Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 14:29:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea mal so razvajeni teli novodobni mulci, a Sem pozabla napisat, da se novodobni mulci niso taki rodili, ampak smo jih mi tako razvadili, ker že od samga začetka tlačimo taki in onake igrače v roke(samo poglej o čem se pogovarjamo), potem pa pričakujamo, da bodo pri 5 letih skromni in se veselili le malenkosti Samo toliko v premislek. Jaz vem, da sem ga sama usrala na ravni črti, pa glede na ostale mulce je naš še dokaj normalen. Je treba pač postavit meje. Moji punci sta čisto zadovoljni, ko jima za RD naredita vsaka babi po eno domačo torto Za svečke pihat jima je vse ok, je jo pa itak samo mala pika. aurora28, jaz uporabljam navadno polnomastno kravje mleko. Saj ko delam pire krompir, ga delam za vse, nič posebej za Gregija. Vau, Estrella* ma rožce Ta ti zihr ne bo crknila U, madonca, Anitka je tudi že na sedemtisočki tilči, za Tilnovo dveurno spanje. hijenca, pridna si bila O, vidim, da tilči tudi kodrana, naš še ne sedi samostojno, je pa vsak dan bolj stabilen Estrella*, boga Alja, pa tako z užitkom je pojedla... Škoda, da je bruhala ok si naredila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 14:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu če rabiš bolj poceni torto povej, si pozabila kje moja mami dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 14:54:53
|
|
|
|
hijenca
|
Samo kak ve uspete vse to z večimi otroki. Jaz sem tako zmatrana danes. Nisem se še uspela prav vsest danes. Samo eno kavico sem spila, drugače pa cel dan delam, pedinam malega črveka, pospravljam za njim, pobiram igrače, pri popoldanski rundi grem z njim spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:06:36
|
|
|
|
aurora28
|
Barbaw za pridobitev, jaz tudi obožujem orhideje, ampak pri meni jim ne ustreza in ne uspevajo preveč dobro . Estrella tvoje orhideje so tudi krasne . Hvala vsem za nasvete, danes sva malo pojedla mešanico sladke zelenjave, jutri pa bo dobil pire krompir z grahom in bom uporabila kravje mleko. Nič, šibam se stričt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:20:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw za pridobitev, jaz tudi obožujem orhideje, ampak pri meni jim ne ustreza in ne uspevajo preveč dobro . Vidiš, tega pa jaz ne razumem. Jaz jih imam recimo na isti strani kot tašča, pa meni ful lepo rastejo njej pa ne. Je pa res, da jaz za moje lepše skrbim in jih bolj redno zalivam in gnojim kot ona. Jih pa imam na južni in vzhodni strani, na severni nimam nobenega pametnega okna na zahodu ga pa sploh nimam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:21:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo kak ve uspete vse to z večimi otroki. Jaz sem tako zmatrana danes. Nisem se še uspela prav vsest danes. Samo eno kavico sem spila, drugače pa cel dan delam, pedinam malega črveka, pospravljam za njim, pobiram igrače, pri popoldanski rundi grem z njim spat. Praksa bejbe praksa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:28:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo kak ve uspete vse to z večimi otroki. Jaz sem tako zmatrana danes. Nisem se še uspela prav vsest danes. Samo eno kavico sem spila, drugače pa cel dan delam, pedinam malega črveka, pospravljam za njim, pobiram igrače, pri popoldanski rundi grem z njim spat. Praksa bejbe praksa. Ko si postavljen pred dejstvo se organiziraš in gre Vprašaj Špelin, kasso in ****
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:29:20
|
|
|
|
sesil
|
estrella, če hočeš spidermana samo slikco za na vrh torte, ti jaz zrihtam, potem pa torto ti spečeš. kdaj rabiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:33:57
|
|
|
|
Naty*
|
Živjo bejbe! Najprej najlepša hvala vsem za čestitke !!!! Uf Estrella tale je bil pa čist po mojem okusu !!!!! Sej razumete, da sm dons čist leteča, celo na vse sms-e še nisem uspela odgovorit . Mali HB spi, tko da grem zdej opravit te stvari... ne zbuja se ...eh... Lepo se imejte pa vsaki pošiljam velik kos virtualne !!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:41:45
|
|
|
|
sesil
|
naty vse najboljše!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:58:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zdej mam glih cajt, k Vid spi že 2 rundo. Prvo je spal skor 2h , jst nism mogla verjet, zdej pa že dobrih 45min . Sej bo pa po noč lušno . No, pa sm mal sm pršla po špegat:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 15:59:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Estrella sm rabila mal cajta, da sm pogruntala, na kaj si mi to odgovorila: pijani hošči. tilči k bi bla bližje, bi z veseljem prišla. bi s hiejnco priletele.. Anitka bolje eno, kot nič . majčko mislim. ostalo pa sma skup zlož, pa bo zlikano . enkat mi je nekod reku, da je likanje samo stavr navade in brez evze.. da svojih stvari nikol ne lika. pa niti ni bil videt pomačkan . glede dretja in predstavljanja sem se pa zdajle spomnila na en mail, ko je šla ena ženska iz službe vsa nasmejana, ko je sedla v avto, si je razpela čop in prižgala hudo metal muziko in renčala zraven,da je blo kar groza gledat. se ktera spomni? pri meni ni tuk hudo . Tara se je prejle zbudila, sm jo šla iskat, pa je bla tuk tećna, da sm jo dala nazaj spat in jo je v trenutku zmanjkjot . Estrella po moje ga nisi nč usrala. kaj je prvič jogurt papala? no, sej če niamte nobenih težav tko s tem, potem itak nima kej bit. dej otroku jest, če je lačen . dajte mi povedat. menda do enega leta otrok ne sme agrumov. to mi je zadnjič tud P rekla. pa me zanima, kaj vse spada v ta sistem. čisto agrumi so menda samo pomaranča, limona in mandarina. kaj pa kivi, kaki?.. tud tega ne sme? mi smo jedli že mandarine, pomaranče (kuhane),kaki,ananas (v frutku).... kivija in limone pa res ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:01:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, če hočeš spidermana samo slikco za na vrh torte, ti jaz zrihtam, potem pa torto ti spečeš. kdaj rabiš? ju3 grm vprašat v Tomačevo, pol bom pa vidla kaj bom naredila. Praznuje v nedeljo, jaz pa v soboto ne bom ravno imela volje pećt( se bom na našo večerjo pripravljla )Če ne bo druge bom sama pekla, pa te bom prosila za slikco Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:23:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo kak ve uspete vse to z večimi otroki. Jaz sem tako zmatrana danes. Nisem se še uspela prav vsest danes. Samo eno kavico sem spila, drugače pa cel dan delam, pedinam malega črveka, pospravljam za njim, pobiram igrače, pri popoldanski rundi grem z njim spat. Praksa bejbe praksa. Ko si postavljen pred dejstvo se organiziraš in gre Vprašaj Špelin, kasso in **** Bolje ne bi mogla povedat Čeprav se zgodi, da se človeku ves sistem poruši in se je treba fajn zjokat, potem pa znova vse zgradit, da spet "laufa"...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva Pa še zalivat je ni treba Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetna Si pa hitro porajtala. ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kodrana, mislim, da je še kar nekaj "pijanih hroščev" tako, da se ne obremenjuj s tem(vem, da je težko) Joj, sem dala naši za kosilo piščančjo obaro in jo je s takim veseljem jedla, na koncu se ji je zaletelo in začela kašljat in vse zbruhala Nisem vedla kaj naj naredim in sem malo počakala in j dala še 100g jogurta. Ga je tako pomljackala, več ji pa nisem upala dat in bom počakala , da dobi čez kako dobro urco flašo pred spanjem? A sem ga usrala? Jaz ti žal ne znam pomagat Prosim za recept za piščančjo obaro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, Estrella* je back on line Gregcu pa spet vročina raste - celo dopoldne je bil dober, ker mu je jutranja svečka prijela, zdaj pa ga spet zdeluje Ojej, bogi pikec božček njega pa res vse tepe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no mi smo nazaj od P....imamo po vsej verjetnosti 6.otroško bolezen, glede na to pravi da je imel 3 dni nazaj vročino, je to lahko posledica.. špelin za Gregija in zate a gre nataša tud zraven tebe v soboto? že kaj veš? za Nejčka. Tudi njega zadnje čase vse sorte napada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 16:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EUR , bo dobro prišlo k tej revščino od porodniške Opa božiček. Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218 sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlo what the f..... banda!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 17:10:53
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EUR , bo dobro prišlo k tej revščino od porodniške Opa božiček. Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218 sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlo what the f..... banda!!!! bodi srečna da imaš vsaj to, jaz sem dobila 0,00 E.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 17:10:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EUR , bo dobro prišlo k tej revščino od porodniške Opa božiček. Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218 sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlo what the f..... banda!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 17:11:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EUR , bo dobro prišlo k tej revščino od porodniške Opa božiček. Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218 sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlo what the f..... banda!!!! bodi srečna da imaš vsaj to, jaz sem dobila 0,00 E. Jaz pa sem dobila normalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 17:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 17:14:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, če hočeš spidermana samo slikco za na vrh torte, ti jaz zrihtam, potem pa torto ti spečeš. kdaj rabiš? ju3 grm vprašat v Tomačevo, pol bom pa vidla kaj bom naredila. Praznuje v nedeljo, jaz pa v soboto ne bom ravno imela volje pećt( se bom na našo večerjo pripravljla )Če ne bo druge bom sama pekla, pa te bom prosila za slikco Hvala ni problema, če rabiš sam povej zadnji čas v petek dopoldne. slikca je pa na uni "hostiji ki jo dajo v cerkvi" - ni blagoslovljena, nič bat. lahko mi tudi po internetu slikco pošlješ kakšno si želi, sam naj bo velika, pa mere torte ki jo boš naredila mi dej, da prilagodimo slikco. pa ti jo na večerjo dostavim.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?