špelin@
|
Mi je uspelo Gregca nazaj uspavat, mogoče bo še nekaj minut počival Še dobro, da imam v zamrzovalniku še eno posodo seegdinarja, bom kar to pogrela in zraven skuhala polento, nimam volje zdajle še kaj bolj kompliciranega pacat. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca 15 minut je mimo in mali že pa kliče mamo. Kaj je to danes? IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Morm povedat, da je kolegica v nedeljo rodila punčko! je mela za božič rok, pa je mal pohitela! naši fantje so ga spet okol lumpali, ker je pač december. kolegica je mogla it svojga iskat ob 1.30, kr je mel dost. no, ob 4ih pa njej voda odteče, popadki na 5 min, pa sta že šibala. na koncu je sicer rodila s CR, ker je mela šibek utrip, ampak zdaj sta obe OK! ok, Gregijevih par minut je dokončno mimo... Pa spet ima vročino jana81, naš pa sploh ne "šmirgla" TV-ja. Oz. zelo redko uspe, da se malo zamoti na tak način. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja je danes zaspala ob 23:00, zbudila se je ob 24:00, dobila je flaško, spila 100 ml in nosila sem jo pa nosila, pa odlžila pa jok.....Končno je po mukaj zaspala.....naslednjič se je zbudila ob 02:30, spila je še 100 ml in auf, spet sem jo nosila in vsakič ko sem jo odložila, ali pa če sem se vsedla na posteljo je bil jok, nekako je ratalo zaspat...potem se je zbudila ob 04:25 spet flaška, je pila, auf, nikjer ji ni bilo fajn, kot po rokah nosit.potem sem pa poslala mojega po Daleron, da mogoče so pa zobki.....spila je tisto, se mojemu smejala, potem sem jo odložila na našo posteljo na sredino, da je po obrazu tolkla, mene cukala.........ko je videla, da ni haska pa kričeč jok.....dovolj sem jo imela, šla sem v dnevno na kavč z njo, obe pokrila, ona je tulila ob meni (ne na rokah), jaz sem pa zraven potiho pela in mislim, da je mene prej vzelo in potem je očitno še ona od hudga zaspala. Ko smo se dojile, ni bilo nikoli tako, ker je vedno takoj zaspala nazaj, pa tudi le po 1x se je zbudila. No, upam, da se bo navadila, a ta prehod je zanjo kar šok.
|