Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:59:58
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Men se zdijo o.k. darila.Jaz pa od mojega dobim, sva se kar zmenila, prstan in uhančke v kompletu. Itak bo vse belo zlato, ker rumenega ne prenesem (beri, ni mi všeč). Ali pa titan ali kaj takega, so mi všeč bolj masivni prstani. In ker bo tu zraven upoštevano še darilo za rojstvo (ga še nisem unovčila ), bo vse skupaj kar drago. Jaa super darila..bojo ful veseli Jaz sem pa "darilo ob rojstvu" od mojega dobila že v P. Mi je kupil zlato zapestnico in na njen vgravirano Tilen pa datum... Fullll lepo. .samo je ne upam še nosit da je nebi po nesreči v drek ob previjanju pomočila Ful lepo! Ja Matejchi, čas prehitro teče! MI2 siti. Zunaj pa dež, grrr...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:00:18
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi zdaj je na napajalniku, čez ene pol ure..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:04:34
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi zdaj je na napajalniku, čez ene pol ure.. ja moja pa zdej v horizontali, gledam skoz okno...dež
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:26:17
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Joj, Anita, neštetokrat sem te že hotela vprašati. Ti si originalno iz Vipave, ne? Poznaš kakšnega Janeza Tkalca? Verjetno si spregledala Sayuri, še vedno nisem poslala mercatorjevih pik. Bom ob priliki, verjetno še danes. Urejam slikice Lulam samo, če me podkupijo z jabolkom Paseva kravice pasem kravice Igrava se Kot da bi bila tahujš zima Rekli so, naj se nasmejim Jošt in Jaša
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:33:21
|
|
|
|
anita goitan
|
tejkaz sm iz Kamnika , ok ja bla iz Vipave oz pod dvorcem Zemono, če poznaš..ja poznam, eno leto straješi od mene, Janez kalc prekleti Mercator, kličem uno brezplačno cifro, ker je moj pancarje kupu v Intersportu pa mu dodatnih pik glede na vrednost nakupa niso dali..pa že 10min poslušam un cingel cong njihov operater pa spi
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.12.2008 10:37:52 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:45:17
|
|
|
|
anita goitan
|
Dragi moji, dragi naši sporočava vam, da naju letos ne bo, ker nimamo vetrobranskega stekla in ne moremo nikamor nalepiti vinjete. Lep pozdrav od obeh, Božiček in Dedek Mraz P.S. Prideva, ko bo elektronsko cestninjenje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:46:04
|
|
|
|
anita goitan
|
Statistika telesa: * sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v želodec * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka dvem in pol (2,5x) dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisoč milijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale.......... ............moški si še zmeraj merijo palec.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 10:52:25
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz sm iz Kamnika , ok ja bla iz Vipave oz pod dvorcem Zemono, če poznaš..ja poznam, eno leto straješi od mene, Janez kalc Saj sem napisala originalno iz Vipave. Janez je bil moj sosed v študentskem domu. Kako je kaj z njim?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:01:07
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz sm iz Kamnika , ok ja bla iz Vipave oz pod dvorcem Zemono, če poznaš..ja poznam, eno leto straješi od mene, Janez kalc Saj sem napisala originalno iz Vipave. Janez je bil moj sosed v študentskem domu. Kako je kaj z njim? vem da ima punčko, od letos, to je pa tud vse
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:08:00
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz sm iz Kamnika , ok ja bla iz Vipave oz pod dvorcem Zemono, če poznaš..ja poznam, eno leto straješi od mene, Janez kalc Saj sem napisala originalno iz Vipave. Janez je bil moj sosed v študentskem domu. Kako je kaj z njim? vem da ima punčko, od letos, to je pa tud vse O lepo. Poročil se je istega leta kot jaz, to je 2006. Mislim da en teden kasneje. Jaša zaspal, jaz pa še en kofe
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:15:24
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz sm iz Kamnika , ok ja bla iz Vipave oz pod dvorcem Zemono, če poznaš..ja poznam, eno leto straješi od mene, Janez kalc Saj sem napisala originalno iz Vipave. Janez je bil moj sosed v študentskem domu. Kako je kaj z njim? vem da ima punčko, od letos, to je pa tud vse O lepo. Poročil se je istega leta kot jaz, to je 2006. Mislim da en teden kasneje. Jaša zaspal, jaz pa še en kofe lepo, še dobro da si ti na rr, zdej mam jaz cajt, drugih pa ni. jaz pa voščilnice pišem..se jih je kr nabralo, potem pa v voziček, dežno čez in pičve do ta bližjega kaslca
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:23:41
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz sm iz Kamnika , ok ja bla iz Vipave oz pod dvorcem Zemono, če poznaš..ja poznam, eno leto straješi od mene, Janez kalc Saj sem napisala originalno iz Vipave. Janez je bil moj sosed v študentskem domu. Kako je kaj z njim? vem da ima punčko, od letos, to je pa tud vse O lepo. Poročil se je istega leta kot jaz, to je 2006. Mislim da en teden kasneje. Jaša zaspal, jaz pa še en kofe lepo, še dobro da si ti na rr, zdej mam jaz cajt, drugih pa ni. jaz pa voščilnice pišem..se jih je kr nabralo, potem pa v voziček, dežno čez in pičve do ta bližjega kaslca Me veseli, da tudi jaz ustrezam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:32:20
|
|
|
|
anita goitan
|
men že kožca med prsti rste dež.... neč šibnava vn, se beremo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:38:06
|
|
|
|
Ryssa
|
Barbarinha javi se, kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:45:50
|
|
|
|
Ryssa
|
tejkaz lepe otroke imaš Samo na hitrco vas mal pozdravim Zoja Miša za pumpanje. To sem že včeri mislila napisat. Samo 6x dodatek No, jaz še tudi pumpam samo mu moram večkrat dat dodatek, ker poje med 160 in 240 ml na obrok Kar pa presega zmožnosti mojih mlekarn Napumpam si pa ca 900 ml na dan, včasih kej več, včasih pa tudi kaj manj. gajka kok je simpatičen Rok, se na vsaki sliki smeji. Jaz pa tak težko pripravim Lana do smeha na slikah. Ko vidi fotoaparat začne debelo gledat Joj, alarm, je blo dost spanja. Drugič več pokomentiram.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:53:02
|
|
|
|
andrejaboris
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 11:54:50
|
|
|
|
andrejaboris
|
Dober dan vsem! Enej pa je danes spal d 21.30 - 3-30- 6( moker da sem ga mogla celega preoblačit grrrr)-8. Še več takih noči!!! Grem brat če bo ratalo, če ne pa kasneje!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 12:05:04
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Me je v križu ušlenilo tako, da sem komaj prilezla sem. Še slike pripopam, pa se odzibam nazaj v dnevno. K sreči je tašča doma, da ima Tejo. Po možek dela do 2h, potem pa dopust! tejka, želim ti, da to ljubosumje mine. Je Eva glih tolk stara, da še ne razume glih vsega. Saj bo! gajka, lepa smrekca! Zoja Miša, dobro opravita pri P in pri frizerju. Sem te pozabila včerej prašat, kaj se je tvoj spomnil glede darila (sam ali skupaj) Teja in Kaja Lina Teja in mamica Teja krščenka (sem se mal igrala z barvami) Teja študira Teja in Tjaša Zaenkrat mam dost sedenja. Pridem, ko bo mal bolš.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 12:08:43
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - sem te že nekajkrat nameravala vprašat, pa vedno pozabim... Ko si omenila, to kar delaš za službo, da moraš preuredit tekste iz worda, da jih potem v pdf spravite... Zakaj ne velja kar direkten print to pdf iz worda? Uf, jaz moram še tudi čestitke napisat, pa še nekaj jih moram naredit... Pa priznanja za konjenike za žegnanje konj, ki bo 26. v naših koncih moram oblikovat (tejkaz, a boste prišli?)... Pa ne vem, česa se naj raje prej lotim. Mogoče čestitk, ker bi bilo dobro, da pridejo do četrtka na pošto... Pa še eno dilemo imam. Pri v službi imajo v petek predpraznično večerjo, kamor lahko vsak pripelje tudi spremljevalca/spremljevalko. Zdaj pa ne vem, a naj Roka pustim pri naših v varstvu in do takrat ''pridelam'' za 2 obroka viška mleka? Malo me skrbi, če slučajno fante ne bi bil dobro razpoložen in ga na koncu ne bodo mogli po flaši nafutrat, ker je le vsaj 1 ura, da pridem domov, če je sila... Čeprav zadnje čase smo že nekajkrat poskusili tudi z mojim mlekom v flaši, pa mu je še kar šlo, čeprav nikoli pa še nismo probali s celim obrokom po flaši.
< Sporočilo je popravil gajka -- 16.12.2008 12:10:12 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 12:13:34
|
|
|
|
matejchi
|
* dolžina moškega spolovila je približno enaka dvem in pol (2,5x) dolžinam palca a z nohtom al brez? bella02 na sliki pa tako pozitivno energijo oddajaš kot da bi te v živo gledala, da sem prav pogledala, če nisi tukaj poleg mene... anita kaj si zrihtala z Mercatorijem?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 12:16:59
|
|
|
|
anita goitan
|
bella ma je bla teja ku nevesta matejchi naj jim pošljem po e-pošti zahtevek oz kao neko reklamacijo
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.12.2008 12:17:20 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 12:20:40
|
|
|
|
anita goitan
|
Pa še eno dilemo imam. Pri v službi imajo v petek predpraznično večerjo, kamor lahko vsak pripelje tudi spremljevalca/spremljevalko. Zdaj pa ne vem, a naj Roka pustim pri naših v varstvu in do takrat ''pridelam'' za 2 obroka viška mleka? Malo me skrbi, če slučajno fante ne bi bil dobro razpoložen in ga na koncu ne bodo mogli po flaši nafutrat, ker je le vsaj 1 ura, da pridem domov, če je sila... Čeprav zadnje čase smo že nekajkrat poskusili tudi z mojim mlekom v flaši, pa mu je še kar šlo, čeprav nikoli pa še nismo probali s celim obrokom po flaši. ja morš kar probat, jaz ne grem na tole zadevo k jo mamo v petek, ker punca še ni pila iz flaške, niti je nimam doma, jošk mu pa žal ne morem pustit Sm pa mojmu rekla da letos 1.ne bom njegov: natakar, taxi prosim
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 12:59:48
|
|
|
|
matejchi
|
anita kakšen problem imaš s sosedom.. gajka pejt žurat... pri mojmu letos odpade, ker jaz ne morem... , no ne ravno zaradi tega pač pa ker ni dovolj prijavljenih kao.. pa ko sem bila prvič noseča je tudi niso imeli, samo takrat pa res ne bi šla tak jumbo...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 13:02:33
|
|
|
|
ozziebo
|
Bella, ful luštne slikce, zdaj sem pa vidla čupco od Kaje Line Tejkaz, tudi tvoja dva sta luštna! Gajka, vau, kakšna smrekca , Rok bo pa že za v stolček... Zoja Miša - super darila Erin, revca, ene nas ta še čaka...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 13:07:56
|
|
|
|
ozziebo
|
Novoletna zabava - moj bo šel kar sam, se mi ne da še s tem ubadat, pa itak da bi bla ves čas živčna pa bi samo razmišljala, kako jim gre, pa tudi težko oba razgrajača našim "obesim"... Bo drugo leto bolj enostavno
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?