sayuri
|
Sem bila v LJ. mi je ena punca zrihtala 10 škatel Aptamila po 7,50€. Se je splačalo it . Oba sem vzela s seboj, pa še na kavico sem šla k svakinji, zdajle bosta verjetno zaspala . Bomo videli. Oba sta prehlajena in jima iz noska teče. Ponoči je spet Baby vac laufal.... Erin bogica si. Tile ječmeni sicer ne vem, kako bolijo-videti so grozno. Podkožni mozolji pa bolijo, kot sto Pa čestitke za ta rdečo. Imava skupaj teto na obisku bella te Zoja Miša nekam zlo hvali, kako znaš dobro kavico narest. Bom prišla enkrat probat. Shujšat pa moram tlele okol pasu. Res nism vajena teh šlaufov MA zaenkrat se jih da še dobro skrit. Slikice so pa krasne. Teja je bila prava princeska na krstu erta, mislim nate. Da bo le vse ok. tejkaz uu, je Eva zdaj začela ljubosumje kazat? Hm... Zdaj se že dobro zaveda frajlica, da ni samo ona... In prav, da jo daš v vrtec, da se malce odpočiješ. Meni tudi paše, ker je Filip v vrtcu. SAj doma je tud priden, ampak me pa stalno nekaj rabi.... Pol pa včasih glih znorim . Pa vidim, da ima ozziebo isto stanje z ljubosunostjo. Upam,d a enkrat tole res mine. PA ful lepe slikce. NAlepke pa takrat pošlji, ko boš kaj na pošto hodila. Ni treba nalašč. PA Jošt in Jaša bi lahko komot bla dvojčka. Men sta čist ista. anita kaj boš kakšno spremembo nardila frizurci al samo striženje? Zoja Miša iiiiiiii KAja Lina ima že čopke? JSt komaj čakam, da naši čebeli zrastejo laski, da bom čopke delala, pa kitke... ah.. Povej, če je že kakšen napredek pri Kaji Lini glede vratnih mišic? Pa vidim, da ste včeraj veliko nakupili. Mene ta darila še čakajo. Me je kar groza....ker nimam idej Tole se pa dobro sliši - za babice in dedeke - okvir s slikami vnučkov... hm.... košuta iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kolk te že dolgo ni blo. Sem prav vesela, da si se oglasila. matejchi kaj boste šli gledat Coprnico Mico? gajka uuuu, kakšna dobra smrekica. S tole dieto KM pa ne vem, če bi se jst lahko šla Brez jogurtov...uf . Bom pa itak po novem letu začela. Ker zdaj bo preveč vsega za jest. PA lani za tele praznike nč nism jedla...sm skoz bruhala, pa spala. Moram nadoknadit. Kje je cebrca zadnje čase? Pa karmar tud, ja? PA arait? Nevaeva? andrejaboris jst zadnje noči tud oba preoblačim, ker sta čist mokra. Pol se pa čist prebudita. No, vaša noč je bila krasna. Še več takšnih dojenč ii Žana je prava božičkica neža, naša Zara se iz hrbta na trebuh obrača. Pa gajkin Rok tud. pa še kakšen. Sem tolk cajta tole pisala, da ste že eno novo stran načvekale Tjaša23, dobrodošla. Vse vzamemo,ki znajo čvekat
|