|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
15.12.2008 10:56:27   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Glede položnic. Od moje porodniški tudi ostane samo ena malenkost. Letos bo bolj revni božiček hodil user posted image .

Če se še mi kdaj zgodi, da mi crkne avto, ej raje plačam avto vleko, ker tega se ne grem več. Skoraj sem p*****, pa potem so še vsi pametni, pa to taki, ki sploh nimajo pojma o avtih. user posted image

Tudi pri nas ne bo božiček bogat. A rabi kak avto del? Te peljem kam? Če rabiš kakega mehanika lahko tasta vprašam, ker je avtomehanik, če želiš.

Najlepša hvala za ponudbo,user posted image user posted image trenutno še ne vemo, kaj bi bilo narobe. Pride danes ali pa jutri brat od mojega po avto, pa bo pogledal, če je nek regler crkno, ker ne polni akumulatorja. Če bi moj bil v Mb bi tako šlo, on pa je v Lj, pa zato vse bolj ali manj stoji. HB, da znajo sami ople popravljat, ker bi me tak servis koštal okrog 1000 € z delom vred. Je pač hudič, ko kupiš rabljen avto, ko nikoli ne veš, kaj bo naslednje crknilo. HB, da je crknilo sedaj, ne pa, da bi crknilo, ko bi bila sama kje na cesti z Vidkom.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
15.12.2008 11:04:12   
nia5
Dobro jutro, smo meli včeraj cel dan obiske in ni bilo časa, da bi kaj pokukala gor.
Srčekgirl, si mi lušte naredla s tem pirom, sem namreč velik ljubitelj piva, no tu pa tam si privoščim kak deci user posted image
Mi gremo pa danes na božička v atijovo službo user posted image , upam da bo malička dobre volje.
Zaj pa šibam, morem dat Nio spat, ne mora več nič reva.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
15.12.2008 11:04:55   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

oj da se še jst javim

cela sem poklapana, ker je Nejc včeri zvečer dobil izpuščaje po trebuščku, in so se danes razširili na rokice in nogice..sva bila pri P. pa ga ni bilo, in greva ob 11.30 nazaj...mislim ej ko ma user posted image  mlade, jih ma povsoduser posted image

Brala nisem nič, ker sem preveč žalostna, kaj se zdej to dogaja z mojim sončkom.

kriza, sej bo ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image in želim da bo z Nejcem vse o.k

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
15.12.2008 11:06:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Mi gremo pa danes na božička v atijovo službo user posted image , upam da bo malička dobre volje.

Uživajte user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.12.2008 11:08:06   
špelin@
hijenca, ja, rabljen avto je rizkantna reč user posted image  Vem iz lastnih izkušenj. Čeprav sem imela sama pri svojem prvem avtu tako srečo, da ne vem, komu naj se zahvalim, da sem dobila res super ohranjen in odlično delujoč avto, ki mi je potem še dooolgo služil. Upam, da boste vse skupaj čimprej poštimali user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.12.2008 11:10:57   
Anitka

Anitka izbrala sem ta lonček presenečenja, ko mečeš noter kocke, pa daje zvok pa neke pesmice so. Stane 24.99 € v Baby centru.

A poznam to igračouser posted image . Dober izboruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.12.2008 11:11:53   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, takle mamo... user posted image  Zato nam pa tako zelo prav pride, da tule gor dobimo spodbudo user posted image  Pa user posted image  za božičnico!

mafi, super, da ste bolje spali user posted image  A greste na božička v službo?

pri nas pa nič božičniceuser posted image user posted image .
Ja k meni, sam so pa naredil prav neumno od 0-4let ima jutri, naslednji teden pa od 5let naprej, dobr ta let mi odgovarja tko
sam če bo tko nasledo  leto bo pa za p***, ker bom mogla vsazga posebi voz tjauser posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.12.2008 11:12:57   
Anitka

Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... user posted image

Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko user posted image  Sta se res zelo potrudili user posted image

Anitka, kako to, da nisi mogla spati? user posted image  Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR user posted image  S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa.

user posted image user posted image user posted image user posted image za smrečico.
Mah sem imela včeraj težek dan in nisem in nisem mogla zaspati - se je prej že Gal zbudil in rogovilil, danes me pa zaradi tega glava boli. Pa skoz sem nekaj premišljevala ponoči...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.12.2008 11:13:56   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz tud grem v koromandijo, sem rekla, da danes samo do 22h, no pa je že spet 23user posted image Se tipkamo ju3, lahko nočko majčicam in hroščkom

Prej smo čvekale do 22, zdaj pa do 23 načvekamo isto ali celo manj. user posted image  Kaj smo se polenile ( s tvojo izjemo) ali je kaj drugega?

Jaz ne morem spat, ker razmišljam o novem kreditu in kako bi vse porihtali in .... milijon stvari me muči. Verjetno je to krivo zakaj sem bolj odsotna pa še moj me je razjezil. Bom vam slikala kakšno orhidejo mi je kupil. Ogroooommmnnnooo.

Anitka kako daleč si od Dobrovnika? Bom verjetno naredila en izlet tja, da si malo dušo nahranim (beri spraznim denarnico) in nabijem baterije. user posted image

A boš šla po orhidejo?user posted image user posted image Sicer me loči kar nekaj km do Dobrovnika, amapk bi se dalo kaj zmenitiuser posted image user posted image

Ja, kako veš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Le za kaj bi sicer zapravljala v Dobrovnikuuser posted image user posted image user posted image . In kdaj boš šla tja?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.12.2008 11:15:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

špelin@, anitka torej smo me včeraj imele hud danuser posted image

Jaz zadnji čase sploh ne vem kaj je z mano, na momente se spremenim v neprepoznavno zver, še sama sebi grem na živce.

Danes zjutraj sem si zadala cilj: ČIM MANJ TAKIH IZPADOV, ker tole nikamor ne pelje. Včasih se mi zdi, da ko imam poln kufer vsega, da se sploh ne znam več kontroliratiuser posted image Tako, danes je nov dan in novi začetek, bo treba ukrotit tele moje nagajive živčke.

Torej punce zadihajmo skupaj in bolj veselouser posted image

Hja vidim, da nas je res več v tem klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Si napisala post kot da bi sebe brala. Bomo res morale začeti s cilji za vsak dan posebej in s skupnimi močmi bo morda res bolj veselo. Dobro, da vas imamuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.12.2008 11:16:52   
Anitka

Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EURuser posted image user posted image user posted image ,

bo dobro prišlo k tej revščino od porodniškeuser posted image

Opauser posted image user posted image user posted image user posted image božiček.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.12.2008 11:17:30   
mafi

Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... user posted image

Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko user posted image  Sta se res zelo potrudili user posted image

Anitka, kako to, da nisi mogla spati? user posted image  Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR user posted image  S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa.

user posted image user posted image user posted image user posted image za smrečico.
Mah sem imela včeraj težek dan in nisem in nisem mogla zaspati - se je prej že Gal zbudil in rogovilil, danes me pa zaradi tega glava boli. Pa skoz sem nekaj premišljevala ponoči...

pol si bla pa sama nase jezna k nisi mogla zaspatuser posted image , no saj jaz sem, ko vidim da Filip spi jaz pa še kar rogovilim in se premetavam po pojstli, pol me pa še bol razkuri to ko uleti moj dragi v spalnico pa zaspi v trenutkuuser posted image .

za jelkouser posted image user posted image user posted image , a jo prideta še men okrasit>???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
15.12.2008 11:17:44   
Anitka

Tako jaz vas počasi zapuščam, se z miško odpravljave k Naty na obisk.

Hmmm upam, da ji bo darilo všečuser posted image

Lepo čvekajte, da mi ne bo dolgčas, ko pridem nazajuser posted image

SS kako je stanje?

Uživajte na čveku. Jaz bi tudi čvekala v živouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
15.12.2008 11:18:32   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

oj da se še jst javim

cela sem poklapana, ker je Nejc včeri zvečer dobil izpuščaje po trebuščku, in so se danes razširili na rokice in nogice..sva bila pri P. pa ga ni bilo, in greva ob 11.30 nazaj...mislim ej ko ma user posted image  mlade, jih ma povsoduser posted image

Brala nisem nič, ker sem preveč žalostna, kaj se zdej to dogaja z mojim sončkom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni hujšega.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
15.12.2008 11:19:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

jutro.

edinaos
, to te čist zastopim. meni se tud trga. ampak jst to preveč vs ebi tiščim in premlevam.. pa jokam.. ne da bi se spizdila in norela.. pa bi rada.. zdajle sem prav zarad Tara čist zmozgana in zaskrbljena v iber. z živci na koncu.

meni se moja miška tuk smili. božica. zdaj sm šla kupit vodo, ker sumim, da je alergična na klor.. zdaj ko je tako deževje, ej verjetno voda bolj klorirana in tako več krčev.. moj mi je zdajle povedal, da v beli krajini baje sploh ni pitna sedaj. ?
od 4h naprej spet nsimo spali, ker je imela krče.
najbolj pa me jezi, ker v glavi skos slišim glas naše P in P na napotnico, da je Tara zdrava in da bodo krči pač minili.. da se lepo razvija.. bla bla bla.. da me pač samo preveč skrbi. ? halo? revica se matra, mene pa pač preveč skrbi.

drugače pa smo včeraj nakupile posode za skoraj 400E. pridne smo bile. jaz sme vzela samo en super pekač za vse. kruh en rabi hajat v njem, samo zmešaš sestavine in je. pečeno je pa kot v krušni peči. res super zadeva. to ima že moja mami in je superrr.

zdaj pa grem še pogledat link od pampers, ki ga je nalimala srčekgirll.. :) me zanima kaj je:).

mafi
držim pesti, da bosta mala ju3 zdrava. mi imamo dedka mraza v četrtek- firma, kjer dela moj časti.

Identično je pri meni - premlevam, premlevam, premlevam, v sebi tiščim in se vse skupaj kopiči - za znoret.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
15.12.2008 11:21:11   
Anitka

Dobro jutro, smo meli včeraj cel dan obiske in ni bilo časa, da bi kaj pokukala gor.
Srčekgirl, si mi lušte naredla s tem pirom, sem namreč velik ljubitelj piva, no tu pa tam si privoščim kak deci user posted image

O zgublena se je javilauser posted image user posted image . Vsi imate božička v službah mi pa ničuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
15.12.2008 11:22:42   
tilči
Pozdravljene!

Midva sva s čvekauser posted image .Je bilo prav luštno, za slikce sta pa SS in Tiana zadolženeuser posted image .
Prišli sta še Svojeglava in Darmar.
Smo v živo videle, kako se Manca sama usedeuser posted image .Dobro opravita pri ortopedu.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
15.12.2008 11:22:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

kakšen vreme maste kej pri vas??'
pri nas je kar neki oblačnuser posted image , no zdej pa mal letim alarm se je uklopil

Za zjokatuser posted image user posted image user posted image , klinc pa to vremeuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
15.12.2008 11:23:25   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pozdravljene!

Midva sva s čvekauser posted image .Je bilo prav luštno, za slikce sta pa SS in Tiana zadolženeuser posted image .
Prišli sta še Svojeglava in Darmar.
Smo v živo videle, kako se Manca sama usedeuser posted image .Dobro opravita pri ortopedu.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za čvekuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
15.12.2008 11:23:53   
barbaw

Glede položnic. Od moje porodniški tudi ostane samo ena malenkost. Letos bo bolj revni božiček hodil user posted image .

Če se še mi kdaj zgodi, da mi crkne avto, ej raje plačam avto vleko, ker tega se ne grem več. Skoraj sem p*****, pa potem so še vsi pametni, pa to taki, ki sploh nimajo pojma o avtih. user posted image

Tudi pri nas ne bo božiček bogat. A rabi kak avto del? Te peljem kam? Če rabiš kakega mehanika lahko tasta vprašam, ker je avtomehanik, če želiš.

Najlepša hvala za ponudbo,user posted image user posted image trenutno še ne vemo, kaj bi bilo narobe. Pride danes ali pa jutri brat od mojega po avto, pa bo pogledal, če je nek regler crkno, ker ne polni akumulatorja. Če bi moj bil v Mb bi tako šlo, on pa je v Lj, pa zato vse bolj ali manj stoji. HB, da znajo sami ople popravljat, ker bi me tak servis koštal okrog 1000 € z delom vred. Je pač hudič, ko kupiš rabljen avto, ko nikoli ne veš, kaj bo naslednje crknilo. HB, da je crknilo sedaj, ne pa, da bi crknilo, ko bi bila sama kje na cesti z Vidkom.

Jaz imam to srečo, da je tast mehanik in potem avto podrobno pregleda preden ga kupimo. Regler ti lahko crkne kadarkoli, tako da tu nimaš kaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
15.12.2008 11:24:24   
tilči

O zgublena se je javilauser posted image user posted image . Vsi imate božička v službah mi pa ničuser posted image user posted image user posted image

Pri nas v službi je Miklavž nosil,pa še sedaj nisem šla iskatuser posted image .Mogoče jutri popoldne,ko ima user posted image  sestanek v službi,dopoldne imam tako fizioterapevtko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
15.12.2008 11:24:38   
Anitka
Punce rabim en nasvet - kaj  na brzino skuhat zraven h goveju župci in meseku - krompir je bil včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
15.12.2008 11:25:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas v službi je Miklavž nosil,pa še sedaj nisem šla iskatuser posted image .Mogoče jutri popoldne,ko ima user posted image  sestanek v službi,dopoldne imam tako fizioterapevtko

Pri nas pa ne nosi v službi nobeden od dobrih možuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
15.12.2008 11:27:24   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

kakšen vreme maste kej pri vas??'
pri nas je kar neki oblačnuser posted image , no zdej pa mal letim alarm se je uklopil

Za zjokatuser posted image user posted image user posted image , klinc pa to vremeuser posted image

no zdej je pa začel še deževatuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
15.12.2008 11:27:51   
barbaw

Le za kaj bi sicer zapravljala v Dobrovnikuuser posted image user posted image user posted image . In kdaj boš šla tja?

Se še moram odločit kateri dan bi se odpeljala tja. Moram zrihtat tako, da bo Jaka v vrtcu, pa da grem sama z Majo. Ti sporočim en dan preden bom šla ali pa dva dni prej, da se pripraviš. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?