   

A boš malo domačih piškotov?user posted image Sva jih z Nejcem ravnokar speklauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.12.2008 16:12:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

A boš malo domačih piškotov?user posted image Sva jih z Nejcem ravnokar speklauser posted image

Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.12.2008 16:15:03   
tilči

Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je?

mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.12.2008 16:17:37   
barbaw

Ne bi se jih branila, čeprav hujšam. Ne vem kaj mi je danes. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?