špelin@
|
Najprej hvala vsem za tolažilne besede, včeraj sem res imela katastrofalno slab dan Danes bom poskusila malo bolj optimistično gledati na vse, sem pa tako zbita in nenaspana, da bom dopoldan bolj počivala in videla, če bom dohajala čveke Mali je šel spat malo pred deseto, potem pa se je prvič zbudil že ob 23:20, od takrat naprej pa ga je biksal do 4h, potem smo spet uro in pol spali in konec Aja, jutri popoldne gremo k homeopatu. Izdelati moram še novoletna darila za dedke in babice ter ostalo sorodstvo, vse pripomočke in polizdelke že imam, samo volje in časa, da bi to spravila skupaj, ne...... IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mater sem jezna. Pa sej vem da je tvoj v primerjavi s kakšnimi drugimi še super duper. Moj tud recimo dela cel teden in še v soboto, potem gre pa v nedeljo (danes) na bordanje. In to mene tud ponavadi full moti, tko da sem mu napovedala da naslednji vikend mene ni. Sicer še nimam nobenih planov, ampak bom že nekam šla. Pa naj ju še on sam rihta, ker to je pa itak dopust ane. Ja, dopust... Ej, izkoristi prihodnji vikend!!! Uf, *Tiana*, prav rada bi jaz videla mojega dedca na porodniški... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ tudi pri nas je situacija podobna - ati cele dneve v službi, jaz cele dneva sama s precej zahtevnim Galom in rezultat je, da sva posledično seveda oba zelo utrujena, poleg tega meni ta utrujenost še kg zbija . Pa potem sem sama za kuhanje, likanje... Živimo pa s tastom za katerega tudi kuham, likam.... Te popolnoma razumem in občudujem, saj imaš ti pri vsem tem celo 3 otroke. Tudi jaz bi kak dan najraje nekam daleč odšla za nekaj ur in odklopila vse skupaj. Kakšna je bila pa kaj vaša noč? IZVIRNO SPOROČILO: mafi no se pridružim, moj tud cele dneve gura na šihtu, mark je tatija vidu nazadne v petek ....pol si pa cel dan z froci tko, da še mene začne trgat... ampak zgleda da to za tipe sploh nič ne pomeni si pač mislijo sej jim je fajn na porodniški mi bogi pa guramo, ampak same veste da ni tko. evo jaz zgleda nekak funkcijoniram tud če ga ni cel dan se pač tolažim s tem kolkrat mora še Filip jesti da gre spat , če je pa moj dragi dopoldanska izmena pol pa komi čakam da pride,da mu mal podturim tamalga in se kar preveč začnem zanašat nanga (ma sej bo on naredi..), pa mi naenkrat rata kar vse težko.. no al pa ratam še bolj sitna in se spravim nanga IZVIRNO SPOROČILO: kasso teranov liker ziher imate rade O, to mi je malo nazaj dala prijateljica za poskusit, odličen je IZVIRNO SPOROČILO: kasso An ban pet podgan štiri miši uh me piši vija vaja kozla laja pes prdi štiri mačke u rt tišči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kaj je šel M gledat? dan ko bo obstala zemlja..sem mogla na letak pogledat, ker vedn pozabim naslov. Tega bi šla tudi jaz gledat valentina2006, za pridnega jedca Matevža. Kakšno je stanje s pikasto ritko? za oba vaju. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj tamal je pa danes dobil pikice po trebuščku, pa se mi sanja ne od česa bi bilo.. bomo počakali na jutri kaj bo, namazala sem samo z ribodreminom. Kako je danes? IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v Anitka, jaz sem malemu dala zmiksano breskev (iz kompota) in je bilo vse ok. Gal je tudi čvekač, bravo IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo eno sosedo srečali v dvigalu, ki si želi imeti otročička, pa ne more. So ji kar solze stopile v oči, ko ga je slišala. *Tiana*, a jaz pa nisem tvoja prijateljica?? Ne morem pogledat fotk... IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem bla na lepšem....v savni. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Enako IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* V vsakem od nas se skriva otrok, samo eni ga večkrat eni pa manjkrat ali nikoli spustijo na dan. Še dobro da spadaš pod te ta prve. Jaz sem podobna. Ne smemo pustit, da tale otrok v nas "umre". To je edino kar nam še ostane, da se sprostimo na ful. Tudi jaz ga imam v sebi in ga dostikrat spustim na plan. Odlično povedano *Tiana*, za IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Končno ena noč, ko jo je Manca spet prespala brez zbujanja in v svoji postelji barbaw, daj mi "fovšnega" smajlija... IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo se pa danes skoz zbujali . IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spali mo bl tko. Vid se je zbudu ob pol štirih in je jokal, pa nosek je mel spet zamašen. Pa sva ga šla po noč spucat pa podojila sva se in spala do zdej. No, zdej ga bom mogla pa na hranit, pa previt in obleč. A bi jih ti rada dobila po riti?? A dava zamenjat, da boš videla, kaj je to zbujanje ponoči? Če bi Gregi do pol štirih spal, bi bila zame to ZMAAAAGAAAA!!!!!!! mya26, za zdravje!!! Projekt "tašča na obisku" uspešno izpeljan, sta pa krepko zamudila, zato smo tisti dan 2x jedli kosilo... Hej, punce, a sem bila pridna? Prebrala sem vse od včerajšnjega večera Gorenjke, fajn čvekajte danes!!! zalazoya, za obmesečnico!!!!!!!!!!!!!!!! Tako, Gregi je končno malo mrknil, grem zdaj plačevat položnice, jih imam celo goro: naše, mamine, od stare mame
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.12.2008 9:02:29 >
|