|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
9.12.2008 20:36:17   
Pupsika
Martina kok sem ti fouš, meni tudi lubi skoz masira noge..zdej ga pa niuser posted image .
Ampak sem pa vesela, da uživaš!!user posted image user posted image

Lyra jst bi te tolk rada spoznalauser posted image user posted image user posted image

Martina, mene tudi takoooo bolijo noge v petah, sploh, ko sem jih mogla met u službi..user posted image

Pa res dejmo rečt uro in kraj kjer se dobimo...hmm ob 18h vama je prehitro??Ali kasneje?
Kje si zimbra, bemtišuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.12.2008 20:36:52   
Martina27
Ja ja, ti itak sam govorišuser posted image  pridemo pa me v Maribor da se dobimo...pa tudi pupike bodo zraven nas animirane tko da nič bat..

A si že kaj razmislilauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.12.2008 21:03:01   
lyra*
Hahaha... no,če bosta princeski animirani pa smo tut 5ur lahko na kaviuser posted image
Drugač pa razmišljam,razmišljamuser posted image A veš..vse kar rabim je čas.. in podporo od domačih! Amapk mam v tem primeru sam drugouser posted image 20. bo itak kmalu tu..

BTW a boš prišla kaj na msn? Al preveč uživaš?user posted image Pa se ju3 slišma !?user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.12.2008 21:04:11   
Pupsika
Ful super, da se same med sabo menitauser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.12.2008 21:16:34   
lyra*
Ja nevem kje ti hodš user posted image user posted image Pa zimbra in majcci in ostale???? user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.12.2008 21:24:42   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Ja nevem kje ti hodš user posted image user posted image Pa zimbra in majcci in ostale???? user posted image

Pa sej sem skoz tukajuser posted image ...

Zimbra bom pa user posted image  in to po user posted image ...

majcci pa ne vem kje jeuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.12.2008 21:29:12   
lyra*
Pa tut total ni danes na spregled nič kajuser posted image

Tko pupsika zdj sma pa že same ostaleuser posted image Tut martine več ni...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.12.2008 21:31:04   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Pa tut total ni danes na spregled nič kajuser posted image

Tko pupsika zdj sma pa že same ostaleuser posted image Tut martine več ni...

ja zdej boš pa še ti šlauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.12.2008 21:35:07   
total
Čer drage moja,vsaj Iyra me pogreša..user posted image ,evo me. Sm mela obiske danes,potem koslio,kopanje,večerja....pa dan mine.Pa še obleke sm zbirala na netu,kere bom probala,sem mela dela..user posted image

U Martina ti uživašuser posted image ,jaz sem mela zadnič masažo hrbta,kaj naj rečem,blo je mmmm....
Jaz se vam tut verjetno spomladi pridružim,ok? Če vas kje v petek že ne srečam..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj novega?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.12.2008 21:38:25   
Pupsika
total, če boš srečala tri glasne super duper pevke in plesalke, potem veš da smo to meuser posted image user posted image .

Aja, pa to je novo, da bom imela verjetno striperja na dekliščiniuser posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.12.2008 21:40:09   
total
Ja bom vedela da ste ve...user posted image user posted image user posted image

Opa kr striperja,dober ti gre..user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.12.2008 21:41:22   
lyra*
uuuuu...total vidim,da ti mene ubogašuser posted image Prav je tko prav je tkouser posted image Takoj kak sm te omenla si prišlauser posted image Dobr,da vem za naslednjičuser posted image
Ufff... če boš kje vidla 3lepotice v petek v Lj,ko pijejo kuhano vino in se majo fajn pol so to ziher naše nevesticeuser posted image

No moj dragi je stol zlomiluser posted image Nevem kak mu je to uspelo.. in zdj jz sedim na njegovih kolenih in se krega kr čez mene ne vidi fuzbalauser posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.12.2008 21:43:11   
lyra*
Vidim,da sta me že prehiteleuser posted image

pupsika ti maš pa res že vse splaniranouser posted image Jz niti nevem kje bom v tistem času,ko je dekliščinauser posted image
Drugač pa brez striperja pa itak ne greuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.12.2008 21:45:56   
total
Itak Iyra,sej veš da moram..user posted image user posted image user posted image ,bogi tvoj ljubi,ne ga motit pr fuzbalu...user posted image user posted image user posted image a ti bo kmal zapel..na fuzbal me pust,na fuzbal me pust,lubca moja draga..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.12.2008 21:50:19   
Pupsika
Ja sej sem nehote zvedla za striperjauser posted image user posted image user posted image , ne bi smela vedet pa mi je nekako prišlo na uhouser posted image user posted image .

Ja tri lepe, sexi, malo nacejene damice bomo zelo opazneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.12.2008 22:03:12   
lyra*
evo mojmu je začelo malo dogajatuser posted image Si je kremo že pripravil in grem zdj na kavč,da mi hrbet zmasirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko,da punce se jz kr poslovimuser posted image

Lepo spite pa se slišimo ju3 :***

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.12.2008 6:25:34   
Martina27
Pupsika, zame bi bilo super ob 18.30. ker odkar imamo novo sodelavko smo skoraj vsak dan noter do 18.00,pametna tak, da več pojma nimauser posted image  in posledično dela vse narobe in potem išči Martina..........eh brezveze da še kaj komentiram....

A se ga bomo res nacedile.....dejmo se ga....hi hi hi hi a si predstavljaš...ej mojga bi kap zadela, da pridem nabita domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
Total, ti pa  ti,,,da greš v City, z nami pa nočeš niti enga kuhančka spituser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.12.2008 8:18:37   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Hej...ma sem se zdaj nasmejala ej...prave ste punce

Kdaj v petek...a moram met kakšno pentljo al rožco al kaj drugega...spoznavno al kako????user posted image

Ko ne vete kok majo dobrega kuhanca v Lj.....kok vam je lahk žal....

Oj beeeeeeeeejbiiiuser posted image user posted image .

Ja zelen pero morš met v laseh.. zimbra bo mela pa okrašena kot jelkauser posted image ,jst pridem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si ti Pupsika, kam naj pa lučke vtaknem??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
10.12.2008 8:20:46   
zimbra

Sori punce, včeraj sem mela službeno zabavo... Blo kar lušno, čeprav ne tako, kot bo v petek, a ne? user posted image user posted image user posted image
Torej kdaj in kje smo zmenjene? Ker jaz mam bunke in lučke že v laseh... user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
10.12.2008 8:22:59   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Hej...ma sem se zdaj nasmejala ej...prave ste punce

Kdaj v petek...a moram met kakšno pentljo al rožco al kaj drugega...spoznavno al kako????user posted image

Ko ne vete kok majo dobrega kuhanca v Lj.....kok vam je lahk žal....

Oj beeeeeeeeejbiiiuser posted image user posted image .

Ja zelen pero morš met v laseh.. zimbra bo mela pa okrašena kot jelkauser posted image ,jst pridem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si ti Pupsika, kam naj pa lučke vtaknem??? user posted image user posted image user posted image

zimbra..emmm, a moram povedat??user posted image user posted image ....
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
10.12.2008 8:26:04   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Sori punce, včeraj sem mela službeno zabavo... Blo kar lušno, čeprav ne tako, kot bo v petek, a ne? user posted image user posted image user posted image
Torej kdaj in kje smo zmenjene? Ker jaz mam bunke in lučke že v laseh... user posted image

zimbra sweetie a ti si se že dons prpravla??user posted image ...komaj čakaš ane?user posted image
user posted image user posted image

Dejmo rešt pol ob 18.30 A prov??? Martina beri tole obvezno!!Kje pa? A kar na Prešercu, čeprov tam bo ful folka...no samo zimbro bom prepoznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
10.12.2008 8:47:42   
zimbra

zimbra sweetie a ti si se že dons prpravla??user posted image ...komaj čakaš ane?user posted image
user posted image user posted image

Dejmo rešt pol ob 18.30 A prov??? Martina beri tole obvezno!!Kje pa? A kar na Prešercu, čeprov tam bo ful folka...no samo zimbro bom prepoznalauser posted image user posted image user posted image

Jup, sem toliko neučakana da mi lučke v laseh že žmigajo. Me sodelavci mal čudn gledajo.  Pa ne povem kam sem jih vtaknila. user posted image user posted image
Me boste z lahkoto spoznale. Res, sploh ne bo problema.

< Sporočilo je popravil zimbra -- 10.12.2008 8:48:02 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
10.12.2008 8:56:01   
Pupsika
Sam boš pa najlepše okrašena smrekica everuser posted image .

Jst v četrtek ne bom mogla spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
10.12.2008 8:58:06   
Pupsika

....

A se ga bomo res nacedile.....dejmo se ga....hi hi hi hi a si predstavljaš...ej mojga bi kap zadela, da pridem nabita domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mal boš k rožca, sej to ni nič narobeuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
10.12.2008 18:02:12   
Pupsika
Kakšen katasrofalen dan, ma bi se šla kar nekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zutraj je bila tamala čisto ok, ko pa pridem ponjo v vrtec mi vzgpjiteljica rekla, da mal čudn diha in piska..
Tjašo sva peljala P in takoj je prejela inhalacijo kisika in ventolina, zdravnica je rekla, da je to ful nevarno, da zelo težko diha in ni mogla verjet, da me iz vrtca niso poklicali.
Jutri grem v vrtec...kako ne pokličeš, ko pa je tako pisakala, da je mene srce bolelo???
Mah, uglavnem, če ne bo bolje bo takoj hospitalizirana.
Ob 18.30 moramo nazaj, da prejme še eno inhalacijo, potem se bodo pa odličili ali gre domov ali v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ima pa bronholitis.

Ko bi vedele kako se je jokala, ko so ji dajali tisto masko s kisikom in zdravilo, jst sem misla, da me bo konec, nikol še nisem slišala sploh otroka tolk vpiti in zdjle čez pol ure spet še enkratuser posted image user posted image user posted image .
Čisto sem nakoncu z živci, če bo šla domov( Na kar srčno upam); jo bova morala na vsake 4 ure zbujati in dajati inhalacije, celo noč bom budna, jutri pa 2 razgovora..ma nimam energije za nič.
Faaaaak kako se mi smili...jst še nisem slišala, da lahko tko piska otrok..fuuul je bogicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?