tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, gorenjske čveke so nazaj IZVIRNO SPOROČILO: tilči Smo v živo videle, kako se Manca sama usede .Dobro opravita pri ortopedu. za Manco. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce rabim en nasvet - kaj na brzino skuhat zraven h goveju župci in meseku - krompir je bil včeraj Zelenjavni riž? Anitka, očitno za vrtec tudi velja, da je kovačeva kobila bosa... Glede Dedka Mraza mislim. buccka, za branje bi rabila več kot eno uro, verjemi IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina je začela papat GH Bravo, Brina v soboto me je skoraj vrglo, ko je snegla cel hippov jabolček (125), včeraj je pa skoraj celo 125 hippovo hruško zjutraj, za kosilo pire iz krompirja in korenčka (kar nekaj pojedla), proti večeru pa še riževo kašico (narejeno iz 75ml vode). Pa še kašice bi verjetno pojedla, če bi je še "donaredila", ampak ni bilo več časa, ker smo šibali nazaj v LJ. Noro!! Danes se sicer ni tako dobro začelo, ker naribane hruške ni ravno marala - imam na sumu, da jo moti to, da ni tako gladko kot je hippova kašica - bom poskusila zmiksat, čeprav je kovinski nožek - samo da preverim, ali je to razlog A misliš, da hippove kaše pa niso v svoji proizvodni poti srečale nobene kovinske zadeve?? Ti kar zmiksaj in bo Brina veselo jedla za kosilo bo imela krompir/bučke pire in upam, da bo šel vsaj tako kot včeraj!! je pa res, da so jo včeraj moji zabavali, ko je jedla, danes sva pa sami barbaw, lepa orhideja Vidim, da nima nobenega sumljivega listka gor tana7, res se je tako slišalo Ej, sem res vesela za Brino!!! ja ja...tole glede kovinskih nožkov saj vem ampak doma naj bi kao ribali na steklo je pa brez veze ribat na steklo, če ne poje, potem pa daš hippovga, pa poje, je pa ta na kovini zato bom poskusla sama s kovino - dokler se ne navadi na grudice - bo vsaj sveže kovinsko in ne 1 leto staro kovinsko :) sploh pa se ful vitamina C izgubi zaradi svetlobe in časa, ko stoji - torej je doma zmiksano vseeno velik bolše a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim
|