|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
10.12.2008 18:46:13   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Kakšen katasrofalen dan, ma bi se šla kar nekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zutraj je bila tamala čisto ok, ko pa pridem ponjo v vrtec mi vzgpjiteljica rekla, da mal čudn diha in piska..
Tjašo sva peljala P in takoj je prejela inhalacijo kisika in ventolina, zdravnica je rekla, da je to ful nevarno, da zelo težko diha in ni mogla verjet, da me iz vrtca niso poklicali.
Jutri grem v vrtec...kako ne pokličeš, ko pa je tako pisakala, da je mene srce bolelo???
Mah, uglavnem, če ne bo bolje bo takoj hospitalizirana.
Ob 18.30 moramo nazaj, da prejme še eno inhalacijo, potem se bodo pa odličili ali gre domov ali v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ima pa bronholitis.

Ko bi vedele kako se je jokala, ko so ji dajali tisto masko s kisikom in zdravilo, jst sem misla, da me bo konec, nikol še nisem slišala sploh otroka tolk vpiti in zdjle čez pol ure spet še enkratuser posted image user posted image user posted image .
Čisto sem nakoncu z živci, če bo šla domov( Na kar srčno upam); jo bova morala na vsake 4 ure zbujati in dajati inhalacije, celo noč bom budna, jutri pa 2 razgovora..ma nimam energije za nič.
Faaaaak kako se mi smili...jst še nisem slišala, da lahko tko piska otrok..fuuul je bogicauser posted image user posted image user posted image

Fak pupsikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej..res močno močno držim pesti,da bo nebo rabla v bolnico ituser posted image Joj prav smili se mi detece bogo...
Ej drži se....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
10.12.2008 19:54:52   
Martina27
Pupsika user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo pupiko...upam, da je vse ok, da ni rabila ostat noter...
E revica mala......sam jutri pa v vrtec, pa jim povej par krepkih al so neumne al kaj....
Ja in kaj so rekli v bolnici...kako je lahko kar naenkrat v tako nevarni obliki izbruhnilo....
Javi nam ko ti bo, da vemo da sta ok.....držim pesti in mislim na vaju......user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.12.2008 20:05:06   
Pupsika
Martina in Lyra, hvalauser posted image user posted image user posted image .

Smo doma, zaenkrat je stanje boljše, ta druga inhalacija je ful pomagala in smo lahko odšli domov.
Zdej ji bova na vsake 4 ure dajala sama inhalacije.

Ma tamala že nekaj časa kašlja in sva bila že 3x pri zdravniku in vsakič je bilo kul.
Seturacija( kiski v krvi) in dihanje je bilo normlano. Nas je pa P zmeraj opozorila, da če bo težko dihala ali piskala pa moramo takoj nazaj.
Drugače je bil pač navaden prehlad.
No in danes zjutraj je bilo še vse ok, tamala je bla čist fajn, pridem pa ponjo v vrtec mi pa reče vzgojiteljica, ja nekaj čudno diha..tko je bila čist uizi kot da govori o kruhu ne pa o otroku, ki je dihal tako,d a si sploh nemoreš predstavljati.
Kot 100 let stara mamca, ki je že čisto na koncu..tako grozno se to slišiuser posted image user posted image user posted image .
Ja in jutri grem tja, ker sem rez besna..kako za vraga otroka ne sliši, da piska in hrope ter se matra, da zadiha???user posted image user posted image user posted image

Se pa lahko iz nič kašlja razvije bronhiolitis, nažalost. ..je zelo zahrbten virus in kar naenkrat udari.

Držite pesti, da bo zjutraj bolje, prosim!!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
10.12.2008 21:41:32   
memole
Joj pupsika saj ne morem vrjet no!
Pa kaj so šle te vzgojiteljice po slabem?
Srčno upam in držim pesti da bo jutri boljeuser posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.12.2008 5:50:17   
Martina27
Jutro...
Pupsika kako ste?? A je pikica bolje???? Sem ful mislila na vaju, jaz niti spat nebi upala...sej nikoli ne veš.....
Sam te vzgojiteljice so včasih res in pol še ti reče " Ja mamica ne take panike delat, sej ni nič groznega" ja za vraga kako da ne.....jaz sem kar se tega tiče zlo haklik in v vrtcu vejo, tako da me kar pokličejo in povejo....user posted image
Aja a kar iz kašlja se lahko to razvije a vsi pravijo, da kašelj ne predstavlja nič nevarnega oz odvisno kakšne vrste kašlja ima....

Upam, da se dobro spali in da je res že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.12.2008 7:55:41   
zimbra
Pupsika!!!! Kaj berem, me je skoraj kap. Bogica tvoja mala, saj ne morem verjeti. Upam da jih danes v vrtcu nakuriš in jim poveš svoje.
Držim pesti, da je s tvojim sončkom vse v redu in da ponoči ni bilo treba v bolnico.

Pa danes vso srečo na razgovorih, če boš sploh šla.

Drži se, v mislih smo s tabo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.12.2008 8:36:25   
Pupsika
Jutro!

Noč je bila ok, Tjašiki sva dajala ventolin in kar bolje diha...to moram zdej ponavljat dokler ne gremo popoldne k njeni zdravnici.

Klicala sem tudi v vrtec..ne bom zgubljala besed...Itak se zdej ven vlečejo in nobena ni nič kriva in ...mah, mi gre na bruhanje.
Preveč sem mirna in prijazna zato me pa vsi jebejo, oprostite grdi besedi ampak zdjle sem tko jeznauser posted image user posted image user posted image .

Hvala vsem, ki ste mislile na mojo  žabico, je zgleda pomagalouser posted image user posted image user posted image .

Martina, kašelj je bil tak kot je bil že skoz...nič drugačen...in nama je zdravnica rekla, da je to ok, je pač prehlad in če lepo diha ni panike.

Hvala vam še enkrat, zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.12.2008 14:34:38   
Pupsika
user posted image user posted image
Jst sem nazaj, oba razgovora sta blo ful fajn. Sploh prvi mi je bil super, super delovno okolje, dobra energije, idealen delovni čas in ful dobro plačilo!!
Tudi druga varianta je kul, ampak prvo si želim raje.
Pri tadrugem razgvovru so mi kar reklli, da me bodo naslednji teden poklicala, da bi imeli še drug razgovor ...tako, da se je vse dobro izšlo in sem ponosna nase, ker sem vse to zvozila, če tudi mi ne uspe sem se dobro držala!user posted image

Hvala vsem , ki ste mislile nameuser posted image

ob 17.30 imamo pa zdravnika, še stiskajte pestkeuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.12.2008 14:54:49   
Pupsika
Aja pa še to, jutri seveda pridem...če bo moja pupa tako dobra kot danes se vidimouser posted image user posted image
Ati itak obvlada mami pa rabi razvedrilouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.12.2008 15:02:28   
zimbra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!! Way to go!!!
Sem res vesela zate, če kdo, potem si ti to zaslužiš. Gotovo te bojo sprejeli. Držim pestke.

Za jutri pa se ne sekiraj, če tvoja žabica ne bo zdrava, bomo pač prestavile. Zdaj je glavno da se pozdravi.
Še enkrat čestitke za razgovore. Sem mislila nate.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.12.2008 18:48:05   
Pupsika
Zimbra hvalauser posted image .

Mi smo od zdravnika in je stanje zelo dobro, ful bolje diha, je rekla zdravnica, da smo jo super pozdravili
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sva tako vesela in pomirjena!!!!
Jeeeeeeeeeeeej!!! Hvala, ker ste mislile na mojo žabico , vaše pestke in dobre želje so pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!user posted image user posted image user posted image .

Tako, da se jutri vidimo! In sem res vesela...danes je dober danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.12.2008 19:49:45   
Martina27
Bravo za tvojo pupiuser posted image user posted image user posted image
Vidve se kar pozdravita......joj kak sem srečna kot da bi bili mojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri kdajuser posted image  Pod urgentnouser posted image  Da se znam zorganiziratuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.12.2008 19:51:48   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Bravo za tvojo pupiuser posted image user posted image user posted image
Vidve se kar pozdravita......joj kak sem srečna kot da bi bili mojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri kdajuser posted image  Pod urgentnouser posted image  Da se znam zorganiziratuser posted image

Martina hvalauser posted image !

Jutri ob 18.30, recimo pred Namo???A je to kul?

Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.12.2008 20:53:52   
Martina27
Pred Namo je ok.......a misliš, da se bomo spoznaleuser posted image  
In kam ga bomo usekale.....No sej to se bomo že dogovorile...a ne....
Sam da je tvoja pupi ok, bomo jutri nazdravle na njeno zdravjeuser posted image
Ja kaj pa Zimbra....

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.12.2008 20:58:39   
Pupsika
Martina sej imamo telefone, se bomo poklicaleuser posted image .
Zimbra pa itak, da pride..sej se bo juri oglasilauser posted image .

Iiii komaj čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.12.2008 21:26:42   
Martina27
In končno nam je ratalo oz nam bo ratalo.....juupii jaz tudi že komaj čakam res....
Jaz pridem direkt iz službe, ker imamo eno novo in smo zdja bolj pozni, pa bom se prišetala do tam, sam upam, da nebo dežja.......user posted image

Tok sem neučakana, kot da grem na kak randi...no ja sej to je ene vrste randi a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.12.2008 7:54:10   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

In končno nam je ratalo oz nam bo ratalo.....juupii jaz tudi že komaj čakam res....
Jaz pridem direkt iz službe, ker imamo eno novo in smo zdja bolj pozni, pa bom se prišetala do tam, sam upam, da nebo dežja.......user posted image

Tok sem neučakana, kot da grem na kak randi...no ja sej to je ene vrste randi a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem živčna, kot pred prvim randijem. Ne morem verjeti, da nam bo danes končno uspelos se dobiti user posted image .
Pred katerim vhodom Name pa? Saj res, saj imamo telefone... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.12.2008 8:05:10   
Pupsika
Dooobro juuuutrouser posted image user posted image user posted image .

Še nekaj urc babe žabe pa se bomo vidleuser posted image user posted image user posted image ...jst sem tud živčna...ampak sej si bomo tako všče pol bomo pa klepetale kot nore, jst sem itak mojmu rekla, da pred tretjo zjutraj ne pridem domovuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ok jokeuser posted image .

Tm pr unem vhodo kjer je Benetton se lohk dobimouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
12.12.2008 8:48:53   
Looney27
Živijo punce

A mogoče ve katera kako je z plačilom obleke na izposojo v poročnem kotičku. A moram takoj plačati ali pol, ali samo del - sem pozabila vprašati ko me je naročala user posted image .

lp

< Sporočilo je popravil Looney27 -- 12.12.2008 8:56:09 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
12.12.2008 9:10:49   
zimbra
Točno za PK ne vem, navadno je da ob rezervaciji daš 150€ na račun, ostalo pa, ko dobiš obleko. 

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
12.12.2008 9:34:21   
total
Pozdravljene punce,ste se oreng načvekale..user posted image . In kako ste kaj?
Pupsika sem vesela,da ste se pozdravle in vem kako ti je bilo,ker smo meli takšne probleme lani in hodili na inhelacije,je to kr strašna stvar,še posebaj ko se ti otrok tako smili.Za Nika imam še zdaj doma masko in ventolin za vsak slučaj.Ampak zdaj morem potrkat smo kr zdravi..user posted image  in upam,da tako ostane,nam je lani vrtec zagozdil vse.Pozdravite se do konca.,..user posted image user posted image user posted image

Danes pa šibam v Lj na probo oblek,komaj čakam....user posted image user posted image user posted image user posted image ,da vidim kašen je to filinguser posted image .Čeprav je deževen dan bomo ga danes izkoristili v pomerjanju oblek in pa v šopingu..user posted image

Pridne bodite pa se kaj še tipkamo..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
12.12.2008 10:25:19   
Pupsika
O total, uživaj danes sto na urouser posted image ..predvsem v pomerjanju oblek, pa nujno slikce!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
12.12.2008 13:10:08   
soraia
Dan,

pupiska sem zelo vesela za vas, da je mala pikica boljše!!!

In lepo, da si tudi razgovore super opravila, pa sporoči nam, ko kaj zveš!
Ma valda ti bo uspelo!

Punce 31. januarja in 1. februarja bo poročni sejem tudi v poročnem kotičku, vendar je potrebno naročiti vstopnice, so pa brezplačne. Poglejte malo na njihovo stran.

Jaz sem si jih naročila, ker glede na to, da bo takrat sejem tudi v hotelu Union, in pridemo v Lj, bomo pa še tja skočili!

Srečanje: ma zelo mi je žal, da ne morem danes v Lj, nimam varstva za mojga sončka, ker ma oči en sestanek. Pa še Lj je tako lepa zdej v tem veselem decembru! Vam pša želim, da bi ga maksimalno uživale.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
12.12.2008 13:12:07   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

O total, uživaj danes sto na urouser posted image ..predvsem v pomerjanju oblek, pa nujno slikce!!user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem pod to

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
12.12.2008 13:58:37   
Taia005
Hej....
Kak ste dekleta....no ja danes pa je naš dan...

Kaj pa če si bomo antipatičneuser posted image ...hi hi hi...grem takoj domov...jaz se vsem zdim na prvi pogled tak stroga in fina...pa nisem res ne.....in potem mi vsi rečejo, da sem čist drugačna kot pa na prvi pogled.....

Pupsika tebe že itak poznamo....ti si tak naš nezni angelček.....
Kako je kaj tvoja pupi......

Zimbra.......midve se ne poznama vizuelno tako kot poznama pupsiko....

V glavnem danes bo ok....sam jaz ne morem bit dolgo,ker moj sine ne gre spat če mene ni tako da.....

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......