špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos No in valda v Tuš-u fuul gneča in pridem končno na vrsto in mene trgovka: GOSPA STOPITE ZA DRUGO BLAGAJNO JAZ BOM TO ZAPRLA sem ji sam rekla JA WRAJT!!!!!!!!! Ta blagajna je odprta in meni boste tudi zračunali in drugo mene sploh ne briga, kaj boste vi zaprli Madonca že vsi me v tem TUŠ-u poznajo, pa se še kar upajo Pri nas ponavadi še skasirajo tiste, ki so v vrsti oz. te opozorijo, da zapirajo blagajno, še preden stopiš v vrsto. Ne moreš pa priti na vrsto in te skensla, no... jana81, dobro veš, da boš fantastično izgledala, ne glede na to, kaj navlečeš nase IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ampak dobesedno te ta folk pripravi do tega, da rataš žleht res je Na žalost je točno tako. tally, meso mu dam ene 2-3x tedensko, rumenjaka pa še nisem dala. barbaw, upam, da si vsaj kaj dobrega/lepega/uporabnega nabavila Ma menda ja ne bo snega v soboto, no... aurora28, komot daš Galu govedino za probat. hijenca, kaj pa danes Vidka muči? Bogi, da se mu je kruh zataknil... Glavno, da si mu pravi čas pomagala Estrella*, super, da je Alja mnogo bolje IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem bla zdej pri Nejčku v sobi, ker sem nesla njegove cotke tja, in ga pogledam kako spi, pa sem se komi zadržala da nisem bruhnila v smeh... leži na trebuhu z glavo zarito v povšterček. Fajn pozo si je izbral Čez pol ure odhajam - upam, da bo homeopat znal Gregiju kako pomagati
|