|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 15:33:08   
Maksi1
Sunny - se pridružujem besedam od Majchy. Če boš ostala tudi na telovadbi, uživej.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.12.2008 15:35:05   
Maksi1
Majchy - velja. Imej lepo popoldan.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.12.2008 15:41:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo florjan se zdej kopa glavo sme mu že oprala da se ne bo svetil k svetilnik.....user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti je malo dela naštimal da ti nebi bilo slučajno dolgčasuser posted image user posted image user posted image

ja sej boš vidla čez 2,5 let kak to greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej vse sem že premetala pa nikjer ne najdem verjetno mam ravno tam k sem si najmanj želela pr mojmu doma.... user posted image zdej morem sam mojga naštimat da bomo šli en dan tja al pa bo mogu sam it sam pol bo pol stvari pozabu al pa ne bo našuuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa florjana iz bane potegnat pol ga dam pa k babiki pazit jst pa v celje grema neki pojest z mojim pol pa v špar nad igračeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.12.2008 16:08:37   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

balonchy, če nalepk res ne rabiš, bi nam pršle prov, k si je moj zaželu prenosni dvd...user posted image   Seznam cotk...Oh jej, jst mam tega full oz do poletja mi ne zmanka robe!user posted image

V roku ene ure grem na pošto in jih dobiš zraven paketa...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.12.2008 17:12:24   
zwer
ojla pupe ... evo mene končno doma ..... pregled smo opravili potemsem pa še skočila urihtat ene zadeve za mami k si je nategnila kolensko vez ... pregled je bil prava 10ka - zredila se nisem nič, detece je zdravo in če se bom še naprej držala diete ne bo nič večjepri porodu (zarad cukra bi lako tko bilo) ... je pa detece če vedno gor obrnjeno ... edina slaba stvar so levkociti k jih je preveč user posted image - bomo tut to že porihtal.

Aja naslednji pregled mamo 05.01.2009

Vidm da ste se tukaj rajcale s cmoki, men bi pa zdj pasale kake JAGODE mmmmmmmmmmmm ... bo pa treba it počasi kuhat, dragi pride kmalu domu user posted image

aja kar se nabave tiče - naj vas potolažim - midva nimava nič, edino postlce in banjice ... zdej čakam da mi kolegica prinese neke cunjice pa bomo pol vidl kaj še rabimo

Love Zwer

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.12.2008 17:22:58   
Ajvy
samo na hitro....smo imeli sistematiko..vse v redu..cepljeni pa nismo bili, ker nam iz noska teče,....tak da ko bomo čist ok...gremo tja in dobimo pikico...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.12.2008 17:25:57   
zwer
ajvy user posted image  user posted image  user posted image da ste opravli 

Love Zwer

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.12.2008 18:24:51   
Maksi1
Ajvy in Zwer - user posted image user posted image user posted image  za preglede.
Zwer prosim, da ne omenjaš jagod v tem času, ker jaz bi jih tuuuuddddiiii.

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.12.2008 18:34:04   
zwer
sej zato grem zdej v trgovino da pogledm če jih majo mmmmm

Love Zwer

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.12.2008 18:34:39   
Balonchy
Sunny - poslano!!!!   user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.12.2008 18:47:25   
tanci29
ok a ste ve čist zmešane al kaj...pa sej človk tud prebrat ne more k sam čvekate...pol pa nej še komentiram use...pa sej to je pa že čist over the top...

nč vas bom sam pozdravla ker niti slučajno ne uspem prebrat kaj ste se načvekale...bravo za preglede in kar koli drugega je še novega...

lp

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.12.2008 18:50:40   
Katjusa
evo nas iz špara z igračami:) kupla sma možeku en velik ampak res velik avto na daljinca tak k ne bo za not ampak sam za zunaj.... sam bo mogu do božička počakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.12.2008 19:02:40   
zwer
katjuša ... pole je pa tvoj možžek tak ko moj ... velik otrok, si sam bolj želi avto na daljinc ko kak otrok - bomo vidli ali je bil dovolj priden, daga dobi user posted image  user posted image  user posted image

sem bila glihkar tu pri nas vtrgovini pa nimajo jagod user posted image tak da bo danes večerja brez posladka ... sej res treba it kuhat

Love Zwer

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.12.2008 19:26:58   
brkn83
čao punce. Kako ste kaj preživele dan ? No js kr uredu, zdele sem si čaj skuhala, pa glavo oprala- zdej še grem pa pod tuš nato pa spijem čaj in se grem naprej v postlo učit. Čeprav se mi že ne da več, ampak je treba.

Jutri pa začnem z materinsko šolo zjutraj, nato pa bom šla mal prej od tam ker moram v Maribor na izpit. Upam, da sestra ne bo kej komplicirala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.12.2008 19:53:23   
brkn83
ja kje pa ste danes vse čveke.............................. To pa ja ni v navadi, da tk dolgo nobena nič ne napiše.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.12.2008 20:03:39   
Čebel@
čer!
zwer.......user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled
ajvy........user posted image user posted image user posted image user posted image za sistematskega.....evouser posted image user posted image user posted image da boste kmalu boljše in da greste še po tisto pikico
katjuša......sej drugače ni panike za podlogo.....ni tak velik denar tko da samo zaradi tega ti res ni treba okoli dirkatuser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn........vidim da si spet ekstra pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no midva sva preletala vse........sva nabavla vse drugo samo tisto ne po kar sva šlauser posted image user posted image user posted image user posted image avto na daljinca nisva kupila ker moj hoče tazga ki sta 2 v kompletu da bi modva skupi dirkala,pa ga niso nikjer imeli(nekje sva ga že videla pa sva pozabila kje).........v sredo greva po topli pod v baumax ker ga dobijo(zdej ga je zmanjkalo) pa še kupila bom vse tisto kar rabim za user posted image .......zdej greva pa večerjat-si bova ponfri spekla in zraven veliko majonezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.12.2008 20:15:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša......sej drugače ni panike za podlogo.....ni tak velik denar tko da samo zaradi tega ti res ni treba okoli dirkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne sam me zdej res jezi k ne vem kje je če se ne morim bi mogle bit celo 3 pa nobene ne najdemuser posted image user posted image user posted image user posted image sej jih bom.... tako je to januarja bo 3 leta od kar sem tisto eno kupla in ker je nisme nikol uporabljala naknadno sme pa dobila še 2 in sem to v nekje 2,5 letih pač nekam založla in zdej ne najdemuser posted image user posted image user posted image user posted image ... sej bomo šli še kej k mojmu domov ziher pred novim letom in bom še tam pogledala....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.12.2008 20:16:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ja kje pa ste danes vse čveke.............................. To pa ja ni v navadi, da tk dolgo nobena nič ne napiše.

smo prej tok čvekale da zdej si pa mormo mal spočituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.12.2008 20:16:21   
brkn83
majchy - dober tek ti želim.

Js pa se za danes poslavljam od vas, se beremo zopet kaj jutri, ko bom imela malo več časa.

lahko noč.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.12.2008 20:50:44   
claud
čer!

joj ste ble dons spet čvekaste...mi še ni uspel vsega prebrat, tko da ne bom nč komentirala!

Sm bla dons pr zobarju pa čist kriza.....kr naenkrat me je zakuhal tko da sm bla čist mokra, pa slabo mi je ratal tko da se je mogu 3x ustavt umes, pol je pa sestra odprla okno na full in men je ful pasal ona je pa boga revca zmrzvala tm....user posted image
Pol me je pa še za 23.1. naročila pa sm ji že kr vnaprej povedala da me ne bo...halo...en tedn pred rokom skor...pa že dons sm komi zdržala....

Kako kj vi srečke nosečkeuser posted image ?
Uživate v dežku?user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.12.2008 20:52:34   
zwer
ojla pupe ... evo mene iz večerje ... čisto puhna zdej ko balon tu sedim .... moram še naredit čestitko za službo, za pošiljat okol - JUPIIIIII

Love Zwer

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.12.2008 20:56:15   
claud
zwer- ola...jst sm se tud najedla ko pujs...zdj pa še mandeljne jemuser posted image mi prou pašejo zdele...
Kakšno čestitko delaš?

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.12.2008 20:57:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

zwer- ola...jst sm se tud najedla ko pujs...zdj pa še mandeljne jemuser posted image mi prou pašejo zdele...
Kakšno čestitko delaš?

dons mi pa ne boste lušt naredle sem se oborožila s klementinami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.12.2008 20:58:34   
zwer
ma jst sem čit kot balon in komi sedim heheehhe ... ma delam čestitko, k jo bomo pošiljali našim strankam za Božič in Novo leto prek e-maila.

Love Zwer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.12.2008 20:59:29   
claud
Katjuša-mandeljne, ne mandarineuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.