|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
16.12.2008 14:12:48   
andrejaboris
In v čem je finta teh zvezdic?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
16.12.2008 14:12:58   
Tjaša23
pozdravljene vse skupaj

sem vas brala ampak šele zdaj sem se vam pridružila seveda če me vzamete medse. user posted image

lp

naša mala princeska je Lina 15.08.08

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
16.12.2008 14:23:38   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Poročam pa, da se je punca pred sprehodom na igralni podlogi prvič čisto sama na trebuščka iz hrbrta prevalilauser posted image . Sem šla tv ugasnit in pridem nazaj, da jo oblečem, ona pa lepo na trebuščku kravce pase! Bravo!!!!

user posted image user posted image user posted image  bravo! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vsi se obračajo na trebuščka iz hrbrta hmmmm moja pa obrtno dela user posted image user posted image
Z Nežiko sva pravkar prišle domov. Kako dežuje user posted image

Sedaj grem kuhat.....

Trenutno nimam čas, da bi za nazaj prebrala user posted image

Včeraj je očka Nežiko kopal po dolgem času user posted image

user posted image

Spimo tudi kot ponovadi, da nič ni novega pri nas user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
16.12.2008 14:25:56   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Tjaša23

pozdravljene vse skupaj

sem vas brala ampak šele zdaj sem se vam pridružila seveda če me vzamete medse. user posted image

lp

user posted image

user posted image

Sedaj pa res grem kuhat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Tjaša23)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
16.12.2008 14:35:43   
matejchi
user posted image Tjaška

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
16.12.2008 14:36:29   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Tjaša23

pozdravljene vse skupaj

lp

user posted image Pa veselo čvekanje z nami!

(odgovor članu Tjaša23)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
16.12.2008 14:44:43   
Tjaša23
hvala za dobrodošliceuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
16.12.2008 14:44:52   
sayuri
Sem bila v LJ. mi je ena punca zrihtala 10 škatel Aptamila po 7,50€. Se je splačalo it user posted image . Oba user posted image user posted image  sem vzela s seboj, pa še na kavico sem šla k svakinji, zdajle bosta verjetno zaspalauser posted image . Bomo videli. Oba sta prehlajena in jima iz noska teče. Ponoči je spet Baby vac laufal.... user posted image

Erin bogica si. Tile ječmeni sicer ne vem, kako bolijo-videti so grozno. Podkožni mozolji pa bolijo, kot sto user posted image  Pa čestitke za ta rdečo. Imava skupaj teto na obisku user posted image
bella te Zoja Miša nekam zlo hvali, kako znaš dobro kavico narest. Bom prišla enkrat probat. user posted image  Shujšat pa moram tlele okol pasu. Res nism vajena teh šlaufov user posted image  MA zaenkrat se jih da še dobro skrit. user posted image  Slikice so pa krasne. user posted image  Teja je bila prava princeska na krstu user posted image
erta, mislim nate. Da bo le vse ok. user posted image
tejkaz uu, je Eva zdaj začela ljubosumje kazat? Hm... Zdaj se že dobro zaveda frajlica, da ni samo ona... In prav, da jo daš v vrtec, da se malce odpočiješ. Meni tudi paše, ker je Filip v vrtcu. SAj doma je tud priden, ampak me pa stalno nekaj rabi.... Pol pa včasih glih znorim user posted image . Pa vidim, da ima ozziebo isto stanje z ljubosunostjo. user posted image  Upam,d a enkrat tole res mine.
PA ful lepe slikce. NAlepke pa takrat pošlji, ko boš kaj na pošto hodila. Ni treba nalašč. user posted image  PA Jošt in Jaša bi lahko komot bla dvojčka. Men sta čist ista. user posted image
anita kaj boš kakšno spremembo nardila frizurci al samo striženje?
Zoja Miša iiiiiiii KAja Lina ima že čopke? JSt komaj čakam, da naši čebeli zrastejo laski, da bom čopke delala, pa kitke... user posted image ah..user posted image  Povej, če je že kakšen napredek pri Kaji Lini glede vratnih mišic? Pa vidim, da ste včeraj veliko nakupili. Mene ta darila še čakajo. Me je kar groza....ker nimam idejuser posted image  Tole se pa dobro sliši - za babice in dedeke - okvir s slikami vnučkov... hm....user posted image
košuta iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kolk te že dolgo ni blo. user posted image user posted image user posted image  Sem prav vesela, da si se oglasila.
matejchi kaj boste šli gledat Coprnico Mico?
gajka uuuu, kakšna dobra smrekica. S tole dieto KM pa ne vem, če bi se jst lahko šla user posted image  Brez jogurtov...uf user posted image . Bom pa itak po novem letu začela. Ker zdaj bo preveč vsega za jest. PA lani za tele praznike nč nism jedla...sm skoz bruhala, pa spala. user posted image  Moram nadoknadit.

Kje je cebrca zadnje čase? Pa karmar tud, ja? PA arait? Nevaeva?
andrejaboris jst zadnje noči tud oba preoblačim, ker sta čist mokra. Pol se pa čist prebudita. No, vaša noč je bila krasna. Še več takšnih user posted image

dojenč ii Žana je prava božičkica user posted image
neža, naša Zara se iz hrbta na trebuh obrača. Pa gajkin Rok tud. pa še kakšen. user posted image

Sem tolk cajta tole pisala, da ste že eno novo stran načvekale user posted image

Tjaša23, dobrodošla. Vse vzamemo,ki znajo čvekat user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
16.12.2008 14:47:25   
Tjaša23
sej znam ja, mož pravi da še preveč

imam pa eno vprašanje zanima me če morm skos nazajhodt da mi pokaže če je kdo pod mano napisal kaj al kako to ve gledate

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
16.12.2008 14:57:31   
gajka
Če uporabljaš Internet Explorer, klikneš na Refresh (tisti dve puščici desno od polja za vpis strani), če imaš pa Mozillo pa klikneš Reload current page (tista ikonica z zavito puščico).

(odgovor članu Tjaša23)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
16.12.2008 15:01:20   
gajka
Pa z enodnevno zamudo (ker se nam nisi že prej pridružila user posted image ):

user posted image
Tjaša23 - LINA
Čestitke za 4 mesece!

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
16.12.2008 15:04:37   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

neža, naša Zara se iz hrbta na trebuh obrača. Pa gajkin Rok tud. pa še kakšen. user posted image  

user posted image user posted image  Moja pa iz TREBUHA na HRBRT, kar je obratno user posted image  Mislim, da noče biti ista kot vsi user posted image  Iz hrbta na trebuh še ni uspelo.

mmmmm že fajn diši tukaj user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
16.12.2008 15:09:46   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa z enodnevno zamudo (ker se nam nisi že prej pridružila user posted image ):

user posted image
Tjaša23 - LINA
Čestitke za 4 mesece!

user posted image

ČESTITKE tudi od mene user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
16.12.2008 15:10:10   
buhtlčk
alo

nekaj sem utrujena že 2 dni, pa mazolčke sem tud pridobila...po obrazu, hrbtu, fuj. Sicer drobne, sam mi gre na k***. Mogoče se men tud user posted image  približije. U glavnem se mi ne da pisat, spala bi, pa bom že do zvečer zdržala. Čakam, da se Gašper zbudi s polurnega dremeža.

ROK vse najboljše za šterko

Gajka sem šla pogledat, naš ležalnik je tud do 9kg (al pa do 6 mesecev, hahaha). No sem ga pa tehtala v nedeljo, jih ma pa 8. Jaz pa ne znam brez ležalnika funkcionirat!! Za v stolček je pa še čist premajhen, bo komaj 4 mesece. Kaj boste vi uporabljali, če sploh kaj? Tud po dolžini mu je že čist na knap, pa rame ma tko stlačene notr, joooj.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
16.12.2008 15:11:13   
buhtlčk
LINA čestitke, pa Tjaša23 dobrodošla!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
16.12.2008 15:12:51   
anita goitan
Tjaša23user posted image user posted image user posted image čaw, super, dobrodošla

sayuri mah sam postrigla, men tolk hitr rastejo k imam kratke in me potem tista čupa dol po vratu ful moti
Jem župco s parmezanom, ma unim ta pravim, Grand padano, prejšn teden sma ga 5kg nabavila v IT (kg je 10€)

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.12.2008 15:15:14 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
16.12.2008 15:20:43   
Tjaša23
hvala za čestitke le kje dobite vse te slikice in smeške jaz najdem samo osnovne

zdej vas mal zapuščam ker se je mala zbudila in gremo papat pa previt pa itd

se slišmo oz se pišemo

papa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
16.12.2008 15:21:50   
anita goitan
eno vprašanje, no sej ni treba glih točno odgovorit, ampak kolk na mesec ve porabite za mobilni telefonuser posted image , jaz sem prejšnji 40€ in je moj čist vn paduuser posted image , da kolk zapraulam-čvekam (no to je zoja miša dns potrdila da sm čvekauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4493
16.12.2008 15:23:49   
sayuri
anita, okrog 20€ zapravim za mobi. Sam kličem samo mojga. Redko še kam drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 4494
16.12.2008 15:26:45   
anita goitan

anita, okrog 20€ zapravim za mobi. Sam kličem samo mojga. Redko še kam drugam.

ja kaj pa sms in mmsuser posted image sej jaz tud klicev nimam velik..no men se zdi da nimam velik user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
16.12.2008 15:30:48   
sayuri
Saj men verjetno največ smsi nanesejo. Ker kličem skor nč ne. user posted image user posted image user posted image

Men se 40€ tud ne zdi velik. SAj ti plačaš, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
16.12.2008 15:32:09   
anita goitan

Saj men verjetno največ smsi nanesejo. Ker kličem skor nč ne. user posted image user posted image user posted image

Men se 40€ tud ne zdi velik. SAj ti plačaš, a ne? user posted image

ja so minlli cajti ko mi je mami plačevalauser posted image user posted image user posted image , no takrat tud mobilnih hudičev ni blo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
16.12.2008 15:48:57   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

eno vprašanje, no sej ni treba glih točno odgovorit, ampak kolk na mesec ve porabite za mobilni telefonuser posted image , jaz sem prejšnji 40€ in je moj čist vn paduuser posted image , da kolk zapraulam-čvekam (no to je zoja miša dns potrdila da sm čvekauser posted image )

Nekje 15-20€, redkokdaj tja do 30€. Pa če si sama plačuješ, naj bo tvoj kar lepo tiho!

Neposredna povezava do sporočila: 4498
16.12.2008 15:54:20   
gajka
Zoja Miša - user posted image za obrat! Glede fešte pa ne morem ravno razmišljat, da sem v najslabšem primeru vsaj 2 uri tam. Je treba še vožnjo Velenje - LJ - Velenje dodat, pa upoštevat, da je to petek, ko folk po defaultu nekak ne zna več vozit... Rok pa se zvečer malo bolj na gosto futra, je razmik med obrokoma nekje 2 uri. Mah, najlažje bi bilo joške odmontirat in doma pustit! user posted image

Neža7 - jaz komaj čakam, da Rok osvoji obračanje s trebuha na hrbet, da se bo lahko sam obračal, kakor se bo želel, ne pa da sem jaz njegov dežurni obračalec. user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
16.12.2008 15:57:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Neža7 - jaz komaj čakam, da Rok osvoji obračanje s trebuha na hrbet, da se bo lahko sam obračal, kakor se bo želel, ne pa da sem jaz njegov dežurni obračalec. user posted image

to tud jaz čakam, ma našo sm dns ob 4.30 obračala, je kar mal kravce pasla, pa slišm da neki stokauser posted image , potem jo pa na hitro obrnem, joško vn in je zaspala, aja pa še na previjalni ni več miruuser posted image , no ampak vse to je prav, sam zelo je treba bit previdn

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?