barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Glede položnic. Od moje porodniški tudi ostane samo ena malenkost. Letos bo bolj revni božiček hodil . Če se še mi kdaj zgodi, da mi crkne avto, ej raje plačam avto vleko, ker tega se ne grem več. Skoraj sem p*****, pa potem so še vsi pametni, pa to taki, ki sploh nimajo pojma o avtih. Tudi pri nas ne bo božiček bogat. A rabi kak avto del? Te peljem kam? Če rabiš kakega mehanika lahko tasta vprašam, ker je avtomehanik, če želiš. Najlepša hvala za ponudbo, trenutno še ne vemo, kaj bi bilo narobe. Pride danes ali pa jutri brat od mojega po avto, pa bo pogledal, če je nek regler crkno, ker ne polni akumulatorja. Če bi moj bil v Mb bi tako šlo, on pa je v Lj, pa zato vse bolj ali manj stoji. HB, da znajo sami ople popravljat, ker bi me tak servis koštal okrog 1000 € z delom vred. Je pač hudič, ko kupiš rabljen avto, ko nikoli ne veš, kaj bo naslednje crknilo. HB, da je crknilo sedaj, ne pa, da bi crknilo, ko bi bila sama kje na cesti z Vidkom. Jaz imam to srečo, da je tast mehanik in potem avto podrobno pregleda preden ga kupimo. Regler ti lahko crkne kadarkoli, tako da tu nimaš kaj.