|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
15.12.2008 11:48:15   
Anonimen
ne ne ne glej ti kr zdele pejt tja in tud če dela drug naj te vzame,ker te itak more ker je to prednostno.a te kej boli?itak pa ne se strašit to se da še vse lepo uredit in vrjetno ti bo dal druge tablete in boš mogla res strogo počivat,zdej se pa obleči sedi vavto in se odpelji do G. povej kakšna je zadeva in povej da te skrbi in te bo kuj vzel kdor je pač zjutraj tko da ne skrbi

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
15.12.2008 11:51:33   
Sulfinija
larilu,žal tole ni takole.Moja ginekologinja dela v ZD in je tam edina takole da njej ni zamenjave le splošen dzravnik ta mi pa itak nič ne more.Takole da okoli pol ene krenem ker me tkole noben prej ne more vzeti ker ni zamenjave njej.Upam le da ne bo potreba kaka abrazija in če bo šlo naj gre samo od sebe.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
15.12.2008 11:53:59   
Sulfinija
Samo vseeno upam,da je le lažen alarm.Poročam takoj ko se vrnem.

Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1978
15.12.2008 11:55:37   
Anonimen
Sulfinija pa ne na najslabi mislit takoj no.glej potem pa se dej na kavč ali se pa malo  še uleži na pojsteljo in počivi.Ne smeš kuj obupat,ok res da imaš roza izcedek vendar poglej iz te strani da če te bo skrbelo zdele še 1 urco a boš s tem kej pomagala,no ti povem da ne tko da pejt počivat,mogoče si pa kak gib prehitro nardila ali pa na hitro vstala tko pejt počivatše za tok časa.Potem k boš pa prišla pa sporoči kako pa kaj se zdej dogaja

Neposredna povezava do sporočila: 1979
15.12.2008 11:56:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Samo vseeno upam,da je le lažen alarm.Poročam takoj ko se vrnem.

Mojca

pridna punca mojauser posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 1980
15.12.2008 12:02:30   
Sulfinija
Punce neeeeeeeeeeeeee kaj oreng se je vse skupaj začelo.Šibam pa bom tam čakala in težila mogoče bojo sestre pa prej kaj tam da bom prva šla noter.naj bo kaj nama je sojeno nama pač je.

Šibam........

LP MOjca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
15.12.2008 12:04:01   
giotti
Uf, sulifnija, kako zelo ti ne zavidam tole čakanje user posted image Me čakamo dan za testek, pa smo že nestrpne, ne morem pa si zamislit tvoje čakanje user posted image

Tako kot so že pupe rekle, pa itak to ni težko reči, težko je to naresti, pa vseeno... s strahom ne boš spremenila ničesar, prav nič ne bo pomagal. Tako da je najbolje, da se umiriš, da globoko dihaš in se z izdihom sproščaš ter se v mislih pogovarjaš s svojo pikico. Reci ji, da ji popolnoma zaupaš, da kakorkoli se bo odločila, ali ostane pri tebi ali ne, da boš sprejela in da jo imaš neskončno rada. In da jo čakaš...

Skratka, samo sprosti se in zaupaj. Vsekakor bomo v mislih skoz s teboj in naj ti minejo te minute do pregleda kar se da mirno, sproščeno in spokojno, ker itak veš, da ničesar ne moreš spremeniti.

Drži se in mislimo nate user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
15.12.2008 12:05:59   
giotti
Sulfinija,
ali pa greš direkt na urgenco?
Kakorkoli, samo da greš čimoprej na UZ. Mislim nate user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
15.12.2008 12:07:21   
Anonimen
Joj sulfinija jaz vseen upam da se ti bo srečno končalo,sam ne sme te skrbet res lahko se vsaj nekak tolažiš s tem da še ostaja upanje,pa glej dokler te še orng ne boli pa to tko da pomiri se,previdno vozi pa počas.Mi pa tuki držimo pesti zate  in za tvojo pikicouser posted image  

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.12.2008 12:09:06   
giotti
Larilu, tebi pa tudi user posted image user posted image user posted image  za tečko.
Samo če tečka še ni tista taprava, mi je ful žal, da ne narediš testa in da se raje takole "mučiš". Ker če bo plusek, ti potem dajo dabroston ob krvavitvah al kako je že to? Mislim, da bi blo fino vedet, če si ali nisi. Sicer pa ti najbolj sebe poznaš in veš kakšne vrste krvavitev si dobila.
Srečno tako ali drugače user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.12.2008 12:09:33   
Tanisha
Heh....ja zgleda bo res slab tale december, mal user posted image ....zame tut ni prov nč VESELI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.12.2008 12:19:39   
little angel
sulfinija mislim nate in ti drzim pesti!!!!!!!upam, da se vrnes z lepimi novickami!!!drzi se!!!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.12.2008 12:21:10   
giotti
No, tale ponedeljek je pa kar smotan. Cel kup tečk spet, pa nobene user posted image , potem pa še kar drama pri naši Sulfiniji user posted image . Njena pikica bo res nekaj posebnega, ker se tako bori za življenje. To so vedno posebni otroci, ki imajo že od samega začetka polno trpkih izkušenj.

Vsem, ki vas je tečka ponovno, že ne vem katerič, nepovabljeno obiskala, pošiljam user posted image

Midva pa ne samo, da ne gledava kmetije, še televizije nimava. Se nama zdi brez veze met tv, samo zguba časa nama je buljit v tisto škatlo. Za dobre filme gledat imava računalnik, za novice brat ali pogledat pa imava internet.

Pogrešam Dini, pa Crvicek, pa Tane, pa Aquo, pa Ello, pa Kalypso, pa Tihoupanje, pa Uršo, pa S*, pa vse... ma, kaj neki tožarim zdaj, saj imam itaq spet neskončno dolgo listo stvari za narest, tako da lahko kar prešaltam na kako drugo okno na računalniku. Če ne, bo zvečer spet kriza...

Bodite sladko in ne se pustit, da vas user posted image  spravi v slabo voljo. Tako pomebna pa spet ni. Če je ne boste šmirgale in boste kljub user posted image  vesele, se bo user posted image  užalila in naslednji mesec ne bo prišla.

Polno ljubezni user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.12.2008 12:47:13   
SMELIKA
Ojla punce!

Po dolgem času se spet mal javljam. Mal sem prečekirala kak je kaj z novimi nosečkami pa niti ni tako lepo številouser posted image . Sej bo, upajmo skupaj.
Jst naj bi dobla user posted image  v četrtek ta tedn.Upam da je ne bo. Mam čist točne cikluse na 29 dni. Nimam nobenih znakov, nič. user posted image Mogoče bo pa vseeno ratal. Nč nisem pisala na forum, da vidim, če psiha res kej vpliva. Pustimo se presenetiti.user posted image

Seveda pa čestitke vsem novim user posted image , tistim, ki greste pa v nove boje pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.12.2008 12:54:41   
Anonimen
Giotti mislim da je kruser posted image k jo je še zmeri mal preveč se mi zdi če bi bila samo krvavitev tko da upam da nama bo vsaj zdej ratal nardit plusek.
smelika upam da te user posted image ne bo obiskala

(odgovor članu SMELIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.12.2008 13:02:55   
Anonimen
Joj danes je pa prav grozen ponedeljek. Namesto, da bi blo vse pri vseh puncah OK, smo vse neki čudne...mah Sulfinija sem prebrala tvojo zgodbo in res močno držim pesti, da se bo vse uredilo. Tako sem slabe volje zaradi vsega kar se dogaja puncam user posted image

Jaz sem zjutraj potem vse počes prečesala po forumih zaradi bolečega jajčnika. Bolečine so se pojavile včeraj med '' hopsanjem''...Potem sem si pa rekla zdaj se pa umiri, ne beri več, pa bo..ne boste verjele bolečina je prenehala, rahlo me še špikne, zaboli kot med ovulacijo ( katera naj bi se zaključila konec prejšnega tedna ). Tako, da ne bom danes nič komplicirala če se bo pa pojavilo močno in pa bo trajalo pa bom poklicala.

Upam, pa da je bilo '' hopsanje'' med ovulacijo uspešno in, da je to znak in ne za M katere ne pričakujem za vikend.
Se mi pa včasih pojavi tale bolečina tudi med aerobiko. misli, da se jaz preveč teram in samo slabo mislim. Kot kaže je pri meni vse povezano z živci. 

Delava na prvem otroku je 4. krog in sem tako v strahu, da joj user posted image user posted image  grozen dan ..se opravičujem, ker sem zlila svoje misli tukajle, ampak nekje sem mogla...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.12.2008 13:03:07   
S*

user posted image user posted image

oz.       pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        
xx.12. - miklarom user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)user posted image   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image          
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
13.12. - Bojana82user posted image    user posted image user posted image user posted image     v nove boje
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
15.12. - Tanisha user posted image   user posted image user posted image user posted image
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana
23.12. - tropical (8. krog)
23.12. - little angel ( 11.krog )
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
25.12. - hel32
26.12. - punčka10
26.12. - kalaxy 
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek
28.12. - katka11 
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - tane

Decemberk  nas je 58 od tega že 3 srečke user posted image

modrih:    8
  roza:        3
skupaj:       13

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.12.2008 13:05:03   
S*
Komej sem še našla seznamček, da ga malo ažuriram. Je pa grozno barvat vse po spisku modro, tako da dejmo punce, še je čas za vas user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.12.2008 14:43:00   
Anonimen
S* mene si pozabila obarvat v modrouser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.12.2008 14:48:27   
Anonimen
joj jaz upam da bo ta dan hitr minil k mi je tok smotan dan,slabe volje še slabše pa počutje,pa naj še kdo reče da je lahko nardit otroka no ja tisti ki ga nočejo jim v prvo rata me k bi pa skakale do neba pa nazaj se pa "mučimo" in trepetamo vsak mesec če na bo testerček pokazal plus,žalostnouser posted image
Pravoda a te preden dobiš M kej boli tko k te zdej špika?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.12.2008 14:57:58   
Anonimen
sulfinija
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.12.2008 15:00:22   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

joj jaz upam da bo ta dan hitr minil k mi je tok smotan dan,slabe volje še slabše pa počutje,pa naj še kdo reče da je lahko nardit otroka no ja tisti ki ga nočejo jim v prvo rata me k bi pa skakale do neba pa nazaj se pa "mučimo" in trepetamo vsak mesec če na bo testerček pokazal plus,žalostnouser posted image
Pravoda a te preden dobiš M kej boli tko k te zdej špika?

se podpisem pod to ja. tocno vem kak se pocutis. jaz zadnje case ko dobim M padem v taki jok da grozauser posted image ampak sem se odlocla da tega vec ne bom delala, ker se ne more zivljenje samo okrog tega vrtetuser posted image vsem nam bo 1x uspelo!!!samo nekatere moramo pac za to "prehoditi malo daljso pot". vsak M je en korak blizje nasemu cilju!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.12.2008 15:03:18   
Anonimen
ma dans se mi zdi da sm jezna na ves svet no sej zdele bom šla iskat tamavčija pa upam da bom kej bolj voljeuser posted image
pa kje se ostale punce skrivajp k dans je pa ne celem forumu tako zatišjeuser posted image

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
15.12.2008 15:20:45   
Anonimen
Larilu pred M me ni še nikoli tako bolelo. Ne vem..ampak moram povedati, da zdaj je pa čisto prenehalo. Ne vem kaj je bilo to, vendar me skrbi, da je to znak za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
15.12.2008 16:06:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonči 11.1 jo ne pričakujem ampak ne vem sploh nimam nobene volje,najbolj na živce mi pa gre k mi je še zmer slabouser posted image
sulfinija user posted image user posted image

joj do takrat je pa še kar nekaj časauser posted image
sulfi:javi nam kako je upam ,da ni bilo kaj hudega ,joj pa tako dolgo je bil sedaj mir ,sedaj ko je pa pregled te pa jeziuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?