Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:06:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako se počutiš po injekciji? najaa verjetno ne najbolj, saj vidiš da že skoraj 2 dni štrajka.. kokica32 pol bo tvoj bebi tud mel čupico, če pravijo da če zgaga peče laseki rastejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:06:46
|
|
|
|
lejca
|
Najaa ,nimam neta pr mami,ga mam pr sestri...mam sam mojo italjansko stevilko...lahk mi posljes sms brez problemov...do kdaj bos v ce? ker z enimi smo se menile po NL, ampak ni problema zame...tud kak dan prej... kaj bi ti rekla za kuhat? ce pa ne vem kaj mas doma..a mas kej zelenjave?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:06:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,pa da se še danes mal pohvalim,sem klicala za rezultat testa,ki sem ga imela prejšnji ponedeljek tisga,ko nisem imela snovi-sem itak popušla,ker sem gledala test,,ko tele v nova vrata,ta drugega pa sem naredla s 4 ni slabo za en dan intenzivnega učenja Čestitke tudi tebi!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:07:19
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako se počutiš po injekciji? ni panike,boli me ničkaj ne Jaz sem že mal pozabila kako je s to injekcijo. A bi moralo boleti? Drugače pa tud mi v javni upravi ne dobimo božičnice Smo dobili samo papirniški material, od katerega mi je prav prišel samo USB ključek, vsi ostali bloki pa take stvari pa ne vem kam bodo romali. Mar bi nam namesto tega dali denar.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:07:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla punce POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!! To sem morala zakričat Hvala za pestke.... čestitam, ja to pa ni blo glih dolgo. Je šlo po hitrem postopku..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:07:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, sam redkobesedne. A mi lahko katera pove kak recept za hitro in enostavno omakco - polivko za špagete? prepraži mleto meso,potem na vrh daj Dolmio omako,pa prevri bolj hitro skor da ne gre Nimam mletega mesa. Sem bolj misla na kakšno sirovo ali tunino omako. Vseeno hvala. Mogoče bo pa kar kečap čez šel, pa bo ravno tako dobro. jaz za tunino omako nič ne kompliciram-v mleko preden zavre zgostim z moko ,mal posolim,mal česna dam zraven,pa tuno in to je to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:07:48
|
|
|
|
čebeica maja
|
DAN se še jaz mal javim Glede seznama za se kr strinjam, pa ne pretiravat. omenila bi sm bodije na preklop-kimono kupujte, lažje oblačiš, pa pajacki naj imajo med nogicami netke, da ko ga previjaš ni treba celga slečt(moj možje bil na zaćetku tako nespreten mu je še bodi slekel ko je plenico menjal ) KOCKICA-če nimaš donata, mal mrzle vode popi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:08:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Najaa ,nimam neta pr mami,ga mam pr sestri...mam sam mojo italjansko stevilko...lahk mi posljes sms brez problemov...do kdaj bos v ce? ker z enimi smo se menile po NL, ampak ni problema zame...tud kak dan prej... kaj bi ti rekla za kuhat? ce pa ne vem kaj mas doma..a mas kej zelenjave? Jaz bom od božiča kakšne 3-4 dni tam. Ti bom poslala mojo cifro, ti pa meni daj svojo. Nimam zelenjave. Sej to je problem. Moram v nabavo. Imam samo nekaj tun, sira, no pa zamrznjeno zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:08:54
|
|
|
|
dana
|
mama_milchy tvoj tamali je pa res luštkan na tej sliki. A ima še vedno tako črne lase? Naš se je rodil z zelo temno rjavimi, zdaj je pa blond
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:09:08
|
|
|
|
lejca
|
Grahec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:10:20
|
|
|
|
Najaa
|
spps, a v mleko preden zavre? Si sigurna? Da ne bom spet kaj zaj... kakor sem takrat s karamelnim mlekom. Ker drugače se tale recept fajn sliši. Kaj pa količine? KOKICA je pa zgleda že šla na kakav. Jaz bi ga tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:10:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako se počutiš po injekciji? ni panike,boli me ničkaj ne Jaz sem že mal pozabila kako je s to injekcijo. A bi moralo boleti? Drugače pa tud mi v javni upravi ne dobimo božičnice Smo dobili samo papirniški material, od katerega mi je prav prišel samo USB ključek, vsi ostali bloki pa take stvari pa ne vem kam bodo romali. Mar bi nam namesto tega dali denar. mene drugač ne boli,edin če se primem na mesto vboda,drugač pa ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:10:50
|
|
|
|
lejca
|
Najaa ce mas sir ,pa mas itak najhitrejso varianto,das mal olja in raztopis sir pa vrzes na spagete in to je to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:12:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Najaa ce mas sir ,pa mas itak najhitrejso varianto,das mal olja in raztopis sir pa vrzes na spagete in to je to Ja sej. Tako bom tud naredila verjetno. Samo zase kuham, pa bolj kompliciram, ko za vse.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:13:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Drugače pa tud mi v javni upravi ne dobimo božičnice Smo dobili samo papirniški material, od katerega mi je prav prišel samo USB ključek, vsi ostali bloki pa take stvari pa ne vem kam bodo romali. Mar bi nam namesto tega dali denar. vidiš kako poskrbijo za vas, da boste lahko pisali in risali, med prazniki...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:13:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, a v mleko preden zavre? Si sigurna? Da ne bom spet kaj zaj... kakor sem takrat s karamelnim mlekom. Ker drugače se tale recept fajn sliši. Kaj pa količine? KOKICA je pa zgleda že šla na kakav. Jaz bi ga tudi. kdaj točno,ti ne znam povedat,v glavnem,da je dost toplo-pa jaz si to moko kr v enem lončku z mlekom hladnim zmešam,da pol ni grudic,pa tist vlijem v mleko.količinsko ti pa tud ne znam povedat,ker jaz kuham vse po vrsti od oka ja,še zdaj obžalujem,ker sem za karamelno mleko zaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:15:01
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla punce POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!! To sem morala zakričat Hvala za pestke.... čestitke čestitem tetka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:16:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, a v mleko preden zavre? Si sigurna? Da ne bom spet kaj zaj... kakor sem takrat s karamelnim mlekom. Ker drugače se tale recept fajn sliši. Kaj pa količine? KOKICA je pa zgleda že šla na kakav. Jaz bi ga tudi. kdaj točno,ti ne znam povedat,v glavnem,da je dost toplo-pa jaz si to moko kr v enem lončku z mlekom hladnim zmešam,da pol ni grudic,pa tist vlijem v mleko.količinsko ti pa tud ne znam povedat,ker jaz kuham vse po vrsti od oka ja,še zdaj obžalujem,ker sem za karamelno mleko zaj... Če ne danes, enkrat bom ziher naredila tako in ti javim rezultat. Jah, karamelno mleko. Na ta račun si bom za vedno zapomnila, kako se naredi! Tako da vseeno hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:18:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako se počutiš po injekciji? najaa verjetno ne najbolj, saj vidiš da že skoraj 2 dni štrajka.. kokica32 pol bo tvoj bebi tud mel čupico, če pravijo da če zgaga peče laseki rastejo ti tud vprašanje kak bi bila,če bi se mogla iz tople postelje vstat ob 5.30,popldanski počitek pa ne pride v upoštev,ker enostavno ne morem zaspat včasih ,ni blo težko za kako urco tzadremat,zdaj pa mi še ni uspelo odkar sem noseča sej pa ne morem nonstop sam jaz pisat-od 70 nosečk,pa se glih ,mene lotite sem študirala,če se bi jaz manj javljala,da bi mogoč katera druga bolj pogumna ratala mene še mal pa bodo na RR zbisali,ker bom presegla št. postov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:18:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,pa da se še danes mal pohvalim,sem klicala za rezultat testa,ki sem ga imela prejšnji ponedeljek tisga,ko nisem imela snovi-sem itak popušla,ker sem gledala test,,ko tele v nova vrata,ta drugega pa sem naredla s 4 ni slabo za en dan intenzivnega učenja Čestitke tudi tebi!! hvala,hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:21:04
|
|
|
|
spps
|
Alo cita,si se pod tušem utopila? A Pupa je danes spet šla zapravljat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:22:28
|
|
|
|
Najaa
|
Ampak res se nas od vseh bolj malo javlja. Razmišljam, ali smo dolgočasne ali ne pridejo do besede ali ne morejo sledit. Nekaj od tega je ziher.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:24:56
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj pa mam dovolj, tega deža in vsega skup!!! Kam se lahko pritožim glede vremena?? A ni blo rečeno, da bo brez deža? Pa glih danes, ko greva s seko pešaka v mesto.. jaz sem se napapcala, zdaj pa še malo doma, pol pa grem proti Lenartu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:27:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ampak res se nas od vseh bolj malo javlja. Razmišljam, ali smo dolgočasne ali ne pridejo do besede ali ne morejo sledit. Nekaj od tega je ziher. človek se mal zamisli...bomo vidle,kaj bo takrat ,ko bom v P,če se bo kateri jezik razvezal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:27:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa mam dovolj, tega deža in vsega skup!!! Kam se lahko pritožim glede vremena?? A ni blo rečeno, da bo brez deža? Pa glih danes, ko greva s seko pešaka v mesto.. jaz sem se napapcala, zdaj pa še malo doma, pol pa grem proti Lenartu.. a misliš,da si edina,ki bi se pritožla zarad vremena??
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......