Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:08:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem Tako je delala kolegica pri svojih dvojčicah Meni ni nikoli uspelo, ker se moji otroci preveč vrtijo in ne znajo biti na miru pri jedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:08:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... jst bi tud šla ven, pa je začelo deževat , sva noter zaprta že en teden, no jst sem šla sam v trgovino, Nejc je pa že en teden noter(razen kolker sva bila pri P.)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:09:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ŠEFOVE REAKCIJE..... ŠEFOVE REAKCIJE SKOZI RECESIJO!!!! BODI DOBER, AJDE.... MORAŠ BITI PRIDEN ... PO ENEM MESECU.. MORAŠ BITI BOLJ PRIDEN, VEŠ!? TAKOJ PO ENEM KVARTALU. ČUJEŠ TI MENE . BOLJ MORAŠ BITI PRIDEN!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:09:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil A verjameš, da imam zdaj pa resnično že poln ku.r.ac teh njegovih bolezni?? Se mi že meša od vsega Popoldne ga peljem k homeopatu, predzadnje upanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:09:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem Tako je delala kolegica pri svojih dvojčicah Meni ni nikoli uspelo, ker se moji otroci preveč vrtijo in ne znajo biti na miru pri jedi no sej da imam pa 2 taka hiperaktivca, se mi pa zrola
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:11:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil A verjameš, da imam zdaj pa resnično že poln ku.r.ac teh njegovih bolezni?? Se mi že meša od vsega Popoldne ga peljem k homeopatu, predzadnje upanje veš kako pravijo slab začetek dober konec, po moje se bo vse super pošlihtalo, Gregi bo na konc najbolj zdrav od vseh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:11:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... jst bi tud šla ven, pa je začelo deževat , sva noter zaprta že en teden, no jst sem šla sam v trgovino, Nejc je pa že en teden noter(razen kolker sva bila pri P.) Midva sva noter v tej rundi sicer šele od nedelje, ampak imam vseeno vsega vrh glave, ker že od konca avgusta ni enega tedna, da bi bil res ves teden zdrav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:11:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ŠEFOVE REAKCIJE..... ŠEFOVE REAKCIJE SKOZI RECESIJO!!!! BODI DOBER, AJDE.... MORAŠ BITI PRIDEN ... PO ENEM MESECU.. MORAŠ BITI BOLJ PRIDEN, VEŠ!? TAKOJ PO ENEM KVARTALU. ČUJEŠ TI MENE . BOLJ MORAŠ BITI PRIDEN!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:11:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ŠEFOVE REAKCIJE..... ŠEFOVE REAKCIJE SKOZI RECESIJO!!!! BODI DOBER, AJDE.... MORAŠ BITI PRIDEN ... PO ENEM MESECU.. MORAŠ BITI BOLJ PRIDEN, VEŠ!? TAKOJ PO ENEM KVARTALU. ČUJEŠ TI MENE . BOLJ MORAŠ BITI PRIDEN!!! Samo ta je pa dober.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nina hvala za ZS. To sem pa že slišala za take stvari tam ja žačostno, res ful žalostno Ja žalostno kolk ji ša pe manjka do penzije tvoji mami? 7 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... Aja vi ste v bloku. Kaj pa če ga po hodniku gor pa dol voziš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:12:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil A verjameš, da imam zdaj pa resnično že poln ku.r.ac teh njegovih bolezni?? Se mi že meša od vsega Popoldne ga peljem k homeopatu, predzadnje upanje veš kako pravijo slab začetek dober konec, po moje se bo vse super pošlihtalo, Gregi bo na konc najbolj zdrav od vseh. Ej, da bi se tvoje besede pozlatile... Kako pa je kaj Nejček? Kako pa ti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:12:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil A verjameš, da imam zdaj pa resnično že poln ku.r.ac teh njegovih bolezni?? Se mi že meša od vsega Popoldne ga peljem k homeopatu, predzadnje upanje Čisto te zastopim Pa tole se zdej res že ful dolg časa vleče Človek res ne ve več kaj bi naredil Upam, da bosta vsaj tam kaj pozitivnega izvedela. Sej vem, človek se na koncu oprime vska bilke, ki še gleda ven iz vode. Upam, da bosta res kaj izvedela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:12:59
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je po eno urnem mučenju mame končno zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:14:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... Aja vi ste v bloku. Kaj pa če ga po hodniku gor pa dol voziš? Ne grem na tisti mrzel hodnik Če ga vozim po stanovanju, pa ne "vžge"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:14:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... jst bi tud šla ven, pa je začelo deževat , sva noter zaprta že en teden, no jst sem šla sam v trgovino, Nejc je pa že en teden noter(razen kolker sva bila pri P.) Midva sva noter v tej rundi sicer šele od nedelje, ampak imam vseeno vsega vrh glave, ker že od konca avgusta ni enega tedna, da bi bil res ves teden zdrav pridi da te ...res imaš železno voljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:14:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ŠEFOVE REAKCIJE..... ŠEFOVE REAKCIJE SKOZI RECESIJO!!!! BODI DOBER, AJDE.... MORAŠ BITI PRIDEN ... PO ENEM MESECU.. MORAŠ BITI BOLJ PRIDEN, VEŠ!? TAKOJ PO ENEM KVARTALU. ČUJEŠ TI MENE . BOLJ MORAŠ BITI PRIDEN!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:15:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nina hvala za ZS. To sem pa že slišala za take stvari tam ja žačostno, res ful žalostno Ja žalostno kolk ji ša pe manjka do penzije tvoji mami? 7 let Groza..... Če bi ji samo leto ali 2 bi človek še nekeko pegural, tako pa, ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:16:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je po eno urnem mučenju mame končno zaspal. Ti, ti Videk... mami!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil A verjameš, da imam zdaj pa resnično že poln ku.r.ac teh njegovih bolezni?? Se mi že meša od vsega Popoldne ga peljem k homeopatu, predzadnje upanje Čisto te zastopim Pa tole se zdej res že ful dolg časa vleče Človek res ne ve več kaj bi naredil Upam, da bosta vsaj tam kaj pozitivnega izvedela. Sej vem, človek se na koncu oprime vska bilke, ki še gleda ven iz vode. Upam, da bosta res kaj izvedela Hvala ti Bom sporočila, kaj bo zdravnik tam rekel...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:19:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem Aja pa to mam kr v spalnici,tko da mi ni treba vstajat. Matr sm komot pa to je pa že pravi luksuz!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:21:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil A verjameš, da imam zdaj pa resnično že poln ku.r.ac teh njegovih bolezni?? Se mi že meša od vsega Popoldne ga peljem k homeopatu, predzadnje upanje veš kako pravijo slab začetek dober konec, po moje se bo vse super pošlihtalo, Gregi bo na konc najbolj zdrav od vseh. Ej, da bi se tvoje besede pozlatile... Kako pa je kaj Nejček? Kako pa ti? gre na bolje-hvala, sicer pikast je ful po telesu...ampka imam pa tud eno vprašanje... ravn se je zbudu pa sem mu hotla spucat nose, ker ga slišim da komaj diha, ampak s pumpico ne gre nič ven...kako naj mu spucam nos če ima čisto zgoraj vse zabito, s pumpico ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:22:49
|
|
|
|
špelin@
|
Toooo, Gregi že 15 minut spi Kar naj še malo... IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pridi da te ...res imaš železno voljo Ma kaki železno voljo Guram, ker mi drugega niti ne preostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:25:05
|
|
|
|
špelin@
|
Na, Gregi je res spal le 15 minut IZVIRNO SPOROČILO: jana81 gre na bolje-hvala, sicer pikast je ful po telesu...ampka imam pa tud eno vprašanje... ravn se je zbudu pa sem mu hotla spucat nose, ker ga slišim da komaj diha, ampak s pumpico ne gre nič ven...kako naj mu spucam nos če ima čisto zgoraj vse zabito, s pumpico ne gre. Prej mu fajn nalij v nosek fiziološko, počakaj 5 minut, potem pa poskusi znova. Včasih se pa ne da popolnoma sčistiti, vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:25:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Toooo, Gregi že 15 minut spi Kar naj še malo... IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pridi da te ...res imaš železno voljo Ma kaki železno voljo Guram, ker mi drugega niti ne preostane super, zdej pa hiter še ti na kavč.. Nejc je spal točno 20 minut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:26:42
|
|
|
|
jana81
|
Nejcu sem ugasnala Tv, ker skos bulji vanjo, zdej pa sitnari in gleda v črn ekran
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?