|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
16.12.2008 10:37:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Aja, mi bomo mel naslednjega user posted image  punčkouser posted image ,ker je Gaja začela govort ata atauser posted image

pol bomo mi meli fantka. user posted image  vsake tolk časa ji uspe mama mama

mi pa zagotovo punčko, ler cele dneve poslušamo samo: ata ata ata tata tata user posted image

pri nas pa je aktualna baba  baba , no včer je blo tu neki mama, pa se mi je zdel prov fajn.

jaz pa bolj ko ji govorim Manca dej reci še: mama mama, ona začne prav na glas kričati ata ata ata user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a se atiju fajn zdi???

ja itak user posted image
staremu atu pa še bolj  user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
16.12.2008 10:37:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Aja, mi bomo mel naslednjega user posted image  punčkouser posted image ,ker je Gaja začela govort ata atauser posted image

pol bomo mi meli fantka. user posted image  vsake tolk časa ji uspe mama mama

mi pa zagotovo punčko, ler cele dneve poslušamo samo: ata ata ata tata tata user posted image

pri nas pa je aktualna baba  baba , no včer je blo tu neki mama, pa se mi je zdel prov fajn.

jaz pa bolj ko ji govorim Manca dej reci še: mama mama, ona začne prav na glas kričati ata ata ata user posted image

Videk tudi najraje govori ata ata, velikokrat deda dada, pa baba, ko pa mu je fejst hudo pa tudi reče mama in to tako milo, da me kar srček boliuser posted image .

o kako lepo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
16.12.2008 10:38:29   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image Jz bom kr popi.z.diti dobila  user posted image user posted image user posted image

SEm tako razočarana nad pamperskami, da tega ne znam opisat user posted image

Sem šla v soboto v Kr v Mullerja, pa niso imeli njihovih plenic, tako da sem mogla vzeti pamperske, ker ni bilo drugih, saj je šla zagoga doma proti koncu.
Pa sem že ne vem kolk krat rekla, da jih ne bom več kupila, ker sem bla vedno ful razočarana nad njimi.

No in kaj se je spet naredilo. Zjutrej sem Manco preoblekla okrog 7.30 in je bila zdele ob pol 10ih čist mokra (plenica premočila, mokre žabice, body, trenirka)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tolk sem jezna

O tole mi je pa poznano,pri nas je bilo isto pri Pamperskah,skoz preoblačenje ker so premočile user posted image ,sm jih pol eni dala,ker jest jih ne bom več nikoli uporabljala.

sem mislila, da sem sam jaz razočarana pa HB ni tako.
sem že mislila, da me boste mal za čudno imele user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
16.12.2008 10:40:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro

vidim, da vas ima kar nekaj probleme s spanjem -  user posted image user posted image user posted image , da se vaši hrošči poštimajo

mi nimamo še zobkov, nič še ne kaže na to - mogoče bomo pa takrat v klubu neprespanihuser posted image za sedaj moram pa Brino pohvalit - okoli 3.00 se zbudi, doji, pa potem okoli 6.00, nakar še malo zadrema do nekje malo pred 7.00 - ni sanjsko, ampak v primerjavi z nekaterimi hrošči, prav fino

nina7, kaj točno se je zgodilo tvoji mami? zakaj tožba? samo da ne boste našli kakšnega odvetnika, ki vam bo natrosil, kako velike šanse imate, samo da dobi biznis in zasluži na vas - žal se to kar dogajauser posted image

Ma jest upam, da bo dobila tožbo,ker so ji dal izredno odpoved iz kr enih butastih razlogov. Je prišla nova področna vodja in ta se je spravla na mojo mami. Prej je pa 12 let dobr delala,zdej pa kr naenkrat ne. Ma,če se en zapiči, da se te bo znebil bo to naredil, tko pač je. Zato bo šla pa v tožbo,ker so jo odpustili po čisti krivici. Ta odvetnik ki ga pa ima pa baje da je ok,vsaj upam, da je.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
16.12.2008 10:40:19   
Soncnica Sandra ***

Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno
user posted image

Če bo le vse po sreči!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o superuser posted image user posted image user posted image . Jest bom šla pa mogoče dru tedn na dnevnouser posted image

kam pa hodiš ti smučat?
na krvavec?

Ja kr na Krvavec,je najbližje, pa še moj oči gor dela,pa mi lahko kšno karto zrihta user posted image ,ker drugače so za moje finančno stanje predrageuser posted image . Ti pa hodiš na Stari vrh ane?

ja mi pa na stari vrh. letos še, ker mam še sezonsko karto.
drugo leto bomo pa na cerkno začeli hodit, ker mi je precej bližje

neki me pa ful motri na starem vrhu user posted image

glej tole: aktualana foto iz smušišča

KLIK

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 16.12.2008 10:42:21 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
16.12.2008 10:41:24   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro

vidim, da vas ima kar nekaj probleme s spanjem -  user posted image user posted image user posted image , da se vaši hrošči poštimajo

mi nimamo še zobkov, nič še ne kaže na to - mogoče bomo pa takrat v klubu neprespanihuser posted image za sedaj moram pa Brino pohvalit - okoli 3.00 se zbudi, doji, pa potem okoli 6.00, nakar še malo zadrema do nekje malo pred 7.00 - ni sanjsko, ampak v primerjavi z nekaterimi hrošči, prav fino

nina7, kaj točno se je zgodilo tvoji mami? zakaj tožba? samo da ne boste našli kakšnega odvetnika, ki vam bo natrosil, kako velike šanse imate, samo da dobi biznis in zasluži na vas - žal se to kar dogajauser posted image

Ma jest upam, da bo dobila tožbo,ker so ji dal izredno odpoved iz kr enih butastih razlogov. Je prišla nova področna vodja in ta se je spravla na mojo mami. Prej je pa 12 let dobr delala,zdej pa kr naenkrat ne. Ma,če se en zapiči, da se te bo znebil bo to naredil, tko pač je. Zato bo šla pa v tožbo,ker so jo odpustili po čisti krivici. Ta odvetnik ki ga pa ima pa baje da je ok,vsaj upam, da je.

kje je pa delala tvoja mami če smem vprašat?

če ne želiš odgovorit me dej na ignore

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
16.12.2008 10:42:07   
tana7

Dobro jutro

aha, odpustili so jo kao zaradi krivdnih razlogov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
16.12.2008 10:42:27   
Anonimen

Ja kr na Krvavec,je najbližje, pa še moj oči gor dela,pa mi lahko kšno karto zrihta user posted image ,ker drugače so za moje finančno stanje predrageuser posted image . Ti pa hodiš na Stari vrh ane?

Cerkno je men full fajn. Drugač pa jest komi čakam. da grem mal smučat,že dve leti nism.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
16.12.2008 10:43:59   
Soncnica Sandra ***

Cerkno je men full fajn. Drugač pa jest komi čakam. da grem mal smučat,že dve leti nism.

men je tud cerkno ful všeč
no sej stari vrh so tudi 2 leti mal zazširili in povečali user posted image
jaz sem 2 zimi nazaj ful mal, ker ni blo snega skor nč, lani pa itak nisem, ker sem bla user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
16.12.2008 10:47:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne.

Jana naša me je tako je.b.č.k.la in sem naredila temu mućenju konec. Če ne zna pojest za en obrok, se tud valjala po zizi ne bouser posted image

maš čist prav, zato pa grem na AM

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
16.12.2008 10:47:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne.

To je pa res hudo, če samo 5x potegne.

Mislila sem, da bi najkasneje ob 16.30 vse pobrala in krenila proti Celju. A bo vredu? Ali bi raje malo prej?

meni je vseeno, kakor boš rekla. te bom počakala pri izvozu avtoceste v arji vasi...a pol ponoči me boš lahk do ulice zategnala, sem 5 minut stran od avtoceste z avtom, pa da ne bi avto celo noč tm stal pri avtocesti.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
16.12.2008 10:47:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jana kak je bilo spanje??

Draga moja jaz ti res iz srca svetujem, da ga odstaviš, pa plisss ne me narobe razumeti, veš te smatram kot prijateljicouser posted image in zaradi tega bom to napisala. Verjami ne ti ne on nimata od tega nič, ker če bi bil Nejček lačen bi konkretno pozizal, tole je pa samo mučenje za vse vas tri, oz. nekateri namesto mučenja uporabljajo izraz crkljanjeuser posted image , ampak to noben užitek ni da se ti non stop zbuja in parkrat potegne. Saj na začetku ne bo lahko, ampak mislim da je skrajni čas, da se tudi vi končnooo naspiteuser posted image user posted image

Pa res brez zamereuser posted image

draga moja...totalno podpišem tvoje besede,  zato sem se odločila da začnemo z AM, kljub temu da mleko še imam, ampak jst se MOREM naspat, ker drugače se mi bo utrgalo, upam samo da bo potem spal, ne pa se spet zbujal za flašo.
Spanje pa spet na 3 ure dojenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
16.12.2008 10:47:42   
jana81

Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno
user posted image

Če bo le vse po sreči!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 2463
16.12.2008 10:47:52   
jana81

user posted image user posted image user posted image Jz bom kr popi.z.diti dobila  user posted image user posted image user posted image

Sem šla v soboto v Kr v Mullerja, pa niso imeli njihovih plenic, tako da sem mogla vzeti pamperske, ker ni bilo drugih, saj je šla zagoga doma proti koncu.
Pa sem že ne vem kolk krat rekla, da jih ne bom več kupila, ker sem bla vedno ful razočarana nad njimi.

No in kaj se je spet naredilo. Zjutrej sem Manco preoblekla okrog 7.30 in je bila zdele ob pol 10ih čist mokra (plenica premočila, mokre žabice, body, trenirka)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tolk sem jezna

kere pamperske pa si kupila....meni une baby dry (zelena pakunga ) še nikoli niso premočile, pa Nejca ponoč ne previjam in je zjutraj plenica težka ziher ene 2 kileuser posted image
Jst sem pa zadnjič mogla kupit une mullerjeve, ker pampersk ni blo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2464
16.12.2008 10:48:30   
Anonimen

Jana naša me je tako je.b.č.k.la in sem naredila temu mućenju konec. Če ne zna pojest za en obrok, se tud valjala po zizi ne bouser posted image

Jana držim pesti da vam bo šlo z AM.

SS in Tana imata ZS.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
16.12.2008 10:49:22   
jana81
ok tele poste sem pisala do 9h...šele zdej je Nejc zaspal in lahko mal zadiham..
vmes mi je pa prvič padel s kavčauser posted image ...sem si đla samo po zokne v spalnico in je gledal risanke, pa pridem nazaj v dnevno in je rvan štrbunknil dol, HB mu ni nič, mal joka, ampak smo porihtal

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
16.12.2008 10:49:55   
jana81

Jana držim pesti da vam bo šlo z AM.

SS in Tana imata ZS.

nina7 hvala

a boš šla v soboto ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
16.12.2008 10:51:12   
Anonimen

Mislila sem, da bi najkasneje ob 16.30 vse pobrala in krenila proti Celju. A bo vredu? Ali bi raje malo prej?

meni je vseeno, kakor boš rekla. te bom počakala pri izvozu avtoceste v arji vasi...a pol ponoči me boš lahk do ulice zategnala, sem 5 minut stran od avtoceste z avtom, pa da ne bi avto celo noč tm stal pri avtocesti.user posted image

Aha a tko ste se zmenile. A boste mene pobrale v Lukovici? Jana tm k si me ti zadnjič.
Špelin@ a gre Nataša? K če ne bo šla pejt ti z Barbaw pa bom jest šla s svojim avtom,itak morm do Lukovice pridt.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
16.12.2008 10:52:17   
jana81
vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ?
mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
16.12.2008 10:52:25   
Soncnica Sandra ***
Nina hvala za ZS.

To sem pa že slišala za take stvari tam ja user posted image
žačostno, res ful žalostno user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
16.12.2008 10:52:46   
špelin@

Upam, da si nisi naredila prevelike zaloge...

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Sicer pa dobro jutro, ki je spet bolj tako tako.
Naš lump je ponoči spet rogovilil in ni mogel spati - se je zbudil ene štirikrat - pa ne zaradi dojenja - pač mu ni bilo za spanje in je gledal kot sovica. Je bil pokoci med 0.15-1.40 in potem od 4-ih do pol petihuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ma za tamale bo lutkovna predstava, za večje bodo meli pa hišo eksperimentov, no saj take gužve ne bo

Aha, zato so jih razdelili v dve skupini user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
to noč sem pa tudi jaz sprobala, kaj to pomeniuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Oooo, suzy85, super, da si se javila user posted image

za sedaj moram pa Brino pohvalit - okoli 3.00 se zbudi, doji, pa potem okoli 6.00, nakar še malo zadrema do nekje malo pred 7.00 - ni sanjsko, ampak v primerjavi z nekaterimi hrošči, prav fino

Pridna Brina user posted image

Jooooj, Gregi je siten kot podrepna muha user posted image  Zaspan je tako, da komaj gleda, ampak se z vsem štirimi upira spanju... Prejle je pojedel samo 100g sadja, več ni šlo, ker je čist fertik user posted image  Že zjutraj ni bil kaj preveč priden za jest, moral bi se pošteno naspat user posted image  Spal je pa od jutra do zdajle 5 minut!!!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
16.12.2008 10:52:57   
Anonimen

ok tele poste sem pisala do 9h...šele zdej je Nejc zaspal in lahko mal zadiham..
vmes mi je pa prvič padel s kavčauser posted image ...sem si đla samo po zokne v spalnico in je gledal risanke, pa pridem nazaj v dnevno in je rvan štrbunknil dol, HB mu ni nič, mal joka, ampak smo porihtal

O bogi Nejček, sam da je vse ok.

Ja itak, da grem, razen če ne me ne bo zamedl,kar pa ne verjamemuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
16.12.2008 10:53:35   
jana81

Aha a tko ste se zmenile. A boste mene pobrale v Lukovici? Jana tm k si me ti zadnjič.
Špelin@ a gre Nataša? K če ne bo šla pejt ti z Barbaw pa bom jest šla s svojim avtom,itak morm do Lukovice pridt.

nataša gre in grejo s špelino skupaj, zato sem jst ostala z barbaw, pa še tebe poberemo, drgač bi šla jst z avtom, da ne bi špelina hodila na vlak..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
16.12.2008 10:54:12   
Soncnica Sandra ***

vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ?
mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat?

Naša že ful dolg ponoč ne je

Prej je pa zgledala nekako tako: vzela sem jo ven iz njene postelje in jo dala v mojo posteljo k mojemu. Jz pa sem šla pripravit AM.
vodo sem mela itak skoz prekuhano, pol pa hop za 30 sekund v mikro, dodala AM pretresla in v minutki je miška papala

ene so mele pa tud vodo kar v termovki

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
16.12.2008 10:55:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Upam, da si nisi naredila prevelike zaloge...

HB sem kupla samo en paket, pa še to ne tavelik, HB

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?