Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:32:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. ti pa si faca ,če je bila pa lakota, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:33:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski se strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:35:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke A prvič gredo dol, drugič pa ne? Jaz prvič nisem dojila oz. sva se matrala 14 dni,pa so šle kile dol kot za šalo,sedaj v drugo pa sva se dojila 3 mesece, kile pa počasi dol lezejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:59:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutro! No ja spali smo tako-tako Tilči hvala za kafe Grem najprej na zajtrk pa pol kej napišem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 8:18:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutro! Pr nas smo spali tud ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 8:41:49
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu. Ob petih (včeraj), ko je bil mali že čist neznosen, je zaspal in je spal 45 minut (več men na rokah, kot v postlci) in po tem spanju, je bil čist nasmejan. Sm mislila, da se je pač naspal, pol je pa Jure odkril, da je očitno zobek prišel ven in ga ne boli več . Tko zdej mamo pa mal miru, ampak mislim, da bo kmalu začela druga enkica težit, ker je že tud čist na koncu. Nazaj nisem nič brala, bom probala pol kej, zdej se ubadam z aparatom za peko kruha, ki sem ga dobila za rd od brata in njegove punce . Dons bom sprobala to čudo, kako se bo izkazal . srčekgirll hvala za kofetek pa za vse, ki ste dobro spali in za tiste, ki niste!!!!
< Sporočilo je popravil Naty* -- 14.12.2008 8:42:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 8:47:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke A prvič gredo dol, drugič pa ne? Jaz prvič nisem dojila oz. sva se matrala 14 dni,pa so šle kile dol kot za šalo,sedaj v drugo pa sva se dojila 3 mesece, kile pa počasi dol lezejo Jaz sem prvič dojila 5m, pa sem se bolj počas redila, sedaj pa 6,5m pa sem se zredila 19kg Mislim, kdo bi vedel. S tem ko sem prvič rodila, sem bila suha, drugič nekaj normalnega z kakim 5kg viška. Za ubit. Prvič sem rojevat začela v nedeljo ob 23h, rodila v ponedeljek 0.53h, drugič pa vse zrihtala v petek 10.15h-12.18h. Zanimivo je, da sem oba rodila med 12 in eno, le , da Andraža ponoč, Aljo podnev Drugače pa jutro! Smo vstali, mala je spala standard 11ur in čaka zajtrk. Jaz sem dans vstala kot povožena palačinka Glava me hoče bolet, grlo je še malo boleče, kašljam malo manj.....Sedaj bom nehala težit in grem na WC
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 8:50:11
|
|
|
|
Skye
|
Dobro jutro še z moje strani Mi smo tudi spali OK....sam zbudili smo se že ob 6:30h Srčekgirll hvala za kofi....je ful pasal IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu. za zobeka in da bo druga enkica manj boleča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 8:53:05
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco. Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel jošk ...ker se mi ni dalo. Lepo nedeljo želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 8:54:22
|
|
|
|
kasso
|
Naty za žanov zobek in za nov aparat za peko kruha . Ti imaš jutri RD, a ne?!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:18:24
|
|
|
|
Estrella*
|
INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA VSE NAJBOLJŠE!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:20:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Dobro jutro še z moje strani Mi smo tudi spali OK....sam zbudili smo se že ob 6:30h SKYE to si pa prekopirala iz moje buče do besedice natančno 6.30h je zame tudi tooo much
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:21:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty za žanov zobek in za nov aparat za peko kruha . Ti imaš jutri RD, a ne?! kasso, ja a si mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:22:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco. Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel jošk ...ker se mi ni dalo. Lepo nedeljo želim vsem Ma kasso, saj ko bo treba, ne bo druge, do takrat pa še lahko Varja malo vleče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:31:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Pr nas sneži kot pri norcih Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:31:21
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye Dobro jutro še z moje strani Mi smo tudi spali OK....sam zbudili smo se že ob 6:30h SKYE to si pa prekopirala iz moje buče do besedice natančno 6.30h je zame tudi tooo much ampak vseeno boljše kot ob 5h...tud to smo že imeli IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco. Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel jošk ...ker se mi ni dalo. Lepo nedeljo želim vsem ni kaj....vseeno je pri mamici papat najlepše Jaz sem dojila sam en mesec, pa ti ne morem povedati, kako hudo mi je bilo ko sem mogla prešaltati na flaško, ker se mi je dojenje zdelo nekaj magičnega....tako tesnega stika med mamico in ni IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA VSE NAJBOLJŠE!!!! če smem, bi se pridružila čestitkam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:33:05
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pr nas sneži kot pri norcih Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora. ...pri nas pa danes za čuda ne dežuje in upam, da tud ne bo več...mam pa že raje sneg, kot pa dež. Pogled skozi okno je grozen...sama sivina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:36:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pr nas sneži kot pri norcih Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora. ...pri nas pa danes za čuda ne dežuje in upam, da tud ne bo več...mam pa že raje sneg, kot pa dež. Pogled skozi okno je grozen...sama sivina Mene sneg moti zaradi tega, ker če i spuženo, nikamor ne moram in sem obsojena na te rovte Sicer pa res nisem bila nikoli fenica snega in zimskih športov , razen pa TV A kaj vidiš filipinko??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:42:29
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pr nas sneži kot pri norcih Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora. ...pri nas pa danes za čuda ne dežuje in upam, da tud ne bo več...mam pa že raje sneg, kot pa dež. Pogled skozi okno je grozen...sama sivina Mene sneg moti zaradi tega, ker če i spuženo, nikamor ne moram in sem obsojena na te rovte Sicer pa res nisem bila nikoli fenica snega in zimskih športov , razen pa TV A kaj vidiš filipinko?? no da ne bo nesporazuma...tud jaz mrzim sneg , sam pogled skozi okno je pa vseeno lepši, kot pa pri dežju Če mene vprašaš, bi trajal sneg in nasploh zima sam čez božič...prej in potem pa naj bo pomlad Ne na žalost nič ne vidim filipinko...tud na forumu se že dolgo ni nič javila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:45:16
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu. za zobeka in da bo druga enkica manj boleča Hvala, upam, da bo res . A se obe princeski naenkrat zbudita? IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty za žanov zobek in za nov aparat za peko kruha . Ti imaš jutri RD, a ne?! Ja vsega sem ful vesela in zobka in aparata ! Ja jutri mam rd....kr nekam nimam filinga ... A vama pa prvi dan uvajanja ni uspel... ja sej te čist razumem. Js sm misla, da bo Žan na allernovi, ko bom js na zaključku (ker sem jedla čist vse po vrsti), ampak ni hotel, verjetno zarad zobkov. In kaj je pol blo? Dojila sem ga cel čas in ma zdej drisko že od včeri . Ampak bolš, ko da je lačen ane? upam, da vama kmal uspe s flašo, zaradi tebe. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA VSE NAJBOLJŠE!!!! Tudi od naju !!! Estrella da se pozdraviš. Dons morš bit fit za žurko !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:49:47
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro naša noč sorazmerna, zbujal se je sicer v joku, ampak ga je ziza takoj nazaja uspavala. INTI VSE NAJ ZA 7 MESECEV grem najprej po kafe, pa Nejca s postle vzet, pa pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:54:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Drugač pa za zobeka in kruhomat, mi ga kupujemo že 4 leta . A pol vseeno prideš na zabavo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 9:55:47
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu. za zobeka in da bo druga enkica manj boleča Hvala, upam, da bo res . A se obe princeski naenkrat zbudita? nope....Tia je vedno prva ... Lia pa kot, da bi slutila....ni dosti za njo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:02:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. no, to je pa že pretirava, mama milsim, ... A je imel Andraž RD včeraj? Vse najbojše malemu plavalcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:04:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. no, to je pa že pretirava, mama milsim, ... A je imel Andraž RD včeraj? Vse najbojše malemu plavalcu Ne kolegica od Andraža ima danes RD in ga kjen včeraj v sokolu praznovala. Andraž ima v torek 16.12. i že komaj čaka, vsak dan teži kolikokrat mora še prespati
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?