M_mojca
|
Ojla! Dream, hvala za kavico! Dobra je bla!:) Spet je ena noč mimo in je bila kar znosna. Najprej mi je spal od 8:30-24h, potem od 00:30-3:00, pol nam je pa spet nosek začel delat probleme in sva šla spat šele ob pol petih! Tako je bogi naš pikec ko komaj diha! Fiziološka mu ne pomaga kaj veliko, le toliko da mogoče 1x kihne, pa še joka neutolažljivo, ko jo uporabim! Ne vem več kaj naj naredim!?? Tako da joka ko papa, joka ker ga tišči zrak v trebušku,...itd. Kako ve rešujete težavo z zamašenimi noski??? Glede kg našega pikija: ne pristavljam ga vsakič ko zajoka. Poznam jok lakote in jok izsiljevanja Močno upam da se bodo kg ustavile, saj nebi rada, da bi bil mali bajsek Ni dobro za zdravje Tako da, Dream, upam da se bo ustavlo. No ja, je pa tudi to, da raste pa kot goba po dežju! Ima že 60cm! Ga bom probala danes bolj natančno zmerit in potem poročam koliko je res velik! Manj pa sigurno ni! Tule je link do albuma in če hočete si poglejte mojega oz. našega pikija! http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12145&page_number=1 Vesela bom tudi kakšnega komentarja! Večerno spanje: ja, idila je če otrok zaspi sam! A pri nas ni tako. Zaspi sicer brez mene, a duda more bit. Ker je od začetka non stop na zizi hotu bit, mi je patronažna predlagala naj mu navadim dudo, ker je bolje duda, kot pa moja ziza ali pa prst (če ne že cela roka, kot jo včasih Nik da v usta ). Ko pa zaspi, jo vrže ven. Barbara33. tudi naš je pravi navihanec! Točno ve, kaj mora da doseže svoje. Sicer se trudim, da ga ne nosim preveč po rokah, pa tudi ne skočim na vsak njegov jok, ker vem kdaj me "izsiljuje" in kdaj gre zares. Je pa Nik pravi mali , saj ve, da če mamice ni in če ga čuva ati, da se mora samo malo oglasit in hop, že je na rokah. Sva prav opazovala in res je, naši nas poznajo v dno duše in vedo kako nas vrtet okoli prsta!