|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
13.12.2008 22:47:27   
Dream
Očitno je lahko. In če pogledam nečaka, ki je imel pri enem letu 11 kg, pa ni bil ravno med suhcenimi, se mi to zdi skoraj malce zaskrbljujoče. Raje ne pomislim, da bi imel naš Matic takšne kg, čeprav zadnje večer poje tudi 210 ml naenkrat...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.12.2008 23:40:45   
*talcy*
joj punce ma povejte recept kako vaši user posted image  pojedo toliko na enkrat ... moj poje na obrok 90ml mogoče se zgodi da kdaj 100ml ma ni šans več ... ne gre in ne gre .... zdaj papca na 2,5-3 ure drugače je vsake dve.... sam da mi bi pojedel tolko ne gre ni šans user posted image user posted image user posted image user posted image
sej za kg se ne bojim ker je dobil od rojstva sem 2,2kg sam če bi pojedel več pol ne bi tko pogosto papcaluser posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.12.2008 0:54:31   
Barbara33
Se še jest malo javljam po nekaj dneh - tudi moj dragi je na žurki, Zali pa spi - in to v svoji posteljici -  večina vas ima to že prav luštno poštimano, naša pa je skoraj ves ta čas spala v najini postelji, saj se je le tako umirila - tako šele sedaj uvajamo "svojo" posteljico. Danes je "že" tretji dan - zel žur za mojo hrbtenico, saj se ponoči celo lahko obrnem:)

Ma razmišljam o razvajenosti - povsod piše, da taki mali lumpiji, kot so naši, še ne morejo biti razvajeni in da jim je treba ustreči, če nočemo, da imajo kasneje posledice iz otroštvauser posted image   - in tudi ko sem sama razmišljala o tem (z otroci do sedaj nisem imela izkušenj) se mi je zdelo normalno, da vse delajo instinktivno, torej ne morejo izkoriščati - in sem se naši punčici seveda tudi vedno odzvala - a zdaj se mi zdi, da punca že prav prekleto ve, kako lahko kaj doseže in to zaznam tudi po tipu joka - ko hoče kaj doseč, a ji sploh ni hudo, ima tak suh jokec, če pa ji resnično kaj manjka (kot npr. krčki ali kaj podobnega) ima tak bolj "resničen" jokec - no malce zmedeno napisano a vseeno, kaj menite ve o tem - meni se res zdi, da je naša že prav pregnana:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.12.2008 3:59:57   
stunfek
talcy, najina lumpija sta si pa res v marsicem podobna...moj ima rekord 120ml na enkrat ampak se je to zgodilo ene trikrat do sedaj...tako kot ti pravis, poje od 60 do 90 pa tam do 100. In smo nekako kar spet nazaj na hranjenju na dve uri :(. Od rojstva se je v 6. tednih zredil ko mali pujsek...2,4 kg tako, da tudi mene to prav nic ne skrbi - samo kot sama pravis...ce bi vec pojedel, bi se morda manj pogosto hranili. Edino prvo rundo spanja ponoci naredi zdaj tudi do 5 urni razmik (ampak to ne pomeni, da 5 ur spi) ...ampak to ponavadi pomeni, da se hrani ob 3eh ponoci in potem spet ob 5ih in 7ih :)

Zdele ga moram skopat. Sem ga vceraj s koosovim oljckom mazala po glavici in lickih...katera je omenila, da ima suho kozo na lickih in jo skrbi, ker na kremici pise ni za uzivanje? ce te skrbi, pa pribaj kar z oljckom namazat...tu v indiji prisegajo na 100% kokosovo olje, pri nas pa bi po mojem v lekarni lahko dobila 100% olivno olje in ga malo namazala...tako tudi ne bi bilo treba skrbeti, ce si namaze rokice in jih potem tlaci v usta :) pa se zelo zaleze...sem imela tudi pri prvi hcerki ta problem in smo ga sanirali z oljckom.
No, izredno rad se kopa in se zdaj veselo smejo ko ga coham z gobico :) amapk moj 6,5 kilski bajsek bo za v to plasticno banjico kmalu prevelik!!! Kaj bomo pa potem, pa se ne vem... :)

Lepo nedeljo zelim vsem nasim lumpijem in njihovim starsem in bratcem in sestricam! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.12.2008 4:05:06   
stunfek
Barbara33 se kar strinjam s teboj. Jaz tudi ne skocim za vsak jokec...slisim kateri je tisti pravi, ko me potrebuje. Pri nas gre naceloma za neke vrste jokca...ko se uspava. Najveckrat ga namrec polozim in zaspi samo do spanja nekaj jamra in jokca. To nama uspe samo cez dan...za vecerni spanec pa zaspi v narocju...po moznosi moram hodit gor pa dol z njim :) (zelo slaba navada...ker bo rata s casom tesek in ga bo kriza nosit) Skoraj vedno pa poiskusim in ga polozim recem "zdj pa panckat" in grem...potem ga hodim na par minut potrepljat ce se pritozuje...po mojem mi v ene 70% rata, da tako zaspi, ce pa vidim, da ne gre...potem ga pa pestvam dokler ne zaspi. Idealno naj bi otrocek zaspal sam....enim to 100% rata...poznam par primerov...meni pa s prvo sploh ni..zdaj pa nekako delno.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.12.2008 8:53:45   
Dream
Dobro jutro! Danes vam bom pa jaz skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

*talcy* in Stunfek bi bilo bolje, če vama ne bi povedala, da je včeraj zvečer pojedel 240 ml? Sem res mislila, da mu bo treba zmešat v vedru... Prav nenasiten je bil. Sicer pa je tako, da po takšnih obrokih spi tudi do 9 ur, tako da ponoči ne vstajamo več. Danes je spal samo 7 ur in pol, pa niti ni ne vem koliko lačen. In kako mi uspe, da toliko poje? Enostavno toliko zahteva...

Ati nama je pravkar pobegnil v službo, tako da bova spec celo doplodne, pa mogoče še popoldne sama doma. Bom poskusila it malo na sprehod z vozičkom, če nr bo spet deževalo...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.12.2008 9:54:17   
M_mojca
Ojla!
Dream, hvala za kavico! Dobra je bla!:)
Spet je ena noč mimo in je bila kar znosna. Najprej mi je spal od 8:30-24h, potem od 00:30-3:00, pol nam je pa spet nosek začel delat probleme in sva šla spat šele ob pol petih! Tako je bogi naš pikec ko komaj diha! Fiziološka mu ne pomaga kaj veliko, le toliko da mogoče 1x kihne, pa še joka neutolažljivo, ko jo uporabim! Ne vem več kaj naj naredim!?? Tako da joka ko papa, joka ker ga tišči zrak v trebušku,...itd. Kako ve rešujete težavo z zamašenimi noski???
Glede kg našega pikija: ne pristavljam ga vsakič ko zajoka. Poznam jok lakote in jok izsiljevanjauser posted image Močno upam da se bodo kg ustavile, saj nebi rada, da bi bil mali bajsekuser posted image Ni dobro za zdravje Tako da, Dream, upam da se bo ustavlo. No ja, je pa tudi to, da raste pa kot goba po dežju! Ima že 60cm!user posted image Ga bom probala danes bolj natančno zmerit in potem poročam koliko je res velik! Manj pa sigurno ni!

Tule je link do albuma in če hočete si poglejte mojega oz. našega pikija!
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12145&page_number=1
Vesela bom tudi kakšnega komentarja!user posted image

Večerno spanje: ja, idila je če otrok zaspi sam! A pri nas ni tako. Zaspi sicer brez mene, a duda more bit. Ker je od začetka non stop na zizi hotu bit, mi je patronažna predlagala naj mu navadim dudo, ker je bolje duda, kot pa moja ziza ali pa prst (če ne že cela roka, kot jo včasih Nik da v ustauser posted image ). Ko pa zaspi, jo vrže ven.
Barbara33. tudi naš user posted image je pravi navihanec! Točno ve, kaj mora da doseže svoje. Sicer se trudim, da ga ne nosim preveč po rokah, pa tudi ne skočim na vsak njegov jok, ker vem kdaj me "izsiljuje" in kdaj gre zares. Je pa Nik pravi mali user posted image , saj ve, da če mamice ni in če ga čuva ati, da se mora samo malo oglasit in hop, že je na rokah. Sva prav opazovala in res je, naši user posted image nas poznajo v dno duše in vedo kako nas vrtet okoli prsta!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.12.2008 9:56:25   
blanka1
ojla
za nama sta dva grozna dveva-kar se jih nisem dozivela, mala je jokal neprestano in smo ze mislili da bomo sli k pediatru, ampak je potem postalo bolje. vceraj pa sloh ni hotela jest in potem se kupila novalac in se ji ga dala je inkrat mocno potegnila in vse skupj zbruhala. potem mi je mami pomagala jo trestzraven ko sva poskusili dojit- KRIZAuser posted image , potem pa se ponoci jo je skoz zvijalo. tega se se ni zgodilo-ker mi ponoci spi kot angelcek.ampak smo preziveli in danes je o.k- sam bomo vidli zvecer.
no glede spanja ponoci na mar gre- mala se naje in jo polozim v posteljco in ugasnem luc in ponavadi zapi.
Cez dan pa je velikokrat problem zaspati in se trudim da bi zaspala sama, vcasih uspe  vcasih pa jo tud nosimo gor in dol!user posted image
zelo pomemben ji je ritem, ce slucajno gdaj zamudima je potem cela polomija!
nasa cez noc spi 4-5ur skup, vcasih pa se zgodi da spi tud dalj. se vedno se samo dojima!
glede jokca- pa jaz vem kdaj ji je hudo in kdaj ne, ampak velikokrat pa jo kar vzamem-malo se mi smili- pa vem da mi nebi blo treba. ampak pravim je moj prvi otrok je pa lahk cist malo rzvajenuser posted image
Taglavno pride sele potem ko bo malo strejsauser posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.12.2008 10:34:10   
*talcy*
...jah stunfek naše dva sta si nekako v sorodu user posted image  ..pr nas je bil rekord tud 120ml ma se je zgodilo mogoče 3x user posted image  ...... ponoči pa tud men potegne 5-6ur pol pa 2-3 ure user posted image
spanje ... kot sem že rekla jaz sem ga že od rojstva dala v posteljico pol je zbujen tud po pol ure da zaspi ampak zaspi SAM user posted image  .... res s tem nimam nobenih problemov .... tud če je trmast in fotast zvečer ko ga dam za spat on bo notr sigurno zaninal .... user posted image user posted image user posted image  (stunfek no tukaj se križata naše dva junaka)

dream... sej vem da nemoreš dat recepta za to ker ga ni tolko jim znese v želodček ... zdravnica je rekla da verjetno več kot tolko ne bo pojedel .... bo pa večkrat na dan po malo user posted image user posted image  kriza ....

M-mojca ja naš ima tud zamašen nosek ma zaenkrat kar gre ...spimo normalno user posted image  me pa zanima kot tebe če se mu zakida kaj naredit da bo bošček lažje dihal user posted image user posted image user posted image  

no naš korenjak spi še vedno ... že od 23.00 ...včeraj mi je spal cel dan pa sem mislila da bo ponoči kažin ...ma ja še zdaj spi user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.12.2008 10:58:01   
timnala
Heja!

Pr nas bla tud zdejle dva dni veselica - ocitno luna dela na nasga Naceta. Bil je kr tecko in jedel je na 1h - 1,5h..noro! user posted image  Pa ponoci ponavadi po podoju zaspi nazaj, zdej pa kr neki cmevkal pa se premetaval..upam, da bo zdaj boljse. user posted image

Sem pa opazila, da je nas user posted image  tak teckast, ce ne greva ven..VEDNO je siten se pol cel dan, ce ne greva vsaj malo ven. In zato smo se vceraj, ko je ati prisel domov napakirali (prej nisva sla, ker je skoz neki prselo pa dezevalo) - ob pol petih, je bla ze tema in smo sli na sprehod. Tamal zaspal takoj, ko smo prisli iz stanovanja in spal skoz v vozicku, men je pa tud pasalo mal svezega lufta in gibanja. No in sva z atijem sla v eno tako prijetno gostilno (tak kot bi h komu v dnevno sobo prisel skoraj..taka domaca pa skor vse poznas tam) na kuhano vino..mmmm..december user posted image  Pol smo ga se pa skopali in pr nas tud zdej, ko ga kao vedno okol 8h spravimo spat - zaspi sam, sam to spi ene pol urce, pol je pa treba dudo not devat pa jemo kr naprej pa previt bi se bil, tak da vcasih hodiva z user posted image  na 5 minut do njega, da "urejava" stvari user posted image  Zaspi pa pol za noc okol 11h - 12h. Spi pa se vedno med nama, ceprav ga je ati ze zdaj dva dni hotu dal v zibelko pa mu ni blo vsec pa mamici tud ne user posted image , ker zaenkrat ko se tako pogosto doji, mi je lazje, da je pri meni pa tak se je fajn stisnit k njemu user posted image
Zdej pa cakava atija, da pride iz sluzbe, pol pa gremo na en dooolg sprehod.

Uzivajte nedeljo,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.12.2008 11:21:36   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

No, izredno rad se kopa in se zdaj veselo smejo ko ga coham z gobico :) amapk moj 6,5 kilski bajsek bo za v to plasticno banjico kmalu prevelik!!! Kaj bomo pa potem, pa se ne vem... :)

mi smo naši hani kupili nek nastavek za v banjo pa je super. jo položiš nanj in si brez skrbi da bi ti ušla iz rok. hana tako intenzivno brca da sem jo nekajkrat komaj ujela da mi ni padla v vodo. zato smo kupili tanastavek in je super. tačas ko ona brca jo jaz namilim in splaknem potem pa pustim da še malo pobrca.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.12.2008 12:04:28   
M_mojca
laknerš, kje si pa kupila ta nastavek? in kakšna je cena?

< Sporočilo je popravil M_mojca -- 14.12.2008 12:10:48 >

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.12.2008 13:19:01   
laknerš
http://static.ringaraja.net/1108361322/big/eec36c73f31891019e8fd8b41c39f34f.jpg
kupila sem ga v babycentru in stane 11,99€

< Sporočilo je popravil laknerš -- 14.12.2008 13:26:08 >

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.12.2008 13:24:57   
laknerš
v albumu imam eno slikico kako zgleda ko se hana kopa v njem. ni pa najbolj posrečena slikica tko da se bolj slabo vidi. bom poslikala in dodala novo.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.12.2008 14:56:30   
Lucka1
Mojca_M - glede noska - mi smo prejsnji teden kupili BabyVac in moram pohvalit...prej nismo spali zaradi noska, tudi dojili smo se komaj, sedaj pa gre dosti lažje. Občasno ima še zamašen nosek, a po 3 dneh je neprimerno bolje!!

Sicer pa imamo danes 2 meseca in se bomo zvečer stehtali in izmerili in me prav zanima, kje smo user posted image ....ker to nič kaj sproti ne delamo. Bom sporočila kako je....

Zdej pa šibam kaj po stanovanju narest, ker nam ta vikend nič ni ratalo - tudi naš user posted image je bil nekako bolj zahteven kot prejšnje dni....
PA JOOOOOOOOOOOOJ TO VREME, DEJMO PUNCE NAROČIT KAJ SONCA AL PA VSAJ DA BI BILO BOLJ SUHO!!!!

Ja, pa hvala za kavo
- jaz sem do svoje komaj sedaj uspela priti!! user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.12.2008 17:28:11   
PikicaStonoga
Pozdravček!

Vidim, da se že celo popoldne ni nobena javila ...se bom pa jaz ...

Jah vreme je res obupno ...nama je kljub temu uspelo iti ven za krajši čas...

Spanje: podnevi zaspi sama, ko je utrujena, saj je sploh nimam na rokah,tudi še nima nekega ritma, da bi pa zdaj rekla joj poglej ko ne spi in jo moram uspavat - podnevi je ali v košari, kjer spi ponoči, ali v lupinci ali pa na igralni podlogi in ko ne more več gledat, enostavno zaspi. Za noč pa ne zaspi vedno sama ...kork kdaj, ampak počasi bo že...umival lai kopam in spralvjam za spat jo med sedmo in osmo zvečer, samo zaenkrat še ne zaspi vedno po tem ritualu, ampk kasneje, tam nekje do desete...ampak tudi meseci bodo naredili svoje in slej ko prej bomo ujeli tudi ta ritem. Ponoči mi pridno spi, dojiva se 1-2 odvisno kdaj zaspi za noč.
Včeraj je potolkla rekord vseh rekordov, ko sva se dojili ob osmih zvečer+30 dodatka, zaspala je ob devetih in se za dojenje zbudila samo enkrat ob 3.20, ob štirih sva že spet  spali in se zbudili ob osmih zjutraj, ko sva že dobili osink, mojo prjatlco!

Ful sem utrujena ....bi mogla mal ajat pa se mi ni ...gledala bi TV in ležala na kavču, pa tast in tašča nekaj gledata pa ju ne bom motila, sem jaz lepo v svoji sobici ...danes bomo tukaj prespali ker se možek pozno vrne iz službenega potovanja, zjutraj pa spet v službo, pa je tukaj čisto blizu svoji slžbi, drugače pa ponoči pol ure vožnje domov, zjutraj v gužvi pa slaba ura v službo...pa sem rekla mah ves utrujen da se prevaža sem in tja brezveze ...

Mah grem vseeno mal ajat pa kak sms napisat al pa kako kolegico poklicat pa mal čvekat ;)

Se še zvečer kaj oglasim!

LP!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.12.2008 17:28:44   
PikicaStonoga
Valla, jaz tud zvečer prižgem zvetdico zaspanko, men je super :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.12.2008 17:30:36   
PikicaStonoga
Mandek, držim pesti, da kaj najdete ...kako pa to, da ste iz najema prišli nazaj domov, če ste tako imeli namen nekaj kupit? Po mojem bi bilo najbolj za nekaj mesecev it nazaj v najem in v miru najti nekja, kar želite kupit ...ker na vrat na nos nekaj kupit ni pametno ...sicer pa kupit ni problem, samo če ti kasneje ne bo všeč, je pol problem menjat, sploh če so zraven krediti in hipoteka zapisana v zemljiški knjigi ...za nakup je potreben čas ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.12.2008 19:27:52   
PikicaStonoga
talcy, s kje si ti doma? si slučajno iz LJ? ker sem zadnjič v hoferju srečala eno gospo in gospoda pa sta mojo pikico gledala in vprašala kolk je stara ...pa sta rekla, da imata tud onadva vnučka k je oktobra rojen. Pa sem vprašala, kaku mu je ime in sta rekla Tijan, sem rekla no zanimivo, moja je pa Tijana ;) Sam najbrž nista bla tvojadva, ker sta rekla, da je njun vnuk rojen 4. 10, ti si pa rodila 6. 10user posted image  Sme na seznamu gledala, da je 4. 10 zares en Tijan roej, samo je mamica zvezdica iz Idrije, pa najbrž njeni ne bi bli v hoferju v LJuser posted image  Mah nikol se ne ve ...svet je majhen! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.12.2008 19:43:57   
jerikou
Mojca -M tole z noskom je res prav mučno za malčke. Moj je tudi kar živčen če ima slučajno kak šmrkuček sploh ko se dojiva. Jaz sem to težavo rešila tudi z baby vac no ni lih ta firma in tudi cenejši je ampak lih tako učinkovit. Najprej mu malo fiziološke stisnem v nosek malo počakam potem pa z nastavkom za nosek posesam šmrklčke. Spodaj pa ti še linkec prilepim, kje sem naročila in kako izgleda čiščenje na tak način.

tukaj sem naročila:

http://www.baby-nega.si/

na ta način se pa puca:

http://www.youtube.com/watch?v=DIOSUZberyQ

pozdravček vsem mamicam....

< Sporočilo je popravil jerikou -- 14.12.2008 19:44:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.12.2008 20:30:00   
Mandek
Ojla, večernjakinje!

Mi smo ravnokar zaspali, danes so nas po dveh dneh spet dajali krčki in smo malo dremali na rokah. Cel dan smo se stepali pri Zalini teti in je bilo super.
Sinoči smo pa mi podrli rekord v enokosovnem spanju, in sicer je Zala zaspala ob 8.zvečer in se prvič zbudila ob 2.15user posted image . Takrat sva se nahranili, nato pa je spala do pol 6! Super noč, da bi bilo še več takšnih. Zadnje čase hodi spat ob 8 in nama to prav ustreza, da imava še kaj od večera.
Zdej se grem pa počasi tuširat, potem pa cartat, če bo zala dovolilauser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
15.12.2008 7:06:31   
corti
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  no pa da vam danes jaz skuham kavico, ko sem ravno prva na forumu!
Ravno sem morala vsati , da sem mojemu naštimala za rekreacijo, ki jo ima popoldne...ker si sam pač ne znauser posted image user posted image ....Hanna pa še spi, jaz pa se ji bom tudi pridružila še za kakšno urco!

Sem pa imela v načrtu, da grem ta teden v kranj po AM,ampak sem brez avta..ker ima moj službenega in ga je neki sodelavec vzel, ker je šel v bosno nekim montirat...tko da se ta teden vozi z mojim! 

V sobooto sem bila po dooolllllgem času zunaj...sva šla z mojim na kuhano vino ob ljubljanico in potem na novoletno urko s firmo! Tako da je moja mami pomerkala tamalo in je bila ful pridkana! Še celo zjutraj je potegnila do sedmih, torej je spala od osmih do sedmihuser posted image pol sem jo pa zbudila, ker drugače tako hčasta za hrano, da bi se ji spet vse vzzdignilo! No in potem mi je sppala še do desetih! Je res  pridna! Smo pa ugotovili, da čez dan ful malo spi...no saj je logično ker je ponoči tako pridna....!

Nič zdaj grem pa še malo k njej zadremat in se potem še kaj tipkamo!

user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.12.2008 7:13:08   
corti
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  no pa da vam danes jaz skuham kavico, ko sem ravno prva na forumu!
Ravno sem morala vsati , da sem mojemu naštimala za rekreacijo, ki jo ima popoldne...ker si sam pač ne znauser posted image user posted image ....Hanna pa še spi, jaz pa se ji bom tudi pridružila še za kakšno urco!

Sem pa imela v načrtu, da grem ta teden v kranj po AM,ampak sem brez avta..ker ima moj službenega in ga je neki sodelavec vzel, ker je šel v bosno nekim montirat...tko da se ta teden vozi z mojim! 

V sobooto sem bila po dooolllllgem času zunaj...sva šla z mojim na kuhano vino ob ljubljanico in potem na novoletno urko s firmo! Tako da je moja mami pomerkala tamalo in je bila ful pridkana! Še celo zjutraj je potegnila do sedmih, torej je spala od osmih do sedmihuser posted image pol sem jo pa zbudila, ker drugače tako hčasta za hrano, da bi se ji spet vse vzzdignilo! No in potem mi je sppala še do desetih! Je res  pridna! Smo pa ugotovili, da čez dan ful malo spi...no saj je logično ker je ponoči tako pridna....!

Nič zdaj grem pa še malo k njej zadremat in se potem še kaj tipkamo!

JOOOOJ FUL SEM POMANJŠALA SLIKICO, PA JE NASTALA OGROOOMMNAAAA! sE OPRAVIČUJEM.....JAOJAO....IN SEM JO HTLA ZBRISAT PA JE NE MORM! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.12.2008 7:20:36   
jolly123
jutro! Vikend smo preživeli, mali je bil malo tečkan, ampak je bil očka doma, pa je bilo lažje. Zdaj sva pa spet sama, pa že očija pogrešava...smrk. Se me je pa Taj prav fino navadil, zjutraj ko začne jokcat v posteljo in če mu pride oči zaželet dobro jutro, jokca še naprej, mami pa pride samo zraven pa reče dobro jutro pa se začne na ves glas smejat...a ni to lepo  user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.12.2008 7:23:40   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Drugače smo v redu, malo še pod pritiskom, ker je tašča izrazila željo, da se čimprej izselimo, ker je to njeno stanovanje...Zdaj še bolj iščemo in še manj je ponudb...Stres,stres...

A dej nehi... vas je sita al kaj? No pol pa nič čudno da si pod stresom, pa da tamala joka, sej kdo bi se pa dobro počutil tam. Držim pesti, da čimprej najdete kaj.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?