Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:58:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva Pa še zalivat je ni treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:01:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima: - ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho -je še nisem pripravljala - ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške - jaz jo olupim do belega, peške pa ponavadi pustim oz. če jih je dosti pri kaki starejši ali večji bučki jih zvečjega odstranim - v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja - mi še ne Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:04:05
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa malo likat - sicer mislim, da mi ne bo uspelo kaj dosti pa vseeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:04:45
|
|
|
|
Anitka
|
Eh še en post moram napisat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:08:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj grem pa malo likat - sicer mislim, da mi ne bo uspelo kaj dosti pa vseeno Če ti bo pa zmanjkalo, pa povej, ti še jaz moje cunje pošljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:08:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva Pa še zalivat je ni treba Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:08:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh še en post moram napisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:10:27
|
|
|
|
tilči
|
Tilen je bil tako zmatran od čveka, da je spal 2 uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:26:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva Pa še zalivat je ni treba Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetna Si pa hitro porajtala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:27:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva Pa še zalivat je ni treba Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetna , zgleda da si bom jaz mogla tudi tako nabavit, ker imam 3, no dve sta že čist bodi, ta tretji so začel pa tud cvetovi odpadat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:27:47
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa sem speglala sedaj vse cote in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:34:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva Pa še zalivat je ni treba Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetna , še dobro da si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:37:42
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. full je lepa. jst mam 2 orhideji. uspevajo mi v bodoči otroški sobi. sme nora na rože bdw. Anitka bova morali malo iz sebe dat. kaj če bi šli v gozd in kričali. jst včasih kar v avtu, če se peljem malo pokričim. čudno vem, samo pašeeee.. Naty še tukaj vse naj naj. jaz ne vem, akj bodod dali za dedka mraza v firmi od mojega. vsaka malenkost je dobrodošla. pri mojemu v firmi so že drugič zapored dobili zlato gazelo. je zelo uspešna firma. moj je kar zadovoljen s plačo. dobili bodo tudi 13.plačo. res pa je, ker je bil na očetovskem dopustu in na bolniški zame, bo dobil malo manj. tana bravo za brino . kar se tiče analiziranja in sekiranja, sem sama čist ista. moj me ne razume, da me tuk za vse skrbi in da tuk premlevam in razmišljam. on pravi, da nikoli ne razmišlja preveč . kaj pa potem dela? ima prazno glavo . kaj vaši že vsi sedijo sami? naša sedi, samo se še vedno prevrača.. ni še čist stabilna. špelin bogi Gregi. pa kaj so vsi neki bolčkani. da se čim prej pozdravi . kaj je to s kovinskimi žlicami.. ? dojenček ne sme z njimi jesti? pa kovinski nožek pri mešalniku? jst to vse s kovinskim delam. kaj je pa lahko narobe? no, mojih bogih 180E je tud že nakazanih. in dodatka 90E. jst kumi čakam,da grem delat, da bom emla kej dnarja!!!! savna? jst bi šla tudddddddddddd... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva full lepo . aja, je umetna? hinejca jst pojem tuk sladkarij,da glava peče. za eno pregreho nimaš emt az kej slabe vesti. mal se ej pa treba razvajat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:38:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem speglala sedaj vse cote in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti Tudi jaz sem šla po tvoji poti in vse zlikala, za nagrado pa si pečem skutine palačinke ne mara skute, tako da bo mami vse požrla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:38:40
|
|
|
|
kodrana
|
za tole sm rabila skor 1h, da sm pokomentirala in vse prebrala.. dob, da Tara spi..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:39:18
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem speglala sedaj vse cote in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti Tudi jaz sem šla po tvoji poti in vse zlikala, za nagrado pa si pečem skutine palačinke ne mara skute, tako da bo mami vse požrla tilči jst bi tudddd
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:40:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem speglala sedaj vse cote in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti Tudi jaz sem šla po tvoji poti in vse zlikala, za nagrado pa si pečem skutine palačinke ne mara skute, tako da bo mami vse požrla tilči jst bi tudddd Kar ulet,da se ne bom samo jaz mastila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:46:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem speglala sedaj vse cote in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti Tudi jaz sem šla po tvoji poti in vse zlikala, za nagrado pa si pečem skutine palačinke ne mara skute, tako da bo mami vse požrla tilči jst bi tudddd Kar ulet,da se ne bom samo jaz mastila Jaz imam tudi rada skutine palačinke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 13:56:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem speglala sedaj vse cote in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti , meni je pa uspelo zlikati le eno samo majčko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 14:00:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. full je lepa. jst mam 2 orhideji. uspevajo mi v bodoči otroški sobi. sme nora na rože bdw. Anitka bova morali malo iz sebe dat. kaj če bi šli v gozd in kričali. jst včasih kar v avtu, če se peljem malo pokričim. čudno vem, samo pašeeee.. jaz ne vem, akj bodod dali za dedka mraza v firmi od mojega. vsaka malenkost je dobrodošla. pri mojemu v firmi so že drugič zapored dobili zlato gazelo. je zelo uspešna firma. moj je kar zadovoljen s plačo. dobili bodo tudi 13.plačo. res pa je, ker je bil na očetovskem dopustu in na bolniški zame, bo dobil malo manj. kaj vaši že vsi sedijo sami? naša sedi, samo se še vedno prevrača.. ni še čist stabilna. Si te prav predstavljam v avtu . Ja zgleda, da bomo res morale začeti dajat iz sebe. Z mojo božičnico kot ponavadi ne bo nič, ati pa je bo dobil kar nekaj. Naš lump še ne sedi sam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 14:07:46
|
|
|
|
Estrella*
|
Kodrana, mislim, da je še kar nekaj "pijanih hroščev" tako, da se ne obremenjuj s tem(vem, da je težko) Joj, sem dala naši za kosilo piščančjo obaro in jo je s takim veseljem jedla, na koncu se ji je zaletelo in začela kašljat in vse zbruhala Nisem vedla kaj naj naredim in sem malo počakala in j dala še 100g jogurta. Ga je tako pomljackala, več ji pa nisem upala dat in bom počakala , da dobi čez kako dobro urco flašo pred spanjem? A sem ga usrala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 14:19:43
|
|
|
|
kodrana
|
Estrella sm rabila mal cajta, da sm pogruntala, na kaj si mi to odgovorila: pijani hošči. tilči k bi bla bližje, bi z veseljem prišla. bi s hiejnco priletele.. Anitka bolje eno, kot nič . majčko mislim. ostalo pa sma skup zlož, pa bo zlikano . enkat mi je nekod reku, da je likanje samo stavr navade in brez evze.. da svojih stvari nikol ne lika. pa niti ni bil videt pomačkan . glede dretja in predstavljanja sem se pa zdajle spomnila na en mail, ko je šla ena ženska iz službe vsa nasmejana, ko je sedla v avto, si je razpela čop in prižgala hudo metal muziko in renčala zraven,da je blo kar groza gledat. se ktera spomni? pri meni ni tuk hudo . Tara se je prejle zbudila, sm jo šla iskat, pa je bla tuk tećna, da sm jo dala nazaj spat in jo je v trenutku zmanjkjot . Estrella po moje ga nisi nč usrala. kaj je prvič jogurt papala? no, sej če niamte nobenih težav tko s tem, potem itak nima kej bit. dej otroku jest, če je lačen . dajte mi povedat. menda do enega leta otrok ne sme agrumov. to mi je zadnjič tud P rekla. pa me zanima, kaj vse spada v ta sistem. čisto agrumi so menda samo pomaranča, limona in mandarina. kaj pa kivi, kaki?.. tud tega ne sme?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?