|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 10:16:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

brez skrbi, sem ves čas v bližini user posted image  razmišljam, a bi šla kuhinjo pospravit al ne user posted image  barve s posteljice pa ne smem sama dol drgnit, mi je mož prepovedal... kako dobro me pozna, ker točno to me mika...

vidiš, zato pa jaz niti ne razmišljam preveč, kaj naj počnem. Ker pol se krivo počutim zakaj nisem šla.
Bodi še malo z nama z Pupo. Da nebova tak sami..user posted image  saj kuhna te bo počakala..

Joj, saj jaz bi jo tud mogla ampak sem zato zdaj čim manj v kuhni, da ne vidim kaka je user posted image  sem jo že včeraj imela namen, pa mi ni ratalo. Sem šla na kavč in zaspala..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.12.2008 10:18:13   
Pupa7
kaj si lastimo, saj vedno vse vabimo, naj se pridružijo, pa si ne upajo user posted image

ti pa hitr piš predn bo smene konc user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.12.2008 10:18:21   
mama_milchy
tudi jaz sem v bližini, samo se bojim pridružit tej vneti debati, da vaju ne zmotim kej.

kaj boste kuhale za kosilo?

jaz grem mal na kavč pred TV, smo vsi doma in je kr pestro; Žiga divja že od 8-me ure dalje, skače, vrešči.

vreme, no pri nas pa  user posted image  tako da moramo biti noter v hiši; sem pa upala na vsaj en sprehod - mogoče popoldan, če bo kaj lepše vreme.

felix, a bomo vidle kakšno slikico vašega ustvarjanja?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.12.2008 10:19:09   
felix7
imaš prav, itak imam čas do 17h, ko se mož vrne, do takrat pa lahko živim v "svinjaku", mene ne moti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.12.2008 10:20:35   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

lahko, ja, ampak bo še trajalo, da bo tole dokončano user posted image  razen če pokažem vmesne rezultate (pač ena oluščena stranica postelje user posted image )

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.12.2008 10:20:50   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

tudi jaz sem v bližini, samo se bojim pridružit tej vneti debati, da vaju ne zmotim kej.

kaj boste kuhale za kosilo?

jaz grem mal na kavč pred TV, smo vsi doma in je kr pestro; Žiga divja že od 8-me ure dalje, skače, vrešči.

vreme, no pri nas pa  user posted image  tako da moramo biti noter v hiši; sem pa upala na vsaj en sprehod - mogoče popoldan, če bo kaj lepše vreme.

o mamaM dobiš medaljo za hrabrost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.12.2008 10:24:07   
tasa_m

imaš prav, itak imam čas do 17h, ko se mož vrne, do takrat pa lahko živim v "svinjaku", mene ne moti user posted image user posted image user posted image

Moj tud danes pride bolj pozno.. je rekel, da ima gužvo in da bi rad naredil vsaj polovico dela danes,..ker jutri in v čet. imajo čago, tak da takrat prej končajo..in seveda lahko zamudi, če danes nebo naredil vsega kar si je zadal. To pa bi bila velika škoda, če nebi mogel pravočasno na čagi bit.. user posted image  Ahjoj, kak sem nesramna..

Mama_milchy: uh, pri vam pa je pestro.. Pol pa pridi k nam na Štajerko,nimamo deža pa lahko greš na sprehod..user posted image

Pupa.. ti kr kaj napišei, da bom imela kaj za nazaj pisat.. Samogovore pa nebom imela. Sem jih itak imela že prevečkrat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.12.2008 10:27:09   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Moj tud danes pride bolj pozno.. je rekel, da ima gužvo in da bi rad naredil vsaj polovico dela danes,..ker jutri in v čet. imajo čago, tak da takrat prej končajo..in seveda lahko zamudi, če danes nebo naredil vsega kar si je zadal. To pa bi bila velika škoda, če nebi mogel pravočasno na čagi bit.. user posted image  Ahjoj, kak sem nesramna..

Mama_milchy: uh, pri vam pa je pestro.. Pol pa pridi k nam na Štajerko,nimamo deža pa lahko greš na sprehod..user posted image

Pupa.. ti kr kaj napišei, da bom imela kaj za nazaj pisat.. Samogovore pa nebom imela. Sem jih itak imela že prevečkrat user posted image

kaj naj sestavim vprašalnik, pa mi odgovarjaš user posted image user posted image user posted image ali ti dam temo pa spišeš prosti spis user posted image user posted image user posted image povej želje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.12.2008 10:28:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
o mamaM dobiš medaljo za hrabrost user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.12.2008 10:29:19 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.12.2008 10:28:14   
janaja
Oj

da vas še jest pozdravim...

Mi čakamo na pregled konec tedna, drugače smo vredu samo ta user posted image dež mi gre že pošteno na živce.

Lep dan še naprej,

Janaja

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.12.2008 10:30:27   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Oj

da vas še jest pozdravim...

Mi čakamo na pregled konec tedna, drugače smo vredu samo ta user posted image dež mi gre že pošteno na živce.

Lep dan še naprej,

Janaja

janaja tak poceni pa je ne boš odnesla user posted image hitro čmo met še podrobnost o preteklih dneh, kaj se je počelo, zakaj, kako.... user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.12.2008 10:31:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
kaj naj sestavim vprašalnik, pa mi odgovarjaš user posted image user posted image user posted image ali ti dam temo pa spišeš prosti spis user posted image user posted image user posted image povej želje user posted image

hmm,.. bom v toku dneva ti povedala ok? user posted image
Da bom videla na kaj se bom bolj pripravla ali na vpr. ali na spis. Ga grem zdaj malo pisat, da se kaj dost ne zmotim in ne dobim preslabe ocene..user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.12.2008 10:32:05   
tasa_m
Nina00 še ti nam kaj napiši. Vidimo, da sam čekiraš..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.12.2008 10:33:51   
Nina00

Nina00 še ti nam kaj napiši. Vidimo, da sam čekiraš..

Sem morala vsaj za vikend nazaj prebrat. Zdaj pa že pišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.12.2008 10:35:23   
felix7
evo, 5 minut, še opazile niste, da me ni, pa mam kuhinjo pospravljeno user posted image  drugače imam skozi slabo vest, pa me mori, ker vem, kaj me čaka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.12.2008 10:36:42   
tasa_m
evo, 5 minut, še opazile niste, da me ni, pa mam kuhinjo pospravljeno user posted image  drugače imam skozi slabo vest, pa me mori, ker vem, kaj me čaka.

ti pa si tak hitra, tak da če skočiš še do mene, nebo nobenega problema. Saj bom jaz za obe pisala, vmes pa lahko ti pospraviš.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.12.2008 10:37:51   
felix7
aja, okoli 12h pridejo majstri zamenjat balkonska vrata - tista, ki so jih vlomili. Pa bomo spet ob 700 €, dokler zavarovalnica ne razreši primera.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.12.2008 10:38:31   
felix7

ti pa si tak hitra, tak da če skočiš še do mene, nebo nobenega problema. Saj bom jaz za obe pisala, vmes pa lahko ti pospraviš.. user posted image

hm, s čim me boš pa podkupila? a maš kej mandarin? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.12.2008 10:39:41   
Nina00
Mi smo v soboto praznovali sinov 2. rojstni dan. Je bilo kar veliko ljudi in je bil tako vznemirjen, da sploh ni mogel jest. Še torte je le tri žličke pojedel user posted image  Se je imel pa odlično!
Jaz sem bila samo vesela, da je bil v soboto zdrav (glede na zadnja dva meseca). Včeraj je bil še ok, se je navdušeno igral z novimi igračami. No, ponoči se je pa zbujal, nekoliko bolj kašljal kot ponavadi. Sem mu merila temp, pa je bila ok. In zjutraj mi kar ni dalo miru, ker je tako kašljal, pa poln nos pa še kar naprej se je obešal po meni. No, pa se je odločil, da bo razkril, da je res zbolel in začel bruhati. Tako sva zdaj doma.
Šibam, ker joka, se javim, ko bo spet spal.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.12.2008 10:48:36   
tasa_m

hm, s čim me boš pa podkupila? a maš kej mandarin? user posted image user posted image

kolikor hočeš.. user posted image  pa kiwije pa pomaranče.. Ti sam pridi user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.12.2008 10:51:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mi smo v soboto praznovali sinov 2. rojstni dan. Je bilo kar veliko ljudi in je bil tako vznemirjen, da sploh ni mogel jest. Še torte je le tri žličke pojedel user posted image  Se je imel pa odlično!
Jaz sem bila samo vesela, da je bil v soboto zdrav (glede na zadnja dva meseca). Včeraj je bil še ok, se je navdušeno igral z novimi igračami. No, ponoči se je pa zbujal, nekoliko bolj kašljal kot ponavadi. Sem mu merila temp, pa je bila ok. In zjutraj mi kar ni dalo miru, ker je tako kašljal, pa poln nos pa še kar naprej se je obešal po meni. No, pa se je odločil, da bo razkril, da je res zbolel in začel bruhati. Tako sva zdaj doma.
Šibam, ker joka, se javim, ko bo spet spal.

Nina00 upam,da se tamali čimprej pozdravi. evo ena user posted image  zanj in ena user posted image  zate..
Ma saj ni čudno, da je tolk viroz in vsega, če pa je tako čudno vreme.. za popuser posted image ..

Mene tudi že glava boli že 2 dni pa uha me nekaj hoče ampak se ji ne dam..user posted image

Felix pol pa boš mela bajto polno dečkov,..a ti pridem kaj pomagat?? user posted image user posted image  joj, že pa me pipa.. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.12.2008 10:53:08   
felix7
ja, zdej se pa odloč, sem se glih odpravljala k teb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.12.2008 10:53:57   
tasa_m
aja, kaj pa bomo danes user posted image  ??

Mi bomo imeli kar gov. zrezke v omakci,testenine in solatko..

Sicer se meni full porova župca lušta, samo mi ni na trg it po por. A ga ima katera kaj doma?? user posted image  Kak bi blo to fajn,ko bi mi ga katera lahko kar preko neta poslala..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.12.2008 10:55:01   
tasa_m

ja, zdej se pa odloč, sem se glih odpravljala k teb user posted image user posted image user posted image

no, saj do 12h še je urca. Ti sam pridi, ti imaš itak pospravljeno v 5 min., pol pa zavijema k tebi. Avto pa pusti kar prižgan, da bova lahko hitre kot strela.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.12.2008 10:55:52   
felix7
user posted image
a ga bo zadost?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......