|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 9:29:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO !!!

spps - ti ,pa pazi ,da ti ne dajo kakšne inekcije napačno ,ker si že sedaj dovolj divja user posted image user posted image user posted image .
bomo vidli kasnej ,,kakšna bo reakcijauser posted image user posted image user posted image  spat idi,da ne bođ tečna cel danuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.12.2008 9:29:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Najaa men tud vsake toliko časa se noga omrtvičiuser posted image  pa ne vem zakaj..

to bo zihr EMŠO user posted image

user posted image user posted image  a že? Hjoj, kaj še  le bo?? user posted image user posted image  

Zdaj pa sva očitno midve sami tu gor. Vse taglasne so pobegnile..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.12.2008 9:30:35 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.12.2008 9:30:27   
mama_milchy
Dobro jutro,

no jaz sem tudi že pokonci, sem spila user posted image  in tudi poslala telegram v porodnišnico saj je moja prijateljica danes zjutraj rodila fantka z imenom Domen user posted image user posted image user posted image  kr srce mi je poskočlo, ko sem sms brala. Sedaj pa grem nekaj za zajtrk pripravit sebi in fantoma tudi, možek pa bo kuhal kosilo.

spps, sem snoči gleda še enkrat te kitajske znake na naših straneh in res sem kokoška-petelinčke ampak na eni tuji strani pa sem kao pes samo mi je blo čudno.
sej nema veza, sem pa user posted image

kaj boste kaj danes počele?

no,srečno na pregledih, tiste ki jih imate, pa sporočite kako je blo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.12.2008 9:30:29   
spps

spps aha, zato pa nisem mogla več spat, me je kr iz pojsle metalo, pa pa se taakkk dereš. user posted image
Samo Pupa še manjka, da se še ona začne dret,.. user posted image user posted image
+
pride,pupa počasi,ker sem ji naročila,da me mora nadomeščatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 15.12.2008 9:32:04 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.12.2008 9:31:21   
spps
nič,lepo čvekajte,jaz pa pičim proti celju...
papauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.12.2008 9:32:46   
felix7
res ja user posted image  a veš, kaj je rekel, ko sva prvič probala barvo odstranit? uau, če bi vedel, da gre tako lepo dol, ne bi že 1 mesec odlašal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.12.2008 9:33:17   
Pupa7
dobro jutro user posted image

KAJ JE KDO MENE KLICAL HAHAHAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.12.2008 9:34:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

spps aha, zato pa nisem mogla več spat, me je kr iz pojsle metalo, pa pa se taakkk dereš. user posted image
Samo Pupa še manjka, da se še ona začne dret,.. user posted image user posted image
+
pride,pupa počase,ker sem ji naročila,da me mora nadomeščatuser posted image user posted image

user posted image user posted image  ona se počasi iz pojsle spravlja. Le glej, da neboš ti prej iz Ce. doma kot pa ona prišla za rač..user posted image  

Kdaj dobiš injekcijo?? Le glej, da nebo tak hudo da te bodo mogli nosit pol.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.12.2008 9:34:51   
Pupa7
Vidim da je spps že napovedala moj prihod user posted image user posted image user posted image user posted image hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.12.2008 9:35:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

KAJ JE KDO MENE KLICAL HAHAHAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZuser posted image . Saj sem rekla,da sam ti manjkaš da se začneš dret.. spps se je tak drla, da me je iz pojsle metalo..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.12.2008 9:35:51   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

+
pride,pupa počase,ker sem ji naročila,da me mora nadomeščatuser posted image user posted image

user posted image user posted image  ona se počasi iz pojsle spravlja. Le glej, da neboš ti prej iz Ce. doma kot pa ona prišla za rač..user posted image  

Kdaj dobiš injekcijo?? Le glej, da nebo tak hudo da te bodo mogli nosit pol.. user posted image

khmmm khmmmm jaz se tukaj Tasa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.12.2008 9:36:00   
tasa_m

Vidim da je spps že napovedala moj prihod user posted image user posted image user posted image user posted image hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

..ja , samo rdeče preproge pa ni našla, da bi ti jo dala pod noge... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.12.2008 9:37:07   
Pupa7

JAZuser posted image . Saj sem rekla,da sam ti manjkaš da se začneš dret.. spps se je tak drla, da me je iz pojsle metalo..user posted image

si me pogrešala mene in moj visoki C, čeprav če bom šla s kilam tko naprej bom bolj kak bariton vsekala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.12.2008 9:37:53   
Pupa7

..ja , samo rdeče preproge pa ni našla, da bi ti jo dala pod noge... user posted image

ker je vedla da mam rdeči kavč že tak pod ritjo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 15.12.2008 9:38:06 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.12.2008 9:38:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

res ja user posted image  a veš, kaj je rekel, ko sva prvič probala barvo odstranit? uau, če bi vedel, da gre tako lepo dol, ne bi že 1 mesec odlašal user posted image user posted image user posted image

Kaj mu te nisi prej prinesla tega fena?? user posted image  
Midva jo bova tudi verjetno pobarvala in bom tud lahko pol glasna, da rabi fen, da bo lepo barva dol šla.
Jaz bom nekje po novem letu malo bolj aktivna z vsem tem za našo user posted image .. itak imava vse, samo kaj bo potrebno je vse preprat pa zlikat.. (to pa bom kar mamo pa taščo povabla, da nebosta sam kavice pile, da še bosta nekaj nardile user posted image  )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.12.2008 9:41:25   
tasa_m

ker je vedla da mam rdeči kavč že tak pod ritjo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  hehe, a zato. A v Švici je vse pogojeno z rdečo barvo, ker imate rdečo-belo zastavo?? ) (hec)user posted image
je zadnjič glih blo po TV da ni potrebno več dokumentov pokazat na menjih prehodih, ko greš v CH pa sem se spomnila nate. user posted image  Ko pa smo mi z busom hoteli do tebe pa so nas na meji kar zavrnili... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.12.2008 9:45:31   
Pupa7

user posted image user posted image  hehe, a zato. A v Švici je vse pogojeno z rdečo barvo, ker imate rdečo-belo zastavo?? ) (hec)user posted image
je zadnjič glih blo po TV da ni potrebno več dokumentov pokazat na menjih prehodih, ko greš v CH pa sem se spomnila nate. user posted image  Ko pa smo mi z busom hoteli do tebe pa so nas na meji kar zavrnili... user posted image user posted image user posted image

kaj te vsekam z rdečim pouštrom user posted image user posted image user posted image

te ste že bli orto sumljivi, da vas niso čez spustli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.12.2008 9:54:15   
felix7

te ste že bli orto sumljivi, da vas niso čez spustli user posted image user posted image user posted image user posted image

Balkanci, kaj češ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.12.2008 9:58:00   
tasa_m
kaj te vsekam z rdečim pouštrom user posted image user posted image user posted image

jaz mam tud rdečega in to v večih barvah... user posted image  samo jaz sem ziher zmagovalka user posted image , ker bi me enkrat vsekala pa bi me tak v križu vsekalo pol pa bi mela jaz.. hehe, bi obležala na rdečem kavču z rdečimi pojštri...
a nekak tako bi to zgledalo ne:user posted image
hehe

felix kje si?? A zdaj pa ti namesto tvojga barvo dol čohaš iz posteljce??user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.12.2008 10:02:30   
Pupa7

jaz mam tud rdečega in to v večih barvah... user posted image  samo jaz sem ziher zmagovalka user posted image , ker bi me enkrat vsekala pa bi me tak v križu vsekalo pol pa bi mela jaz.. hehe, bi obležala na rdečem kavču z rdečimi pojštri...
a nekak tako bi to zgledalo ne:user posted image
hehe

felix kje si?? A zdaj pa ti namesto tvojga barvo dol čohaš iz posteljce??user posted image

ja samo preveč sta vztrajna tota smajlija, medve bi rable pavzo vmes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.12.2008 10:04:31   
tasa_m
ja samo preveč sta vztrajna tota smajlija, medve bi rable pavzo vmes user posted image user posted image user posted image

ja, verjetno kako okrepčilno pijačko.., no pa hrane ne smema pozabit.. Jaz sem se zdaj tak razvadla, da samo študiram kaj bom še jedla.. user posted image
Mi je dala tašča zraven pijano nevesto, te pa jo lahko sam gledam.. user posted image  včeraj sem si jo 1/2 rezine vseeno privoščla.. nisem mogla, da nebi..user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.12.2008 10:05:20   
tasa_m
pupa očitno sva sami user posted image  noben ne upa več nič napisat. Saj pa te nisma taki user posted image , da so vsi vujšli ali pač?? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.12.2008 10:06:58   
Pupa7

pupa očitno sva sami user posted image  noben ne upa več nič napisat. Saj pa te nisma taki user posted image , da so vsi vujšli ali pač?? user posted image user posted image

pred spps tabo in mano tak vse uidejo user posted image user posted image user posted image

pa jaz nevem zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.12.2008 10:11:10   
tasa_m

pred spps tabo in mano tak vse uidejo user posted image user posted image user posted image

pa jaz nevem zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, jaz tud ne user posted image .. verjetno zato ker si ves forum polastimo user posted image .
Ma je user posted image  ko si sam doma in nimaš kaj za počet. No, jaz ne vidim, da bi imela kaj,..najde se že kaj. user posted image
Saj popoldan bom manj gor ker pride moj in pol imava menjavo..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.12.2008 10:13:25   
felix7
brez skrbi, sem ves čas v bližini user posted image  razmišljam, a bi šla kuhinjo pospravit al ne user posted image  barve s posteljice pa ne smem sama dol drgnit, mi je mož prepovedal... kako dobro me pozna, ker točno to me mika...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......