|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
15.12.2008 15:51:40   
Mandek
joooooooj....
tečnoba!

pišem z levo,ker mam v desni zalo...kr neki se joka,ej,ta vreme je konec?klicaj,ampak ga ne dosezem,btw...uf...težka je žeuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 16:02:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.12.2008 16:04:04   
suzy124
Zdravo
Vidim da je kr nekaj takih ko ima probleme z spanjem svojihuser posted image .Tudi moj čez dan nič kaj ne spiuser posted image ker ga dajejo krči,čeprav pa nama jest ni potrebno tako pogosto, čez dan nekje na 3 do 4 ure, ponoč pa včasih tud zdrži 5 ur.
Ponoč ko ga zbudijo krči mu dam samo dudo pa navadno zaspi.
Jutri imama merjenje in tehtanje pri zdavniku.user posted image Koliko so pa kaj vašiuser posted image težki in veliki pri dveh mesecih?

Čao

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.12.2008 16:04:43   
Lucka1
jaaaa, jst bi tud pestunjo.....link link prosim....men se bo strgal doma

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.12.2008 16:13:38   
Mandek
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-oranZna/541183830032054118

Pestunja.

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.12.2008 16:59:27   
blanka1
ojla mi2 sva ravno iz sprehoda. Vidim da je ze mandek nasla link za petunjo. drugace pa so tocna navodila in slike kako uporabiti na
www.minimonkey.com

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.12.2008 18:07:36   
janja 27
ojla

evo mam par minutk časa da se vam oglasim :-))

se oprošćam lučka1 ker nisem dala seznama gor da ste imeli včeraj 2 mesecauser posted image user posted image mi ni zneslo pridet n a računalnik...smo praznovali dva dni mancin 3 RDuser posted image user posted image user posted image je bla kr gužva v soboto nas je bilo 17 v nedeljo pa 23user posted image user posted image user posted image tko da sem imela dela z napravo večerje in postrežbo in seveda pospravljanjem dva dni danes pa sem sama z obema doma pa seveda sem mogla z manco še vsa darila (igrače) preiskusit pa še perem in sušim cel dan..
no tko sedaj sem mal prišla na zeleno vejo in bom spet čvekala redno z vamiuser posted image user posted image user posted image

metka je pridna kot vedno ...spi celo noč....user posted image user posted image user posted image dojimo se na tri urce čez dan...tko da happy familiyuser posted image user posted image user posted image danes smo spale manca in jaz do desetih metka pa do pol enajstih( se je dojila ob 7 h - šla spat ob 23 h )user posted image user posted image sem še jaz sedaj polna energije ker že cel dan pospravljam po hiši in perem jutri bom pa verjetno likalauser posted image user posted image če se mi bo dalo ker dobim obise zjutraj,,,,user posted image user posted image

tista pestunja sem tud meni zdi ok in seveda cena je tud ok....bomo vidlei če bomo nabavli...zaenkrat se velko ne nosi naša po rokah..je kr pridna v ležalniku ko jaz pospravljam in likam in kuham

jolly dršim pesti za jutri pošiljam ti ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda čimprej javi rezultate

valla ja upam da se kaj poštimate čez noč.....user posted image user posted image user posted image meni se zrola user posted image user posted image user posted image ...

manca je danes ostala doma ker mi je včeraj full kašljala tak suh kašelj za laringitis me je že mal paniak seveda je bil zvečer jok zakaj ne v vrtec ampak zanimivo da danes ne kašlja prav nič..bodi potem pameten...sem ji rekla da če en bo kašljala gre jutri v vrtec ker imajo dedka mraza...po moje ne more hinit da ne kašljauser posted image user posted image tko da jutri dedek mraz in praznovanje RD v vrtcu..nesem polno torbo mandarin pa suheha sadja z oreščki pa sok user posted image user posted image pa še kavice za vzgojiteljice...jim bom pustila fotič da bodo kej poslikale...user posted image user posted image user posted image

drugače pa je vse po starem ....vsi se čudijo mojemu drugemu otroku če sploh zna jokat in kako je mogoče da je tko pridnauser posted image user posted image naj povem recept kako se dela pridne otrokeuser posted image ja pa ja..sem rekla vsem puncam da mojga moža posodim ker je full priden in tko tihuser posted image user posted image user posted image ma se lih on ne strinjauser posted image user posted image user posted image ..mal hecauser posted image

dodam  še sezname in grem večerjo kuhat pride moj user posted image iz dnevne...manca pa že kriči po hiši kdaj bo večerja....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.12.2008 18:11:27   
janja 27

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ALINA od mamice TEJČIKA29i

ALYA od mamice IRAIRA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ]

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.12.2008 18:11:42   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

ZALA od mamice MANDEK

MIA   
od mamice SMEJA2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ]

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.12.2008 18:58:36   
stunfek
sorry ker nimam nic casa napisat...vas pa berem :

malo sem se poigrala z nasim malim bozickom :)
user posted image

< Sporočilo je popravil stunfek -- 15.12.2008 19:00:06 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.12.2008 19:01:57   
stunfek
ko sem popala slikco sem ugotovila, da ce je bila vecja kot ta mi jo ni pripopalo ampak samo link...ce pa sem izbrala tole velikost pa jo lepo pokaze...tolk kot zanimivost in info za vse, ki zelite slikce prikazat...se mi zdi da mora biti ena omejitev v velikosti oziroma pikslih.

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.12.2008 5:57:54   
Lovely
O, Lovely prva danes. No, dobro jutro vsem, danes coffee on me :) user posted image

Mi smo več ali manj OK, nekako ko vas berem se mi zdi, da so si naši lumpiji kar podobni po obnašanju, takrat ko so večinoma tečkoti je tudi naša Inya ipd.
Medve sva končno prišli do urejenih 7 do 8 obrokov, jemo na 3 ure večinoma, pojemo med 60 in 120 mL na obrok. Trkam. Upam, da tako ostane. Dajejo jo krčki, včasih zato izpusti nočni obrok kar nam ful narobe hodi a kaj čmo. Dajemo ji kapljice Babynos, meni se zdi da pomagajo, ampak bolj kratkoročno, dam pa lahko 3x dnevno 3 do 6 kapljic. Mi tudi dajemo Oleovit, nam je pediatrinja rekla, da če damo AD3 bo imela še več krčev.

Meni gre tudi to vreme tok na jetra ej, če bo šlo tko naprej grem vseeno ven. Dugače pa sem bila čez vikend spet v HM. Šla sem si samo po par majic pa sploh ne morem mimo otroškega oddelka. Naša ima že tok robe user posted image A ima katera tudi to mrzlico?

Glede spanja v svoji sobi smo se pred časom pogovarjale. Mi smo prešaltali. Inya zdaj spi v svoji sobi v svoji posteljici. Ampak je še en malenkost. Jaz zaenkrat gostujem na njeni sedežni user posted image ... Ne morem še, je pa tko najbolje, da se počasi navaja, jaz pa tudi... Je pa še bolje, ker ne zbujava očija, ki pač mora hodit v službo... Naju pa vsak večer uspava preden gre ajat v spalnico..

Zdaj hrem pa še malo spat, ker je Inya zaspala po 70 mL Milumila. By the way, tega se pa ne dobi povsod in zaenkrat kupujem samo v Babycentru. A katera ve kje se še dobi in po kaki ceni, v BC je kar okrog 14 EUR...

Lovely

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.12.2008 6:00:45   
Lovely
Aja, ne vem če sem povedala. Sem obupala nad čpanjem. Zdaj zjutraj ko vstanem probam še zadnjič. Če ne bo več kot 20 mL dokončno obupam. Stres v bolnici je žal naredil svoje. Aja, Inya je super, zdrava. Malo še kihne in ji vsako jutro in zvečer očistim nos in je zmeraj manj not. Skoraj nič.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.12.2008 6:56:00   
stunfek
samo da ste v redu, da je inya spet v zdravih vodah :)
jaz se pridruzujem klubu cudnih noci...madonca je bil sitko! nic noce jest...na obrok je pojedel 30ml!!! mislim, katastrofa. mislim, da bom pac spet poiskusila novo formula al kva?!?

moja hci jutri zacne hodit v novo solo :) sem ful vesela, da smo bili sprejeti...

sva se sle ze poslovit od ta stare...sicer bo v novi soli 3 dni potem pa irtak nastopijo christmas holidays :)

Stunfek

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.12.2008 8:33:57   
Dream
Dobro jutro tudi z moje strani!

Lovely najprej hvala za kavico, sem je bila res potrebna. No, lepo je slišati, da je z Inyo vse v redu! Za mleko mi je zelo žal, ker vem, kako to zgleda user posted image  Mi čedalje več dodajamo, mleko pa kljub tabletam, ogormnim količinam tekočine, pravilni prehrani, čaju za dojenje in ne vem čem še, ne nastaja v normalnih količinah. Mogoče mi bo še edina bilka za oprijet čaj roiboos ali pa sezam.

Stunfek krasnega Božička si naredila oz. sta naredila, ti si ga samo malce okrasila user posted image  Tudi sama sem pravkar rezala papir za čestitke, je že skrjani čas, sem čisto pozabila, da je ta teden že konec vsega...

Posteljica Matic je zaenkrat še v košari, ki jo imam pri sebi v spalnici, vendar je čedalje manjša in ga bo trba preselit v posteljico. Vsi starejši mi govorijo, da naj bi otrok spal v spalnici 3 leta user posted image  Midva pa razmišljava o tem, da lahko to izvedemo edino tako, da spi na najini postelji, kar seveda ne pride v poštev. MIslim, da bo še najbolje, da nekaj noči (zaradi svoje mirne vesti) prespim v njegovi sobici, potem pa imam vklopljeno varuško. Sicer verjamem, da se bom zelo težko navadila, da je Matic v drugi sobi, ampak ne bo šlo drugače... Se mi zdi, da bom kar pogrešala njegovo cmokljanje, stokanje, prdkanje in premetavanje po košari. Eh, ja, že sedaj se mi zdi, da prehitro rastejo tile naši otročki in da bo kaj prekmalu napočil dan, ko bomo ostali sami... 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.12.2008 9:06:52   
corti
Dobro jutro tudi od mene!

HHvala za kavico!
Lovely super da ste v redu....to je najvažnejše!
Ja res je....vsi so bili tečkoti te dni....pomoje je bila luna!

Evo za namii je še ena naspana noč...joj kolk sem vesela da je tsko, da spimo ponoči...pa čeprav četz dan bolj malo!

Zdaj pa grem nekaj pojesti, Hanna pa se igra v svojem stolčku!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.12.2008 9:07:27   
corti
Ja in Stunfek...res je imate lepega božička!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.12.2008 9:08:49   
PikicaStonoga
Jutro!

Draam ...podobno razmišljaš kot jaz ...ko je bila Tijana stara 14 dni, sem se nekej z njo pogovarjala in ji govorila, kako bo zrasla in postala velika punca, šla v šolo in potem še v srednjo šolo, potem bo pa domov pripeljala fanta, pa verjetno šla še študirat ...pa me gleda moj user posted image  pa reče LJUBICA NAJINA PIKICA JE STARA 14 DNI! ;) Češ kao umir se mal ;)

Pa lep dan!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.12.2008 11:21:13   
*talcy*
ojla .... lovely ... oh jst sem ena takih ki ima to mrzlico grem po nakupih in zavijem na otroški oddelek in preprosto nekaj moram kupit zanj .... ima tok robe da bi lahko imela trojčke user posted image user posted image user posted image  .... moj možek pa popiz**** ..... men je pa vseenouser posted image  ....
jah veš kaj glede mleka jaz sem ga zgubila 14 dni po porodu pa je na novalacu pa ravno tako bo zrastel in prav nič mu ne fali ...... res je da je bolje naše mleko ampak kaj češ tko je .....
o moj otročiček poje sedaj tudi do 135 ml na obrok user posted image  ... pol je pa mir skoraj za 3ure user posted image  .....

stunfek ... lep božiček ni kaj user posted image  

tuki pa naš škrat spi v svoji posteljici...jo pa imam vsekakor v najini spalnici in naš škrat spi poleg nas ... v svoji sobi pa bo ko bo malček zrastel .....

user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.12.2008 12:29:08   
sean
zivjoooo... spet se javljam po dolgem času... vidim da so kar pridni vasi lumpiji.. dobro saj tud jaz se nimam kaj prizotevat, ponoči dobro spi, edino dopoldan je mal kazin,... noče zaspat pa tko.. zanima me nekaj.. tiste ki dojite , kako vam rata da dojite na 3 ure, meni nikakor ne?? edino ponoči prva runda spi 4ali 5 ur , potem pa na 3.. podnevi pa na 2 al celo manj... pa kako se vam kaj redijo malčki ? mislim samo tiste ki dojite??
hvala  v naprej.. lepo se crtajte..moram it .. moj neki cvili=)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.12.2008 14:32:13   
mbd0411
Me kar dolgo ni bilo in sem imela veliko za prebrat.
Moj Nik raste in se redi 100 /uro
Ima že 5400g in je velik 58,5 cm.Še vedno dojim in dodajam.Čez dan veliko bedi,ponoči pa se 2x zbudi.Ob 1h do 3h zjutraj se zbudi in mu dam aptamil,potem pa se zbudi spet tam enkrat ob 5h pa ga podojim in skupaj zaspima do jutra.Tudi do 8h-9h sva že.Ampak potem je tako polna plenica,da groza
Jutri imava ceplejenje v porodnišnici.To je ceplejene,ki se starši sami odločimo,ker ni več na programu rednih cepljenj (tuberkoloza) in se plača.Prvi je cepljen in bo tudi drugi.
Drugače pa smo tako malo zunaj,ker imamo tako zoprno vreme.Ko bi vsaj bil sneg.

Ste že postavile smrečico? Mi smo jo že.Eno imamo v dnevni,eno pa bomo še postavili zunaj.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.12.2008 14:39:03   
suzy124
Zdravo
Jaz user posted image dojim čez dan nekje na tri ure ali pa tud štiri, se pa včasih zgodi da tud prej, ampak to je bolj po redko. Jaz mu navadno če se joče dam dudo če pa vidim da mu duda ne pomaga mu pa dam jest, ne dam ga pa za vsako ko zajoče k prsim.
Se  je pa to samo nekako poštimalo, tak da zdaj lahk grem za kake tri ure na potep brez skrbi,user posted image
Pri nas so edini problem krčiuser posted image in nam nič ne pomaga in zaradi tega tud ne spi velikouser posted image ker ga krči zbudijo.
Glede teže sma pa imela ravno danes zdravnika ni ima pri 2 mescih in treh dnevih 5200g in velik je 56 cm in so nama rekli da čist lepo napredujema.user posted image user posted image Se pa sam dojima.user posted image
Tud jaz komaj čakam da se vreme zrihta da lahka grem z vozičkom ven, ker to našmuuser posted image najbolj paše in takrat tud največ spi.

Lep pozdrav

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.12.2008 14:42:44   
suzy124
Zdravo mbd0411 a na to cepljenje dolgo čakaš in koliko stane?
V keri porodnišnici pa imaš?
čao

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.12.2008 16:29:48   
Lucka1
ja, hvala za kafe Lovely, ravno kar sem prišla do nje....danes je bila kriza, včer pa se večja....očitno tole vreme vpliva na naše lumpe. ni kaj.
IN PA SUPER, DA JE INYA OK user posted image user posted image

Spanje - Val spi pri nama v spalnici, vendar v svoji posteljici-zibki. Za pravo posteljico je premalo prostora, tako da bo verjetno tudi kar kmalu napočil dan, ko bo moral v svojo sobo....si pa trenutno ne predstavljam, da bi gaže preselila,amapk se bo treba navadit....verjetno res kako noč prebiti v njegovi sobi, potem pa pač zaupati babyphonu in temu, da te bo zbudilo, ko bo treba. sej mogoče se bomo pa še več naspali tako....no, o tem ko  bo treba.

Sedaj pa letim pod tuš - je prišel moj user posted image domov in imam končno kako minutko zase.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.12.2008 17:12:05   
mbd0411
Suzy124!

Na cepljenje sem čakala skoraj 2 meseca.Mislim,da je 17€,bom jutri videla.
Je pa vseeno fajn,da se cepi,saj končno smo vsi cepljeni in tuberkoloza še zdaleč ni izginila.Sploh je več tega kot je že bilo.Odkrivajo nove obolele kljub medicini.Eno cepljenje za celo življenje.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?