Mandek
|
Hojla,kofetkarice! Za mano neprespana noč, Zala se je zvečer zbujala zaradi napenjanja in je bla full boga, ampak ni nič jokala. Ob polnoči, ko tut midva že lepo spiva pa kar iznenada takšen krik, da reže skoz ušesa. Tok jo je zvijalo, da je ne bi mogla niti pod razno stisniti k sebi, ker je bilo upognjena nazaj in čisto rdeča. Skor sm jokala...Analiza včerajšnje hrane? lazanja, sladkarije, jabolčni sok. Madona, da mi ni jasno, kaj bi vseboval kake alergene..V glavenm, borba male pupe se je nadaljevala celo noč, ampak brez joka. Šlo je bol za stokanje in potem sem ji tiščala dudo v ustih dokler nisem zaspala in je mali padla ven in se zgodba ponovi. Nisem vajena nočnih akcij pri tej punčki...Zdaj je zaspala v mojem naročju, ampak sem jo odložila v ležalnik. Tako vsaj vem, da bo spala malo dlje, ker ma vibro, jaz pa ji moram urediti nohtke in je to najboljša varianta. Doma je napeto, Jolly123, vsi mamo dost drug drugega pa še kup laži in spletk je tu vmes. Si zamisliš to? Stanovanje je 4-sobno, ogromno, bi rekla, midva sva v naši sobici in v pisarni od mojega (ena soba preurejena v računalniško), v bistvu dva kabineta. Tu sva z Zalo dokler očka ne pride, potem pa kam šibamo. Če ne bi blo tega vremena, bi midve že zjutri pobegnile ven...Jao,jao...kdaj vremena se bodo zjasnila,a? Punce, a mogoče katera ve kdaj se dobi M, če dojiš? Jaz sem se izbrala neko kontracepcijo, ki drži na tri mesece in se jo vbrizga. Dr. mi je rekla, da bo mogoče kdaj kakšen izcedek, zdaj mam pa še tretji dan krvavitev kot pri M. Poznano?