|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
15.12.2008 7:39:38   
jolly123
Corti kje si ti hotela kupit ta Aptamil v Kranju? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
15.12.2008 9:11:51   
Mandek
Hojla,kofetkarice!
Za mano neprespana noč, Zala se je zvečer zbujala zaradi napenjanja in je bla full boga, ampak ni nič jokala. Ob polnoči, ko tut midva že lepo spiva pa kar iznenada takšen krik, da reže skoz ušesa. Tok jo je zvijalo, da je ne bi mogla niti pod razno stisniti k sebi, ker je bilo upognjena nazaj in čisto rdeča. Skor sm jokala...Analiza včerajšnje hrane? lazanja, sladkarije, jabolčni sok. Madona, da mi ni jasno, kaj bi vseboval kake alergene..V glavenm, borba male pupe se je nadaljevala celo noč, ampak brez joka. Šlo je bol za stokanje in potem sem ji tiščala dudo v ustih dokler nisem zaspala in je mali padla ven in se zgodba ponovi.
Nisem vajena nočnih akcij pri tej punčki...Zdaj je zaspala v mojem naročju, ampak sem jo odložila v ležalnik. Tako vsaj vem, da bo spala malo dlje, ker ma vibro, jaz pa ji moram urediti nohtke in je to najboljša varianta.user posted image

Doma je napeto, Jolly123, vsi mamo dost drug drugega pa še kup laži in spletk je tu vmes. Si zamisliš to? Stanovanje je 4-sobno, ogromno, bi rekla, midva sva v naši sobici in v pisarni od mojega (ena soba preurejena v računalniško), v bistvu dva kabineta. Tu sva z Zalo dokler očka ne pride, potem pa kam šibamo. Če ne bi blo tega vremena, bi midve že zjutri pobegnile ven...Jao,jao...kdaj vremena se bodo zjasnila,a?user posted image

Punce, a mogoče katera ve kdaj se dobi M, če dojiš? Jaz sem se izbrala neko kontracepcijo, ki drži na tri mesece in se jo vbrizga. Dr. mi je rekla, da bo mogoče kdaj kakšen izcedek, zdaj mam pa še tretji dan krvavitev kot pri M. Poznano?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 9:26:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
15.12.2008 9:29:09   
timnala
Jutro!

Sam na hitr odgovorim Mandek.
Glede na to, da je nas alergicen na kravje mleko in opazila sem se, da tudi na jajca, sem prestudirala kar nekaj na to temo.
Mandek pri tvoji vcerajsnji hrani, bi jst skor ziher rekla, da vasi mleko ne pase - v sladkarijah je skor vsakih (men se kr stemni, ko deklaracije berem in so v vsaki jajca al pa mleko..tak da mi ostanejo banane in domaca marmelada..user posted image
Tud v lazanji je mislim da smetana pa jajca..
Jaz ti vsekakor svetujem, da poskusis en teden brez mleka in jajc dieto pa bos videla, ce bo vasi pupi kaj boljse (ce ji bo, se ni tak tezko odpovedat tem stvarem, ce pa ji ne bo pa tak lahk nazaj zacnes to jest).
Namrec mleko je top alergen za dojencke in sicer traja 3 tedne, da se izloci iz telesa, ampak v enem tednu se ze fajn pozna..vsaj nas ni imel krckov ma skor takoj, ko sem to izlocila iz hrane. Ce se pa pregresim (malo - npr. vceraj sem pojedla pol keksa, v katerem je maslo pa eno rumovo kroglico in je bil mali ful nemiren pa zeleno je kakal danes zjutraj). Lahk da je od cesa drugega, lahk pa da je od tega.
Okie, to je to.
Cau,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.12.2008 9:43:28   
blanka1
ja ja tu za mano je grozna noc- dojili sva se tud vsako uro- ko drugace spi 4-5ur skupaj. Ampak je sedaj malo zapala- mislim da je za to kriv nosek in danes je zacela tudi malo pokaslevat- tako da mislim da je to krivo.
upam da bo danes saj malo boljsa noc!
glede alergij je pa tako- najbolj pogosta so  na jace in mleko in tud mi so na zacetku videli da ji ne pasejo jaca- mleka pa tud sama soraj ne uzivam ker ga nimam rada, ko pa sem pojedla kaksen jogurt pa je blo zvijanje, tako da tud tega ne vec.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
15.12.2008 10:03:01   
corti
Jolly ja jaz sem rekla da bi šla v Kranj po AM! Zakaj? Ga ni?

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
15.12.2008 10:25:18   
jolly123
Joj na koncu bo pa moj še najbolj priden oktoberček ko vas takole berem. Valla na eno uro se ti doji?? Ma meni se zmeša, no saj se mi je...je bilo na začetku isto...kriza res!!! Kaj pa čez dan?? 

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.12.2008 10:25:40   
Lucka1
glede mleka- če bo kateri prav prišlo, ker ga jaz tudi sicer ne jem in čisto nič mlečnega prav tako, niti v sledovih, z izjemo ko se zavestno odločim in imam potem jaz alergijo....od sladkarij lahko jeste bajadero in ledeno čokolado od Kraša, pa piškote Grancereale - preverjeno pri bioresonančni terapiji, da tu ni mleka v sledovih. prav tako ne masla, smetane, laktoze,....

PA HVALA ZA KAVICO....meni nikoli ne rata do kave pred 10h zjutraj....ker naš user posted image ko se zjutraj zbudi okoli 7h, potem dolgo ne zaspi nazaj in zahteva kar polno pozornost.

joj, TO VREME - naj čimprej mine ta sivina....a greste ve vseeno ven? Jaz se trudim in ne gremo res samo kadar lije, ampak zdej pa ta depresija traja že tolk časa, da počasi izgubljam voljo tudi jaz user posted image

Evo, dremal je 15 minut, pa se že oglaša, tko da moram it...je blo ravno dovolj časa, da sem si privoščila user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.12.2008 10:26:50   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Jolly ja jaz sem rekla da bi šla v Kranj po AM! Zakaj? Ga ni?

Ne čist tko sem hotla vprašat kam v Kranj, da ti ga grem iskat, pa se magar jaz k tebi oglasim en dan, če si brez avta. No sicer moram na Jesenice poklicat danes, da vidim kdaj naju bodo naročili za ponovni pregled.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.12.2008 10:33:01   
corti
ja To bi bilo super!

Hotla pa sem iti v Mulllerja po Aptamil AR!

Tko da že itak držim pesti, da bo vse ok na Jesenicah....pa saj bo! Sporoči, da neham držat pestiuser posted image !

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.12.2008 10:45:20   
PikicaStonoga
Valla, mene tud zanima, kako pogosto dojiš podnevi? In pa kakšno akcijo imaš v mislih ponoči?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
15.12.2008 11:21:44   
Dream
Dobro jutro user posted image  Danes sem pa jaz precej pozna, tako da sploh ne vem, če je še kaj ostalo od dopoldneva. Hvala za kavico!
Zjutraj sem šla lepo nazaj spat z Maticem, ker se mi enostavno ni dalo bit pokonci user posted image  Iz sušilca sem dala perilo, ga zlkožila, se malo najedla in švrk v posteljo user posted image  In sedaj ne vem, kaj naj kuham za kosilo, ker nisem nič tuhtala...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
15.12.2008 11:51:50   
PikicaStonoga
Čao!

Joj kok mi gre na jetra tale vreme - kr slabe volje sem in pobira mi energijo in voljo. Tut vn se mi ne da, ker ne vem a se bo uscalo al ne!user posted image
Mislim, da bom šla danes mal v BTC iskat blago za sling pa po sobni termometer.

Lep dan!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
15.12.2008 12:22:29   
tanja29

Olja!
Joj berem, kakšne probleme imate s hranjenjem. Naša pikica je nekako na 3-4 ure in poje 140ml. Kakšen dan pa tudi manj okoli 90-100 ml. Sploh takrat kadar je tečka.  Ponoči še vedno spimo. Sedaj jo dajam zvečer prej spat - okoli pol desetih in se ponavadi zbudi ob treh. Če mi rata da ni čist zbujena, ji dam dudo in spi naprej, če pa so problemi z noskom, je pa nočno dretje v kopalnici user posted image user posted image user posted image user posted image   in potem flaška mlekeca. Potem pa spančka do sedmih. Danes pa ne vem kaj ji je, ker mi že od pol devetih spi. Jedla je pa ob po osmih zjutraj. Upam samo, da ne bo tečno popldne in večer. Že razmišljam, da bi jo zbudila.
No, sej že nekaj jambra...user posted image No, gremo papcat...
Se tipkamo še kaj. Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.12.2008 12:31:51   
PikicaStonoga
No da še jaz pokomnetiram našo noč ...nekej ga je sračkala ...očitno veliko user posted image  nekej ni dobro spalo to noč ....midve se ponavadi dojilva 1-2x, odvisno, kdaj zaspi za noč, danes ponoči sva se dojili 4x! Sej ni blo tok hudo, je takoj nazaj zaspala, samo se mi je zdelo, da je non stop jedla! Sej men ne bi blo problem, samo tisto, ko pravijo, da pogosteje se doji, več mleka je, pri meni ne drži ...če se dojiva na 3 ure podnevi kr nekak gre, ker se mi naredi doovlj mleka za nov obrok...ponoči na 4,5 ur je sploh super, tako da ponavadi dodam kakih 120 v celem dnevu oz. 24 urah.... no danes ko sva se pa ponoči 4x dojile, mi je pa zjutraj zmanjkalo toliko, da je pojedla 110 dodatka ...kaj šele bo ...sva že da celodnevni dozi dodatka ...kolk drugale pojejo dojenčki v tem obdobju(rojeni proti koncu OKT), ker me zanima, kolk mojga mlkea dobi ...verjetno kako petino, četrtino, če v 24 urah dodam okol 120?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.12.2008 13:13:25   
jolly123
No mi gremo jutri opraviti kontrolne teste za alergijo na Jesenice. Ne vemo še ali bomo noter ostali ali gremo še isti dan domov. Kakorkoli držte pesti : ) 

Neposredna povezava do sporočila: 1091
15.12.2008 13:22:58   
PikicaStonoga
jolly123 držim pesti za vas jutri!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
15.12.2008 14:26:22   
Lucka1
joj joj, naš je pa danes taaaaaaaaak tečko, da se mi bo zmešalo......nič mu ni prav in že obupujem....sit je in previt, pa kar stoka in jamra in jokca in tečnari....ni mu prav v postelji, v ležalniku, pri meni...NIČ!!

Tile user posted image bi morali imeti nekje gumb off za nujne primere, a ne??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
15.12.2008 14:27:06   
Lucka1
Yolly123 - dobro opravite jutri....držim pesti, da ni alergije user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
15.12.2008 14:27:21   
Dream
Grrrrr kolk me jezi tole vreme! Sem se lepo oblekla za ven, nato oblekla še Matica, ga dala v voziček, naredila 10 metrov in je začel padat dež. Potem sva delala kroge po garaži user posted image  In nazadnje mi je prekipela taka vožnja in sem ga prestavila v lupinico, pa sva šla na obisk k mojim, da je bil vsaj malo na zraku, ker smo bili ves čas zunaj, pod streho.
Sedaj je pa lačen kot volk in tako je, da bo počil...

PikicaStonoga jaz sem mu v takšnem obdobju dajal 90 ml dodatka, pri meni pa je dobil okrog 30-40 ml. Torej je bil obrok nekje okrog 120-130 ml.

Neposredna povezava do sporočila: 1095
15.12.2008 14:28:21   
Dream
Aja, jolly123, tudi mi držimo pesti!!! user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
15.12.2008 14:39:31   
Tejčika29
Hojla!

Tole vreme, joj, mene je na sprehodu dobil dež in sem vsa mokea in voziček je moker, pa avto, groza. Naj že neha.

Mi se še vedno samo dojimo, pojma nimam koliko poje, ker si tudi stiskam ne, po teži pa pridobiva nekaj več kot 23 na dan, nikoli ne poje vse iz dojke, vidim da bi še bilo ko se odstavi zato nič ne dodajam. Dokler bo tako, bom samo dojila.

Imamo pa spet krčeke, zvečer, pa potem spet ob 5-ih zjutraj, obakrat damo kapljice in je bolje. Mi zdaj jemo 2x ponoči, enkrat okrog 2-eh ali 3-eh in potem ko so krčeki, vstanemo pa nekaj čez sedem. Čez dan spi zjutraj kako urco, popoldne pa od 12-ih do 4-ih ko jo moram budit. Potem bedi do pol devetih ko se uspavamo za noč, zaspi okrog pol desetih če ni krčev.

Danes je stara Alina 2 meseca, juhu, komaj čakam da bo tri in  da bo konec more s krčeki in da lahko začnem normalno jesti. Dajem pa ji kapljice Oleovit D3 - avstrijske in ne AD3. Sicer je prijetna, če je naspana seveda, se veliko smeji na vsa usta, tudi v ležalniku se je navadila biti če jo primerno animiramo. Zaspi pa v vozičku, ko grem ven, če pa je noter pa obvezno v zibelki s tresenjem in ššššš kar nekaj časa. Ponoči pa jo dojim in potem zaspi pri meni, ker ponavadi jaz že prej zaspim in je ne vlačim nazaj v zibelko ker se sedaj ob tem že zbudi.

Tako se torej mi rihtamo, vidim, da imate ene več druge manj problemov, pa se tolažimo, saj bodo zrasli in bomo vse pozabile.

Samo tole vreme se naj zrihta, če ne...

Pozdravček, M.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
15.12.2008 14:39:52   
blanka1
ojla jaz pa grem z svojo malo stalno ven tud ce je dez. sem kupila v pikapolonici petunjo in jo dam not jaz vzamem deznik in grema.
super je pa se potem se da uporabit ko malo zraste je tocno taka kot sling. ful sem zadovoljna

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
15.12.2008 15:39:46   
*talcy*
pikicastonoga ... oh joj ne nisem iz LJ. sem primorka ... nekje v bližini VIPAVE če je kaj znanouser posted image  .....

jah tud mi smo tečkoti že par dni ... ponoči pa spimo user posted image user posted image user posted image
zdaj pečem potico pa je prišla mamica sem naredila večerjo za tri dni naprejuser posted image user posted image user posted image  ....  eh pridm pol gor nimam časa zdejuser posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.12.2008 15:41:38   
PikicaStonoga
bLANKA1 maš kako slikco petunje in kakšna je cena?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?