Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:43:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Mah se praznikov sploh ne veselim letos kaj preveč, saj me čaka najprej moja 30-letnica, dragi pa mi bo spet lazil naokrog po zaključkih in raznih zadevščinah. Za roj. dan bi pa mogla biti vesela. Tista št. nič ne pomeni. To se pa strinjam. Jaz sicer dostikrat izgovor na EMŠO valim, ampak v resnici nsem nikoli imela občutka, da sem stara po 30 ali pa da bi se zaradi let kaj sekirala. Se počutim mlado in rado mi na otročje useka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:43:24
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Mah se praznikov sploh ne veselim letos kaj preveč, saj me čaka najprej moja 30-letnica, dragi pa mi bo spet lazil naokrog po zaključkih in raznih zadevščinah. Eh, sej 30 je samo 1 dan več kot 29 in 364 dni. Mogoče te pa dragi preseneti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:43:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če pa že vem, da bo dragi odsoten čez dan , saj številka pa v končni fazi res nič ne pomeni. Mogoče te pa preseneti, ti pa nič ne smeš vedet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:43:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Do Mb boš mogla prit, do LJ pa boš tudi šla z mano, ko Gala odklopiš. Bo že ati poskrbel zanj. Mislim, da se bom res zdaj enkrat vsedla za volan in pridrvela vsaj do MB, če mi že do LJ ne znese. Da ne boš prehitro drvela in mimo oddrvela. Upam le, da mi kakšen sneg in poledica ne bo delala preglavic Ma kaki sneg, saj ga sploh ni, za poledico pa je pretoplo. Prej je bilo pri nas 5 stopinj (19h). Ja ta teden mi še ne bo zneslo, za naprej pa ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:43:54
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, želim vam mirno nočko... jest sem že čist morto...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:44:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ta teden mi še ne bo zneslo, za naprej pa ne vem Glej, da ne bo prej porodniške konec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:44:23
|
|
|
|
Estrella*
|
A je to mogoče ; vsako stran 65,66.,67 začne moj post. A mi hoče RR povedat, da naj se umaknem iz RR za dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:44:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če pa že vem, da bo dragi odsoten čez dan , saj številka pa v končni fazi res nič ne pomeni. Mogoče te pa preseneti, ti pa nič ne smeš vedet. Mala verjetnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:44:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, .... Tisti dve uri si vzemi, sej se da če se hoče, položnice pa lahko tud naslednji mesec plačaš (pač dvojne) Položnice žal ne gre tako plačevat. Potem mi niti za hrano ne ostane. 2 uri si ne morem vzet, ker moj cele dneve dela, ker je veseli december. Zame je prav žalosten. Ma ti pridem jaz otroke ahtat, sam ne bit žalostna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:44:57
|
|
|
|
barbaw
|
Lahko noč vsem, ki ste že šle in odhajate v pančevo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:45:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Punce, želim vam mirno nočko... jest sem že čist morto... Tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:45:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ta teden mi še ne bo zneslo, za naprej pa ne vem Glej, da ne bo prej porodniške konec. Ne ne, se bom potrudila, da bo to prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:46:07
|
|
|
|
sesil
|
joj, mi internet crkuje, moram una škatlo pri telefonu vsake tolko iz elektrike sklopit za 5 sekund in nazaj vklopit, pol pa spet dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:46:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Germ pod tuš in en rupurut vzet , me zgaga nekaj šlata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:46:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je to mogoče ; vsako stran 65,66.,67 začne moj post. A mi hoče RR povedat, da naj se umaknem iz RR za dons
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:47:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Mah se praznikov sploh ne veselim letos kaj preveč, saj me čaka najprej moja 30-letnica, dragi pa mi bo spet lazil naokrog po zaključkih in raznih zadevščinah. Za roj. dan bi pa mogla biti vesela. Tista št. nič ne pomeni. To se pa strinjam. Jaz sicer dostikrat izgovor na EMŠO valim, ampak v resnici nsem nikoli imela občutka, da sem stara po 30 ali pa da bi se zaradi let kaj sekirala. Se počutim mlado in rado mi na otročje useka V vsakem od nas se skriva otrok, samo eni ga večkrat eni pa manjkrat ali nikoli spustijo na dan. Še dobro da spadaš pod te ta prve. Jaz sem podobna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:47:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, .... Tisti dve uri si vzemi, sej se da če se hoče, položnice pa lahko tud naslednji mesec plačaš (pač dvojne) Položnice žal ne gre tako plačevat. Potem mi niti za hrano ne ostane. 2 uri si ne morem vzet, ker moj cele dneve dela, ker je veseli december. Zame je prav žalosten. Ma ti pridem jaz otroke ahtat, sam ne bit žalostna Bom probala it z Majčiko nekam. Bom še videla. Ampak res bi si rada kavbojke kupila, ker imam pa zdaj res dovolj tega, da ne morem v moje stare kavbojke. Tiste mi pa niso tako všeč, ki so mi prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:47:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je to mogoče ; vsako stran 65,66.,67 začne moj post. A mi hoče RR povedat, da naj se umaknem iz RR za dons ne ne, samo me smo malo upčasnile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:47:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če pa že vem, da bo dragi odsoten čez dan , saj številka pa v končni fazi res nič ne pomeni. Mogoče te pa preseneti, ti pa nič ne smeš vedet. Mala verjetnost Nikoli ne veš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:48:04
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, 7000 bo počakalo na jutri . Majčice moje - hvala vam za vse lepe besede in tolažbo - polepšale ste mi zaključek tega dneva Lepo spite, kaj lepega sanjajte, rade se imejte in se beremo spet jutri. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:48:20
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Punce, želim vam mirno nočko... jest sem že čist morto... Lahko noč in lepo sanjajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:48:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je to mogoče ; vsako stran 65,66.,67 začne moj post. A mi hoče RR povedat, da naj se umaknem iz RR za dons neeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:48:53
|
|
|
|
sesil
|
meni ta veseli december tudi teži. moj decembra dela cele dneve +sobote, nedelje je na off, se mu ne da nikamor - sej ga razumem, ma meni pa preseda. komaj čakam januar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:49:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* V vsakem od nas se skriva otrok, samo eni ga večkrat eni pa manjkrat ali nikoli spustijo na dan. Še dobro da spadaš pod te ta prve. Jaz sem podobna. Ne smemo pustit, da tale otrok v nas "umre". To je edino kar nam še ostane, da se sprostimo na ful. Tudi jaz ga imam v sebi in ga dostikrat spustim na plan. Zdaj pa grem pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:50:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, 7000 bo počakalo na jutri . Majčice moje - hvala vam za vse lepe besede in tolažbo - polepšale ste mi zaključek tega dneva Lepo spite, kaj lepega sanjajte, rade se imejte in se beremo spet jutri. Lahko noč Hvala enako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?