Dream
|
Dobro jutro tudi z moje strani! Lovely najprej hvala za kavico, sem je bila res potrebna. No, lepo je slišati, da je z Inyo vse v redu! Za mleko mi je zelo žal, ker vem, kako to zgleda Mi čedalje več dodajamo, mleko pa kljub tabletam, ogormnim količinam tekočine, pravilni prehrani, čaju za dojenje in ne vem čem še, ne nastaja v normalnih količinah. Mogoče mi bo še edina bilka za oprijet čaj roiboos ali pa sezam. Stunfek krasnega Božička si naredila oz. sta naredila, ti si ga samo malce okrasila Tudi sama sem pravkar rezala papir za čestitke, je že skrjani čas, sem čisto pozabila, da je ta teden že konec vsega... Posteljica Matic je zaenkrat še v košari, ki jo imam pri sebi v spalnici, vendar je čedalje manjša in ga bo trba preselit v posteljico. Vsi starejši mi govorijo, da naj bi otrok spal v spalnici 3 leta Midva pa razmišljava o tem, da lahko to izvedemo edino tako, da spi na najini postelji, kar seveda ne pride v poštev. MIslim, da bo še najbolje, da nekaj noči (zaradi svoje mirne vesti) prespim v njegovi sobici, potem pa imam vklopljeno varuško. Sicer verjamem, da se bom zelo težko navadila, da je Matic v drugi sobi, ampak ne bo šlo drugače... Se mi zdi, da bom kar pogrešala njegovo cmokljanje, stokanje, prdkanje in premetavanje po košari. Eh, ja, že sedaj se mi zdi, da prehitro rastejo tile naši otročki in da bo kaj prekmalu napočil dan, ko bomo ostali sami...
|