Acjom1
|
Heja! Evo, se še jaz malo oglasim po dolgem, dolgem času. Mi smno s tem našim lumpom kar zaposleni. Zahteva pozornost skoz... Drugače pa smo ok, danes smo imeli UZ kolkov, ker je bil v porodnišnici levi kolk 1B in so rekli, da sta oba kolka super, tako da smo veseli. V petek pa še en težko pričakovan pregled in sicer v avdiološki ambulanti, ker naš miško ni opravil pregleda sluha v porodnišnici. Vam povem, da sem kar živčna. Danes sem spet pokala s pokrovkami okrog njega. Ma jaz sem res skor ziher, da on sliši, ker se je vsakič ustrašil. Sicer ne neki ful, ampak tolko, da vem, da je slišal. Pa ko je že tak, da bo počasi zaspal, ga takoj zbudim, ko kaj rečem, če je sicer bolj tiho okrog. Ma me vseeno skrbi, ker tistega zvončka pri pediatrinji pa ni hotel poslušat. Ampak ko se jaz kaj igram z njim, pa imam občutek, da me posluša. No, kmalu bo jasno kako pa kaj... Drugače pa vas občasno kaj preberem in tudi jaz vidim, da imate nekatere res strašno pridne otročke, kar se tiče spanja čez noč. No, pri nas smo več ali manj pokonci ob 3h in 7h, potem pa mogoče še za kakšne pol ure zaspi, ampak je tudi pri nas druga polovica samo neko jamranje, tako da ne morem nič več spat. Je pa prejšnji teden 3x spal kar do 8h, tako da upam, da bo tudi pri nas kmalu več spanja in ne bom več hodila okrog kot en zombi. Lp
|