Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:24:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Jest tud, pa ne mi Estrella rečt, da mam odvečne kile v ustih. Saj jih nimaš v ustih, ampak v jeziku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:24:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst grem da bom lažje zaspala bom pa štela se tipkamo zjutraj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:24:57
|
|
|
|
sesil
|
a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:25:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. ooooo super.... jest bi tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:25:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst grem da bom lažje zaspala bom pa štela se tipkamo zjutraj Lepo spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:25:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:26:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst grem da bom lažje zaspala bom pa štela se tipkamo zjutraj Hej, punca kako greš, saj še nč napisala nisi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:26:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Tvoja je ful happy, naš pa tud na fotki tečka Pa sej ni bilo tolk hudo. Revica je bila zmatrana, takrat so pa vsi tečkoti. Bi jo mogla potem zunaj pofotkat, ko je delila angelske nasmeške.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:26:39
|
|
|
|
Anitka
|
Valentina hvala za odgovor in še enkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:26:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več. No, pejt malo pojest. Odkar ne ješ, nisi več ta prava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:27:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Tvoja je ful happy, naš pa tud na fotki tečka Pa sej ni bilo tolk hudo. Revica je bila zmatrana, takrat so pa vsi tečkoti. Bi jo mogla potem zunaj pofotkat, ko je delila angelske nasmeške. Jaz jih nisem videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:27:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več. No, pejt malo pojest. Odkar ne ješ, nisi več ta prava A se ti zdi? Pa sem jedla danes večerjo. Mogoče je pa to krivo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:28:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Jest tud, pa ne mi Estrella rečt, da mam odvečne kile v ustih. Saj jih nimaš v ustih, ampak v jeziku Ja sej. A si mislila kakšen drug jezik kot tisti v ustih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:28:10
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:28:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. ooooo super.... jest bi tud Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:29:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. ooooo super.... jest bi tud Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:29:33
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več. O, kok mi je to znan... sam jest tud za brat nisem bla razpoložena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:29:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Tvoja je ful happy, naš pa tud na fotki tečka Pa sej ni bilo tolk hudo. Revica je bila zmatrana, takrat so pa vsi tečkoti. Bi jo mogla potem zunaj pofotkat, ko je delila angelske nasmeške. Jaz jih nisem videla Jaz pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:29:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:30:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več. No, pejt malo pojest. Odkar ne ješ, nisi več ta prava A se ti zdi? Pa sem jedla danes večerjo. Mogoče je pa to krivo. Daj še kakšen košček čokoladke, boš ziher naspidirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:31:04
|
|
|
|
sesil
|
a bo spet tekla debata o hrani? ta teden bom pa res pridna, ne mrdnem niti enega sladkiša, častna titova
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:31:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Jest tud, pa ne mi Estrella rečt, da mam odvečne kile v ustih. Saj jih nimaš v ustih, ampak v jeziku Ja sej. A si mislila kakšen drug jezik kot tisti v ustih? you will never know
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:31:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:31:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. ooooo super.... jest bi tud Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda comp bi ti itak crknil, razen če bi imela samo monitor vgrajen v steno pa tipkovnico zaščiteno pred vlago.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:31:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?