|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju druge M ..
15.12.2008 13:35:05   
tassika
Ne ne hodim jest, hodim s sodelavko na kavico. Kosilo pa kuham doma, sem pridna gospodinjauser posted image . Če pa ne grem na kavo pa bluzim po trgovinah, kupim pa bolj malo, ker kar mi je všeč je predragouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
15.12.2008 13:46:18   
Anonimen
Pol pa to nisi ti... user posted image  Sm zadnjič skor pozdravla eno deklco podobno tebi. No, po eni slikci sodeč.
Pridna si, gospodinja. Tud jst drugač kr uživam v tem... sam mam bolj malo časa zato pa čez vikend bajto obrnem. Moj dragi ga neki hujša... pa zdej tud nč kej preveč ne kuham. Same skute, pa jogurti, pa.. brez maščob to, pa brez maščob ono... ej.., moram kšno kilo dobit, jst pa jih kr zgubljam. Po SS pa sploh. Ko sem obremenjena kr padajo...  Pravjo, da sm k ena ženska v otroškem telescu.. user posted image  Nizka zlo. Eh..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
15.12.2008 14:02:17   
pilotina
Rižko sama bom do aprila user posted image

...samo, da bi čimprej minili tile meseci user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
15.12.2008 15:17:54   
Anonimen
Kaaaaaaaaaaaj?! Aprila!! Uf.., dobra si.
Jst sm že vsa besna in nervozna, ko gre moj na kakšno službeno potovanje za 1 teden. Ne morem rečt, da mi ne paše bit sama kak dan ali dva.., pol sm pa že mal tečna. Mava kr probleme s temi njegovimi potovanji pa... Nej bi se že sprijaznila pa se vsakič znova kaj zbudi v meni..., ne morem se sprijaznit.
Pridna si...., mora bit zlo tehten razlog, da je odšel. Joj sam upam, da ni kšn vojak... Lupčka, če si osamljena.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
15.12.2008 15:39:23   
tassika
jaz sem se pa kr navadila, da gre moj včasih kam službeno, na začetku vem da celo noč nisem spala, zdaj pa sploh nimam več težav, je toliko lepše ko pride domovuser posted image . Glede kg so šli pa tudi meni dol, sploh pri mojem zgornjem delu, že prej nisem bila nekaj sploh obdarjena, zdaj sem pa čisti ploh, pa tako je bilo lepo ko sem bila user posted image  pa sem kakšen dekolte lahko obleklauser posted image .

Ej punce, ki smo v lj in bližnji okolici, bi se lahko mogoče zmenile za kakšno kavico, da ne bomo tujcev pozdravljaleuser posted image , kaj mislite?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
15.12.2008 17:38:24   
drobtinica29
čaw punce!

za vikend nisem bila nič na rač. in sedaj odprem našo temo in zagledam, da imamo 1. user posted image , MAXY -  čestittam!!!!  tolko sem se sedaj razveselila, kot da bi bila jaz!  vglavnem želim ti lepo user posted image  in zdravega user posted image ! in še 1x user posted image user posted image user posted image .

pozdravljena enkratana! tudi jaz se pridružujem kakšni lepi slikci user posted image .

drugače kako ste kaj punce v tem dežju! jaz ga imam že vrh glave user posted image !

lep pozdrav!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
15.12.2008 18:44:55   
*manca*
kukuc!

kako ste? pri meni je vse po starem. danes sem se malo sprehajala po trgovinah in je bila sama gneča, na cestah in po trgovinah.
 enkratna... lepo da si imela lep dopust in da si uživala! bi bila tudi vesela kakšne slikice user posted image
sama sem tudi dragega naštimvala, da bi se nekam odpravila potem ko sem imela ss, vendar takoj nisem upala zaradi mogočih komplikacij in tako greva naslednji teden smučat user posted image user posted image komaj čakam... upam le, da bo vreme!

punce, jaz vas čist razumem, kako je, ko user posted image ni. mojega od ponedelka do petka ni doma, je v tujini, tako imava le vikende. pa takrat vse nadoknadeva user posted image

jutri imam pa ginekologa, upam, da bo vse ok!

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 582
15.12.2008 19:00:08   
Mariposy
Hojla punce!
V četrtek bo 2 tedna od moje abrazije.Bila sem v 13 tednu ko sem ta posega morala iti opraviti.En dan mogoče dva po posegu sem imela malo krvavitve.V petek pa se je krvavitev spet začela se to že šteje k normalni menstruaciji?
Meni je še vedno hudo ker je prišlo do tega vendar pa še vedno bolje tako kot pa da nebi bil otrok dobro razvit in zdravuser posted image
Vendar pa bova za zdaj še nekaj časa počakala preden se zopet odločiva za user posted image
Vsem user posted image pa čimveč lepih trenutkov kot tudi tistim ki čakate še na svoj težko pričakovani +user posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
15.12.2008 19:57:54   
*manca*
Mariposy  user posted image  user posted image  user posted image

žal mi je...
lepo, da si se nam pridružila! dobrodošla!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.12.2008 20:01:42   
strumf
mariposy user posted image user posted image . Hudo je ko izgubiš pikico. Upam, da ti bo čas čimhitreje minil, pa da boš kmalu srečka user posted image . Glede M, pa mislim, da je še nimaš, praviloma naj bi M nastopila cca 30 dni po abraziji. Vendar je vsak primer drugačen. 

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
15.12.2008 20:23:26   
Mariposy
Hey punce hvala za vzpodbudouser posted image in dobrodošlicouser posted image
Nevem samo kako naj si razlagam to krvavitev, bom pa vprašala medicinsko sestro v četrtek ko grem spet na odvzem krvi.
Smo na veziuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 586
15.12.2008 20:49:05   
mausikaa
Mariposy žal mi je za tvojo pikico...jaz sem bila danes prvi dan v službi po 1 tednu bolniške po abraziji, sem imela kar veliko kepo v grlu, ker nisem vedela kdo vse je zvedel da sem user posted image in komu vse bom zdaj morala razlagat kaj se je zgodilo, no pa hvala bogu ni vedel skoraj nihče tako da ni bilo vprašanj...no skratka zdaj čakamo user posted image potem pa gremo v nove boje user posted image
Komaj čakam da bo sobota da bo končno mimo teh 14 dni in bomo lahko user posted image user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 587
15.12.2008 21:08:36   
Mariposy
Meni je tudi zelo žal zate in tvojo pikicouser posted image .Jaz imam 23 januarja pregled pri G da bom izvedela kaj so pokazali testi na katere je bila poslana ta "mola"seznanjena bom tudi s tem kakšne vrste "mola" je bilauser posted image do takrat pa bomo še malo počakali.
Sva se z mojim pogovarjala o tem da dobro da svojim najbližnjim nisva še povedala o moji user posted image ker bi bilo potem preveliko razočaranje, ker smo ravno pred 2 mesecema dobili v družino pri njegovem bratu zdravo punčko-->in prav je takouser posted image ker je zelloooo srčkanauser posted image
Dobro da se takole najde kakšna oseba ki je dala tudi to skozi ker je veliko lažje.
Se tipkamo tudi vnaprej kajne punceuser posted image
lep večer še naprejuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 588
15.12.2008 22:07:59   
pilotina
Mariposy, mausikaa user posted image

žal mi je za vaju user posted image

sem pa vesela, ker sta prišli k nam...tuki se imamo fajn...ko se pa katera od nas nima...pa se durga drugo opogumljamo in stojimo ob strani user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
15.12.2008 22:16:55   
pilotina
ja Rižko, aprila pride user posted image

dolga zgodba...vendar ni vojak user posted image
...sicer pa je moj dragi odšel, ker je sledil svojim sanjam...in ker so njegove sanje, tudi moje sanje mi "ni" bil tak problem potrpeti...najbolj pomembno pa je bilo to, da sva se skupaj odločila tako...ampak...ker je tuki en ampak, sem kar žalostna, ker ga ni...namreč sanje le niso take sanje kot si je dragi želel...

verjetno pa me daje tudi ta veseli december, ker sem sama...brez dragega, brez najine pikice ,...

prihaja sonček, je tko punce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
15.12.2008 22:19:53   
*manca*
Maussika,tudi tebi en topel in velik user posted image

midva sva pa po prvem pogledu veselo doma sporočila veselo novico o user posted image , saj sva bila sigurna, da je vse ok. prijateljem jaz še nisem hotela sporočiti, vendar fant ni mogel zdržati in je nekaterim povedal novico in tako se je hitro širila naokoli, tako, da je bilo potem ko sem splavila, resnično čuden občutek, ko so me spraševali, kako se počutim in ko sem jim morala povedati žalostno novico, večina ljudi sploh ni vedelo, kako odreagirati, so bili kar malo šokirani, vendar so bili vsi zelo prijazni in vsak se mi je ponudil za pogovor, tolažbo. kar nekaj znank mi je tudi zaupalo, da so tudi imele ss in so me tako razumele moje občutek in mojo bolečino. potem šele spoznaš, da nisi edini s to bolečino in da je kar nekaj parov imelo slabo izkušnjo, vendar imajo zdaj zdrave otročičke, tako da obstaja upanje tudi za nas user posted image le izgubiti ga ne smemo....

nič, grem počasi spat. jutri je nov dan!
lahko noč

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.12.2008 0:31:52   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ej punce, ki smo v lj in bližnji okolici, bi se lahko mogoče zmenile za kakšno kavico, da ne bomo tujcev pozdravljaleuser posted image , kaj mislite?

Jaz nisem iz LJ, delam pa v LJ in bi se z veseljem na kakšni popoldanski kavici dobila! user posted image ... ampak lepo lepo prosim po novem letu, ker me tale "veseli december" spravlja v stanje kronične utrujenosti (pa ko bi vsaj bilo to od kakšnega žuranja - nak!)

Kakšna mehiška slikica sledi.... čeprav kadar mož slika, imamo vedno take "dolgočasne" slike user posted image user posted image  (meni se pa ne da digitalca okoli prenašat, ker je 6-let star, kar pomeni da ima ene pol kg, hahaha).

< Sporočilo je popravil enkratna -- 16.12.2008 0:34:12 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.12.2008 7:49:42   
tassika
Ojla punce, tudi mene daje kronična utrujenost že od avgust, sploh ne vem kaj mi je, pomoje malo služba, pa živci, ker nikoli ne vem kako naprej, pa doma imava včasih pestro - sicer pa kje ni.
Za kavico, se pa tudi jaz strinjam da januarja, ker december je grozno poln pa še plače mi je zmanjkalo, ker saj sem gledala da nisem neki dragega kupovala, ampak vsaka stvar, ki je uporabna je takoj 20 eur - če seštejem sem za božična darila že zapravila cca 200 eur, pa še nimam za vse + da še kuhava božično večerjo, da prideta dva kolega 25 na obisk do 28 pa je treba kaj za nazdravit kupit in potem je še slivestrovo, groza, bi prav prišla kakšna božičninauser posted image .

Ps. punce, koliko časa ne smem slončkat, ker imam v nožnici cca 3 šive?

ps1. Pilotina, saj april bo hitro tukaj ,verjamem pa da ti je hudo ker si sama, jaz si ne morem pomagat, ampa kše vedno pomislim kako bi bilo, če bi zdajle pikica brcala, ah nehaj nataša, saj bomo tudi to čutile. Ti pa bodi s prijatelji, družino, pa bo bolje. Pa veš kaj ko pride aprila, bo zadovoljen, ker saj vemo kaj so sanje. A da bi šla pa zraven pa ni bilo možnosti?

< Sporočilo je popravil tassika -- 16.12.2008 7:51:47 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.12.2008 8:58:34   
pilotina
ne tassika, ni bilo možnosti, da bi šla zraven

no pa sej ni važno...pozitivno je, da se imava rada in naju ta oddaljnost samo še vsaki dan bolj zbližuje user posted image

včeri sem končala najino jelkico...maaaaa je lepaaaa user posted image ...ker je to najino prvo novo leto v prenovljeni stari hiši, sva kupila nove balončke, lučke, jelko...dragi si je želel, da imava balončke vseh barv...in je res ratala lepa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.12.2008 9:21:55   
tassika
Midva sva jo tudi že postavila, ampak jo imava na balkonu, sem tako jo hotla imet notri v dnevni, ker ko so še njegovi živeli z nama so jo vedno mel na balkonu, pa sva se na koncu oločila da bo tudi letos tam, da ne bi najina miš se spomnila kaj pojestuser posted image . Najina je pa srebrno/modra. Ne vem meni je modra tako lepa, potem imam pa gor tudi svoje okraske in mavca, pa so tako z zlatim sprejem pošpricani in zgleda lepo. Itak sem pa letos ratala sama svoj mojster, sem samam naredila jajčke za velikonočni pušeljc, potem sem sama naredila adventni venček, pa še čestitkeuser posted image . Vse da mi ni dolgčas.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.12.2008 9:32:47   
tassika
user posted image
Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko                26           Celje                0          1
Tassika           25           Domžale           0          1
enkratna         35           okolica KK        0          3
MAŠKA             33           ok. Celja          1          2
Drobtinica29    29           Maribor           0          1
Lara33            34                                   1          3
strumf              26           ok. Brežic         0          1
Nea_teja         33           Cerknica           3          4
polna_luna      32                                    0          1
pilotina             29           ok. Portoroža   0          1
pentagram        ?                      ?             ?          ?
Fargesia           26           ok. Ljubljane    0          1
sabri                32           ok. Ljubljane    1          2
Nogavica          31           Maribor            1          2
Maj2009           24        ok. Ljubljane       0          1
misli_pozitivno  33           Ljubljana         1          3
Maxy                 30          Ljubljana          0          1
Barbara_L
Argojuhica                      Primorska         2           6
Manca               23        ok. Kranja          1           1
Nena22                                                   3          3
Mariposy
Mausikaa

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     
Rižko                14.08.08                  8                    
Tassika            04.10.08                10                   
enkratna          07.10.08                16                   
MAŠKA              16.08.08                  8                    
Drobtinica29    12.09.08                10                   
Lara33             07.10.08                10                   
strumf              15.08.08                20                   
Nea_teja          01.10.08                12                    
polna_luna       08.10.08                10                   
pilotina             31.07.08                10                   
pentagram       15.09.08                10                   
Fargesia           11.07.08                  9                   
sabri                31.10.08                  7                   
Nogavica          25.9.08                  12                            
Maj2009           26.10.08                13                        
Misli_pozitivno  24.10.08                  8                     
Maxy                28.09.08                                        
Barbara_L        17.10.08
Argojuhica        07.11.08                  12                    
Manca               07.11.08                  14           
Nena22            06.11.08                   13
Mariposy         05.12.08                   13
Mausikaa

Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko                02.10.08    25.10.08     18.11.08           user posted image            
Tassika            30.10.08     24.11.08          user posted image  
enkratna          12.11.08     07.12.08           user posted image
MAŠKA              23.09.08     23.10.08     20.11.08          user posted image                     
Drobtinica29     11.10.08     07.11.08     03.12.08          user posted image
Lara33              10.11.08         user posted image
strumf              15.09.08     27.10.08      24.11.08           user posted image     
Nea_teja          01.11.08    29.11.08                user posted image
polna_luna       04.11.08      user posted image
pilotina             12.09.08     15.10.08      18.11.08            user posted image
pentagram       31.10.08      user posted image
Fargesia           11.07.08     14.10.08      16.11.08            user posted image
sabri                 05.12.08         user posted image
Nogavica         15.11.08           user posted image  
Maj2009          27.11.08           user posted image  
Misli_pozitivno     user posted image
Maxy                23.10.08                                                     user posted image user posted image
Barbara_L        14.11.08             user posted image
Argojuhica        05.12.08             user posted image
Manca                   user posted image   
Nena22                 user posted image
Mariposy              user posted image
Mausikaa              user posted image

23 se nas že bori,
da zagledamo črtice user posted image user posted image user posted image .
Naj ta čas nam hitro mine
bolečina naj izgine.

Za novo leto si želimo,
da drugo leto user posted image  dobimo.

Do takrat pa bomo malo počvekale,
se zabavale in smejale.

Čakajoče na preiskave:
                               pregled                                        datum
Maxy user posted image
Tassika  user posted image          kontrola                                  12.01.09
                         HCS (polip)                                    2009
Enkratna user posted image        genetski pregled                          27.01.09

Srečke Nosečke                            PDP
Maxy                                             08.2009

< Sporočilo je popravil tassika -- 16.12.2008 9:40:51 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.12.2008 11:03:15   
natasa28
Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko                26           Celje                0          1
Tassika           25           Domžale           0          1
enkratna         35           okolica KK        0          3
MAŠKA             33           ok. Celja          1          2
Drobtinica29    29           Maribor           0          1
Lara33            34                                   1          3
strumf              26           ok. Brežic         0          1
Nea_teja         33           Cerknica           3          4
polna_luna      32                                    0          1
pilotina             29           ok. Portoroža   0          1
pentagram        ?                      ?             ?          ?
Fargesia           26           ok. Ljubljane    0          1
sabri                32           ok. Ljubljane    1          2
Nogavica          31           Maribor            1          2
Maj2009           24        ok. Ljubljane       0          1
misli_pozitivno  33           Ljubljana         1          3
Maxy                 30          Ljubljana          0          1
Barbara_L
Argojuhica                      Primorska         2           6
Manca               23        ok. Kranja          1           1
Nena22                                                   3          3
Mariposy
Mausikaa
Natasa28          29        ok. Maribora       0          2

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     
Rižko                14.08.08                  8                    
Tassika            04.10.08                10                   
enkratna          07.10.08                16                   
MAŠKA              16.08.08                  8                    
Drobtinica29    12.09.08                10                   
Lara33             07.10.08                10                   
strumf              15.08.08                20                   
Nea_teja          01.10.08                12                    
polna_luna       08.10.08                10                   
pilotina             31.07.08                10                   
pentagram       15.09.08                10                   
Fargesia           11.07.08                  9                   
sabri                31.10.08                  7                   
Nogavica          25.9.08                  12                            
Maj2009           26.10.08                13                        
Misli_pozitivno  24.10.08                  8                     
Maxy                28.09.08                                        
Barbara_L        17.10.08
Argojuhica        07.11.08                  12                    
Manca               07.11.08                  14           
Nena22            06.11.08                   13
Mariposy         05.12.08                   13
Mausikaa
Natasa28         02.12.08 (23.07.08) 12 (9)        

Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko                02.10.08    25.10.08     18.11.08           user posted image            
Tassika            30.10.08     24.11.08          user posted image  
enkratna          12.11.08     07.12.08           user posted image
MAŠKA              23.09.08     23.10.08     20.11.08          user posted image                     
Drobtinica29     11.10.08     07.11.08     03.12.08          user posted image
Lara33              10.11.08         user posted image
strumf              15.09.08     27.10.08      24.11.08           user posted image     
Nea_teja          01.11.08    29.11.08                user posted image
polna_luna       04.11.08      user posted image
pilotina             12.09.08     15.10.08      18.11.08            user posted image
pentagram       31.10.08      user posted image
Fargesia           11.07.08     14.10.08      16.11.08            user posted image
sabri                 05.12.08         user posted image
Nogavica         15.11.08           user posted image  
Maj2009          27.11.08           user posted image  
Misli_pozitivno     user posted image
Maxy                23.10.08                                                     user posted image user posted image
Barbara_L        14.11.08             user posted image
Argojuhica        05.12.08             user posted image
Manca                   user posted image   
Nena22                 user posted image
Mariposy              user posted image
Mausikaa              user posted image
Natasa28              user posted image

24 se nas že bori,
da zagledamo črtice user posted image user posted image user posted image .
Naj ta čas nam hitro mine
bolečina naj izgine.

Za novo leto si želimo,
da drugo leto user posted image  dobimo.

Do takrat pa bomo malo počvekale,
se zabavale in smejale.

Čakajoče na preiskave:
                               pregled                                        datum
Maxy user posted image
Tassika  user posted image          kontrola                                  12.01.09
                        HCS (polip)                                    2009
Enkratna user posted image        genetski pregled                          27.01.09

Srečke Nosečke                            PDP
Maxy                                             08.2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.12.2008 11:12:53   
nena22
zdravo punce!!!

mam novičke za spisek: stara sem še 14 dni 23, na žalost nimam še nobenega user posted image  za mano pa so 3 nosečnosti. 13.12.2008 sem dubla prvo težko pričakovano user posted image , ki je trajala samo 2 dnevauser posted image , močno pa sem krvavela (brez bolečin) le v nedeljo, ker sem bila cel dan na nogah v službi. a se je še kateri to zgodilo?

vso srečo vsem, ki že greste v boje, in čestitke vsem, ki ste že srečke.

papa

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.12.2008 11:13:11   
natasa28
Pozdravljene, sem se kar sama drznila brez predhodnih nagovorov vpisat v seznam. Da se na kratko predstavim. V letošnjem letu sva se z mojim odločila narediti malo bebo. Uspelo je kar hitro, junija sem že ugledala prvi + juhu, a kaj ko žal ni trajalo dolgo, 9 teden rahla krvavitev, prognoza srček več ne bije-abrazija. Nakar rečemo počakat 2 user posted image  nato poskusimo znova, uspe v prvo, v oktobru že znova srečka nosečka, žal s rahlimi krvavitvami  in v bolniški a je šlo vse do 12 tedna, znova šok na pregledu srček znova več ni bil (zakasneli splav)-ponovno abrazija. Zdaj pa strah kdaj ponovno poizkusit. Pir svoji gin. še nisem zdaj po abraziji bila na pregledu, a v bolnici so mi vsi gin, govorili da pri teh krajših nosečnostih ni potrebno dolgo čakati, češ da telo že samo ve kdaj je pripravljeno. Bomo videli kako dolgo bomo pazili do prveuser posted image že potem pa če bo pa bo, intenzivneje bomo delali na otročku vsekakor po drugi. Ne bi rada znova čula tistega  stavka od gin :to pa ne bo dobro...

Vendar ne dvomim s medsebojno podporo sobork nam bo sigurno slej kot prej uspelo.
lp. Nataša

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.12.2008 11:29:53   
Mariposy
Pilotina: res je čas ti bo hitreje minil če boš ob družbi svojih sorodnikov in prijateljev,pa tudi tukaj bomo krajšale dolgčas druga drugiuser posted image

Natasa28:ta stavek od G tudi meni ne gre iz glave in me je kar groza in strah da bi morala se enkrat skozi touser posted image
Ej drugače pa še malo potrpi da pride 2user posted image potem pa juhuhu v nove bojeuser posted image za vesele trenutke in upam da nam čimprej sporočiš veselo novičkouser posted image

Tam na seznamu če bo kšna popravlala abrazijo sem imela 4.12.

P.s.upam da me zaradi mojih let nebo katera izmed punc gledala postrani glede tega kar se mi je zgodilouser posted image

< Sporočilo je popravil Mariposy -- 16.12.2008 11:32:16 >

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?