|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
15.12.2008 12:18:06   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tiana:user posted image user posted image user posted image  slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jazuser posted image

oops, jaz jih pa ne morem odpreti user posted image  Tiana, a lahko poskusiš še 1x poslati, mogoče je spet RR zaj...

Estrella, ti pa kar nehaj šinfati Aljo, je bila prav pridna, samo potem, ko je bla zaspana je mogla mal to povedat user posted image  Sej je naša ista, če jo daje utrujenost.

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v user posted image  

user posted image  Super!
kaj pa to pomeni v "babavščini"? naša ima ta abababa ba-ba-ba že dobra 2 tedna na sporedu, pa se vedno režim in ji pravim: ne baba, mama je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Anitka, jaz breskve dam, če so že v frutku. Zaenkrat ni problemov.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tiana sem pogledala fotke - čudoviteuser posted image

A sam jest ne vidim fotk user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Oo, Sesil, ti pa kar v savni user posted image  Kje je un smeško za fovšijo user posted image  

valentina in Matevž, čimprej se pozdravita!

Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) sevedauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image
in jaz bi ti delala družbo, ker obožujem savno (sploh če zraven še kakega iz Sesilinih arhivov zapreva user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  )

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.12.2008 12:19:22   
barbaw

No končno so nakazali porodniško. Seveda so čakali na 12huser posted image Zaradi minusa in položnic, ki jih bom plačala bo ostalo 300eu, pa vseh položnic še niuser posted image

Punce še 5 dniuser posted image user posted image user posted image Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldiveuser posted image user posted image

Če bi imela izbiro Maldive ali sobota z majčicami kaj bi izbrala?

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.12.2008 12:20:18   
špelin@
Saj ni res, pa je: Gregi je spet spal samo 10 minut... user posted image

jana81, natasa34 tudi pride v soboto user posted image  Torej se pripeljeva skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.12.2008 12:20:22   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: buccka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Še to, porodniška še vedno ni na mojem TRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andražauser posted image Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104euuser posted image  Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50euuser posted image

Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov?
baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne

Mi smo jo že enkra vzeli v leclercu pa ni tko slaba, se da pojest. Drugač pa so mi še najboljše domače, sam nisem mojster v pekariji. Tko da jo vedno kak drug naredi.

Saj znam pečt dobre torte, samo Andražu to ne pomeni nič, če jo mami speče.user posted image

mu je bol če kdo drug narediuser posted image .
jaz jo naročam v slaščičarn martina, so ugodne full dobre pa še dom ti pripeljejo

Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.12.2008 12:23:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v user posted image  

user posted image  Super!
kaj pa to pomeni v "babavščini"? naša ima ta abababa ba-ba-ba že dobra 2 tedna na sporedu, pa se vedno režim in ji pravim: ne baba, mama je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Jaz tudi to govorim. user posted image  

A sam jest ne vidim fotk user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Tudi jaz jih ne. user posted image

Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) sevedauser posted image

in jaz bi ti delala družbo, ker obožujem savno (sploh če zraven še kakega iz Sesilinih arhivov zapreva user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  )

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.12.2008 12:28:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm.

user posted image pridobitev

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.12.2008 12:29:17   
Estrella*

No končno so nakazali porodniško. Seveda so čakali na 12huser posted image Zaradi minusa in položnic, ki jih bom plačala bo ostalo 300eu, pa vseh položnic še niuser posted image

Punce še 5 dniuser posted image user posted image user posted image Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldiveuser posted image user posted image

Če bi imela izbiro Maldive ali sobota z majčicami kaj bi izbrala?

Soboto, ker tam bom šla samauser posted image , na Maldive bi imela prikoliceuser posted image To je trenutno kar najbolj poterbujem sama in babji čvekuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.12.2008 12:29:23   
Estrella*

To pa podpišem, bi bila kuj zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.12.2008 12:29:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce rabim en nasvet - kaj  na brzino skuhat zraven h goveju župci in meseku - krompir je bil včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zelenjavni riž?

Anitka, očitno za vrtec tudi velja, da je kovačeva kobila bosa... user posted image  Glede Dedka Mraza mislim.

Dobra ideja, pa še za Gala mi ne bo treba nič ekstra pripravljatuser posted image .

Ja ja kovačeva kobila...user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.12.2008 12:30:56   
Anitka

O, Estrella* je back on line user posted image

Gregcu pa spet vročina raste - celo dopoldne je bil dober, ker mu je jutranja svečka prijela, zdaj pa ga spet zdeluje user posted image

Ojej, bogi pikecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.12.2008 12:31:50   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

oj da se še jst javim

cela sem poklapana, ker je Nejc včeri zvečer dobil izpuščaje po trebuščku, in so se danes razširili na rokice in nogice..sva bila pri P. pa ga ni bilo, in greva ob 11.30 nazaj...mislim ej ko ma user posted image  mlade, jih ma povsoduser posted image

Brala nisem nič, ker sem preveč žalostna, kaj se zdej to dogaja z mojim sončkom.

o, božček... vi pa mate naporen teden... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mah sem imela včeraj težek dan in nisem in nisem mogla zaspati - se je prej že Gal zbudil in rogovilil, danes me pa zaradi tega glava boli. Pa skoz sem nekaj premišljevala ponoči...

Boga, včasih pride kakšna taka noč, ja.

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
Brina je začela papat GHuser posted image

/quote]

Bravo, preboj fronte user posted image  user posted image  user posted image  

tudi pri nas je čez vikend prišlo do opaznega napredka, zvečer je skoraj zmazala 100 ml gresa z banano, zraven pa pila čaj po žlički.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.12.2008 12:32:02   
Anitka

Anitka: lahko naštimaš kusn kus z zelenjavo, riž na maslu, svaljke, mlince....

Tudi ti si mi same dobrote naštelauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.12.2008 12:32:58   
Aurea

Še to, porodniška še vedno ni na mojem TRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andražauser posted image Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104euuser posted image  Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50euuser posted image

Estrella, kaj pa, če bi jo sama naredila? Mislim, da je Kasso enkrat posredovala en dober in hiter recept za čokoladno torto...

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.12.2008 12:32:58   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim

Da. Za nobenega od svojih treh user posted image  ga nisem ribala na steklen ribežen. Bananao pa samo pretlačim z vilicami - no, so tudi kovinske user posted image

Enako

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.12.2008 12:35:32   
Aurea

Joj, punce, mene tale Gregijeva bolehnost res tako muči, da sem čisto podrta od nemoči user posted image   

Špelin@... pošiljam ti en velik:
user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.12.2008 12:37:33   
Aurea

Saj znam pečt dobre torte, samo Andražu to ne pomeni nič, če jo mami speče.user posted image

mal so razvajeni teli novodobni mulci, auser posted image
mi smo bili veseli, sam da je bla torta  

Pa ti nariši gor spidermana user posted image  

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.12.2008 12:39:33   
Estrella*

mi smo bili veseli, sam da je bla torta  

Pa ti nariši gor spidermana user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image pri mojih risarskih sposobnostih?????user posted image user posted image user posted image Rajš ne.

Ja nam je bilo vseeno kakšna je bila, samo, da so bile svečke goruser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.12.2008 12:41:15   
Aurea

user posted image

a to je ta "ta spravna" rožca?
lepa, orhideje so super.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.12.2008 12:44:38   
Estrella*

Sem pozabla napisat, da se novodobni mulci niso taki rodili, ampak smo jih mi tako razvadili, ker že od samga začetka tlačimo taki in onake igrače v roke(samo poglej o čem se pogovarjamo), potem pa pričakujamo, da bodo pri 5 letih skromni in se veselili le malenkostiuser posted image  Samo toliko v premislek.

Jaz vem, da sem ga sama usrala na ravni črti, pa glede na ostale mulce je naš še dokaj normalen.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.12.2008 12:45:50   
Srčekgirll

user posted image

Ful je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image Jst mam tud orhidejo in morem rečt, da če neb blo babice (od mojgauser posted image ) bi mi že zdavnaj crklna, tko pa k mi ona da nasvete (tud glede rožic), mi vse lepo uspevajo, kr men drgač ne.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.12.2008 12:49:31   
aurora28
Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima:

- ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho user posted image

- ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške user posted image

- v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja user posted image

Hvala. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.12.2008 12:51:09   
Estrella*
user posted image

Evo moje orhideje, mi tako lepo uspevauser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.12.2008 12:54:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima:

- ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho user posted image

- ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške user posted image

- v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja user posted image

Hvala. user posted image

Tisto belo je ponavadi, ker je že mal "v letih" koleraba in ni nič narobe.
Bučke lupim do belega mesa, mogoče mal zelenga ostane sem ter tja, samo olupkov ji ne dajem.
Ne za kuho še nisem uporabljala km, ker ne kuham po receptih

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.12.2008 12:56:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

jst jo sam olupim in skuham

nekateri je sploh ne olupijo, ker se olup razkuha,jst olupim peške zraven skuham

ne še
Hvala. user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.12.2008 12:56:17   
jana81

user posted image

Evo moje orhideje, mi tako lepo uspevauser posted image

bravo user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?