|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 8:08:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kokica,si že prišla k sebi od fešte?

Dobro jutro! Joj, spps, jaz sem še vedno totalno zbita, pa vse me boli, noge in križ...Madonca samo jamram..pa ko sem se morala zjutraj vstati in iti v službo mi je kuj slabo ratalo...Katastrofa...Pa vikend naj bi bil za to, da si odpočiješ, ne? user posted image
Še dobro, da si postregla s tako močnim zajtrkom, ker drugače ne vem, če bi se lahko sploh do RR dokopala.

Lorencia-lep buši
Pa user posted image vsem, ki imajo danes preglede...!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja,naj bi bil vikend,da si odpočiješuser posted image user posted image user posted image
zajtrk je pa tak, da mi apetit kr pobere,mogoč še bo kateriuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.12.2008 8:18:50   
spps
in kaj boste zaspanke počele danes?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.12.2008 8:19:42   
KOKICA32

zajtrk je pa tak, da mi apetit kr pobere,mogoč še bo kateriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jajčka so pasala..jasno pa, da sem fižol pustila! user posted image Pa ti, si že našla kaj drugega?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.12.2008 8:23:48   
KOKICA32

in kaj boste zaspanke počele danes?user posted image user posted image user posted image

V službi do 16h, potem pa RD zabava sodelavca..do ne vem kdaj..potem pa cartanje z user posted image in user posted image !

Kje te ste vse????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.12.2008 8:24:16   
spps

Jajčka so pasala..jasno pa, da sem fižol pustila! user posted image Pa ti, si že našla kaj drugega?

user posted image user posted image user posted image ob pol šestih sem tekoči jogurt pila,mal prej sem še pa toast s poli salamouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.12.2008 8:28:16   
spps

V službi do 16h, potem pa RD zabava sodelavca..do ne vem kdaj..potem pa cartanje z user posted image in user posted image !

Kje te ste vse????

a spet greš na fešto?user posted image user posted image user posted image še od ene si nisi opomogla pa greš na drugo -se vidi,da je veseli december tuuser posted image user posted image user posted image
jaz pa grem mal kasnej v CE,pa se dobim s Lolito,cito in Dali(če ji bo ratal prit,glede na to,da za vikend ni bla nič na RR,da bi se dogovorile) na kafeju,preden grem h G  po injekcijo(na,ko be mel moj kaj za delat,ko mi bo popoldan mogu ritnico masiratuser posted image user posted image user posted image ),ko pridem domov ,še moram neki skuhat,potem bom šla iskat moja dva(enga v službo,drugo v šolo),potem pa nimam pojma kaj še pride na vrstouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.12.2008 8:31:37   
spps
dana,dobro jutro tud tebiuser posted image user posted image user posted image zdaj pa bodi pridna in še napiši kajuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.12.2008 8:36:20   
dana
Hoj !

Ja najprej moram prebrati kaj vse ste napisale tekom vikendauser posted image .

Jaz tudi nisem imela kaj velik od teh dveh dnevov, saj sem imela včeraj na kosilu 10 ljudi. Saj mi je mož pomagala, pa sestra je pohala, sem bila pa vseeno večino dneva na nogah. Ponoči me je pa kar peklo po desni nogi, tako da sem zelo slabo spala.
Taka bolečina je najbrž od hrbtenice, a ne ?
Spet sam jamramuser posted image , sam kaj čem...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.12.2008 8:38:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Hoj !

Ja najprej moram prebrati kaj vse ste napisale tekom vikendauser posted image .

Jaz tudi nisem imela kaj velik od teh dveh dnevov, saj sem imela včeraj na kosilu 10 ljudi. Saj mi je mož pomagala, pa sestra je pohala, sem bila pa vseeno večino dneva na nogah. Ponoči me je pa kar peklo po desni nogi, tako da sem zelo slabo spala.
Taka bolečina je najbrž od hrbtenice, a ne ?
Spet sam jamramuser posted image , sam kaj čem...
user posted image  si pa bila res pridnauser posted image user posted image
-sej za to imamo forum marčevk tu,da lahk mal pojamramo-pa tudi,kot vidiš nisi edinauser posted image user posted image user posted image grejo ene težavce ,pridejo drugeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.12.2008 8:39:16   
spps
KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
15.12.2008 8:45:11   
KOKICA32

Kje te ste vse????

a spet greš na fešto?user posted image user posted image user posted image še od ene si nisi opomogla pa greš na drugo -se vidi,da je veseli december tuuser posted image user posted image user posted image
jaz pa grem mal kasnej v CE,pa se dobim s Lolito,cito in Dali(če ji bo ratal prit,glede na to,da za vikend ni bla nič na RR,da bi se dogovorile) na kafeju,preden grem h G  po injekcijo(na,ko be mel moj kaj za delat,ko mi bo popoldan mogu ritnico masiratuser posted image user posted image user posted image ),ko pridem domov ,še moram neki skuhat,potem bom šla iskat moja dva(enga v službo,drugo v šolo),potem pa nimam pojma kaj še pride na vrstouser posted image

Ja, spet bo čaga...saj na tej ša bom sedela, da me ne bodo noge spet tako pekle, kot včeraj po moji čagi, ko sva z dragim tudi morala pripraviti hrano za 10 ljudi...!

Lepo se imejte na čveku in kavici v CE! user posted image Pa čimmanj bolečno injekcijo ti želim! Pa saj si že velika punca, ne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
15.12.2008 8:48:06   
spps
user posted image user posted image user posted image injekcija ,še je najmanjši problemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
15.12.2008 8:48:28   
dana
še spijouser posted image

Saj jaz bi tud če bi bla doma. Tko pa je treba že ob pol šestih vstatuser posted image  in se odpraviti proti službi.

No pa da še jaz napišem nekaj o moji nosečnosti pa o porodu.

V 1. nosečnosti sem se dobro počutila, edino zatekela sem že od 4. mesca naprej. V 2. nosečnosti pa zatekanja ni, me pa bolečine dajejo v sramni kosti pa noge me bolijo.

Porod - če bo tako kot pri prvem bo prav fajn. Rodila sem v 4 urah, imela super babico, nekaj je bilo komplikacij ker se maternica ni krčila, ampak smo vse poštimali. Tako da na koncu je bilo vse OK.
Po porodu nama je pomagala taščauser posted image . Kuhala nama je skoraj 1 mesec, tako da s kuho nisem imela dela.

Na te čase imam res lepe spomine in si želim da bi bilo vsaj približno tako.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.12.2008 8:49:40   
dana
spps, a ti greš že danes po injekcijo? mene to čaka 24. Sovražim injekcije !!!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.12.2008 9:09:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

spps, a ti greš že danes po injekcijo? mene to čaka 24. Sovražim injekcije !!!
jp,prejšnji teden sem kri dala,danes pa grem po injekcijo-potem pa bo mir-do poroda,če ne drugačuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.12.2008 9:10:04   
felix7
dobro jutro, koke user posted image

evo, še danes "uživam" na bolniški, jutri me že čaka služba. Sicer pa se mi zdi, da v službi bolj počivam kot doma - doma namreč kar naprej nekaj počnem, v službi pa lepo za mizo sedim in če je treba kam iti, pošljem asistentko user posted image

buksi, me veseli, da je vse ok. In hvala, ker si mi pojasnila, kaj so te bolečine, imam podobne user posted image  no, pa meni ne bo treba k zdravniku. Sem danes tako slabo spala, kakorkoli sem se naštimala, me je bolelo, sploh ko se obrnem.

spps, a rabiš nekoga, ki bi te za rokico držal?  user posted image  

dana, pa maš tako veliko mizo, da 10 ljudi spraviš zraven?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.12.2008 9:20:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro jutro, koke user posted image

evo, še danes "uživam" na bolniški, jutri me že čaka služba. Sicer pa se mi zdi, da v službi bolj počivam kot doma - doma namreč kar naprej nekaj počnem, v službi pa lepo za mizo sedim in če je treba kam iti, pošljem asistentko user posted image

buksi, me veseli, da je vse ok. In hvala, ker si mi pojasnila, kaj so te bolečine, imam podobne user posted image  no, pa meni ne bo treba k zdravniku. Sem danes tako slabo spala, kakorkoli sem se naštimala, me je bolelo, sploh ko se obrnem.

spps, a rabiš nekoga, ki bi te za rokico držal?  user posted image  

dana, pa maš tako veliko mizo, da 10 ljudi spraviš zraven?
user posted image user posted image ne,ne rabim nobenega,da bi me za rokco držaluser posted image user posted image če si pa premislim,bom pa katero celjsko marčevko s sabo vleklauser posted image user posted image user posted image se poćutim tak,kot da bi šla na zmenek na slepouser posted image user posted image user posted image zgleda,da Dali ne bo,ker je še nič ni bilo na RR,bosta pa cita in Lolitauser posted image
te še pa le naredi,danes kaj pametnega,preden greš jutri v službouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.12.2008 9:21:01   
PERSIDA
DOBRO JUTRO !!!

Malo ,da vas slišim pol ,pa grem kar nazaj v posteljo.Včeraj sem imela starše in brata na kosilu,seveda sem se potrudila v kuhinji.A za zahvalo so mi noge tak zatekle ko lubenice.Zato je danes na sporedu kar ležanje z nogami kvišku.
Kosilo,pa imam še od včeraj komplet tak ,da ko mi bo se samo vsedem za mizo.Čeravno spet sama.

spps - ti ,pa pazi ,da ti ne dajo kakšne inekcije napačno ,ker si že sedaj dovolj divja user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.12.2008 9:21:23   
tasa_m

a zda pa se misliš še dret tu navsezgodaj zjutraj?? user posted image user posted image

Dobro jutro...

Buksi..samo da je vse okuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.12.2008 9:23:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a zda pa se misliš še dret tu navsezgodaj zjutraj?? user posted image user posted image

Dobro jutro...

Buksi..samo da je vse okuser posted image

nekdo se mora,da se spravite ven iz posteljuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.12.2008 9:23:11   
Najaa
Dobro jutro.

Jaz imam tudi pregled, ja. In obljubim, da bom javila podatke - sej jih vedno. user posted image

Vezi tudi mene boli. Predvsem moram pazit, da ko vstajam, da se obrnem najprej na bok. Včeraj sem na hitro vstala in me je tak zašpikalo na desni ko user posted image . Pa desno nogo mi na trenutke malo čudno mrtviči. Je to normalno?? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.12.2008 9:26:20   
felix7
aha, vidim, da počasi lezete iz postelj user posted image
moram še povedat, da sva se včeraj lotila obnove posteljice, sva jo namreč dobila od kolegice, ki je že nekaj otrok dala skozi in sva se odločila, da jo prebarvava. Ampak je najprej treba odstraniti staro barvo, se je mož že blazno sekiral, da bo to z brusnim papirjem dol drgnil, pa sem mu prinesla fen za odstranjevanje barve in zdaj je čisto navdušen, ker gre barva tako lepo in hitro dol. No, ko pride iz službe, se bova s tem igrala, da odstraniva še preostalo barvo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.12.2008 9:27:18   
tasa_m
spps aha, zato pa nisem mogla več spat, me je kr iz pojsle metalo, pa pa se taakkk dereš. user posted image
Samo Pupa še manjka, da se še ona začne dret,.. user posted image user posted image

Jaz sem tud slabo spala,..sem šla kr pozno, pol pa še zaspat nisem mogla. Sem imela take čudne sanje in sem se premetavala in nikakor mi ni pasalo user posted image   je pa mi danes ponoči prvič otrdel trebuh.. Sem mela občutek koda sploh ni moj trebuh to,tak je bil trd.. user posted image

Najaa men tud vsake toliko časa se noga omrtvičiuser posted image  pa ne vem zakaj..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.12.2008 9:28:28   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Najaa men tud vsake toliko časa se noga omrtvičiuser posted image  pa ne vem zakaj..

to bo zihr EMŠO user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.12.2008 9:28:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aha, vidim, da počasi lezete iz postelj user posted image
moram še povedat, da sva se včeraj lotila obnove posteljice, sva jo namreč dobila od kolegice, ki je že nekaj otrok dala skozi in sva se odločila, da jo prebarvava. Ampak je najprej treba odstraniti staro barvo, se je mož že blazno sekiral, da bo to z brusnim papirjem dol drgnil, pa sem mu prinesla fen za odstranjevanje barve in zdaj je čisto navdušen, ker gre barva tako lepo in hitro dol. No, ko pride iz službe, se bova s tem igrala, da odstraniva še preostalo barvo.

le kaj bi moški brez žensk.. user posted image  verjetno bi se še zdaj sekiral, kako naj kaj naredi, če nebi ti zraven stopla..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......