Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro mi smo spet spali kot top do 5h Mala me res preseneča zadnje noči Še tukaj: Naty vse najboljše ob tvojem roj. dnevu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:34:19
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, pridna si z obnovo pa , da boš danes boljše volje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:40:11
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro . Danes pa sem ravo tak kot ta smajli. Saj Gal je še dokaj dobro spal, le jaz ne in me sedaj glava boli, pa za nič mi ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:41:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ups, sej jih mam že 506, jeeeeeee in novo zvezdico tud jupiiiii....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:42:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud grem v koromandijo, sem rekla, da danes samo do 22h, no pa je že spet 23 Se tipkamo ju3, lahko nočko majčicam in hroščkom Prej smo čvekale do 22, zdaj pa do 23 načvekamo isto ali celo manj. Kaj smo se polenile ( s tvojo izjemo) ali je kaj drugega? Jaz ne morem spat, ker razmišljam o novem kreditu in kako bi vse porihtali in .... milijon stvari me muči. Verjetno je to krivo zakaj sem bolj odsotna pa še moj me je razjezil. Bom vam slikala kakšno orhidejo mi je kupil. Ogroooommmnnnooo. Anitka kako daleč si od Dobrovnika? Bom verjetno naredila en izlet tja, da si malo dušo nahranim (beri spraznim denarnico) in nabijem baterije. A boš šla po orhidejo? Sicer me loči kar nekaj km do Dobrovnika, amapk bi se dalo kaj zmeniti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:42:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dooooobroooooooooooo juuuutrooooooo Končno ena noč, ko jo je Manca spet prespala brez zbujanja in v svoji postelji Evo, danes kavico čatim jaz Ja pridna Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:43:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NATY, Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj naj za TVOJ rojstni dan. Estrella in Alja Se podpiševa še Anitka in Gal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:46:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej hvala vsem za tolažilne besede, včeraj sem res imela katastrofalno slab dan Danes bom poskusila malo bolj optimistično gledati na vse, sem pa tako zbita in nenaspana, da bom dopoldan bolj počivala in videla, če bom dohajala čveke Mali je šel spat malo pred deseto, potem pa se je prvič zbudil že ob 23:20, od takrat naprej pa ga je biksal do 4h, potem smo spet uro in pol spali in konec Aja, jutri popoldne gremo k homeopatu. Izdelati moram še novoletna darila za dedke in babice ter ostalo sorodstvo, vse pripomočke in polizdelke že imam, samo volje in časa, da bi to spravila skupaj, ne...... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Špelinca tudi zate in upam, da bo današnji dan tudi zate dosti boljši. Dobro zrihtajte pri homeopatu. Položnice pa danes tudi mene čakajo. Pa bo šlo nekaj porodniške v maloro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:47:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro mi smo spet spali kot top do 5h Mala me res preseneča zadnje noči Še tukaj: Naty vse najboljše ob tvojem roj. dnevu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:47:46
|
|
|
|
barbaw
|
Ne vem, če ste se že kaj z Estrello pogovarjale po GSM, če še niste, vam sporočam, da nima neta, ker je vrglo ven cel NG predel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:50:18
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Ja ja, vidim, da me niste nič pogrešale. Nič se vam ne smilim, ko imam avto pred hišo, pa ne morem nikamor, ker je nekaj crknilo. Ati je pa moral v LJ, pa nima časa da porihta moj avto do konca. Če je včeraj katera videla v MB sivo vectro, ki šlepa belo astro. No to sma bila midva včeraj. Skoraj sem pop**** poleg. Vlečno vrv sma 100 x vtrgala, HB, da je v nedeljo bolj malo prometa v MB. Sem pa mojega atija danes zjutraj mogla poslat v lekarno po kremico za ritko, ker je namreč skoraj čisto prazna. Sem pa včeraj izbrala za Vidka igračo, ki jo bo dobil pri atiju v službi, celo 25 € sem imela na razpolago. Šparajo. Moja mala sitnobica spi, HB ker je zopet siten. Ne vem kaj je zadnje dni tako siten dopoldan. Kr nekaj žnerga. Včeraj sem bila tako na off, da nisem niti ene cote speglala, zato ne me vprašat koliko cot me čaka, da se jih spomnim in speglam. Sem še komaj nakrampala 4 srajce za atija, da sem mu lahko spakirala, ker vse ostale čakajo na hijenco, da jih spegla. Zdaj pa se je sitnobica zbudila, mislim, da bo lačen. Pridem kasneje nazaj. NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:50:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll NIKI in zalazoya VSE NAJ, NAJ,...ZA 7. MESCEV Poljubčki od Vidka. In še poljubčki od Gala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:51:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne vem, če ste se že kaj z Estrello pogovarjale po GSM, če še niste, vam sporočam, da nima neta, ker je vrglo ven cel NG predel. Ajoj, lepo jo pozdravi v mojem imenu in ji sporoči, da upam, da čimprej porihtajo zadevo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:54:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ja ja, vidim, da me niste nič pogrešale. Nič se vam ne smilim, ko imam avto pred hišo, pa ne morem nikamor, ker je nekaj crknilo. Ati je pa moral v LJ, pa nima časa da porihta moj avto do konca. Če je včeraj katera videla v MB sivo vectro, ki šlepa belo astro. No to sma bila midva včeraj. Skoraj sem pop**** poleg. Vlečno vrv sma 100 x vtrgala, HB, da je v nedeljo bolj malo prometa v MB. Sem pa mojega atija danes zjutraj mogla poslat v lekarno po kremico za ritko, ker je namreč skoraj čisto prazna. Sem pa včeraj izbrala za Vidka igračo, ki jo bo dobil pri atiju v službi, celo 25 € sem imela na razpolago. Šparajo. Moja mala sitnobica spi, HB ker je zopet siten. Ne vem kaj je zadnje dni tako siten dopoldan. Kr nekaj žnerga. Včeraj sem bila tako na off, da nisem niti ene cote speglala, zato ne me vprašat koliko cot me čaka, da se jih spomnim in speglam. Sem še komaj nakrampala 4 srajce za atija, da sem mu lahko spakirala, ker vse ostale čakajo na hijenco, da jih spegla. Zdaj pa se je sitnobica zbudila, mislim, da bo lačen. Pridem kasneje nazaj. NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU. Ojla, veš, da smo te pogrešale Vi ste imeli pa dogodivščine z avtom. Upam, da čimprej vse uredite. In kakšno igračo si izbrala? Pri nas pa tega ne bo . Hijenca zaradi cot pa ima tudi jaz danes tak obraz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:55:16
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa pogledat kakšno je stanje v spalnici - bo Gal vstal, kaj je z noskom...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:56:14
|
|
|
|
Anitka
|
Ja res moram iti, saj je to že moj 12.post na tej strani - upss
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 9:58:15
|
|
|
|
hijenca
|
Anitka izbrala sem ta lonček presenečenja, ko mečeš noter kocke, pa daje zvok pa neke pesmice so. Stane 24.99 € v Baby centru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:00:27
|
|
|
|
špelin@
|
Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili IZVIRNO SPOROČILO: edinaos spali kot top do 5h Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne vem, če ste se že kaj z Estrello pogovarjale po GSM, če še niste, vam sporočam, da nima neta, ker je vrglo ven cel NG predel. Sr.anje Torej ena huuuda čvekica manj tole dopoldne hijenca, z vleko avta imam že zelo pestre izkušnje, zato zate en Jaz sem zdaj že pravi mojster, da vrvi ne strgam, po vleki skozi LJ ob prometni konici sem postala profi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:04:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud grem v koromandijo, sem rekla, da danes samo do 22h, no pa je že spet 23 Se tipkamo ju3, lahko nočko majčicam in hroščkom Prej smo čvekale do 22, zdaj pa do 23 načvekamo isto ali celo manj. Kaj smo se polenile ( s tvojo izjemo) ali je kaj drugega? Jaz ne morem spat, ker razmišljam o novem kreditu in kako bi vse porihtali in .... milijon stvari me muči. Verjetno je to krivo zakaj sem bolj odsotna pa še moj me je razjezil. Bom vam slikala kakšno orhidejo mi je kupil. Ogroooommmnnnooo. Anitka kako daleč si od Dobrovnika? Bom verjetno naredila en izlet tja, da si malo dušo nahranim (beri spraznim denarnico) in nabijem baterije. A boš šla po orhidejo? Sicer me loči kar nekaj km do Dobrovnika, amapk bi se dalo kaj zmeniti Ja, kako veš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:04:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ja ja, vidim, da me niste nič pogrešale. Nič se vam ne smilim, ko imam avto pred hišo, pa ne morem nikamor, ker je nekaj crknilo. Ati je pa moral v LJ, pa nima časa da porihta moj avto do konca. Če je včeraj katera videla v MB sivo vectro, ki šlepa belo astro. No to sma bila midva včeraj. Skoraj sem pop**** poleg. Vlečno vrv sma 100 x vtrgala, HB, da je v nedeljo bolj malo prometa v MB. Sem pa mojega atija danes zjutraj mogla poslat v lekarno po kremico za ritko, ker je namreč skoraj čisto prazna. Sem pa včeraj izbrala za Vidka igračo, ki jo bo dobil pri atiju v službi, celo 25 € sem imela na razpolago. Šparajo. Moja mala sitnobica spi, HB ker je zopet siten. Ne vem kaj je zadnje dni tako siten dopoldan. Kr nekaj žnerga. Včeraj sem bila tako na off, da nisem niti ene cote speglala, zato ne me vprašat koliko cot me čaka, da se jih spomnim in speglam. Sem še komaj nakrampala 4 srajce za atija, da sem mu lahko spakirala, ker vse ostale čakajo na hijenco, da jih spegla. Zdaj pa se je sitnobica zbudila, mislim, da bo lačen. Pridem kasneje nazaj. NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:07:58
|
|
|
|
barbaw
|
nekaj
< Sporočilo je popravil barbaw -- 15.12.2008 10:08:29 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:08:14
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, kakšne volje si kaj danes??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:09:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kakšne volje si kaj danes?? Boljše, hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 10:11:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili IZVIRNO SPOROČILO: edinaos spali kot top do 5h Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne vem, če ste se že kaj z Estrello pogovarjale po GSM, če še niste, vam sporočam, da nima neta, ker je vrglo ven cel NG predel. Sr.anje Torej ena huuuda čvekica manj tole dopoldne hijenca, z vleko avta imam že zelo pestre izkušnje, zato zate en Jaz sem zdaj že pravi mojster, da vrvi ne strgam, po vleki skozi LJ ob prometni konici sem postala profi Glede položnic. Od moje porodniški tudi ostane samo ena malenkost. Letos bo bolj revni božiček hodil . Če se še mi kdaj zgodi, da mi crkne avto, ej raje plačam avto vleko, ker tega se ne grem več. Skoraj sem p*****, pa potem so še vsi pametni, pa to taki, ki sploh nimajo pojma o avtih.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?