tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz ti srčno priželim, da ti bo po AM spal, ampak vedi, da je vsak otrok razred zase in če se zdaj pomiri s dojenjem oz. tistih 5 potegov za crkljanje, se ti bo lahko potem prav tako zbudil in močno protestiral, ker ne bo dobil svoje dudke.....Varja je danes zaspala ob 23:00, zbudila se je ob 24:00, dobila je flaško, spila 100 ml in nosila sem jo pa nosila, pa odlžila pa jok.....Končno je po mukaj zaspala.....naslednjič se je zbudila ob 02:30, spila je še 100 ml in auf, spet sem jo nosila in vsakič ko sem jo odložila, ali pa če sem se vsedla na posteljo je bil jok, nekako je ratalo zaspat...potem se je zbudila ob 04:25 spet flaška, je pila, auf, nikjer ji ni bilo fajn, kot po rokah nosit.potem sem pa poslala mojega po Daleron, da mogoče so pa zobki.....spila je tisto, se mojemu smejala, potem sem jo odložila na našo posteljo na sredino, da je po obrazu tolkla, mene cukala.........ko je videla, da ni haska pa kričeč jok.....dovolj sem jo imela, šla sem v dnevno na kavč z njo, obe pokrila, ona je tulila ob meni (ne na rokah), jaz sem pa zraven potiho pela in mislim, da je mene prej vzelo in potem je očitno še ona od hudga zaspala. Ko smo se dojile, ni bilo nikoli tako, ker je vedno takoj zaspala nazaj, pa tudi le po 1x se je zbudila. No, upam, da se bo navadila, a ta prehod je zanjo kar šok. Nisem vsega brala, bom mogoče zvečer, ker zdaj šibam proti PO po otroke v vrtec. Upam da se Varja čimprej navadi bit brez zize