|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
12.12.2008 14:14:52   
Pupsika
Taia, ne skrbi...sej smo te po pisanju spoznal, da si daleč od fineuser posted image .

Seveda bo fajn, jst si sploh ne predstavljam, da ne bi bilo kul...

Kdaj boš pa morala že domov Taia?Bo treba možeka strenirat, da bo da otročka spatuser posted image ...moj to obvlada, se s tamalo tolk rihtahtauser posted image user posted image . Imamo ritual , da jo zmeraj kopa ati in tudi v posteljo jo on nese.user posted image
Meni je tako lepo, da imata svoje trenutkeuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.12.2008 14:14:55   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Taia005

Hej....
Kak ste dekleta....no ja danes pa je naš dan...

Kaj pa če si bomo antipatičneuser posted image ...hi hi hi...grem takoj domov...jaz se vsem zdim na prvi pogled tak stroga in fina...pa nisem res ne.....in potem mi vsi rečejo, da sem čist drugačna kot pa na prvi pogled.....

Pupsika tebe že itak poznamo....ti si tak naš nezni angelček.....
Kako je kaj tvoja pupi......

Zimbra.......midve se ne poznama vizuelno tako kot poznama pupsiko....

V glavnem danes bo ok....sam jaz ne morem bit dolgo,ker moj sine ne gre spat če mene ni tako da.....

Mislim, da se ni za bat, da si ne bomo simpatične ... user posted image . Komaj že čakam.

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.12.2008 14:17:02   
Pupsika
Zimbra, a boš ti mogla tud kmal domov, lubija v posteljo odnest??user posted image user posted image
Martina ne mi zamert, to ni šala na tvoj račun, ampak , ker zimbra nima otrok, sem najprej pomislila, da bo dragega nesla v posteljo..majčkeno heca...ne zamert bejbike, plizzuser posted image

Soraia, hvalauser posted image .
Res škoda, da se ne bomo videle, mogoče pa januarja, ko prideš v Ljuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
12.12.2008 14:50:30   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Zimbra, a boš ti mogla tud kmal domov, lubija v posteljo odnest??user posted image user posted image
Martina ne mi zamert, to ni šala na tvoj račun, ampak , ker zimbra nima otrok, sem najprej pomislila, da bo dragega nesla v posteljo..majčkeno heca...ne zamert bejbike, plizzuser posted image

Res škoda, da se ne bomo videle, mogoče pa januarja, ko prideš v Ljuser posted image

Lubi je na smučanju, briga njega kdaj domov pridem.. user posted image Pupsika, torej midve do jutra, a ne?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.12.2008 14:51:35   
Taia005
Ne to....to ni ati od Žana sej to veste in ga Žan ni navajen...no to ga je sam a veš pupsika......ne vem no kako naj to razložim...Ampak sej ve me razumete...

Ej sam ne morem verjet, da se nam bo ratalo dobit...

Do 21 bom sigurno no....
Pa sej se še potem pred našimi porokami sigurno kdaj dobimo, potem ko bomo pa že gospe pa tudi...
lp
Martina

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
12.12.2008 14:54:09   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Taia005

Ne to....to ni ati od Žana sej to veste in ga Žan ni navajen...no to ga je sam a veš pupsika......ne vem no kako naj to razložim...Ampak sej ve me razumete...

Ej sam ne morem verjet, da se nam bo ratalo dobit...

Do 21 bom sigurno no....
Pa sej se še potem pred našimi porokami sigurno kdaj dobimo, potem ko bomo pa že gospe pa tudi...
lp
Martina

Joj Martinčka, sorči..sej pozabila, oprosti. Ignoriraj moje butasto pisanje..mislm učasih sem pa res kozauser posted image .

Sploh ni važn kolk časa boš, važno je da prideš!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
12.12.2008 14:55:20   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Lubi je na smučanju, briga njega kdaj domov pridem.. user posted image Pupsika, torej midve do jutra, a ne?

user posted image user posted image user posted image  Itak!!
Ko pridem domov me pa lepo kufri čakajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
12.12.2008 14:59:14   
zimbra

Ko pridem domov me pa lepo kufri čakajouser posted image user posted image user posted image

Punce, šihta je konec, grem jaz zdaj domov pod tuš, pa frizuro si zrihtat, pa tiste lučke v lase pripet..potem pa pridem!!! user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
12.12.2008 15:01:00   
Pupsika

Punce, šihta je konec, grem jaz zdaj domov pod tuš, pa frizuro si zrihtat, pa tiste lučke v lase pripet..potem pa pridem!!! user posted image

Pridna!!
Glej, da tiste lučke tud vtakneš..saj veš kamuser posted image user posted image

Komaj čakam, da se spoznamo!!!!user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
12.12.2008 15:28:29   
Taia005
U madona a vidve se bosta ful zrihtali al kako....
Ja sej tko je treba jaz v glavnem prletim direkt iz službe nismo vsi direktorji.....

No lepo se imejta pa se me itak vidimo....pred Namouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
12.12.2008 15:43:18   
Looney27
Evo punce jaz sem nazaj iz poročnega kotička user posted image , z rezervacijo obleke seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
12.12.2008 16:29:09   
memole
Ejla!

Punce lepo se imejte pa kakšnega kuhančka še za nas ki ne pridemo spijte čeprav jaz ne pijem kuhančka!user posted image user posted image

Pupsika super da je tamal bolje in super za razgovore!

Looney27 čestitke za obleko a nam jo boš pokazala?user posted image

No tist forum poroka spet ne dela!user posted image user posted image
Da bi vsaj tisti moderatorji kej sporočili niti to niso sposobni!user posted image user posted image
Sposobni so sam neki težit pa brisat če se kdo pač zmoti in si ni še podrobno prebral njihova navodila!user posted image user posted image
Prav napadalni so!

No midve z tamalo pa greve zdej na delavnico v vrtec bomo smrekice iz papirja delali!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
12.12.2008 21:41:51   
lyra*
Se vidi,da so taglavne čveke na pijačiuser posted image user posted image

Kak se imate punce?????????user posted image  

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
12.12.2008 22:04:57   
Martina27
ena čveka je že nazajuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.12.2008 9:11:13   
zimbra
Torej Martina in Pupsika fulllllllllllllllllllll sem vesela, da sem vaju spoznala. Super punci sta. user posted image Škoda ker nas je morala Martina malo prej zapustiti, s Pupsiko sva se na koncu res že odmajali iz lokala. user posted image To moramo res čimprej ponoviti, ker sem uživala vsako minuto in ure so kar letele. Toliko smo si imele za povedati, pa ne samo o poroki, a ne punci? Upam, da se nam na prihodnjem srečanju pridružite še ostale nevestice.

Še enkrat hvala punci za super večer.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.12.2008 9:12:51   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Looney27

Evo punce jaz sem nazaj iz poročnega kotička user posted image , z rezervacijo obleke seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitro slikce v album. user posted image

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.12.2008 16:18:08   
Pupsika
user posted image user posted image user posted image user posted image Tako kot je zimbra rekla, res je bilo fantastično!!user posted image user posted image
Ful ful sem vesela, da smo se spoznale...ful smo se načvekale, nasmejale..uglavnem res luštno,  zabavno...komaj čakam, da kaj takega ponovimo v večjem številu!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Martina in zimbra, super sta!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.12.2008 16:22:48   
Pupsika
Zimbra, tebi pa itak drug teden kavica ne uideuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.12.2008 16:25:43   
Pupsika
Aja, pa še to..sem čisto brez glasu....sva se z zimbro po celi Lj drle in pele kot dve kladi zdej pa ne morm govortuser posted image user posted image user posted image ..ok, to je bil hecuser posted image user posted image
Samo sem pa res brez glasu, ker smo sedele glih pr zvočniku in jst sem se očitno drla zdej sem pa čist fertik in komaj govorimuser posted image user posted image .No, to je kazen..sem vsaj enkrt tiho...dobr, da lohk pišemuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.12.2008 15:22:23   
lyra*
Kje ste vse nevestice?user posted image

Moji princeski sta zdaj zaspali jaz pa hodim po stanovanju gor in doluser posted image Mislim,da bom mogoče samo z hojo kak kg zgubilauser posted image

Midva z dragim sma preživea obletnicouser posted image Morm ga res fuuul pohvalit kr se je za vse res potrudiluser posted image user posted image In mi je blo cel dan lepouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.12.2008 21:45:45   
total
Čer punce,kako kej? Nobene ni na spregledu,a ste vse zmantrane?? Za une 3 vem,da so ker so ga pile in feštaleuser posted image kaj pa ostale??

Jaz sem se mela fino čez teden in vikend,sem maksimalno izkoristila dopust,zdaj pa spet delat..
V petek sem bila v Lj na probi oblek v PČ in v Krinolini,sem mela čas in sem šla še do Krinoline.Občutki fenomenalniuser posted image ,obleke res lepe,sem uživala v pomerjanju.Ampak se še nisem odločila,imam 2 favoritke ampak grem še v MA potem se bom pa odločila.Vse so prijazne gospe v salonih in res pohvale..user posted image Sem mela sestro zraven in mi je bila v veliko pomoč in res mi je svetovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drage moje,slike so v našem albumu si jih lahko pogledate in komentirate.

Iyra sem vesela za vaju,da ste uživala..user posted image

Tut naše nevestice so uživale v Lj in upam,da se vam naslednič pridružim..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.12.2008 21:51:43   
Pupsika
Total, super, da si uživalauser posted image user posted image

Vidim, da si tudi mojo oblekco probalauser posted image user posted image ...

Uglavnem zeeeelooooo si lepa in mislim, da ti tvoja 2. favoritka najbolj paše..to sem tudi jst poskusilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa oblekco na 7. sliki sem tudi jst poskusila v PKuser posted image .

Uglavnem zelo lepo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.12.2008 22:06:55   
total
Pupsika tut men se 2 favoritka zelo dopade in tut lepo mi stoji.Aja si vidla svojo obleko zadaj na sliki..user posted image user posted image user posted image ,ja sem probala,ampak mi ni dober stala. Lima pa na žalost ni na sposoja iz PČ sam za prodajo.
Sam v Pč velik oblek sploh še nimajo,sem bla kr mal jezna,ker določenih nisem probala,ki so mi ble všeč.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.12.2008 22:20:11   
lyra*
Čer bejbe

Da vam povem kaj se mi je zgodilouser posted image
Jz tko sedim in neki po predalu iščem Z&Z pa sta ležali v ležalniku.... in se jz obrnem in se user posted image začne neki dušituser posted image user posted image user posted image user posted image Jz sm bla tko trda,da nič nisem mogla nardit..niti user posted image nisem mogla poklicat-sm bla čist brez glasu! Pa jz žabico vzamem v naročje pa še kr ni prav zadihala.. Pol pa končno po nekaj trenutkih,ko so se meni zdeli celo večnost normalno zadiha in se začne fuuuuul jokat.. In sm jo držala v naročju in sm se tak tresla,da sm mislila,da bom v nezavest padla.. In je malo prej zaspala in jo celi čas hodim gledat,če je vse ok...user posted image user posted image Me je kr groza,da se še kdaj ponovi to...

total uuuuu...kakšna mačkauser posted image Lepo ti pašejo oblekce.. 2.favoritka user posted image user posted image

Nič...grem počasi spat

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.12.2008 22:50:41   
memole
Čer nevestice!

Total ja tvoja druga favoritka ti res paše pa tista šesta po vrsti je tudi lepa in ti paše!

lyra o jej a kr iz nenada se je začela dušit?
Mogoče ji je šla slina v sapnik tko kot gre nam včasih!
Upam pa da se ne ponovi!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......